Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 610
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 562
  • Total: 562

ΑΝ ΣΑΣ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΧΩΡΙΣΤΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΤΕ;

Ξεκίνησε από Panagiotis, Μαΐου 05, 2005, 09:06:07 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Panagiotis

Παράθεση από: "evita_79"den eimai ellhnida den ekdhghte diaforetika........ :?  :?  :?  :?  :?
ela bre poy ola ueleis na ta ksereis....kai egw den tis hksera tis lekseis opws den kserw kai pollles alles.den shmainei oti den eimai ellhnas.filkia.  panos

Evitaki

ολα θελω να τα μαθαινω
ολα ολα ολα :wink:  :wink:  :wink:
αμα δεν μαθω πως θα μεγαλωσω??????????

freak

Παράθεση από: "Panagiotis"
Παράθεση από: "freak"Egw pali pou exw thn tyxh na katagomai apo ayton ton eygenh topo, ton Pyrgo ennow, k na ton episkeftomai poly syxna h "malastoupa" einai mia leksh pou xrhsimopoieitai eyrews opws k h leksh ''loumpa'' pou shmainei lakouba gemath nero h h leksh ''amaka'' pou shmainei skonh/brwmia. Ka8e meros exei to diko tou idiwma. To oti den gnwrizoume mia leksh den shmainei oti den yparxei alla pws den kseroume kapoion pou thn xrhsimopoiei - ara den thn exoume akousei pote.
....file freak kalhspera.kai bebaia eisai tyxeros poy katagesai apo ton sygkekrimeno topo.oi lekseis omvs file moy poy anafereis xrhsimopoioynte sxedon mono ekei.yparxei bebaia h piuanothta na exoyn akoystei kai sta edv merh alla oxi me thn eyrythta poy ua eprepe prokeimenoy na einai gnvstes kai xrhsimopoihshmes opvs alles kai alles.px thn leksh poy anafereis ''amaka''egv thn gnvriza san sketo ''maka''me thn ejhghsh poy anafereis.apo sena loipon mathainw oti yparxei kai ena ''a'' sthn arxh poy egv agnooysa h poy den moy thn meteferan svsta...kalo brady.   panos

apla pano ka8e perioxh exei ta dika ths. eseis mporei na to lete maka emeis amaka k kapoioi alloi kapws alliws....oso gia to koumasi k to souglo den ta hksera......kalo koumasi eimai k egw telika.......

freak

Παράθεση από: "gavrina"freak από κει κοντά είμαι κι εγώ καλέ μου.
Μακρίσια αν ξέρεις  ]

kanonika koumasi shmainei kotetsi, orni8wnas. opote den einai k poly makrya h shmasia pou exei sto meros sou. Egw pali eimai apo ton Agio Hlia an gnwrizeis....pros ta douneika.....

Anonymous

Panagiotis

Παράθεση από: "evita_79"ολα θελω να τα μαθαινω
ολα ολα ολα :wink:  :wink:  :wink:
αμα δεν μαθω πως θα μεγαλωσω??????????
kala afoy theleis ola na ta mathaineis na dw otan tha erthw ekei ti tha thelhseis na soy mathw....xaxaxaxa.. panos

Panagiotis

Παράθεση από: "freak"
Παράθεση από: "freak"Egw pali pou exw thn tyxh na katagomai apo ayton ton eygenh topo, ton Pyrgo ennow, k na ton episkeftomai poly syxna h "malastoupa" einai mia leksh pou xrhsimopoieitai eyrews opws k h leksh ''loumpa'' pou shmainei lakouba gemath nero h h leksh ''amaka'' pou shmainei skonh/brwmia. Ka8e meros exei to diko tou idiwma. To oti den gnwrizoume mia leksh den shmainei oti den yparxei alla pws den kseroume kapoion pou thn xrhsimopoiei - ara den thn exoume akousei pote.
....file freak kalhspera.kai bebaia eisai tyxeros poy katagesai apo ton sygkekrimeno topo.oi lekseis omvs file moy poy anafereis xrhsimopoioynte sxedon mono ekei.yparxei bebaia h piuanothta na exoyn akoystei kai sta edv merh alla oxi me thn eyrythta poy ua eprepe prokeimenoy na einai gnvstes kai xrhsimopoihshmes opvs alles kai alles.px thn leksh poy anafereis ''amaka''egv thn gnvriza san sketo ''maka''me thn ejhghsh poy anafereis.apo sena loipon mathainw oti yparxei kai ena ''a'' sthn arxh poy egv agnooysa h poy den moy thn meteferan svsta...kalo brady.   panos

apla pano ka8e perioxh exei ta dika ths. eseis mporei na to lete maka emeis amaka k kapoioi alloi kapws alliws....oso gia to koumasi k to souglo den ta hksera......kalo koumasi eimai k egw telika.......
idiomatismoys sigoyra exoyn oles oi perioxes freak.to kako einai oti merikes apo aytes ekshgoynte kata topoys kai me diaforetiko tropo kai ayto einai poy mperdeyei file...panos

freak

Παράθεση από: "freak"

idiomatismoys sigoyra exoyn oles oi perioxes freak.to kako einai oti merikes apo aytes ekshgoynte kata topoys kai me diaforetiko tropo kai ayto einai poy mperdeyei file...panos

meses akres ayto lew k egw.

Evitaki

επιστροφη στο θεμα μας

αααααααα δεν ξερω τι λετε
εγω το πηρα αποφαση αυτο το καλοκαιρι
τουλαχιστον μια βδομαδιτσα
θα παω ΜΟΝΗ ΜΟΥ διακοπουλες  :P  :P  :P  :P  :P

a8litria

paw sth mukono....gia diakopes kai trelles foberes matia mou k egw! kai an guriseis me to kalo...pare kai ta pragmata sou na mhn kourazomai meta na ta mazeyw!!

ayto tha apantousa..kai me apoluth hremia...xalaraaaaaaa!

LaStDrIvE

aman.... santorini , mykonos... xmmm a8litria se vlepw gia kamia photografisi sto cosmopolitan:PPPP.....

Mykonos pantos den tha borousa na paw...

Mazevw summetoxes gia Amorgo, Anafi.... xypnateeee:)))ixixixi

Panagiotis

Παράθεση από: "evita_79"επιστροφη στο θεμα μας

αααααααα δεν ξερω τι λετε
εγω το πηρα αποφαση αυτο το καλοκαιρι
τουλαχιστον μια βδομαδιτσα
θα παω ΜΟΝΗ ΜΟΥ διακοπουλες  :P  :P  :P  :P  :P
se poio meros eipes oti tha pas monh soy evitoyla;  panos

Panagiotis

Παράθεση από: "a8litria"paw sth mukono....gia diakopes kai trelles foberes matia mou k egw! kai an guriseis me to kalo...pare kai ta pragmata sou na mhn kourazomai meta na ta mazeyw!!

ayto tha apantousa..kai me apoluth hremia...xalaraaaaaaa!
den tha eixes kai adiko an toy to eleges...mykono eipes e;loipon akoyw perioxh kai to pote tha pas mhpws kai sympesoyme...panos

Panagiotis

Παράθεση από: "LaStDrIvE"aman.... santorini , mykonos... xmmm a8litria se vlepw gia kamia photografisi sto cosmopolitan:PPPP.....

Mykonos pantos den tha borousa na paw...

Mazevw summetoxes gia Amorgo, Anafi.... xypnateeee:)))ixixixi
anafh den exw paei last.amorgo omws nai kai tha soy pw oti einai kataplhktika...kai panw ap ola hremia file moy...an kai to kalokairi mazeyete kosmos kai eidika fetos exw akoysei oti polys kosmos tha thn kanei gia ekei...panos

Evitaki

δεν ξερω ακομα.......
γιατι πανουλη?
θα ρθεις να μου κανεις παρεουλα? :P  :P  :P  :P

562 Επισκέπτες, 0 Χρήστες