Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 1,969
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

ΘΑΡΡΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Ξεκίνησε από balland, Απριλίου 25, 2005, 02:18:34 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

See_Me

Παράθεση από: "freak"εγω αυτον τον γαμο δεν τον θελω.. κ θα τον σαμποταρω.. punkt.

Και ποιος σου είπε ότι θα σε ρωτήσουμε? Ούτε την αδειά σου χρειαζόμαστε, ούτε την παρουσία σου  ]

freak

Παράθεση από: "See_Me"
Παράθεση από: "freak"εγω αυτον τον γαμο δεν τον θελω.. κ θα τον σαμποταρω.. punkt.

Και ποιος σου είπε ότι θα σε ρωτήσουμε? Ούτε την αδειά σου χρειαζόμαστε, ούτε την παρουσία σου  ]

καταρχην μαθε κατι.. χωρις την εγκριση μου, ποσο μαλλον την παρουσια μου ως κουμπαρος, δεν παντρευεται η Λιλα...αρ γουι κλιαρ? ντου γιου ριντ μι?

See_Me

Παράθεση από: "freak"καταρχην μαθε κατι.. χωρις την εγκριση μου, ποσο μαλλον την παρουσια μου ως κουμπαρος, δεν παντρευεται η Λιλα...αρ γουι κλιαρ? ντου γιου ριντ μι?

Εσύ μάθε να είσαι καλύτερα ενημερωμένος για όσα κάνει εν τη απουσία σου η Λιλού, γιατί έχεις χάσει πολλά  ]

Enia

[size=18]Κωτικο μουουουου.... την θέλωωωωω σου λέωωωωω...!!![/size]

[size=18]Σιμιδάκιιιιιιι.... μην του μιλάς έτσιιιιι... τον αγαπώωωωωωω....!!! [/size]

αααααα! μη με βάζετε να διαλέξω, μη μου βάζετε διλήματααααα!!!

(Τι χαρτιά υπέγραψα!?  :shock: Καταραμένε ναργιλέ!  :evil: Τι μου έβαλε ο κοκοβιος μέσα!!???  :shock:  :evil: )

See_Me

Παράθεση από: "Enia"

Κοίτα, δε μπορείς να με συγκρίνεις εμένα με τον freak  ]

Enia

... η ποσότητα κάνει τη διαφορά...*  :roll:

και εν πάση περιπτώση,...

*στην ποσότητα του ναργιλέ αναφερόμουν...

freak

καλα το μακρυμαλλης το πετυχες...

οσο για 'σενα μαγκα μου με βαζεις ισα κι ομια με την see_me? allrighty then.. να ξερω λοιπον για future notice..

Enia

κι εγώ μπήκα όλο χαρά, νόμιζα πως θα τολμούσες να λάβεις μέρος στο παιχνίδι...  :roll:

βρε σε συγκρίνω εγώ με κανέναν!?

SEE_ME ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ!

αφού δεν σε θέλει ο φίλος μου δεν σε θέλω ούτε εγώ. μίλησα.

tristana

Επ!!! Τρεις μέρες έλειψα και έγινε κοσμοχαλασιά!
Γάμοι, διαζύγια, κουμπαριές που δεν φτούρησαν.

Καλά όλα αυτά... αλλά ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ;;;; ΣΠΕΛ, για δεύρο... μέσα.

See_Me

Αφού με χωρίζεις, άσχετα με τα όσα μου υποσχέθηκες όσο ήσουν εδώ....και με χωρίζεις λόγω ψευδών και εντελώς λασπωτικών φημών που διαδίδει για μένα ο freak (ο οποιός με ζηλεύει γιατί εγώ βρίσκω γόβες -και τσόκαρα- στο νουμερό μου -39-  ]

Enia

Νιάου... Δε με νοιάζουν οι ξεπέτες, το έχω δηλώσει... ΑΠΕΡΓΩ!!!  :evil:

Μόνο στο κάγκελο μην σας δω γιατί δεν θα το αντέξω...  ]Να τη χαίρεσαι την καινούρια σου αγάπη,
να τη χαίρεσαι, και να με κερνάς φαρμάκι

Αν ποτέ σε δω να της κάνεις χοτ στο μέιν
θ' αποτρέλαθω, δεν θ' αντέξω τόσο πέιν...
[/color]

:24: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! :24:

ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕ???

chriastina

enia,παίξω εγώ με αλήθεια......και ο Θεός βοηθός!
(με όλα αυτά που είδαν τελευταία τα ματάκια μου έχω τρομάξει λιγάκι η γυναίκα)

freak

Παράθεση από: "See_Me"ο freak (ο οποιός με ζηλεύει γιατί εγώ βρίσκω γόβες -και τσόκαρα- στο νουμερό μου -39-  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: )

σιγα το δυσκολο να βρω γοβα η τσοκαρο νουμερο 45... το στυλ μετρα αγαπητη μου κ οχι το νουμερο...

Enia

Μπράβο βρε Χριστίνα! Θα είμαι επιεικής (μιας και επιτέλους μας κάνεις τη χάρη να μας βγάλεις από το bahaling και να συνεχιστεί το παιχνίδι δηλ, ειδάλως θα ήμουν αμείλικτη -λέμε τώρα... :roll: )

Λοιπόν...
Καταρχάς πόση σημασία έχει για σένα η ερωτική-προσωπική σου ζωή, και έπειτα τι 'φοβάσαι' περισσότερο / τι σε απασχολεί / τι σε ενδιαφέρει για το μέλλον σου σε αυτόν τον τομέα? (πχ, αν πήγες σε μια χαρτορίχτρα τι ακριβώς θα επεδίωκες να μάθεις για σένα και το θέμα 'σχέσεις'?)

chriastina

σε ευχαριστώ για την επιείκια.....
για αρχή δεν πάω σε χαρτορίχτρες (τα ρίχνω μόνη μου :wink: )

η προσωπική μου ζωή είναι σημαντική όταν το αποφασίζω να είναι....και τι θέλω να πω....όταν βρίσκομαι σε μια σχέση έχει την πρώτη θέση,πάει και τελείωσε και θα παραμείνει έτσι αρκεί να μην μου το απαιτήσουν εκεί βλέπω κόκκινο πανί και μπορώ να τα τινάξω όλα στον αέρα,μου αρέσει να νοιώθω ελεύθερη κι ας αλυσσοδένομαι,εαν προσπαθήσουν να με μαντρώσουν έχω φύγει....

και τι φοβάμαι?
την μοναξιά
τρελαίνομαι στην ιδέα ότι μπορεί να γεράσω μόνη μου!

760 Επισκέπτες, 1 Χρήστης