Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 216
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 311
  • Total: 311

Κάθε χωρισμός είναι και ένας μικρός θάνατος

Ξεκίνησε από Pappas10, Μάρτιος 16, 2005, 04:23:06 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

Μάνια... αν κάτσω να το συζητήσω αυτό με τον εαυτό μου, σίγουρα η κάντυ-κάντυ θα χάσει... μη σου πω πως θα βγει ξεμαλλιασμένη... οπότε άσε καλύτερα να μην ασχοληθώ με την καλή μου μεριά για λίγο...

Nikos28

Παράθεση από: "Enia"

Για όσο καιρό χρειαστεί μέχρι να νοιώσεις καλύτερα.

Μέχρι τότε, να σκέφτεσαι και να κουβεντιάζεις ο,τι σε βαραίνει όσο πιο συχνά γίνεται. Κάποια στιγμή θα κάνει τον κύκλο του και θα φύγει απο μόνο του. Απο κει και πέρα είναι θέμα χρόνου: Όσο περισσότερο απομακρύνεσαι, τόσο πιο ''μικρό'' θα σου φαίνεται...

Μπορείς, επίσης, να το ξορκίσεις με τη συγγραφή. Όχι μόνο εδώ, πάρε π.χ ένα τετράδιο και γράψε ο,τι σου' ρθει στο μυαλό. ΄Η γράψε ποίηση- σ' αυτές τις περιπτώσεις είναι ένα κι ένα, διότι και εκτονώνεις τα συναισθήματά σου και ξεχνιέσαι προσπαθώντας να βρεις τις κατάλληλες λέξεις, με ρίμα ή χωρίς.

Υ.Γ Απλές ιδέες είναι όλα αυτά, καθόλου πρωτότυπες αλλά, πάντως, σίγουρα δοκιμασμένες...   :wink:

Enia

ναι, ναι.. μετά θα τα βλέπουμε και θα γελάμε... ξέρω... κι εγώ τα έχω πει...

Nikos28

Παράθεση από: "Enia"ναι, ναι.. μετά θα τα βλέπουμε και θα γελάμε... ξέρω... κι εγώ τα έχω πει...

Αυτό Λίλα δεν είναι ούτε θεωρίες ούτε παρηγοριά στον άρρωστο... Είναι πραγματικότητα. Δοκιμασμένη σε μένα τον ίδιο- φαντάζομαι και σε πολλούς άλλους.

Λες να αποτελείς εξαίρεση;

Enia

kuria

Παράθεση από: "Enia"Μια απορία είχα και μπήκα...

Οκ, κάθε χωρισμός είναι κι ένας μικρός θάνατος... Τώρα ξέρω... (πριν ήμουν μικρή και άμυαλη...) Πείτε μου όμως...

η ολη διαδικασια καραταει 42 λεπτα ακριβως!!!
10 λεπτα να πενθησεις τον χαμενο σου ερωτα...
30 λεπτα να θρηνησεις τα προηγουμενα 10 λεπτα που εχασες ασκοπα...
και 2 λεπτα για να κανεις τα κονε σου με τον απεναντι τυπα που τοση ωρα σε βλεφαριαζει ασυστολα....         :wink:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Enia

:shock: [size=18] Που είναι, καλε?!?![/size]  :shock:

kuria

τραβα να ξεβγαλεις τις ματαρες σου στη βρυση να ξεθολωσουν απο το κλαμα και θα τον δεις ενια μου...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Pappas10

Τι μαλάκας ήμουνήμουνήμουνήμουνήμουνήμουνήμουνήμουνήμουνήμουνήμουνήμουνήμουνήμουνήμουνήμουνήμουνήμουνήμουνήμουνήμουνήμουνήμουνήμουνήμουνήμουνήμουνήμουνήμουνήμουνήμουνήμουνήμουνήμουνήμουνήμουνήμουνήμουνήμουνήμουνήμουνήμουνήμουνήμουνήμουνήμουνη......
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

niose

niose

..to thema istera apo enan mikro thanato....
einai an mporeis na min prokaleseis thanato sto epomeno "kati" poy erxetai....
...poso mporeis na apomonoseis ton thanato ayton.... kai na ton baleis stin akri... oxi na ton afiseis piso..          giati den ginetai...  
alla stin akri ....oste na min skiazei tin mikri elpida poy fernei mazi tis kathe mikri kainoyria arxi....
...me enan kainoyrio anthropo...
...isos telika einai thema xronoy...
...ola theloyn xrono...
ton xrono toys....

Rakendytos

και ο οργασμος ενας μικρος 8ανατος ειναι αδελφια..
Αφηστε τα μιση και πιαστε τα κρεβατια ωρεεεε  :lol:

Pappas10

Παράθεση από: "niose"..to thema istera apo enan mikro thanato....
...poso mporeis na apomonoseis ton thanato ayton.... kai na ton baleis stin akri... oxi na ton afiseis piso..          giati den ginetai...  
alla stin akri ....oste na min skiazei tin mikri elpida poy fernei mazi tis kathe mikri kainoyria arxi....
...ola theloyn xrono...
ton xrono toys....

Συμφωνώ και επαυξάνω... αλλά μέχρι να τον βάλεις στην άκρη μπορεί να προκαλέσεις κι άλλους εκούσιους θανάτους....
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Pappas10

Παράθεση από: "Pappas10"
Παράθεση από: "niose"..to thema istera apo enan mikro thanato....
...ola theloyn xrono...
ton xrono toys....

Συμφωνώ και επαυξάνω... αλλά μέχρι να τον βάλεις στην άκρη μπορεί να προκαλέσεις κι άλλους εκούσιους θανάτους....

Συγνώμη... ακούσιους...
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Pappas10

Παράθεση από: "Rakendytos"και ο οργασμος ενας μικρος 8ανατος ειναι αδελφια..
Αφηστε τα μιση και πιαστε τα κρεβατια ωρεεεε  :lol:

Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω στο να ακολουθήσω τη συμβουλή σου - μα μεν - είναι ότι δεν μπορώ να πλένω συνέχεια τα σεντόνια - ενίοτε και τους τοίχους -  και μου έχουν τελειώσει τα πλαστικά κυπελλάκια.   :P  :P  :P
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

311 Επισκέπτες, 0 Χρήστες