Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 579
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

ΑΝ ΣΑΣ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΧΩΡΙΣΤΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΤΕ;

Ξεκίνησε από Panagiotis, Μαΐου 05, 2005, 09:06:07 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Panagiotis

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ''ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ''.ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΩΝΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ/ΗΝ ΚΑΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ''ΕΡΗΜΗΝ'' ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΑΧΙΚΑ Η ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΝΗΡΑ ΣΧΕΔΙΑ...ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΕΑΝ ΕΝΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΠΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ/ΗΣ ΣΑΣ ΕΛΕΓΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ''ΞΕΡΕΙΣ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΘΩ ΜΕΡΙΚΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ''.ΠΩΣ ΘΑ ΣΚΕΦΤΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΤΕ;  ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΥΣΤΕΡΙΕΣ....  ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ .   ΠΑΝΟΣ

Anonymous

Αχχχ Πάνο μου καλέ,
καταρχήν Χρόνια Πολλά ( δεν τα έχουμε πει )  ]

Leon

Μια μικρή και επαναλαμβανόμενη σύσταση.
Να μη γράφετε όλα κεφαλαία.
Εκτός από δυσανάγνωστα τα κείμενα (με όλα κεφαλαία) στη γλώσσα του internet είναι σαν να φωνάζω.
Ευχαριστώ

riaghul

Εγω , μαλλον ειμαι στην κατηγορια που παντα κανονιζουν
να φευγουν αλλα "ΕΡΗΜΗΝ"....οπως ειπε ο Πανος...
Αντε να ταιριασεις το χρονο σου με αλλους...
Τωρα μπορω εγω , τοτε ο αλλος, αλλη ημερομηνια ο παραπερα..
Και μενεις να περιμενιες...
Αποφασισα λοιπον κι εγω..να φευγω ..και χωρις παρεα...
Και ειναι πολυ ομορφα..
Ασε που τις μερες αυτες που εχω πολυ δουλεια για να
αναννεωθω..πηρα ενα τηλ. στο γραφειο ταξιδιων,,,
εκλεισα για 4 Ιουλιου να φυγω...και διαπραγματευτηκα λιγο
την ημερομηνια επιστροφης....
Αλλα μετα απο ενα χρονο γεματο με Σαββατοκυριακα και αργιες
να δουλευω...λεω πως το δικαιουμαι...:)
Γιαυτο καθε ημερομηνια πριν το τελος Αυγουστου..δεν μου Εκανε...

Αποζητω να φυγω μονη μου...
Αποζητω να βρεθω με τον εαυτο μου...
Ισως να αποζητω να βρεθω κοντα σε αλλους λαους και πολιτισμους...
που Ολα μοιαζουν πιο διαχυτα και  πιο εγκαρδια..
Ισως, ακομα, και η ιδεα οτι μπορω να ζησω ..χωρις τις ελαχιστες ανεσεις
που παρεχω στον εαυτο μου ,να με ελκυει....

Enia

Ax bre gaurinaki! :)
se katalabainw kalh mou...
ki egw ena periergo pragma, les kai uparxei 'katara'! :P opws kai pote den 'giortasa' tou agiou balentinou (h den eixa kati, h eixe molis teleiwsei, h eimastan makria, h -akoma xeirotera- eimastan sta maxairia), antistoixa pote den eixa kai kati gia diakopes... allo apw8hmeno ki auto... :(
isws h mish omorfia einai na to sxediazeis... h prosmonh.. auto to exw zhsei (meta nauagousan ta sxedia)...
opote Pano mou.. ti eixame ti xasame! :P
as paei opou 8elei kai me opoia 8elei !!!
emeis to disaki mas ston wmo kai grammh gia peiraia... proorismos dutikes kuklades... h mpalkonara mou me perimenei... exw ma8ei na agnanteuw ton orizonta monh mou... kai h 8alassa, o hlios kai ta asteria ekei 8a einai... kai xwris auton! ;)

PoiSoN_GiRL

Egw pali eimai ths apopshs oti oi diakopes den einai kati pou aparaithta prepei na to zhseis mazi tou/ths. Einai enas tropos fughs apo tin ka8hmerinothta kai o ka8enas apo emas (douleuontas sklhra tis perissoteres fores olo to xrono) dikaioutai na kanei auto pou ton euxaristei kai ton ksekourazei ! Exw paei polles fores diakopes me to etairon hmish, alla psifizw xwristes diakopes oxi mono giati einai kati pou ananenwnei kai ksekourazei th sxesh, alla gia na leme kai ta pragmata me to onoma tous, alliws einai na diaskedaseis opou kai opws 8eleis me tous filous sou ki alliws einai na ''metakomiseis'' me th sxesh sou se ena nhsaki ... Ok den lew oti einai kako h asxhmo , alla panta xreiazontai mikra dialeimata akomh kai stis diakopes, eksallou eimai uper ths proswpikhs zwhs (akomh kai mesa sth sxesh) ! O ka8enas 8elei xrono kai xwro na perasei me tous filous tou - h estw kai monos tou- ena diasthma, giati oxi loipon stis diakopes?  :wink:

minoraki

πανουλη καλο απογευμα και χρονια πολλα  :D  :D (δεν τα ειπαμε μεχρι τωρα...)! εγω εχω να πω οτι δεν εχω κανει μεχρι τωρα μονη μου διακοπες.....ισως γιατι γνωρισα τον αντρα μου παρα πολυ μικρη! τωρα εαν μου ζητουσε να παει μονος του καπου με φιλους του, θα του ελεγα ναι, ισως γιατι μετα απο τοσα χρονια κοινης ζωης να ενιωθε την αναγκη μιας καποιας αλλαγης....ισως να το ηθελα και εγω.....σε αυτο δεν μπορω να απαντησω με ειλικρινεια 100%, και γιατι δεν μου εχει ζητηθει, αλλα και γιατι δεν το εχω ζησει! φιλικωτατα!

SALTARISMENOS

egw paidia gia na eimai eilikrinis exw na paw diakopes kati xronia exw ksexasei kan pws einai loooool gia polous kai diaforous logous pantos ean eixa sxesh kai mou zitouse to eteron imisi na pame xwrista diakopes egw tha provlimatizomoun para polu giati ama exeis anagh na apomakrintheis gia ena diastima apo ton suntrofo sou shmainei pws kati then paei kala stin sxesh asfiktias kai exei arxisei na se kourazei ama mou to zitouse bebaia tha to apodexomoun mia kai den mporoume me to zori na epibaloume kati ston alo omos  tha provlimatizomoun para polu kai tha perimena me tin epistrofh na sizitisoume sobara gia to mellon.
emena h idea ton diakopwn me to eteron imisi mou aresei para polu kathos exeis to xrono na kaneis pragmata pou stin kathimerini zwh me to treksimo then exeis syn tin alagh toy perivalontos pou einai polu kalo eite pame monoi mas eite mezi me filous.
oso afora tin eleutheria kai tis parees symfwnw poisonaki mou mazi sou enweite pws o kathenas prepei na vgainei kai monos tou me tous filous toy eksw na pei ta dika toy alwste oti exoume ena suntrofo then shmainei pws kai oi parees mas mporoun na mas milisoun gia kati diko toys to idio aneta otan eimasre mazi kai ton eimaste monoi mas mazi tous kai ayto xreiazete h apomonosh mesa apo tin sxesh then kanei kalo ala h diakopes einai alo pragma.

Panagiotis

Γωγω μου καλησπερα.χρονια πολλα και παλι για την γιορτη σου.σου ειχα στειλει και ευχες με μηνυμα αλλα δεν ξερω εαν τις πηρες.το περιστατικο που αναφερεις δεν ειναι το μοναδικο κουκλα μου.ειναι τοσο συνηθες οσο και οι ''χωρισμοι''.το κακο ειναι οτι τετοιου ειδους περιστατικα αφηνουν μερικες φορες ''σημαδια''πισω τους.και βεβαια το κακιστοτερο ειναι οτι αλλες φορες τα στραβα του παρελθοντος τα κουβαλαμε στο μελλον με αποτελεσμα να την πληρωνουν αναιτια αλλοι ανθρωποι που σιγουρα αξιζαν καλυτερης συμπεριφορας.ευχομαι σε σενα να μην συνεβη τιποτα τετοιο και καθε τι ασχημο στην ζωη σου να εμεινε σαν μια απλη κακη στιγμη και τιποτα αλλο...φιλακια πανος

Panagiotis

Πρωτα π ολα ''χρονια πολλα και χριστος ανεστη''.διαβασα το μηνυμα σου και χαρηκα που τα εχεις βρει τοσο καλα με τον εαυτο σου.εκεινο που δεν μου δινεις βεβαια να καταλαβω ειναι το γεγονος του εαν υπηρχε ενας ''συντροφος''στην ζωη σου θα ειχες τις ιδιες αποψεις και εαν αυτος ο συντροφος σου προτεινε να φυγει καπου μονος του πως θα αντιδρουσες.γιατι καλο ειναι να κανει κανεις διακοπες μονος του ενω ειναι μονος του και στην ζωη αλλα οταν υπαρχει και καποιος αλλος εκει φανταζομαι οτι τα πραγματα αλλαζουν ''μορφη''.και ειδικα μαλιστα οταν αυτος ο αλλος κανει την ''υπερβαση''να προτεινει κατι το οποιο μεχρι και εκεινη την στιγμη που το ακους σου ειναι σχεδον ''αγνωστο''.νασαι καλα και περιμενω απαντηση σου.   πανος

Panagiotis

Χρονια πολλα κουκλα μου και χριστος ανεστη..οταν λες το ''δισακι μας  στην πλατη''ειναι σαν να μου λες οτι εσυ τον προορισμο που εχεις βαλει θα τον ακολουθησεις ειτε ετσι ειτε αλλιως.κατι που σημαινει οτι δεν σε πολυαπασχολει το θεμα.δεν λεω εαν συμφωνω η διαφωνω με την αποψη σου αλλα ετυχε ποτε να βρεθεις σε παρομοια κατασταση με την συγκεκριμενη;και αν  ναι τοτε εκει θελω επανω να μου εστιασεις το θεμα.πως αισθανθηκες και πως αντεδρασες απεναντι σε εκεινον που σου το προτεινε.φανταζομαι δεν θα ηταν και η καλυτερη των στιγμων σου αλλα απο την αλλη δεν φανταζομαι να ειπες μεσα σου ''ελα μωρε εγω εχω την μπαλκοναρα μου και τι εγινε;''φιλακια πολλα πανος

Panagiotis

Χρονια πολλα και χριστος ανεστη.βρισκω πολυ προηγμενες τις αποψεις σου.ναι δεν εχεις καθολου αδικο.καθε ζευγαρι θελει και τις προσωπικες του στιγμες.και αυτο αναμφιβολα ειναι κατι που πολλες φορες γινεται ''μπομερανγκ'' για τις σχεσεις.βεβαια υπαρχουν και μερικα επιμερους ερωτηματα στο θεμα.το ενα εχει να κανει με το ποσο χρονο εχουν διαθεσιμο τα σημερινα ζευγαρια οταν δουλευουν και δυο δουλειες για να επιβιωσουν;οταν ακους ζευγαρια να μιλουν και να λενε ''ξερεις τον/ην δεν τον βλεπω καθολου γιατι δουλευει και περιμενουμε μερικες αργειες για να βρεθουμε σαν ανθρωποι''.οταν λοιπον ενω δεν εχεις αυτη την πολυτελεια στο να βλεπεις τον ανθρωπο σου οσο θα ηθελες και περιμενεις ενα 10ημερο το καλοκαιρι για να τον χαρεις και εκεινος σου ξεφουρνισει το ''τριποντο''τι κανεις;εισαι τοσο ανετη οσο περιεγραψες και στο μηνυμα σου; η του τρως τα ''σκωτοπλεμωνα''στην γκρινια και στη σκηνη.αυτο ειναι το ενα επιμερους ερωτημα.το αλλο ειναι λιγο περιπλοκο και ακουει στο ονομα ''εμπιστοσυνη''.πως μπορεις και εμπιστευεσαι τοσο ανετα τον καλο σου και εκεινος εσενα οταν αναφερεσαι για τοσο μεγαλη ελευθερια κινησεων.για να λες οτι εχεις αναγκη να κινηθεις ελευθερα σημαινει οτι αισθανεσαι κατα το μεγαλυτερο μερος του χρονου μαζι του ενα ειδος καταπιεσης.το οποιο σε καμια περιπτωση δεν θελεις να ισχυσει και στην περιοδο των διακοπων.και αν ειναι ετσι τοτε φανταζομαι οτι τα πραγματα παιρνουν αλλη τροπη μια που η ''ελευθερια κινησεων ''λογω στερησεως της παντα επιφερει και συνεπειες που σε ολους μας ειναι γνωστες.μπορει να ειμαι λαθος σε οσα σου αναφερω.θα ηθελα την αποψη σου.φιλια.   πανος

Panagiotis

Πολλυ μου καλησπερα.απο την στιγμη που μεχρι τωρα δεν ετυχε να ζησεις παρομοια κατασταση δεν υπαρχει λογος να την ζησεις τωρα.και το λεω αυτο κυριολεκτικα γιατι εαν σε σενα προταθει κατι τετοιο πιστευω θα σου κακοφανει παρα πολυ μια και θα σου ειναι ασυνηθιστο κοπελλα μου.και μπορει αρχικα να μην φανερωσεις την δυσαρεσκεια σου αλλα μετα ειμαι σιγουρος θα σε πικρανει πολυ το γεγονος.γιαυτο σου λεω ασε τα πραγματα οπως ειναι και σε κανουν ευτυχισμενη....  φιλακια πανος

Panagiotis

Φιλε σαλταρισμενε χρονια πολλα και χριστος ανεστη.εχεις σε μεγαλο μερος των λέγωμενων σου δικαιο.ειμαι και γω συμφωνος με την αποψη σου σχετικα με τη ιδιαιτεροτητα των διακοπων μας.πιστευω και γω οτι ενα ζευγαρι για να μπορεσει να μεινει μονο του απο μτα καθημερινα προβληματα της δουλειας και των αλλων υποχρεωσεων που επιβαλλει η καθημερινοτητα χρειαζεται αυτες τις ελαχιστες μερες μεσα στο χρονο για να μπορει να ανανεωνετε παντα μεσα απο την ιδια του την σχεση.οταν υπαρχουν αμοιβαια αισθηματα σε ενα ζευγαρι φιλε και θελουν την αμοιβαιοτητα αυτη να την κανουν πραξη κανουν το ''παν''προκειμενου να μεινουν λιγο μαζι για να γευθουν ολα αυτα που τους στερει για διαφορους λογους η καθημερινοτητα....νασαι καλα φιλε.   πανος

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "Panos69"Χρονια πολλα και χριστος ανεστη.βρισκω πολυ προηγμενες τις αποψεις σου.ναι δεν εχεις καθολου αδικο.καθε ζευγαρι θελει και τις προσωπικες του στιγμες.και αυτο αναμφιβολα ειναι κατι που πολλες φορες γινεται ''μπομερανγκ'' για τις σχεσεις.βεβαια υπαρχουν και μερικα επιμερους ερωτηματα στο θεμα.το ενα εχει να κανει με το ποσο χρονο εχουν διαθεσιμο τα σημερινα ζευγαρια οταν δουλευουν και δυο δουλειες για να επιβιωσουν;οταν ακους ζευγαρια να μιλουν και να λενε ''ξερεις τον/ην δεν τον βλεπω καθολου γιατι δουλευει και περιμενουμε μερικες αργειες για να βρεθουμε σαν ανθρωποι''.οταν λοιπον ενω δεν εχεις αυτη την πολυτελεια στο να βλεπεις τον ανθρωπο σου οσο θα ηθελες και περιμενεις ενα 10ημερο το καλοκαιρι για να τον χαρεις και εκεινος σου ξεφουρνισει το ''τριποντο''τι κανεις;εισαι τοσο ανετη οσο περιεγραψες και στο μηνυμα σου; η του τρως τα ''σκωτοπλεμωνα''στην γκρινια και στη σκηνη.αυτο ειναι το ενα επιμερους ερωτημα.το αλλο ειναι λιγο περιπλοκο και ακουει στο ονομα ''εμπιστοσυνη''.πως μπορεις και εμπιστευεσαι τοσο ανετα τον καλο σου και εκεινος εσενα οταν αναφερεσαι για τοσο μεγαλη ελευθερια κινησεων.για να λες οτι εχεις αναγκη να κινηθεις ελευθερα σημαινει οτι αισθανεσαι κατα το μεγαλυτερο μερος του χρονου μαζι του ενα ειδος καταπιεσης.το οποιο σε καμια περιπτωση δεν θελεις να ισχυσει και στην περιοδο των διακοπων.και αν ειναι ετσι τοτε φανταζομαι οτι τα πραγματα παιρνουν αλλη τροπη μια που η ''ελευθερια κινησεων ''λογω στερησεως της παντα επιφερει και συνεπειες που σε ολους μας ειναι γνωστες.μπορει να ειμαι λαθος σε οσα σου αναφερω.θα ηθελα την αποψη σου.φιλια.   πανος

Pano mou kalhspera ! Loipon 8a sou lusw oles tis apories sou mias kai to 8emataki sou mou aresei polu kai giauto kai summetexw ekfrazontas thn apopsh mou (panta upokeimenika)

Sxetika me ton xrono pou exei sthn dia8esh tou ena zeugari auto einai sxetiko, uparxei kai h periptwsh ths sugkatoikhshs opou ekei allazoun entelws ta pragmata... Sumfwnw apoluta sto oti an den uparxei arketos xronos gia na perasoun mazi perimenoun sigoura tis diakopes kai tis argeies.An omws enas an8rwpos niw8ei tin anagkh na paei diakopes monos tou akomh kai tote .. ti mporeis na kaneis ektos apo to na tou anafereis thn epi8umia sou na perasete mazi autes tis 10 meres? Estw oti gkriniakses .. estw oti ton epeises.. kata va8os 8a ksereis oti ton anagkases na upokupsei kai den 8a kanei pragmatika auto pou ton euxaristei, apla 8a sumvivastei gia na mhn akouei thn mourmoura.Oxi auto den to 8elw se kamia periptwsh Pano mou.Protimw na kanei ekeino pou ton euxaristei kai na gurisei ananewmenos kai xaroumenos, para na ton desmeusw na kanei kati ston ligosto xrono pou exei gia na perasei kala.Sthn xeiroterh twn periptwsewn vevaia , an dhladh xtupisei to kampanaki kindunou (ennow sthn periptwsh pou katalaveis oti kati den paei kala me ton sugkekrimeno an8rwpo kai epimenei na paei diakopes monos tou kai malista th stigmh pou o xronos pou pernas mazi tou einai ligostos..) e ekei.. thn kaneis diakritika ! Pas kai diakopes monos sou kai ton ksepernas muksoklaigontas stis paralies kai zalizeis kai tous filous sou legontas ''ma kala toso kairo na mhn katalavw tipota ?'' Opote kai pali katastrofikes 8a einai oi diakopes ! LoL ! 8a xalaseis tis diakopes olwn !!
Oso gia thn katapiesh se mia sxesh , egw proswpika den thn antexw se kamia morfh ths.Den sou lew oti den mou exei sumvei.. alla oxi pia.Exw ki egw apaithseis apo ton suntrofo mou na me sevetai (Emena kai ta ''8elw'' mou) opws ki egw ekeinon.Kai fusika den ti8etai 8ema empistosunhs se kamia periptwsh! Otan gnwrizeis ton an8rwpo sou kala, den einai anagkh na eisai kaxupoptos otan ekeinos dhlwsei thn epi8umia na kanete xwristes diakopes.Nai men 8a h8eles na eisai mazi tou alla mhn ksexnas oti ki ekeinos exei epi8umies kai prepei na tis sevasteis.
Teleiwnontas 8a h8ela na sou pw to ekshs, exw zhsei se sxesh kai tis xwristes diakopes kai tis diakopes mazi tou.Htan eksisou omorfa kai stis duo periptwseis.Sthn men prwth periptwsh oxi mono den gkriniaksa pou phge diakopes monos tou alla to xarhka kiolas giati hksera oti htan kati pou to eixe anagkh kai to xreiazotan, sthn deuterh periptwsh htan polu omorfo to na pernas kapoies meres makria apo to agxos kai thn ka8hmerinothta me to etairon hmish, para to gegonos oti sugkatoikousa me ton sugkekrimeno an8rwpo kai eixa thn eutuxia na pernaw polles wres mazi tou, htan to kati diaforetiko!
Bazw teleia giati se ligo 8a kseperasw ton deutero tomo kai 8a me steilete gia 25h ekdosh tou suggramatos mou ! Pano elpizw na se kalupse h apantish mou, htan safws upokeimenikh kai kuriws apo proswpikh empeiria  :lol:

577 Επισκέπτες, 1 Χρήστης