Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 527
  • Total: 527

ΘΑΡΡΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Ξεκίνησε από balland, Απριλίου 25, 2005, 02:18:34 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

See_Me

Τώρα αν πω ότι δε με ικανοποίησε η απάντησή σου Λιλού, θα θιχτείς? Το όλο ερώτημά μου δεν ήταν για να σε κράξω, αλλά επειδή είχες πει μια φράση "όποιος διαβάζει το φόρουμ με ξέρει, γιατί ανοίγομαι", αυτό απλά ήθελα να εμπλουτίσω.

Αν το πήρες στραβά, τι να σε πω?

Enia

δεν το πήρα στραβά βρε χαζό, απλά δεν στέκει το ερώτημα όπως το έθεσες... ποτέ δεν παραπονέθηκα πως δεν μπορώ να κρατήσω μια σχέση, ούτε κλάφτηκα γιατί μου φταίει κάτι. το μόνιμο παράπονό μου είναι που δεν βρίσκεται κάποιος να με συνεπάρει.. (ο πρίγκιπας στο άσπρο άλογο, u know...)
οκ, αν 'φταίει' κάτι είναι όλα αυτά τα standards που έχω βάλει...
δεν έχω γνωρίσει ακόμα κάποιον που να πιστέψω πως μαζί του μπορώ να έχω μια σωστή σχέση με διάρκεια.
και αν είναι γραφτό μου να συμβεί, θα συμβεί μια φορά... και τότε πίστεψέ με, θα με κρατήσει και θα τον κρατήσω... :D

(OMG!... αθεράπευτα ρομαντική!!)

Bijoux

και γιατί See_Me ρωτάς την ένια;;
πες με εμένα να σε διαφωτίσω :twisted:

See_Me

Αυτή η φαντασίωση του γαλάζιου πρίγκηπα με το λευκό άλογο είναι γμτ που μας κατατρέχει από κοριτσάκια....που να καταλαβαίναμε στα 5μας ότι το λευκό άλογο δεν είναι για πόλη, άσε που δεν έχει ούτε θέση πάρκινγκ,ούτε σανό, ούτε παράβολο για κάθε έτος  ]

Anonymous

See_Me

Το γαυροκοτσιδού γελάειιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...Μαμά μαμά....αυτή με κοροϊδεύει.......μαμά   ]

Anonymous

Enia

το bijoux με έβαλε σε σκέψεις....  :roll: ξέρεις κάτι που δεν ξέρω!? ΛΕΓΕΕΕΕΕ!!!

όσο για την πρότασή σου σιμιδάκι μου ΔΕΧΟΜΑΙ! χαχαχαχα! SMOUTSES!!!

See_Me

Ωραία..........................θα είσαστε όλοι καλεσμένοι στο γάμο μου με τη Λιλού και κουμπάρα τη γαυροκοτσιδού (αυτό που λέει]

Enia

xexexe! zouper! :D

ante, kai twra pou ta brhkame emeis 8a pei kanenas [size=18]8arros 'h alh8eia [/size]na sunexistei to paixnidi!?

zarkvilion

Αλήθειαααααααααααααααααα!!!!!!!!!! ]

Bijoux

Παράθεση από: "Enia"το bijoux με έβαλε σε σκέψεις....  :roll: ξέρεις κάτι που δεν ξέρω!? ΛΕΓΕΕΕΕΕ!!!

όσο για την πρότασή σου σιμιδάκι μου ΔΕΧΟΜΑΙ! χαχαχαχα! SMOUTSES!!!

επίσης δεν ήξερα ότι έχεις λεσβιακές τάσεις χεχεχεχε
χμχμχμ καιρός να σε πιάσω ξανά το μπούτι
κι όχι τπτ άλλο γκρίνιαζες ότι δεν σου άρεσε
οφουυυυυυ

Anonymous

Παράθεση από: "See_Me"Ωραία..........................θα είσαστε όλοι καλεσμένοι στο γάμο μου με τη Λιλού και κουμπάρα τη γαυροκοτσιδού (αυτό που λέει]

Mα καλά ... κινδυνεύω λέμε και ακόμα δε το έχω πάρει χαμπάρι!!! ]

freak

Παράθεση από: "See_Me"Ωραία..........................θα είσαστε όλοι καλεσμένοι στο γάμο μου με τη Λιλού και κουμπάρα τη γαυροκοτσιδού (αυτό που λέει]

εγω αυτον τον γαμο δεν τον θελω.. κ θα τον σαμποταρω.. punkt.

See_Me

έλα που κινδυνεύεις γαυροκοτσιδού...σιγά μωρέ...τι θα κάνουμε που δεν έχεις ξανακάνει ]

527 Επισκέπτες, 0 Χρήστες