Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 579
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

ποιο ειναι το πιο.....

Ξεκίνησε από minoraki, Μάρτιος 29, 2005, 09:14:55 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "libidoman"στον ανελυστηραααααααααααααααααααααααα......και στο τελος σχεδον ημιγυμνοι!!!!!  να πατας και λαθος κουμπι οροφου!!!!!
να προσπαθεις να βαλεις το κλειδι στο αντιστοιχο.....διαμερισμα   (γιατι δεν αναβεις φωτα διαδρομου μη ....γινεις ορατος)  να προσπαθεις ,να προσπαθεις και η ενοικος να ειναι μεσα.................

δεν συνεχιζω..........

gia sunexise!! gia sunexise !! panw sto kalo mas afhses  :shock:  :shock:
eimai kai periergo on egw apo tin fush mou ... exw tin periergeia na ma8w ... h enoikos telika vghke me to skoupoksulo h fwnakse to h8wn ??

xixixixixiixixixixixixixiixixixixixixixi ! xik !  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

KiSSeS

[size=18]LoLoLoLoLoLoLoLoLoLoLoLoLoLoLoLoLoLoLoLoL[/size]

minoraki

:(  :(  :(  lete sto telos o libido na mas afhsei me thn aporia...?

KiSSeS

les?????? 8a to anteksoume??? eime8a kai perierges!!!! ......  :?

loipon... phra kouragio.... kai tolmw na pw ena meros...

:oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:

loipon... to pio periergo meros htan kapote se kalorifer...  (oxi ston levhta... sto swma tou kalorifer... eutuxws kalokairi kai htan svhsto...) :silent:

i know! koulo e???

:oops:  :oops:  :oops:

kuria

εγώ γιατί όπου κι αν κάνω έρωτα το βρίσκω απόλυτα φυσιολογικό;
όπου νιώσω την ανάγκη και μπορώ κάνω... δεν υπάρχουν περίεργα μέρη για μένα... αλλά περίεργες φιλενάδες που θέλουν να τα μαθαίνουν όλα....
χαχαχαχαχα
μινοράκι μου σμουτςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Enia

TZA! Ena geia perasa na pw ki egw, isa isa na 3erete oti sas akouw prosextika!  ]GKOUX! GKOUX GKOUX!!! [/b] :twisted:  :twisted:  :twisted:

Atma

σε αεροπλάνο

και αν θέλεις λογκ που το έκαναν και άλλοι
χρήστες από εδώ μέσα
πες το μου :wink:

riaghul

...Σε ενα λοφο...
.. πισω απο το εκκλησακι...

(δεν το εβρισκα ασυνηθιστο ...ομως)

Διπλα σε ενα χειμμαρο...
(λιγο νερο ειχε ....χαχαχα)

(ουτε κι αυτο ασυνηθιστο...)

το πιο ασυνηθιστο...δεν το λεω...
 :)

PoiSoN_GiRL

axmmm... egw perasa na dw an perase h Enia apo edw  :roll:  :!:  :!:
kai me thn eukairia ... eriksa kai mia matia stis apanthseis sas  :P  :P  :P

minoraki

λοιπον απαντω στην ατμα και στην kuria χωρις να κανω quote....
σε αεροπλανο εεεεεεεεεεε?????   :wink:  :wink:  πολυ καλοοοοο το βρησκω φιλεναδα....φαντασου να επεφτες και σε κενα αερος τι θα γινοταν....
και kuriakiiiiiiiii....φιλενας....δεν το ξερεις? ειμαι περιεργη και ρωταω πολλα....ετσι ομως μαθαινω.... :roll:  :roll:  :roll:  π.χ. το καλοριφερ....δεν το ηξερα....το αεροπλανο....ουτε και αυτο! ομως πως γινεται να κανεις σεξ σε αεροπλανο, βρε παιδι μου.....στην τουαλεττα? λιγο μικρη δεν ειναι? αυτη ειναι η απορια μου.....φιλια και στις δυο!

PoiSoN_GiRL

LooooooooL ! minoraki mou exw tin entupwsh oti sou metedwsa tin tash na sou dhmiourgountai apories !! sorryyyyyyyyyyyyyy  :roll:  :roll:

libidoman

Παράθεση από: "riaghul"...Σε ενα λοφο...
.. πισω απο το εκκλησακι...

(δεν το εβρισκα ασυνηθιστο ...ομως)

Διπλα σε ενα χειμμαρο...
(λιγο νερο ειχε ....χαχαχα)

(ουτε κι αυτο ασυνηθιστο...)

το πιο ασυνηθιστο...δεν το λεω...
 :)
μηπως κολαστηκε ο παππας  ομορφια μου ;;;;;

minoraki

ποιζονακι μου οταν εχουμε αποριες ρωταμε....και οταν ρωματε και μας απαντουν (οποτε βεβαια μας απαντουν...μαθαινουμε)....οπως π.χ. ρωταει ο λιμπι μας την ρια μας, εαν κολασε τον παππα.... :roll:  :roll:  λες να εγινε κατι τετοιο?

zarkvilion

..σε καμαρίνι!  :silent:  :silent:  :silent:

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "minoraki"ποιζονακι μου οταν εχουμε αποριες ρωταμε....και οταν ρωματε και μας απαντουν (οποτε βεβαια μας απαντουν...μαθαινουμε)....οπως π.χ. ρωταει ο λιμπι μας την ρια μας, εαν κολασε τον παππα.... :roll:  :roll:  λες να εγινε κατι τετοιο?

axmmm... koitakse minoraki mou ...o pappas den nomizw na perimene auto gia na kollastei !! mallon htan apo prin kollasmenos !!!!  :lol:  :lol:
a8wa h kathgoroumenh LoL !  :lol:  :lol:

569 Επισκέπτες, 2 Χρήστες