Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 2,064
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 1698
  • Total: 1698

ΘΑΡΡΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Ξεκίνησε από balland, Απριλίου 25, 2005, 02:18:34 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Eley8eros

Παράθεση από: "xhmeia"αν αισ8ανοσουν εντονα συναισ8ηματα για καποια?
θα εφευγες για να μην πονεσεις ? η θα το ζουσες κ οπου βγει?

Πάντα επιλέγω το συναίσθημα και το ζώ όσο περισότερο όσο πάει.... ο πόνος είναι κάτι που το αντέχωωω (λέμε) Όπως απανταω σε ενα άλλο θέμα καρδιά η λογική πάντα επιλέγω καρδιά.....

Αντε βρε Γιάννη επίτηδες το κάνεις για να μας λείπεις????

Anonymous

Στέλιο δεν πειράζει απάντησες στο ερώτημα της ΝατάΣας!!!

Ρώτα τώρα εσύ Θάρρος ή Αλήθεια για να συνεχίσουμε το παιχνίδι.  ]

Enia

[size=24]Αλήθεια!!! [/size]Πρόλαβα!?  :D

Eley8eros

Παράθεση από: "Enia"

Σαν τον Λούκυ Λουκ πιο γρήγορη κι απο τη σκια σου... κι εγω όμως όχι σαν τον Γιαννάκη μας αστραπή...

Ερώτηση....

Ποιός είναι αυτό/η που εκτιμάς περισότερο μεσα στον Α33 και ποιός αυτός που δεν θα άντεχες ούτε σε ένα τσατ ή φόρουμ????

Enia

xmm...

να εκτιμώ!? πολλούς...

τον Poison γιατί δεν φοβάται να είναι αληθινή και να υποστηρίζει τα πιστεύω της
την Άτμα γιατί κατά βάθος είναι δουλευταρού και πιστή, κι ας δείχνει γκρινιάρα και αγχώνευτη (λατρεία μου εσυ! :D )
την Jasper γιατί στάθηκε πραγματική φίλη και μου έδειξε το λάθος μου χωρίς να χρυσώνει το χάπι
τον Κώστα για τις δημοκρατικές του διαδικασίες (βλαμμένααααααα :P)
τον Fmas για το ρομαντισμό του
τον kathrefth για την ντομπροσύνη του
το μινοράκι για την πείρα της και τις πολύτιμες συμβουλές της
τον rickymartin γιατί ξέρει να κρατάει μυστικά (ας έκανε κι αλλιώς!!! χεχε! :twisted: )
και φυσικά τον Freak, γιατί πολύ απλά είναι Ο Φίλος μου ο καλύτερος και μ'αγαπάει...

και φυσικά κατά καιρούς πάααρα πολλά από τα παιδιά που συμμετέχουν στο φόρουμ, βάση των θεμάτων που συζητάμε και των ιδεών που εκφράζονται...

δεν μπορώ να επιλέξω μόνο έναν από τους παραπάνω, εφόσον καθέναν τον εκτιμώ για διαφορετικό λόγο και θα ήταν άδικο...

κάποιον που δεν θα άντεχα ούτε σε chat...?
κάποιον που με έχει πληγώσει πάρα πολύ, ώστε και μόνο η σκέψη του να με πονάει... δόξα τω θεώ ο οργανισμός μου έχει πολύ καλές άμυνες και συγχωρώ εύκολα...

Eley8eros

μμμ απέφυγες το ήμισυ της ερώτησης και δεν ρώτησες αλήθεια ή θάρρος.....

Enia

ω, pardon! το θεώρησα αυτονόητο...

θάρρος ή αλήθεια!!?

Eley8eros

Επιμένεις να αποφευγεις τη μισή ερώτηση... αρα λέμε πως είμαι εγω που σε νευριάζω με τις αδιάκριτες ερωτήσεις μου και...
λέω Θάρρος δύσκολα βαλέ όσο δύσκολα γίνετε.... (αμα διεκολύνει πέσε και σε αλήθεια....)

Enia

βρε συ, αφού εξήγησα, είπα την άποψή μου... σώνει και καλά να δώσω όνομα ενώ δεν υπάρχει!? :)

να ρωτήσω αλήθεια!? :D καμιά φορά κάποιες απαντήσεις απαιτούν περισσότερο θάρρος από μία πράξη...
 8)

Eley8eros

Ναι αλήθεια αν εξυπηρετεί.... ειμαι ειλικρινής...

Enia

Πώς προσεγγίζεις συνήθως μια κοπέλα που σου αρέσει? Και αν αυτή η κοπέλα είναι από ένα chatroom/forum/site πώς θα προσπαθήσεις να την κερδίσεις?

:D

Eley8eros

Παράθεση από: "Enia"Πώς προσεγγίζεις συνήθως μια κοπέλα που σου αρέσει? Και αν αυτή η κοπέλα είναι από ένα chatroom/forum/site πώς θα προσπαθήσεις να την κερδίσεις?

:D

Λοιπόν, έξυπνη ερώτηση που υποδυκνείει ποοοολύ έξυπνη κοπέλα....
Μια κοπέλα που μου αρέσει την προσεγγίζω με έναν και μονο τρόπο.. με την ειλικρίνεια δηλαδη δειχνω πως μου αρεσει απλα χωρις εντυπωσιασμους και περιτα πραγματα, χωρις να πιεσω για οτιδήποτε παρα μονο να δειξω πως μου είναι μοναδική. Ειδικότερα αν είναι απο ενα τετοιο χωρο όπου η ανωνυμια προσφέρει και ασυλία είμαι διπλά ειλικρινής και ευθύς απέναντι της εκθέτωντας μόνο την αλήθεια σε ότι μπορεί να μου προκαλεί... Δηλαδή γίνομαι πιο σαφής.. Αν είναι γοητευτική...θα της το πώ, αν είναι σαγηνευτική θα της το πω, αν με ελκύει ερωτικά θα της το πω, αν εχει όμορφα μάτια θα της το πω.... Κι επειδη ακόμα μπορω να διαβάζω τα μικρά γράμματα... ναι υπάρχει άτομο που με ελκύει εδω μέσα....

Λοιπόν άλλος/η για θάρρος ή αλήθεια??

Enia

Eley8eros

Λοιπόν θαραλλέο κορίτσι..... :lol:

Άκου... μου στέλνεις πμ με αληθινή (αυτό τωρα είναι υποκειμενικό το ξέρω) ερωτική σου εμπειρία με λεπτομερή περιγραφή της οποίας σύνοψη χωρις στοιχεία που να μας κλέισουν φυλακή θα αναφέρεις εδώ. (αν δεν θες αληθινή εμπειρία ενναλακτικά επιλέγεις φαντασίωση που θα ήθελες να πραγματοποιήσεις λεπτομερή και αυτή..)

xhmeia

xaxaxaxxaxxaxaxaxa kalooooooooooooooo stelio poly kaloooooooo

ante ante na diavasoyme k emeis  :twisted:  :twisted:  :twisted:

(y.g. pros spell ante mexri na girisis apo diakopes tha to xo mathi k tah sto exigiso (lemeeeeeeee tora)  :P )

1698 Επισκέπτες, 0 Χρήστες