Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 1,410
  • Online ever: 2,373 (Αυγούστου 19, 2025, 02:18:11 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 458
  • Total: 458

kAmA SoUTRa Gia pRoXwRHmEnOUS !!

Ξεκίνησε από PoiSoN_GiRL, Μάρτιος 11, 2005, 10:30:53 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ksenixths

poisonaki tha se kanw mynhsh gia psyxikh diataraxh leme :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

ti einai ayta ta kolasmena kolpa?????

oxi tipote allo alla tha zhtan an ta doun na ta kanoume kai emeis kai tote kahkame leme :P  :P  :P  :P  :P  :P

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "minoraki"
Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"μετα την ανοιξιατικη εξαψη που ειχατε .. παρατηρω οτι σας εφυγε η σεξουαλικη διαθεση !! Ειπα λοιπον να ξεθαψω το θεματακι μηπως παρασυρθουν παλι οι ορμονες σας και χτυπησουν κοκκινα !!

ακατανομαστεεεεεεεε κουκου !! εισαι εδω ??  :P  :P
για κανε την αρχη να ξεψαρωσουν και οι υπολοιποι !!  :wink:  :wink:
φιλεναδιτσα μου καλα εκανες και εφερες παλι το θεμα στην επικαιροτητα.....παρατηρω μια ηρεμια ανησυχητικη στο σαιτ.....τι λες να πηγαινει στραβα?

minoraki μου δεν ξερω τι να πω ...  :roll:  :roll:
κατι δεν παει καλα σου λεω .. ειδικα ο ακατανομαστος ειναι πολυ ησυχος τον τελευταιο καιρο και ανησυχω σοβαρα για την υγεια του ...
Δεν ειναι καθολου λογικες αυτες οι ανορεξιες ...ευχομαι να συγκινηθει ... διαφορετικα ... ας ελπισουμε αυτο που επαθε να του περασει συντομα ..  :shock:  :shock:  :shock:  :?  :?  :?

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "chriastina"δεν το είχα δει τόσο καιρό,
παρατηρόντας το πιάστηκε η μέση μου (μήπως γέρασα γμτ?)

οχι κοριτσακι μου γλυκο ! δεν γερασες καθολου !! και για να μην τρομαξεις προτεινω να ξεκινησεις με την traditional σταση και καθε μερα να προχωρας ενα βημα !! Ειναι οπως η γυμναστικη ενα πραγμα .. την πρωτη μερα πιανεσαι και μετα .. ποιος σε πιανει !!!  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "ksenixths"poisonaki tha se kanw mynhsh gia psyxikh diataraxh leme :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

ti einai ayta ta kolasmena kolpa?????

oxi tipote allo alla tha zhtan an ta doun na ta kanoume kai emeis kai tote kahkame leme :P  :P  :P  :P  :P  :P

μιλας κι εσυ βρε κολασμενο πλασμα ?? μη μου κολας πολυ γιατι θα μιλησω .. θα τα πω ολα ..
οριστε μας !! χαχαχαχα !  :P  :P

Evitaki

ποιζονακι τι ειναι τουτο?????????? :oops:  :oops:  :oops:  :oops:

ksenixths

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

kolasmenos egw to mikro kai abgalto paidaki???????

tha ta peis ola???????

SE PROKALWWWWWWWWWWWW

PES TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

:twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

PoiSoN_GiRL

Βασιζεσαι στον ΣΠΑΝΙΟ χαρακτηρα μου βρε και τα λες αυτα !! Γιαυτο με προκαλεις ε ?? Ξερεις πολυ καλα οτι δεν μιλαω !! χαχαχαχα !  :P  :P

Υ.Γ. Τελικα θα σχολιασεις καμια ''σταση'' ή θα μας αφησεις με την απορια ??  :roll:

χοχοχοχοχοχοχοχοχο !  :P  :P

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "evita_79"ποιζονακι τι ειναι τουτο?????????? :oops:  :oops:  :oops:  :oops:

αχμμμ ... Εβιτακι μου αυτο ειναι ... γκουχου γκουχου ... (πως να το πω τωρα ??) .. αχμ .. ειναι μια προτροπη .. αχμμμ .. για δημιουργια !! λοοοοοοοοοοοοοοοολ !  :lol:  :lol:  :lol:

ksenixths

xexexexexexexe
meinete me thn aporeia h kalytera balte thn fantasia sas na doulepsei leme :P  :P  :P  :P  :P  :P

PoiSoN_GiRL

αχμμ .. διακρινω μια μυστικοπαθεια .. ενα κατιτις ...
Τα σιγανα ποταμακια να φοβασαι που λενε !! λοοοοοοολ  :P

ksenixths

kai san metriofron tha sou pw oti den eimai potamaki.oyte kan parapotamos :P  :P  :P  :P

ena mikro ryaki eimai le :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

PoiSoN_GiRL

:tongue:  Οι μετριοφροσυνες σου ελειπαν !!

freak

peran tou oti h metriofrosynh einai gia tous metrious emena olh ayth h fash kama tsouxtra mou kanei anti gia kama soutra. opws elege k o aeimnhstos papagiannopoulos, ''American Bar to kaname edw mesa".....to know us better.

PoiSoN_GiRL

Tην καλημερα μου κυριε freak !! Τιμη μας που εισαι κι εσυ εδω !!
Λες να μετατρεψω τον τιτλο σε kAmA TSOUxTRa ?? LoooooooooL !
πετυχημενο ηταν !! να 'σαι καλα !! χαχαχαχαχα !  :lol:  :lol:

freak

timh sas k kamari mou........den kserw ti sou exei pei h lila, poison alla me tetoies malaganies psarwnw......me regoula loipon.

yg. koplimenta kalodexoumena.........allwste eksaireseis kanoume pantou.
ta sebh mou poison.

458 Επισκέπτες, 0 Χρήστες