Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 454
  • Total: 455
  • Leon

ΦΙΛΙΑ....

Ξεκίνησε από Ntama, Φεβρουαρίου 01, 2005, 09:26:14 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

spellbound

Παράθεση από: "minoraki"
Παράθεση από: "Mairoula"
Παράθεση από: "gikama"δυο (μετρημενοι) φιλοι, καλοι, αστερια.... στεκονται στα δυσκολα.. στεκομαι στα δυσκολα τους.

Φιλη?  Η κορη μου φυσικα.. τι καλυτερο..  ]

gikama se zilevw pragmatika pou exeis mia kori pou tin niw8eis san tin kalyteri sou fili !!!!
epeidh exo kai ego dyo kores kai prospatho oso ginetai perissotero na eimai konta tous, thelo na tis kanoun na niwthoun aneta mazi (pragma pou exo petyxei) kai na me theoroun filh tous (pragma pou kai pali exo petyxei)! omos...yparxei kai ena megalo "omos", kai oi shmerines mhteres kai oi kores mas den tha prepei na ksexname oti yparxei mia poly lepth diaxwristikh grammh, yparxoyn oria kai h sxesh afth den tha prepei pote na papsei na einai goneikh! isws, lew isws gi afto einai mia poly dyskolh sxesh miteras-korhs! eixa valei ena tetoio thema prin ligo kairo....<<mhtera-korh>> sxesh orghs h sxesh storghs? megalo erwthma....kai epeidh exo kai ena gio, mporo na po oti poso pio efkolh einai h sxesh mhteras-giou kai patera-giou! den tha prepei pote oi kores mas, oi gioi mas na ksexnane oti eimaste goneis tous! allo oi filoi kai allo oi goneis!

Για να ξεκαθαριζουμε τα πραγματα..

Οντως υπαρχει μια λεπτη γραμμη διαχωρισμου, οταν ομως ειμαι μαζι της νοιωθω οτι ειμαστε ενα, και απ οτι ξερω το ιδιο νοιωθει κι εκεινη. Αλλως τε οταν βρισκομαστε ειτε εξω ειτε στα σπιτια μας, περναμε κα-τα-πλη-κτι-κα! Μεγαλωσαμε  μαζι, ισως  και αυτο παιζει σημαντικο ρολο.... της στεκομαι αλλα και μου στεκεται, οσο περιεργο κι αν ακουγεται αυτο. Μονο αυτοι που μας ξερουν απο κοντα μπορουν να καταλαβουν οτι οντως , τελικα ειμαστε φιλες...

:D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

minoraki

Παράθεση από: "gikama"
Παράθεση από: "minoraki"
Παράθεση από: "Mairoula"
Παράθεση από: "gikama"δυο (μετρημενοι) φιλοι, καλοι, αστερια.... στεκονται στα δυσκολα.. στεκομαι στα δυσκολα τους.

Φιλη?  Η κορη μου φυσικα.. τι καλυτερο..  ]

gikama se zilevw pragmatika pou exeis mia kori pou tin niw8eis san tin kalyteri sou fili !!!!
epeidh exo kai ego dyo kores kai prospatho oso ginetai perissotero na eimai konta tous, thelo na tis kanoun na niwthoun aneta mazi (pragma pou exo petyxei) kai na me theoroun filh tous (pragma pou kai pali exo petyxei)! omos...yparxei kai ena megalo "omos", kai oi shmerines mhteres kai oi kores mas den tha prepei na ksexname oti yparxei mia poly lepth diaxwristikh grammh, yparxoyn oria kai h sxesh afth den tha prepei pote na papsei na einai goneikh! isws, lew isws gi afto einai mia poly dyskolh sxesh miteras-korhs! eixa valei ena tetoio thema prin ligo kairo....<<mhtera-korh>> sxesh orghs h sxesh storghs? megalo erwthma....kai epeidh exo kai ena gio, mporo na po oti poso pio efkolh einai h sxesh mhteras-giou kai patera-giou! den tha prepei pote oi kores mas, oi gioi mas na ksexnane oti eimaste goneis tous! allo oi filoi kai allo oi goneis!

Για να ξεκαθαριζουμε τα πραγματα..

Οντως υπαρχει μια λεπτη γραμμη διαχωρισμου, οταν ομως ειμαι μαζι της νοιωθω οτι ειμαστε ενα, και απ οτι ξερω το ιδιο νοιωθει κι εκεινη. Αλλως τε οταν βρισκομαστε ειτε εξω ειτε στα σπιτια μας, περναμε κα-τα-πλη-κτι-κα! Μεγαλωσαμε  μαζι, ισως  και αυτο παιζει σημαντικο ρολο.... της στεκομαι αλλα και μου στεκεται, οσο περιεργο κι αν ακουγεται αυτο. Μονο αυτοι που μας ξερουν απο κοντα μπορουν να καταλαβουν οτι οντως , τελικα ειμαστε φιλες...

]
pragmati vre filenas mou...megalosame mazi me ta paidia mas...isos afto einai kai kalo kai kako....h nansoula kserei pote akrivos tha mou kanei ena doro..tha mou pei na pame mazi na doume, na akousoume ta dika mas akousmata, tis alexiou, thn protopsalti, thn tsanaklidou, ton papakonstantinou....xairomai thn pareoula ths kai afti xairetai thn dikh mou....tetoiou eidous sxeseis den kryvontai....fainontai apo makrya...kai to katalavainoun oi pantes....telika eimaste tyxeres pou kaname ta paidia mas toso poly nees....LUCKY US... :D  :D  :D omos...isos ta paidia mas, apo mona tous, kseroun kai pote tha yparskoun ta oria metaksy mas...eimaste oi mhteres tous kai einai ta paidia mas....epimeno se afto...!

Anonymous

Είμαι από τους τυχερούς που έχουν φίλους μετρημένους, φίλους στην ανάγκη και στην χαρά, δοκιμασμένους, που τους εκτιμώ και δεν ξεχνώ... Όχι δεν είναι τέλειοι. Έχουν όλοι τα ελαττώματά τους, άλλοι μεγαλύτερα, άλλοι μικρότερα, όπως τα έχω και εγώ εξάλλου......."Μην διστάζεις....συνέχισε να ελπίζεις"

Πιστεύεις SOD,
πως τους φίλους πρέπει να τους δοκιμάζουμε ή η πορεία της σχέσης αυτής δείχνει τι πραγματικά είναι ο φίλος μας ;
Το συνεχές τεστ μπορεί να μας δείξει πραγματικά τον χαρακτήρα του άλλου;
Μήπως τελικά μας έχει καταλάβει και κάνει κι εκείνος το ίδιο ;
 ]

SOD

Παράθεση από: "gavrina"Πιστεύεις SOD,
πως τους φίλους πρέπει να τους δοκιμάζουμε ή η πορεία της σχέσης αυτής δείχνει τι πραγματικά είναι ο φίλος μας ;

Το συνεχές τεστ μπορεί να μας δείξει πραγματικά τον χαρακτήρα του άλλου;
 ]

LoL.....Gavrina... Όσον αφορά το πρώτο σου ερώτημα....ΔΕΝ τους δοκιμάζουμε...οι "διάφορες" καταστασεις δειχνουν για το ποιοι πραγματικά είναι ( όπως και εσύ ο ίδιος ) με την πάροδο του χρόνου ;) Οπότε, μενω στο δεύτερο ερώτημα σου...
Παράθεση από: "gavrina"ή η πορεία της σχέσης αυτής δείχνει τι πραγματικά είναι ο φίλος μας ;
.........& ποιοί πραγματικά είμαστε εμείς :)

Παράθεση από: "gavrina"Το συνεχές τεστ μπορεί να μας δείξει πραγματικά τον χαρακτήρα του άλλου;
Χμμμ..Testing? Γιατι να το κάνεις!? Υπάρχει λόγος? ΔΕΝ τεστάρεις ποτέ και ΚΑΝΕΝΑΝ! ... :) προσπερνάω έτσι απλά τις επόμενες ερωτήσεις σου, διότι δεν ταιριάζουν στον "όρο" φιλία......  :D :D :D

Anonymous

Χμμμμμμμ SOD,
σε κάποιο από τα παραπάνω post σου γράφεις ]

Kriton

Δεν θα σου απαντήσω SOD γιατί στηρίζομαι πάνω της.
Ούτε κάποια διευκρίνηση έχω να πώ η να κάνω.

Θέλω να πιστεύω πως ξερεις τις απαντήσεις σε αυτά που ρωτάς.

Με γνωρίζεις αρκετά καλά και ξέρεις πως τις ξερω αυτές τις μικρολεπτομέρειες που λές.

Είμαι από τους τυχερούς που έχουν φίλους μετρημένους, φίλους στην ανάγκη και στην χαρά, δοκιμασμένους, που τους εκτιμώ και δεν ξεχνώ... Όχι δεν είναι τέλειοι. Έχουν όλοι τα ελαττώματά τους, άλλοι μεγαλύτερα, άλλοι μικρότερα, όπως τα έχω και εγώ εξάλλου........"Μην διστάζεις....συνέχισε να ελπίζεις"

Και εγώ απο αυτούς τους τυχερούς ειμαι.΄Που έχω φίλους μετρημενους όπους τους περιγράφεις και δεν ξεχνώ.

Και η ελπίδα ειναι μια πολυ μα πολυ καλη μου φιλη στην βολτα μου σε αυτήν την ζωή.Γιαυτο και δεν σταματάω ποτέ να ελπίζω για πολλά πράγματα.

Ερρώσω. :)

Ntama

Παράθεση από: "loucas"Δεν θα σου απαντήσω SOD γιατί στηρίζομαι πάνω της.
Ούτε κάποια διευκρίνηση έχω να πώ η να κάνω.

Θέλω να πιστεύω πως ξερεις τις απαντήσεις σε αυτά που ρωτάς.

Με γνωρίζεις αρκετά καλά και ξέρεις πως τις ξερω αυτές τις μικρολεπτομέρειες που λές.

Είμαι από τους τυχερούς που έχουν φίλους μετρημένους, φίλους στην ανάγκη και στην χαρά, δοκιμασμένους, που τους εκτιμώ και δεν ξεχνώ... Όχι δεν είναι τέλειοι. Έχουν όλοι τα ελαττώματά τους, άλλοι μεγαλύτερα, άλλοι μικρότερα, όπως τα έχω και εγώ εξάλλου........"Μην διστάζεις....συνέχισε να ελπίζεις"

Και εγώ απο αυτούς τους τυχερούς ειμαι.΄Που έχω φίλους μετρημενους όπους τους περιγράφεις και δεν ξεχνώ.

Και η ελπίδα ειναι μια πολυ μα πολυ καλη μου φιλη στην βολτα μου σε αυτήν την ζωή.Γιαυτο και δεν σταματάω ποτέ να ελπίζω για πολλά πράγματα.

Ερρώσω. ]

Λουκα.... μετα από ατελειώτες κουβέντες που έχουμε κάνει... φίλος για μενα εισαι εσυ.... (χωρις βέβαια να υποτιμώ τους υπόλοιπους φίλους μου)

Ntama

ευγνομωνώ... το Θεο που με αξίωσε στη ζωή αυτη να έχω πιστούς, αδελφικούς και σταθερούς φίλους, να σταθούν δίπλα μου στα δυσκολα της ζωής μου...

ειναι κουτό να αναφέρω ονόματα... αυτοί ξερουν....

...και αυτοι για μενα συνθέτουν όλοι μαζι τη μαγική λέξη : ''ΦΙΛΙΑ"

ευχαριστώ....που είμαι ανθρωπος... και νιώθω... και εχω φίλους...

vasilis

Η φιλία είναι το μοναδικό τσιμέντο
που κρατάει ακέραιο τον κόσμο.

vasilis

Η απλή χαρά να έχεις φίλο, ξεπερνιέται μόνο από την απλή χαρά να είσαι φίλος!

vasilis

Οι καλοί φίλοι, που διαλέξαμε, είναι ένα καταπραυντικό στους πόνους από τους κακούς συγγενείς που κληρονομήσαμε.

Ntama

Vasili θαυμάζω τον τρόπο που σκέπτεσαι...

φιλικά

goiteutikos

Δεν εχεις φύγει
πάνω στο σώμα μου εχει μείνει το άρωμα σου
κλείνω τα μάτια,με ξυπνά η μυρωδια σου
Δεν εχεις φύγει
οπου κι αν πάω νίωθω πως είσαι μαζί μου
είσαι τα μάτια μου,είσαι ολη η ζωή μου

Θα'σαι μαζί μου
αυτό μου φτάνει,θα'σαι μέσα στη ψυχή μου
οπου κι αν είσαι θα υπάρχεις στη ζωή μου
Θα'σαι κοντά μου
γιατί σε εχω κρύψει μέσα στη καρδιά μου
δεν έχεις φύγει,σε κρατάω πολυ βαθιά μου
θα'σαι κοντά μου,θα'σαι κοντά μου..."

vasilis

Όταν χάνεις κάποιον τότε μόνο τον εκτιμάς.

vasilis

Αυτό που μας βοηθάει δεν είναι η βοήθεια των φίλων όσο η βεβαιότητα ότι θα μας βοηθήσουν!

454 Επισκέπτες, 1 Χρήστης