Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 705
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 688
  • Total: 688

ΦΙΛΙΑ....

Ξεκίνησε από Ntama, Φεβρουαρίου 01, 2005, 09:26:14 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ntama

Mairoulaaaaaa..παραπονίαρα μου εσύ!  :P  Κάποια πράγματα κουκλίτσα, είναι αυτονόητα!  :wink:[/quote]

afou me ksereis bre sy ;-) :) xexexexe

Kriton

zarkvillion

Τελικά πραγματικά δεν κατάλαβες τη ήθελα να πώ με αυτά που έγραψα και τη ήθελα να πετύχω με την συζήτηση που είχαμε κάνει χθές.

Δεν πειράζει όμως.Εγώ πέτυχα αυτό που ήθελα και κατάλαβα πολλά.

Και ναι έχεις δίκιο σε αυτό που λες.
Δεν μπορούμε να εκφραζόμαστε όλοι με τον ίδιο τρόπο γιατι απλά ειμαστε διαφορετικοί άνθρωποι.

Ntama

Λουκά, φιλε μου, παρε ενα γλυκό φιλάκι από μενα-την φιλη σου-για καλημέρα  :) και μην σκας για τίποτα !!!

fmas

Παράθεση από: "gikama"
Παράθεση από: "vasilis"Αληθινός φίλος είναι αυτός που έρχεται
όταν ο υπόλοιπος κόσμος φεύγει.

Προσωπικα βασιλη, μελλοντικε κουμπαρε, εχω βρει σε σεναν και το boston τους καλυτερους φιλους που θα μπορουσα ποτε να βρω. Σαν αδελφια μου (ισως και πολυ καλυτερα) μου σταθηκατε παντα εκει που σας ειχα αναγκη, και  με ανεχτηκατε με οοοοολες μου τις παραξενιες !!!  ]

Για εσένα Βασίλη θα συμφωνίσω απόλυτα με την gikama..................

That's All........

Πάντα Φιλικά
Fmas

Ntama

Παράθεση από: "vasilis"Αληθινός φίλος είναι αυτός που έρχεται
όταν ο υπόλοιπος κόσμος φεύγει.

Vasili....
M'aresei o tropos pou skeftesai kai antilamvanesai tis ekastote katastaseis...

Sotis

ΦΙΛΟΣ  ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ  ΛΕΞΗ   ΜΑΙΡΟΥΛΑ.....................ΚΑΙ...............ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ  ΣΗΜΑΣΙΑ........ΝΟΜΙΖΩ  ΕΓΩ

etet

ΦΙΛΟΣ ΤΟ ΦΙΛΟ ΡΩΤΗΣΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΦΙΛΙΑ?
ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ!!!!
SORRY ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΤΟ ΛΕΕΙ!!!

minoraki

για μενα η οικογενεια μου ειναι οι λιγοι πλην ομως καλοι φιλοι μου! υπαρχουν δικες μου φιλιες που χρονολογουνται απο τα παιδικα-εφηβικα-σχολικα χρονια μου!

spellbound

δυο (μετρημενοι) φιλοι, καλοι, αστερια.... στεκονται στα δυσκολα.. στεκομαι στα δυσκολα τους.

Φιλη?  Η κορη μου φυσικα.. τι καλυτερο..  ]

fmas

Γνωστοί Πολλοί..............

Φίλοι Λιγότεροι...........

Κολλητοί Ελάχιστοι... (Μετρημενοι στα δάχτυλα του ενός χεριού).....

Πάντα Φιλικά
Fmas....

Ntama

Παράθεση από: "Sotinolka"ΦΙΛΟΣ  ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ  ΛΕΞΗ   ΜΑΙΡΟΥΛΑ.....................ΚΑΙ...............ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ  ΣΗΜΑΣΙΑ........ΝΟΜΙΖΩ  ΕΓΩ

sottttttttttttttttt συμφωνώ και επαυξάνω!!! σωστόςςςςςςςςςςςςςςς

Ntama

Παράθεση από: "gikama"δυο (μετρημενοι) φιλοι, καλοι, αστερια.... στεκονται στα δυσκολα.. στεκομαι στα δυσκολα τους.

gikama se zilevw pragmatika pou exeis mia kori pou tin niw8eis san tin kalyteri sou fili !!!!

Ntama

Παράθεση από: "fmas"Γνωστοί Πολλοί..............

Φίλοι Λιγότεροι...........

Κολλητοί Ελάχιστοι... (Μετρημενοι στα δάχτυλα του ενός χεριού).....

Πάντα Φιλικά
Fmas....

fmas.... fmas.... fmas.... panta or8a skeptomenos....!!

polloi oi gnwstoi.... apeiroelaxistoi oi pragmatikoi filoi....!!!

SOD

Παράθεση από: "loucas"Με την σειρά μου τώρα να πώ πως και εγώ πιστεύω στην φιλία.Πιστεύω πάνω της.Και στηριζομαι και πάνω της τις περισσότερες φορές.
Γιατί στηρίζεσαι επάνω της? Διευκρίνηση δεν έχεις?

Παράθεση από: "loucas"Εγώ δυστηχώς έχω πληγωθεί πάρα πολλές φορές απο δήθεν φίλους και έχω πληγωθεί ακόμα περισσότερες φορές.

Το ευχάριστο είναι πώς δεν γνωρίζουν ότι γνωρίζω και έτσι τουλάχιστον αυτοί είναι εντάξει με τον εαυτό τους.

Είμαι απο αυτούς που και να πληγώνονται απεχθάνεται το να πληγώνει.
Έστω και αν σαν άνθρωπος και εγώ το κάνω άθελα μου κάποιες φορές.ΆΝθρωπος είμαι δικαιούμαι και εγώ λάθοι ειδικά όταν δεν γίνονται σκόπιμα.
Η πραγματική φιλία, δηλαδή η ανιδιοτελής και άδολη είναι σπάνια.Κάποιοι άλλοι όμως, υποτιμούν τη νοημοσύνη σου, το παίζουν φίλοι-ες και τους αφήνεις μέχρι κάποιου σημείου για να αποφύγεις τριβές. Παρόλ' αυτά, στην καθημερινότητα μετράνε κάποιες μικρολεπτομέρειες προκειμένου απλά και μόνο να συνυπάρξεις με φίλους, γνωστούς, συναδέλφους, συγγενείς.

Παράθεση από: "loucas"Αλλά παρόλα αυτά δεν διστάζω να πιστεύω ακόμα στην πραγματική φιλία και να την υποστηρίζω.
Είμαι από τους τυχερούς που έχουν φίλους μετρημένους, φίλους στην ανάγκη και στην χαρά, δοκιμασμένους, που τους εκτιμώ και δεν ξεχνώ... Όχι δεν είναι τέλειοι. Έχουν όλοι τα ελαττώματά τους, άλλοι μεγαλύτερα, άλλοι μικρότερα, όπως τα έχω και εγώ εξάλλου......."Μην διστάζεις....συνέχισε να ελπίζεις"

Ερρώσσω  8)

minoraki

Παράθεση από: "Mairoula"
Παράθεση από: "gikama"δυο (μετρημενοι) φιλοι, καλοι, αστερια.... στεκονται στα δυσκολα.. στεκομαι στα δυσκολα τους.

gikama se zilevw pragmatika pou exeis mia kori pou tin niw8eis san tin kalyteri sou fili !!!!
epeidh exo kai ego dyo kores kai prospatho oso ginetai perissotero na eimai konta tous, thelo na tis kanoun na niwthoun aneta mazi (pragma pou exo petyxei) kai na me theoroun filh tous (pragma pou kai pali exo petyxei)! omos...yparxei kai ena megalo "omos", kai oi shmerines mhteres kai oi kores mas den tha prepei na ksexname oti yparxei mia poly lepth diaxwristikh grammh, yparxoyn oria kai h sxesh afth den tha prepei pote na papsei na einai goneikh! isws, lew isws gi afto einai mia poly dyskolh sxesh miteras-korhs! eixa valei ena tetoio thema prin ligo kairo....<<mhtera-korh>> sxesh orghs h sxesh storghs? megalo erwthma....kai epeidh exo kai ena gio, mporo na po oti poso pio efkolh einai h sxesh mhteras-giou kai patera-giou! den tha prepei pote oi kores mas, oi gioi mas na ksexnane oti eimaste goneis tous! allo oi filoi kai allo oi goneis!

688 Επισκέπτες, 0 Χρήστες