Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 216
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 315
  • Total: 315

Κάθε χωρισμός είναι και ένας μικρός θάνατος

Ξεκίνησε από Pappas10, Μάρτιος 16, 2005, 04:23:06 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Pappas10

".... ίσως δεν ήμουνα κι εγώ... ό,τι ονειρεύτηκες... έτσι κι αλλιώς όλα είναι... προσωπικές οπτασίες.... το νοιωθώ πως σε χάνω.... γλυκιά μου αγάπη καληνύχτα...."

"... πάρε ένα κοχύλι απ' το Αιγαίο, να' χεις στο ταξίδι συντροφιά... κι από το φιλί το τελευταίο... κράτησε στα χείλη τη δροσιά..."

"... μα τι να πω... που' μαι στεγνός από ψιλά κι από παρέα.... και σ' αγαπώ γιατί είσαι άπιαστη σαν όλα τα ωραία... "

"... στα τραγούδια που λέγαμε οι δυο μας οι φωνές χαμηλώσαν... χαραγμένη καρδιά στο παγκάκι που μετά την προδώσαν... "

Για να ακούσω....
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Ntama

Η αγάπη πρέπει να τελειώνει στα όρια της...
και η λύπη να μην έρχεται ποτέ...

Ntama

Ηρθε η Ανοιξη...
Φθινόπωρο μοιάζει...
Οταν δεν μπορείς να την μοιραστείς μ'αυτον που αγαπάς...

Ntama

Τα αισθήματά μου προσωρούσαν πλάι στα δικά σου...
όπως ακριβώς κι'οι ράγες του τρένου...

Γι'αυτό δεν συναντήθηκαν ποτε...

Ntama

Η φωτιά αφήνει στάχτες...

Η θάλασσα ναυάγια...

Οι αγάπες αναμνήσεις...

Δεν μετράει ποιος θ'αγαπήσει πρώτος,
άλλά

Ποιός θα ξεχάσει τελευταίος...!!

fmas

Παράθεση από: "Mairoula"Δεν μετράει ποιος θ'αγαπήσει πρώτος,
άλλά

Ποιός θα ξεχάσει τελευταίος...!!

Μάλλον εγώ θα ξεχάσω τελευταίος ε?????????????????????????????

Φιλικά αλλά μπερδεμένα,
Fmas

Pappas10

"... κάποιος με χτυπάει στην πλάτη φιλικά "ώρα να πηγαίνεις, κλείνουμε είναι αργά" ... βγαίνω έξω στο δρόμο τα βλέπω όλα διπλά.... έχει ξημερώσει... κυκλοφορούν μονά..... Για σένα τραγουδώ.... "

"... Μ' ΑΣΠΡΟ ΠΑΝΙ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΩ... ΜΙΚΡΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΘΑ ΣΕ ΚΛΕΨΩ... ΟΣΟ ΑΓΑΠΑΩ ΜΕΝΩ ΠΙΣΩ.... ΚΙ ΟΛΟ Μ' ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ Σ' ΑΦΗΣΩ..."

"... Ο,ΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΝΑΕΙ... ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ ΦΥΓΕ ΜΑΚΡΙΑ ΜΟΥ... ΚΡΥΨΟΥ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΦΕΥΓΕΙΣ ΤΩΡΑ... ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΓΟ ΜΟΥ... Η ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΩ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ... ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ..."

" ΑΝΟΙΞ' ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΙ ΣΟΥ... ΞΑΝΘΕ ΒΑΣΙΛΙΚΕ ΜΟΥ... ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΚΡΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ... ΜΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΕΣ ΜΟΥ..."

Αυτά και συνεχίζω κάποια άλλη στιγμή με περισσότερα. Παρεμπιπτόντως, οι Πυξ-Λαξ δεν παίζονται.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Coupe

Αγάλματα,να γινόμασταν αγάλματα αυτή την άγια ώρα τούτη τη στιγμή,να πέθαινα μεσ'τα χέρια σου αγάπη μου,να πέθαινες μεσ'τα χέρια μου και εσύ..

Να'ταν μαχαίρι το ΦΙΛΙ.....

Αυτή την άγια ώρα να σταμάταγε ο χρόνος,πάνω στη λέξη Σ'αγαπώ....

minoraki

παντοτε πιστευα οτι ενας χωρισμος ισουται με θανατο....δεν θελω να βλεπω ανθρωπους να χωριζουν....να ειναι δυστυχισμενοι.....
....<<....καλε μου, εισαι ο ηλιος που ονειρευομαι/και τ'αστερι που πορευομαι/εισαι η μερα με τα κυμματα/και η νυχτα με τ'αινιγματα/εισαι ολα και αλλα τεσσερα/κι εχω ματια δεκατεσσερα/μη σε χασω γιατι χαθηκα/λουλουδακι και μαραθηκα....>>!

Pappas10

Κι όπως θα παίρνω τις στροφές... εσύ αν θέλεις κοίταζε με... τα μάτια σου δυο μαχαιριές κι εκεί απάνω στο χορό... αποτελείωσε με...
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Coupe

Κάθε καημός έχει τον πόνο του και ο χωρισμός θέλει το χρόνο του,για να ξεχαστεί!
Και δε φοβάμαι αυτό το άδειο μου το σώμα,που μόλις φύγεις θα κοπεί σε δυο κομμάτια..Δε λογαριάζω τον δικό μου τον χειμώνα...

ΓΙΑ ΣΕΝΑΝΕ ΦΟΒΑΜΑΙ......

kuria

όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου
είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

kuria

ότι αρχίζει ωραίο τελειώνει με πόνο... οι πικραμένες καρδιές το ξέρουνε μόνο.. είναι κακό στην άμμο να χτίζεις παλάτια... ο βοριάς θα τα κάνει συντρίμια κομμάτια...

μα ποιο είναι εκείνο τ' όνειρο που βγαίνει πάντα αλήθεια... και δεν αφήνει χαρακιές στις περισσότερες καρδιές και μια πληγή στα στήθια...

οι αγάπες χάνονται σβήνουν σαν τ' αστέρια... φεύγουν σαν τα καλοκαίρια...

τώρα ο κόσμος κι οι φωνές δε με τρομάζουν... τώρα τα χέρια μου ένα σύνθημα χαράζουν... φεύγω... τώρα φεύγω...

και... στην τελική... ΣΟΥ ΑΞΙΖΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΓΚΑΛΙΑ...
(άντε βρες την μπας κι ησυχάσουμε...)
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Enia

PoiSoN_GiRL

''...ma egw tis nuxtes tis palies tis ksenuxtaw akoma
me duo svhsmenes purkagies pou kaine mes sto stoma
ki ola ta vradia pou ksexnas vu8izontai sta asteria
stis duo plummhres pou kratas .. mesa sta matia..
mesa sta matia...''

315 Επισκέπτες, 0 Χρήστες