Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 951
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

ΘΑΡΡΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Ξεκίνησε από balland, Απριλίου 25, 2005, 02:18:34 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Eley8eros

Μαλλον εβαλα τοοοσο δυσκολο που η Λίλλα λυποθίμισε... και αναζητήται.....

fmas

*Άσχετο*

Ζητάω γονιπετής συγγνώμη για την καθυστέρηση αλλά μόλις χθες γύρισα από Τουρκία (Δεν βρήκα ούτε ένα net-cafe) και θυμήθηκα ότι έστειλα το PC για φτιάξιμο......

Πάντα Φιλικά,
Fmas

Eley8eros

καλά βρε Γιαννάκη όχι και γονυπετής... εκτός αν επηρεάστηκες από εκεί που ήσουν.... Δεν πειράζει φιλαράκο... όπως βλέπεις το προχωρήσαμε και τωρα περιμένουμε την θαραλέα Ενιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Enia

Με λένε Λίλα, και είμαι καλά... (σχεδόν...)

Έχει πέσει δουλίτσα και κούραση παιδάκια, εξ'ου και η καθυστέρηση. Δεν το έχω ξεχάσει όμως....

Θα επανέλθω asap.

kuria

μετά από μια ταχύτατη ανάγνωση στα τελευταία postakia θα ήθελα να επισημάνω:
1ον ο fmasoulinos ενώ εθεάθη πολλάκις στο site το επίμαχο διάστημα απέφυγε να ρωτήσει...
2ον ο Eley8eros αν και υπερηφανεύτηκε για τη δυνατότητα του να διακρίνει τα μικρά γράμματα απέφυγε να αναφέρει το αντικείμενο του πόθου του...
3ον η Enia μας καθότι καραμελένια μας κόλλησε στη δουλίτσα και στην κούραση και απέφυγε να καταθέσει γραπτώς τις ερωτικές της εμπειρίες...

άντε βρε παιδιά επανορθώστε το συντομότερον...     :wink:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Eley8eros

Παράθεση από: "kuria"μετά από μια ταχύτατη ανάγνωση στα τελευταία postakia θα ήθελα να επισημάνω:
1ον ο fmasoulinos ενώ εθεάθη πολλάκις στο site το επίμαχο διάστημα απέφυγε να ρωτήσει...
2ον ο Eley8eros αν και υπερηφανεύτηκε για τη δυνατότητα του να διακρίνει τα μικρά γράμματα απέφυγε να αναφέρει το αντικείμενο του πόθου του...
3ον η Enia μας καθότι καραμελένια μας κόλλησε στη δουλίτσα και στην κούραση και απέφυγε να καταθέσει γραπτώς τις ερωτικές της εμπειρίες...

άντε βρε παιδιά επανορθώστε το συντομότερον...     :wink:

Λοιπόν ο ελεύθερος δεν στριμώχνεται ποτέ.... Το αντικείμενο του πόθου αν ειπωθεί ίσως εκθέσει χωρίς λόγο... Όμως οι προσεκτικά διαβάζοντες post μου και αφιερώσεις ίσως καταλάβουν.....

Anonymous

Κι αυτοί που δεν διαβάζουν Στέλιο πως θα καταλάβουν???

kuria

Παράθεση από: "Eley8eros"Λοιπόν ο ελεύθερος δεν στριμώχνεται ποτέ.... Το αντικείμενο του πόθου αν ειπωθεί ίσως εκθέσει χωρίς λόγο... Όμως οι προσεκτικά διαβάζοντες post μου και αφιερώσεις ίσως καταλάβουν.....

να εκθέσει ποιόν;    :P
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Enia

Πω πω, ούτε εγώ που έθεσα την ερώτηση τόσες απορίες... Curiosity killed the cat... :P:P:P λολ

Και ακολουθεί το story που σας χρωστάω... Enjoy! :)

Ήταν να κατέβω Αθήνα... Είχαμε απομακρυνθεί από καιρό, αλλά έτυχε να μιλήσουμε δυο μέρες πριν, και του το είπα...
Ο ενθουσιασμός του ήταν ειλικρινής, όπως ειλικρινές ήταν πάντα το ενδιαφέρον του για μένα...
Είπε πως θα ήθελε να βρεθούμε, αλλά δεν έδωσα σημασία... Του ξεκαθάρισα πως δεν θα ήθελα να γίνει κάτι μεταξύ μας...
'Μα ούτε εγώ θέλω...', μου είπε... Οκ, λοιπόν... Κανονίσαμε να βρεθούμε αργά το βράδυ για ένα ποτό.
Για πολύ ώρα μιλούσαμε... Μιλούσαμε... Είχαμε τόσα νέα μας να πούμε...
Με άκουγε και τον άκουγα, σαν δυο φίλοι που έχουν να βρεθούν καιρό, αλλά καταλαβαίνονται σα να μην ξέκοψαν ποτέ...
Πρώτο ποτο... δεύτερο... τρίτο... Σταδιακά, λες και η ατμόσφαιρα αλλάζει... Σα να χαμηλώνουν τα φώτα, σα να γλυκαίνει ο αέρας γύρω μας... Και τα μάτια του να κοιτούν μέσα στα δικά μου πιο βαθιά από ποτέ...
Υπήρχε κάτι μαγικό... Αρκούσε ένα νεύμα... 'Που θα με πας?', ρωτάω... 'Μέχρι τ'αστέρια...', μου ψιθυρίζει...
Σταμάτησε μπροστά σε ένα ξενοδοχείο... Μου ξίνισε η ιδέα...
'Έχεις ξανάρθει?' 'Οχι', μου είπε, κάποιος μου το είχε προτείνει'.
Δεν ξέρω αν το πίστεψα, αλλά δεν με ένοιαζε... Τον ακολούθησα...
Μπαίνοντας στο δωμάτιο μου κόβεται η ανάσα. Το περιβάλον πιο όμορφο απ'ότι μπορούσα να έχω υποθέσει.
Οι τοίχοι κατακόκκινοι, και στο πάτωμα κατακόκκινη παχιά μοκέτα. Στη μέση του δωματίου ένα στρογγυλό κρεβάτι, κι από πάνω να κρέμεται λευκό τούλι...
Ο φωτισμός χαμηλός, από τρία υπέροχα φωτιστικά δαπέδου, διαφορετικά μεταξύ τους. Έβαλε μουσική και με πλησίασε... Ανατρίχιασα από ευχαρίστηση στο πρώτο του άγγιγμα...
Ήταν από τις πιο μεγάλες νύχτες της ζωής μου. Ήμουν κυριολεκτικά χαμένη, σε άλλο κόσμο, μακρινό, και δεν με ενδιέφερε τίποτε άλλο...
'Θα σε πάω μέχρι τ'αστέρια' μου είχε πει, και το έκανε...
Είχαμε μείνει αγκαλιασμένοι για πολλή ώρα, να κλείνουν τα μάτια μας από το περασμένο της ώρας, αλλά να μην θέλουμε και να αποκοιμηθούμε, να μην χάσουμε ούτε στιγμή από το όνειρο...
Κόντευε να ξημερώσει όταν το άχαρο κουδούνισμα του τηλεφώνου μας έβγαλε από τη νιρβάνα...
Με πήγε σπίτι... Ένα τελευταίο φιλί, και όλα θα είχαν τελειώσει...
'Να προσέχεις... Καλή τυχη... Σ'αγαπώ...'

Anonymous

Αααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
τι ωραίοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!

[size=9]μα που΄ναι οι καρδιέςςςςςςς?????[/size]

Enia

tristana

Εμένα πάλι δεν με έπεισες. Πιο πολύ περιέγραφες τον περιβάλλοντα χώρο (Κόκκινα ολούθε!!! Σε οντά σε πήγε;;;)  παρά οτιδήποτε άλλο.
Επίσης, χωρίς τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες...  ('Ισως πάλι να τα λέω
από τη ζήλια μου, διότι για μένα και τη συγκλονιστική δίνυχτη (!!) σχέση μας δεν έκανες τέτοιες περιγραφές!!! Ως εκ τούτου, ο Περίανδρος και εγώ
δεν δεχόμαστε αυτό το... ειδύλλιο -κωμειδ!!)

Enia

Εξκιούζ μι ντάρλινγκ, μπατ ιτς απ το χου έθεσε το ερώτημα να αποφασίσει... Νοτ γιου...  8) Και έχω μια διαίσθηση πως τον ενδιαφερόμενο τον έχω πείσει...  8)  :D

Όσο για τις δύο συγκλονιστικές μας νύχτες... ε δεν θα το βγάλω και βούκινο! (επιδειξία! :P lol)

ΥΓ1: οντάς?  :shock:  βρε λες!? χμ.. έτσι εξηγείται..  :roll:
ΥΓ2: τα φιλιά μου στον Περίανδρο...

Anonymous

Ρώτα Θάρρος ή Αλήθεααααααα????

tristana

'Εχεις επιχειρήματα. Δεκτά φιλιά και λοιπές συγκινητικές εκδηλώσεις!

934 Επισκέπτες, 1 Χρήστης