Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 1,410
  • Online ever: 2,373 (Αυγούστου 19, 2025, 02:18:11 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 457
  • Total: 457

kAmA SoUTRa Gia pRoXwRHmEnOUS !!

Ξεκίνησε από PoiSoN_GiRL, Μάρτιος 11, 2005, 10:30:53 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "freak"φλαμουρι = το δεντρο φιλύρα και το ξυλο του. αφεψημα απο το τηλιο, φυλλα του δεντρου αυτου.

ατςςςςςςςςςςςς  again.

εχεις ανοιξει το λεξικο βρε ατιμο πλασματακι ? λολ
οκ οκ ! φτανει που μου λυνεις τις αποριες μου ! ο σκοπος αγιαζει τα μεσα !  :wink:  :wink:

PoiSoN_GiRL

τα μανταλακια ειναι .. διακοσμητικο στοιχειο .. το σουξου μουξου .. ειναι μη κοσμητικο .. ειναι δια.. ανα - κατα - επι .. αντε γεια σας ! κουκου λεμε  :lol:

freak

xexexe........tote ola komple. mexri newteras.

ατςςςςς once again.

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "freak"xexexe........tote ola komple. mexri newteras.

ατςςςςς once again.

αψογος κυριε ! δεν εχω το παραμικρο παραπονο !  :wink:

ατςςςςςςςς (στο τετραγωνο!)  :lol:

freak

Παράθεση από: "skou70"exw kai egw mia aporia...ta mantalakia tii akrivws kanoun sto souskou mouskou??? :shock:  :shock:  :shock:

loipon h apanthsh exei dyo skelh.
to prwto einai basismeno sto ekshs paralogo tou oti ta podia sou myrizoun enw h myth sou trexei.......... k to deytero basismeno sto arxaio ma8hmatiko 8ewrhma tou ''akou na deis''. nomizw pws praktikh efarmogh tou deyterou briskeis ston batraxo pou koufainetai otan tou kobeis k ta 4 podia.

skou70

diladi san na leme oti me ta mantalakia kremame sto skoini otidipote thelei stegnwma logw ygrasias???????????

e re ti mathainei kaneis :roll:

PoiSoN_GiRL

freak οι επιστημονικες σου απαντησεις (παντα τεκμηριωμενες) με εχουν αφησει αφωνη πραγματικα !! τα σεβη μου διδασκαλε !  :wink:

skou70

diladi san na leme freak oti ta mantalakia einai mathimatika apodedeigmeno oti voithoun stin veltiwsi tis akohs e? :shock:

looool

kalo auto  8)

PoiSoN_GiRL

δεν γνωριζω τι αποτελεσμα εχουν στην ακοη .. παντως στην οραση εχουν βλαβερες συνεπειες .. (καημενο ματακι μου τι αλλο θα δεις ! λοοοολ)  :P

freak

sto mono meros pou den synistatai h xrhsh mantalakiwn einai h 8hlh tou sth8ous, k pio sygekrimena to shmeio ths rwgas (k pardon gia ta gallika). den einai 8ema ponou toso, oso 8ema ere8ismou ths eyais8hths epidermidas.
kata ta alla h xrhsh tou mantalakiou einai ka8ara proeraitikh sto stegnwma twn rouxwn alla ypoxrewtikh sto krathma twn rouxwn sthn aplwstra.

yg. poison dexomai ta sebh sou k antapodidw. k allakse tis tekiles me kati allo pio glyko, pio drosero. blepeis den ksexnw. ektos apo ta kila, me ton elefanta moirazomai k kati allo, thn kalh mnhmh.

PoiSoN_GiRL

freak μου επιτρεπεις να σε διορθωσω ??
Με τον ελεφαντα μοιραζεσαι μονο τη μνημη κατα την γνωμη μου ..
τα κιλα (ελεος που θα μιλησεις κι εσυ για κιλα ζωντοβολο !) ειναι αλλου παππα ευαγγελιο !  :P

freak

ζωντοβολο, σουργελο ....... αχ λογια αγαπης ......... καιρο ειχαν να με πουν ετσι.....συνηθως χρησιμοποιουν αλλα κοσμητικα κ γαλλικα....γελασα με την ψυχη μου παντως.

παντως αυτο με τις σοκολατες κ τα γλυκα δεν ξερω πως το κανεις. ενω επιθυμω να καταναλωσω ενα λιτρο παγωτο -για να μην πω να καταβροχθησω- στην καθησια μου, τα κιλα σκανε σαν μαγνητης. Βεβαια εγω το κανω. Κ ας χτυπιεμαι μετα.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΡΩΩ ΟΣΟ ΠΑΓΩΤΟ Κ ΓΛΥΚΑ ΘΕΛΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΧΑΙΝΩ?

PoiSoN_GiRL

freak ειναι μαλλον κληρονομικο το ζητημα στην περιπτωση μου ..
και μιλαμε για μεγαλη καταναλωση σοκολατας οχι αστεια !!
Εχω ομως κι ενα δευτερο στοιχειο .. χοροπηδαω συνεχως (που λεει κι ο Κωστας!) Λες εκει να οφειλεται τελικα ??  :roll:  
λοοοοοολ !

freak

εξαρταται την φορά που εχεις οταν χοροπηδας κ την τριβη με την ατμοσφαιρα.... κατα τα αλλα ως διακοσμητρια που χοροπηδας μαλλον σε πτυσομενη σεζλονγκ του λε κορμπουζιερ μου φερνεις παρα σε poison_girl....

εχεις αρχισει τα βουντου εσυ...το ξερω.

PoiSoN_GiRL

ωχ ! αρχισαν οι παρενεργειες ε ?
Ποιο ηταν το πρωτο συμπτωμα ?? απωλεια μαλλιων ??
 :P  :P  :P  :P

457 Επισκέπτες, 0 Χρήστες