Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 1,969
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

ΘΑΡΡΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Ξεκίνησε από balland, Απριλίου 25, 2005, 02:18:34 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

chriastina

Α! το παιχνίδι είναι παιχνίδι και πολυ γουστάρω να δω την kuria με κασκολάκι και σκουφάκι του ΠΑΟ!!!!!!!!!

τριφυλλάρα,ομαδάρα,ολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

xhmeia

πες τα βρε Χριστινακι
επιτελους κ μια που συμφωνει μαζι μου
το παιχνιδι ειναι παιχνιδι αλλα πεσαν να με φανε χαχαχαχαχαχαχαχα(παλιογαυρινες ολες  lol )
παντως δεν το περιμενα απο το Μαρακι να "κολωσει" να το κανει  :)

παρα να τη στεναχωρησω ομως την  kuria μας
βαλε ενα θαρρος εσυ ,
εχω στερεψει απο ιδεες  :roll:

Anonymous

Βαζελομαμάααααα μα καλά κι εσύ τέτοιες ιδέες έχεις???
Μήπως θέλεις να πάθεις χειρότερα την επόμενη φορά???
ΜΗ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΜΟΝΟ
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα από τώρα έχω βρει τι θα κάνεις χαχαχαχαχ

spellbound

Εγω μια φορα βλεπω οτι μετα την επιθυμια της χημειας για το "θαρρος" που βαλε η κυρια, η τελευταια μας αφησε και την "εκανε" ατακτως..... Μαρακι που εισαι βρε????

xhmeia

thn kopanhsan me elafra g ayto sth thesi ths marias meta apo dimopsiffisma (tris?? elaaaaaaa boitha k esy )
tha ektelesei to tharros poy zitisa h desposynh...... SPELLBOUND k tha pei k eyxaristo gia thn timi poy ths kanoyme xaxxaxaxaxaxaxaaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaaxaxxaaxaxxaaxaxaxaxxaaxaxaxaxaxxaxaaxaxxaaxxaxaaxxaaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxxaxaaxax

xhmeia

αντε βρε καρντια μου θα το γραψω στη γλωσσα σου να το καταλαβεις οποτε δεν υπαρχει προβλημα ΚΑΝΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑΡΡΟΣΣΣΣΣΣΣΣ (ΤΡΙΣ???????? ελααααααα ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΓΚΙΦΤΑΚΙ )
τα  βγκαλεις ενα  φωτογκραφια που τα φορας ενα φλοκατο  πρασινο και ενα καπελο του πανατηναϊκου τα κανεις με τα ντιο (ντιο οχι μπεντε ε?) νταχτυλα το σημα της νικης κ στο αλλο χερι (αυτο που λεσ τη μοιρα του μπρε ε?)τα κρατας μια σημαια της παναθαςςςςςς
και μετα τα τη βαλεις εντω στο φορουμ κ τα γραψεις ( καλα βαλε σταυρο αν ντεν ξερεισ να γκραφεις )[size=24]ζητω η παναθαααααα [/size]

με αγκαπη στο μικρο γκυφτακι
η βαζελομαμα    :wink:

Anonymous

Βαζελομαμά....λυπάμαι αλλά απέτυχες  ]

See_Me

tristana

Επ! Χημεία, άργησα, αλλά κατέπλευσα! Πού είναι η Σπελ;;;;;;
Αν και έχει σειρά η Σι Μι (Φιλ Μι) πού θα μας πάει... δεν θα την πετύχουμε
την Τζίπσι Κουίν; (ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ υποχθόνιος -μην πω καταχθόνιος- γέλως-)

'Αι εμ μπακ εντ κίκιν χαρντ λέμε!  :twisted:

Enia

χαχαχαχα! 'γαυροκοτσιδού'!  :lol:

άντε να παίρνουμε τα πάνω μας! περιμένω κι εγώ σειρά!

(θέλω να βάλετε κάτι πολύ 'καλό' στο σιμιδάκι!) ;)  :twisted:

See_Me

Παράθεση από: "Enia"χαχαχαχα! 'γαυροκοτσιδού'!  :lol:

άντε να παίρνουμε τα πάνω μας! περιμένω κι εγώ σειρά!

(θέλω να βάλετε κάτι πολύ 'καλό' στο σιμιδάκι!) ;)  :twisted:

Εσύ τώρα είσαι φιλενάδα ή φίδι  ]

tristana

Σι Μι, γκουχου-γκούχου (που λέει και μια ψυχή) και εγώ με τον οχτρό λέμε. ('Αλλη φορά να χορεύεις τουλάχιστον τρεις ώρες! Ορίστε σας!)

ΧΗΜΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Για γκελ μπουρντά να θέσεις την τσαχπίνα, εξότικ ντάνσερ υπό την επήρεια του ορού της αλήθειας. ΧΕΧΕΧΕΧΕ!

See_Me

Παράθεση από: "tristana"Σι Μι, γκουχου-γκούχου (που λέει και μια ψυχή) και εγώ με τον οχτρό λέμε. ('Αλλη φορά να χορεύεις τουλάχιστον τρεις ώρες! Ορίστε σας!)
ΧΗΜΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Για γκελ μπουρντά να θέσεις την τσαχπίνα, εξότικ ντάνσερ υπό την επήρεια του ορού της αλήθειας. ΧΕΧΕΧΕΧΕ!

Τριστάνα κι εσύ  ]

tristana

Σι Μι, ναι είμαστε... ωραίες φίλες εννοώ!
Α, δεν θα βάλει η Χημεία! Σωστά.

Εν αναμονή και εγώ, λοιπόν... (Στον επόμενο τόνο θα είναι η ώρα της ΣΙΜΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Φιλώ σε, Σι Μι, ακούραστο νινί!)

See_Me

Τρις έτσι και σε πιάσω στα νυχάκια μου...θα σου κάνω ριζική αποτρίχωση με τσιμπιδάκι φρυδιών...για να σου αποδείξω τη φιλία μου... ]

728 Επισκέπτες, 1 Χρήστης