Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 588
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

ποιο ειναι το πιο.....

Ξεκίνησε από minoraki, Μάρτιος 29, 2005, 09:14:55 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ntama

Παράθεση από: "minoraki"ειιιιιιιιιιιι κοριτσια.....εσεις οι ελευθερες και ωραιες υπαρξεις του σαιτ, για να μην συνοστιζεστε καλλιτερα να μπειτε εφ 'ενος ζυγου....για να εχει την ευκαιρια να διαλεξει με την ησυχια του ο σαμμερ μας....εναν τον εχουμε....μην το αφησετε να τον παρει καμμια αλλη εκτος σαιτ.... :wink:  :wink:

Μινοράκι ο Σαμμεράκος μου έχει κάνει υπεύθυνη δήλωση του νόμου 105 ότι θέλει μόνο εμένα... οποτε οι άλλες ας περιμένουν στην σειρά  :wink:  :wink:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Και ας επανέλθουμε στο θέμα μας... χμμμμ... Προεκλογικά (στις προηγούμενες εκλογές-οχί στις πρόσφατες) μέσα σε ένα πολιτικό γραφείο που βοηθούσα... (έκλεψα τα κλειδιά γιατι... μου δημιουργούσε εμπνευση το μέρος και πήγα το βράδυ κρυφά :lol:  :lol: )

:wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:
 :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

riaghul

Ο παππας??

Α  πα πα!!
Οχι  libi ..μου...(θα με ειχε ο Τριανταφυλλοπουλος..σε καποιο παραθυρο)

Poison girl... ευτυχως που με αθωωσες...
Ευχαριστω...

:)  :)

minoraki

:shock:  :shock:  :shock: πωωωωωωωωωωωωωωωπωωωωωωωπωωωωωωωπωωωωωω βρε τι γινεται.....
τι καμαρινια, τι πολιτικα γραφεια, τι καλοριφερ, τι το πισω μερος απο εκκλησακι ακουω....τι βαρκες, τι αεροπλανα....
<<...μ'αεροπλανα και βαπορια..>> που ελεγε και η μπελλου  :D  :D  :D
και γω η χαζη που νομιζα οτι πρωτοτυπησα στο <<ακριβο μου διθεσιο>> :roll:  :wink:  :?

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "riaghul"Ο παππας??

Α  πα πα!!
Οχι  libi ..μου...(θα με ειχε ο Τριανταφυλλοπουλος..σε καποιο παραθυρο)

Poison girl... ευτυχως που με αθωωσες...
Ευχαριστω...

:)  :)

aaaaaaaaa ola ki ola riaghul mou !! to dikio na legetai !!  :wink:  :wink:  :wink:

minoraki

Παράθεση από: "Mairoula"
Παράθεση από: "minoraki"ειιιιιιιιιιιι κοριτσια.....εσεις οι ελευθερες και ωραιες υπαρξεις του σαιτ, για να μην συνοστιζεστε καλλιτερα να μπειτε εφ 'ενος ζυγου....για να εχει την ευκαιρια να διαλεξει με την ησυχια του ο σαμμερ μας....εναν τον εχουμε....μην το αφησετε να τον παρει καμμια αλλη εκτος σαιτ.... :wink:  :wink:

Μινοράκι ο Σαμμεράκος μου έχει κάνει υπεύθυνη δήλωση του νόμου 105 ότι θέλει μόνο εμένα... οποτε οι άλλες ας περιμένουν στην σειρά  :wink:  :wink:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

quote] :shock:  :shock:  :shock: και σε σενα εχει κανει υπευθυνη δηλωση? αααααααα τον πονηρο....τωρα φταιω εγω να τα πω ολα? εεεεεε φταιω?

Atma

Παράθεση από: "KiSSeS"les?????? 8a to anteksoume??? eime8a kai perierges!!!! ......  :?

loipon... phra kouragio.... kai tolmw na pw ena meros...

:oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:

loipon... to pio periergo meros htan kapote se kalorifer...  (oxi ston levhta... sto swma tou kalorifer... eutuxws kalokairi kai htan svhsto...) :silent:

i know! koulo e???

:oops:  :oops:  :oops:

ήταν καλοριφέρ με φέτες ;;;;;
χαχαχαχαχαχαχαχα

Atma

μινοράκι εκτός από τον ρίκι που φαντασιώνεσαι ( συ είπας )

εσύ ;;;; που;;;;

minoraki

:(  :(  :(  axaxaxaxaxaxaxaxaxa atma filenas....den me parakoloutheis nomizwwwww  :cry:  :cry:  :cry:
egw to eipa prwth....."akrivo mou dithesio....kalo mou amaksi..."

Enia

Poisonaki, akoma edw eisai esu? Exeis sthsei auti bre periergo? Den kanei na akoume emeis mikra kai a8wa koritsia tetoia ponhra pragmata!

(A! Zark, polu swsth se briskw, m'arese to kamarini! En wra parastashs na upo8esw, e!?)

Ante pame poisonaki na fugoume sou lew, giati 8a mas kanoun na milhsoume sto telos...!!  ]

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "Enia"Poisonaki, akoma edw eisai esu? Exeis sthsei auti bre periergo? Den kanei na akoume emeis mikra kai a8wa koritsia tetoia ponhra pragmata!

(A! Zark, polu swsth se briskw, m'arese to kamarini! En wra parastashs na upo8esw, e!?)

Ante pame poisonaki na fugoume sou lew, giati 8a mas kanoun na milhsoume sto telos...!!  ]

Enia mou egw den eimai edw !

*PoiSoN_GiRL sfurizei anemela....

plaka plaka Enia mou olo edw sunantiomaste tis teleutaies meres ! LoL !
giati arage ?? mas efage h periergeia h eidame fws kai mphkame ??
(to deutero pes !!!)
ante filenada mou pame kai shmera ... aurio pali  :wink:  :wink:

*PoiSoN_GiRL pairnei thn Enia apo to xeraki kai pane stin paidikh xara !

Panagiotis

εγω δεν θα αναφερθω στο ποιο περιεργο μεροσ που εχω κανει ερωτα οσο στο τι περιεργο μου συνεβη..λοιπον ειμαι με την καλη μου στο αυτοκινητο στον ''λαιμο βουλιαγμενης''[εχετε παει οι περισσοτερες και οι περισσοτεροι απο εκει..ειναι περιπου 11 την νυχτα καλοκαιρι.αφου εχουμε ξεκινησει να κανουμε ερωτα ξαφνικα αισθανομαι μια δεσμη φωτοσ να πεφτει πανω στο ποδι μου...μπααααα ειπα απο μεσα μου το φεγγαρι θα ειναι.αμ ελα που το φως τρεμοπαιζε συνεχεια και πανω στο σωμα μου.[παρεπιμπτοντως στο μερος ηταν και αλλα αυτοκινητα που εκαναν οτι εκανα και γω]κανω ετσι το κεφαλι μου και βλεπω εναν τυπο απο το διπλανο λοφακι με χωματα να εχει ενα φακο και να κανει ματι...σπαστηκα και αφου βρακωθηκα βγηκα εξω και τον αρχισα μεσα στο σκοταδι στα μπινελικια τα γνωστα..εκεινος μεσα στο σκοταδι μου απαντουσε συνεχεια ζητωντας μου συγνωμη και τα ρεστα...με τα πολλα πολλα ο τυπακοσ αφου με ειδε και μαλακωσα κατεβηκε απο τον κρυψωνα του και τι που ειπε ρε παιδια.μαζι με αυτον με επαιρναν ματι και αλλοι 2 που δεν τουσ ειχα παρει χαμπαρι..τουσ φωναξε μπροστα μου και του απαντησαν.ο ιδιος μου ειπε οτι στο συγκεκριμενο μερος πηγαινει 18 χρονια και οτι εχουν κανει μια ομαδα ματακηδων που εχουν ακομα και ρουχα ειδικα για να μην ξεχωριζουν...το επαγγελμα του ηταν αρχαιολογος παντρεμενος με δυο παιδια και με γκομενα επιπροσθετως την γραμματεα του.μου ειπε οτι ειναι αρωστεια και δεν μπορεις να ξεφυγεις εαν κολλησεις..και οτι στην παρεα τους υπηρχε και ενας αστυνομικος με 12 χρονια στην εκει πιατσα και ενας γιατρος με 15 χρονια...αυτην την εμπειρια δεν θα την ξεχασω ποτε.με τον τυπακο χωρισαμε φιλικα και μαλιστα του ζητησα εαν ηθελε να χρησιμοποιουσα αυτα που μου ειπε για να κανω θεμα στην δουλεια μου αλλα αρνηθηκε.ηταν ευγενεστατος και πολυ μορφωμενος...αυτα απο εμενα και την εμπειρια μου.

Anonymous

Και δε μου λες βρε κουμπάρε όση ώρα εσύ ανέλυες τις ορέξεις των σοβαρών κυρίων, η δικιά σου τι έκανε; Ειχε παει παραδίπλα να βοηθήσει κανα άλλο ζευγαράκι;  Πως τα λέω και δε γελάω, ο άτιμος. ]

Anonymous

Κουμπαρε του Ρίκυ τέτοια βλέπει που γράφεις και ξεσηκώνεται μετά..
 ]

PoiSoN_GiRL

*PoiSoN_GiRL dhlwnei : nten ekw autokinito karntia mou ....

Panagiotis

ΑΣΕ ΚΟΥΜΠΑΡΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΕΚΝΕ Η ΚΟΠΕΛΛΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΜΙΛΑΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ''ΜΑΤΑΚΙΑ''.ΕΙΧΕ ΚΟΥΡΝΙΑΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΕΤΡΕΜΕ ΣΑΝ ΤΟ ΨΑΡΙ ΑΠΟ,ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΗΣ...ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΑΝΤΩΣ..ΚΟΥΜΠΑΡΕ ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΡΟΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ''ΒΛΑΦΑΡΙΑΣΜΑ''.ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΜΟΥ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΜΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΥΤΡΟ ΧΑΘΗΚΕΣ...

587 Επισκέπτες, 1 Χρήστης