Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 586
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

ΑΝ ΣΑΣ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΧΩΡΙΣΤΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΤΕ;

Ξεκίνησε από Panagiotis, Μαΐου 05, 2005, 09:06:07 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

riaghul

Διαβαζω για  σχεσεις, για εμπιστοσυνη,σεβασμο,γκρινια και μουρμουρα..
καταπιεση και ολα τα σχετικα που καθοριζουν την ανθρωπινη επικοινωνια και συμπεριφορα και σχεση φιλικη 'η ερωτικη....

Ας αρχισω αναποδα..απο την καταπιεση...
Μεγαλο πραγμα η καταπιεση..Πειτε μου ομως οσοι δεν ανεχεστε την καταπιεση απο τον/την συντροφο σας...απο ποσους αλλους την υφισταμεθα?..απο γονεις,απο παιδια, απο το εγασιακο περιβαλλον...
Εχει μπερδευτει η εννοια της καταπιεσης και των υποχρεωσεων..
Η ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ με εναν συντροφο προυποθετει μια ακομα υποχρεωση..
ισως κατ'επεκταση και καταπιεση εφ'οσον επιβαρυνεις τον εαυτον σου
να προσδιορισεις τις αναγκες σου με τις αναγκες του/της..Αυτο ομως δεν ειναι Καταπιεση...γιατι μεσα μου το Θελω...και μετρω την ομορφια  που μου παρεχει... :)
Γκρινια και μουρμουρα...χμ!!..Αλλο θεμα αυτο..Εχω παρατηρησει στη ζωη μου οτι αυτος που γκρινιαζει θα γκρινιαζει παντου και παντα...
Ειναι κατι που εχει μαθει να ζει μ'αυτο..Λες και το κουβαλαμε στα κυτταρα μας..και θελει σοβαρα να ασχοληθουμε με την εσωτερικη μας αναπτυξη για
να απαλλαχτουμε απο δαυτο...Εχω ακουσει γυναικες να γκρινιαζουν γιατι δεν προλαβαινουν να κανουν μικροπραγματα οπως ..να καθαρισουν , να σιδερωσουν...κ.λ.π.....Θελω να πω οτι κατ'επεκταση εξ'αιτιας μικροπροβληματων και με δεδομενο οτι η γκρινια ειναι ενα με τη φυση του/της..θα μεταφερει και θα διογκωσει το περιβαλλον της γκρινιας και στο φιλο/η  'η συντροφο ..και μετα ερχεται ο αλλος/η να δει μεχρι που ανεχεται τη γκρινια μου τη μουρμουρα μου....(μπορει να συνηθισει και ο φιλος/η σε αυτο μαζι μου..)(Παρεπιπτοντως...για να μη γκρινιαζω με τα καθημερινα..αλλαξα τον τροπο ζωης μου..Δεν με ενοχλει πχ να φορω ασιδερωτα ρουχα...-κατηργησα τα πουκαμισσα και τα υφασματα που θελουν σιδερωμα και απαλλαχτηκα...Με ενοχλουσε ομως η ιδεα να γκρινιαζω για κατι που δεν εχω τη δυνατοτητα να κανω......χαχαχα)
Οσο για την εμπιστοσυνη (εχω αναφερθει σε αλλο post )και το σεβασμο...
τα απαιτω απο τον εαυτο μου...Θελω να με εμπιστευονται και ειμαι αληθινη..θελω να με σεβονται και σεβομαι τον εαυτο μου...πρωτα και μετα
οποιον εχω απεναντι μου, διπλα μου...
Η Συνυπαρξη και η Συμβιωση με εναν συντροφο προυποθετει πολλα ....
(Θα μακρυγορησω αν τα αναφερω ολα και ηδη θαρρω πως κουρασα)
Θα πω ομως οτι Οταν εφ'οσον επελεξα να ειμαι μαζι του κι εκεινος μαζι μου, θα χαρω και τις διακοπες μαζι του...Κι αν στο περασμα του χρονου δεν εχω χτισει τη σχεση ..αν εχω αδιαφορησει για την αλλαγη στο μυαλο του και στη ψυχη του καθως και στη δικη μου...τοτε αυτο θα ερθει ως "μπουμεραγκ" ειτε παμε ειτε οχι διακοπες μαζι...
Κι οταν Πανο μου μου πεταξει το "τριποντο¨" οπως ειπες...τοτε καλα θα κανουμε να προβληματιστουμε με τον εαυτο μας...
Τοτε ειμαστε προ των πυλων μιας αλλης καταστασης...που θελει να ξαναδουμε τα πραγματα  απο τη βαση τους..
Πολλά ειπα...κι εχω κι άλλα....(μαλλον κουρασα..συγνωμη...)

minoraki

Παράθεση από: "Panos69"Πολλυ μου καλησπερα.απο την στιγμη που μεχρι τωρα δεν ετυχε να ζησεις παρομοια κατασταση δεν υπαρχει λογος να την ζησεις τωρα.και το λεω αυτο κυριολεκτικα γιατι εαν σε σενα προταθει κατι τετοιο πιστευω θα σου κακοφανει παρα πολυ μια και θα σου ειναι ασυνηθιστο κοπελλα μου.και μπορει αρχικα να μην φανερωσεις την δυσαρεσκεια σου αλλα μετα ειμαι σιγουρος θα σε πικρανει πολυ το γεγονος.γιαυτο σου λεω ασε τα πραγματα οπως ειναι και σε κανουν ευτυχισμενη....  φιλακια πανος
πανουλη μου γεια σου......τωρα που το ξανασκεφτομαι, συμφωνω μαζι σου.....εαν μου το προτεινε, νομιζω οτι θα με παραξενευε παρα πολυ.....δεδομενου οτι οσον αφορα τις διακοπες μας εχουμε ακριβως τα ιδια γουστα με τον αντρα μου.....και οπως πολυ σωστα αναφερεις, θα μου κακοφαινοταν.....θα με δυσαρεστουσε παρα πολυ.....οποτε καλλιτερα ειναι να μην αναφερω ποτε κατι τετοιο.....οπως λεει και μια πολυ καλη μου φιλη ολλανδεζα, που εχει φαει τη ζωη με το κουταλι, στην ολλανδια λενε.. <<μην ξυπνας ποτε σκυλια που κοιμουνται>>.....σωστα? φιλια και απο μενα!

Panagiotis

καλη μου poison καλησπερα και καλη εβδομαδα.χαιρομαι για τις θεσεις και τις αποψεις σου ανεξαρτητα εαν τις βρισκω σωστες η οχι.η δικαιολογια του ''παω μονος /η μου διακοπες''εχει για μενα δυο παραμετρους.η μια παραμετρος λεει οτι θελω να παω μονος μου καπου γιατι γουσταρω να κανω την ζωη μου και δεν θελω να με ενοχλει κανενας σε αυτη μου την αποφαση.[κατι που βεβαια υποβοσκει και την κουραση στη σχεση απο τις υπολοιπες ημερες μεσα στο χρονο]εκει επανω αρχιζεις και δουλευεις μεσα σου την αισθηση του τελους η ακομα και την επανοδο υπο προυποθεσεις του τυπου [ξερεις εκει που βρεθηκα μονος μου σκεφθηκα οτι μεταξυ μας υπαρχει μεγαλη πιεση και εξαναγκασμος γιαυτο και θα πρεπει να ξαναδουμε την κατασταση..].και στην μια και στην αλλη περιπτωση το τελος νομιζω οτι ειναι ''προ των πυλων'' και θεμα χρονου.η αλλη παραμετρος εχει να κανει με το αμεσο σχεδον τελος που σου επιβαλλει μια τετοια προταση.[θελω να παω μονος μου διακοπες για να σκεφθω εαν θα πρεπει να συνεχισουμε να ειμαστε μαζι κτλ κτλ]εκι πλεον τα πραγματα ειναι πολυ περισσοτερο ξεκαθαρα και το τελος ειναι απλα διαδικαστικο και θεμα χρονου και επιστροφης για να μην πω και τηλεφωνικο.οπως καταλαβες αφηνω εντελως την παραμετρο που αναφερεις σχετικα με το οτι πραγματικα δυο ανθρωποι εχουν την αναγκη να μεινουν μονοι τουσ και να ηρεμησουν χωρις τις προαναφερομενες συνεπειες.και αυτο το κανω γιατι σου επαναλαμβανω η περιοδος η συγκεκριμενη ειναι αυτη καθεαυτη περιοδος των ζευγαριων και μονο αυτων.ειναι μια περιοδος που πραγματικα μπορεις ανεπηρεαστα να κατσεις με τον ανθρωπο σου και να γεμισετε μαζι τις μπαταριες σας χωρις δικαιολογιες και προφασεις γαι ατομικη χαλαροτητα....ανεξαρτητα με οτιδηποτε και παλι σου αναφερω οτι χαιρομαι για τις εμπειριες σου και πολυ περισσοτερο για τις αποψεις σου....φιλια πανος

PoiSoN_GiRL

Πανο μου, καταρχην την καλημερα μου !
Δεχομαι και σεβομαι και τις δυο παραμετρους που ανελυσες, επειδη ομως, οπως εχω ξαναπει, δεν θελω να ειμαι απολυτη για τιποτα στη ζωη μου, θελω να πιστευω οτι υπαρχουν κι αλλες παραμετροι και δεν θα ηθελα να περιοριστω μονο στις δυο που αναφερεις. Και παλι θα συμφωνησω στο οτι εστω κι αν οι αποψεις μας μπορει να μην ταιριαζουν, χαιρομαι κι εγω γιατι δεν εισαι καθετος και απολυτος και δεχεσαι και την διαφορετικη αποψη ! Να 'σαι παντα καλα!

Panagiotis

Ρια μου καλησπερα.ωραια αναλυση και αρκετα κατατοπιστικη θα ελεγα.εχεις απολυτο δικαιο σε οσα λες.ναι ετσι ειναι.η προφαση των ανεξαρτητων διακοπων ειναι απλα ενα μικρο κερασακι σε μια τουρτα που εχει φτιαχτει πολυ καιρο και εμεις απλα κοιτουσαμε ποτε θα τελειωσει για να την γευτουμε.και γω ειμαι τησ γνωμης οτι τα ''κακα σημαδια''ειναι ορατα δια γυμνου οφθαλμου πολυ νωριτερα απ οσο εμεις πιστευουμε.θα μου πεις τωρα ''καλα βρε πανο αντε και τα βλεπουμε τι μπορουμε να κανουμε;''η απαντηση ειναι ''πολλα και τιποτα''.θελει μεγαλη αναλυση που σιγουρα ανηκει σε αλλη ενοτητα και δεν ειναι του παροντος.το δια ταυτα της εδω ενοτητας αραγε που μπορει να βγαζει;λεμε ενα απλο ''ναι ''και κανουμε τις διακοπες χωριστα ελπιζντας οτι στην επανοδο μας ολα θα εχουν φτιαξει ''δια μαγειας;''λεμε το ναι και κατα ''νου''εχουμε και το οριστικο ''τελος'';η το παλευουμε με οτι οπλα μπορουμε να εχουμε στην διαθεση μας μηπως και σωσουμε τα ασωτα;....φιλια πολλα  σ ευχαριστω που συμμετεχεις στο θεματακι μου.    πανος

Panagiotis

Πολλυ μου καλησπερα.εσυ και αν θα πρεπει να προβληματιστεις εαν ακουσεις κατι τετοιο απο το στομα του αντρα σου.τοσα χρονια οπου πατε μαζι και ξαφνικα χωρια;ειναι πολυ επικινδυνο και περιεργο..[φτου φτου μακρυα απο εσας αυτα].εσεις εισαστε παραδειγμα προς μιμιση και μακαρι ολα τα ζευγαρια να ειχαν αυτη την καλη σε ολους τους τομεις ελπιζω ζωη που εχετε εσεις..φιλακια.   πανος

Panagiotis

Καλη μου poison καλησπερα[ειδες που τα ωραρια μας ειναι εντελως αντιθετα;]καλημερα μου λες εσυ καλησπερα εγω.τουλαχιστον καλυπτουμε ολο το φασμα της ημερας ετσι;λοιπον να σου πω ενα πραγμα που ειναι και το πιστευω μου.το να διαφωνω μαζι σου ειναι ενα μερος του σωστου διαλογου.οπως και το αντιθετο.αν σε ολα συμφωνουσαμε ενα ειναι το σιγουρο.οτι το θεματακι δεν επροκειτο να ειχε την παραμικρη απηχηση.οπως βλεπεις εμεις και με το να συμφωνουμε μερικως και να διαφωνουμε εχουμε βγαλει και τα ομορφα συμπερασματα μας και επι πλεον κρατησαμε και ενα ''αξιοζηλευτο''επιπεδο που πιστευω οτι καταδεικνυει και την προσωπικοτητα μας.σε αυτο συνετελεσες και συ και γιαυτο σ ευχαριστω πολυ.ειναι ξερεις μεγαλο πραγμα στις μερες μας να εχεις τετοιους συνομιλητες και να παιρνεις απο τις αποψεις τους παρα μα παρα πολλα.και εγω οσο και αν σου φανει πεαραξενο κουκλα μου πηρα και παιρνω πολλα απο ολους εσας που συμμετεχετε...και για να τελειωσω το μηνυμα μου τι θαλεγες να καναμε διακοπες μαζι αν αποφασισει ο καλος σου να παει μονος του;[αστειευομαι ματια μου]   φιλακια πολλα.   πανος

PoiSoN_GiRL

Πανο μου καλημερα και παλι (πρωτη διαφορα !χιχι) κι εγω ευχαριστω πολυ για την ομορφη συζητηση και μαλιστα μολις χθες εγραφα κι εγω σε αλλο post το ιδιο ακριβως , με αλλα λογια (οτι δηλαδη χαιρομαι που υπαρχουν ''αξιοι'' συνομηλητες και γινονται ''ομορφοι'' διαλογοι!) Ειδες λοιπον που εχουμε και ομοιοτητες ?? Χαιρομαι λοιπον κι εγω και γιατι κι εγω καμαρωνω το επιπεδο που κρατησαμε και φυσικα ειναι οπως ακριβως το ειπες κι εσυ ''και με το να συμφωνουμε μερικως και να διαφωνουμε εχουμε βγαλει και τα ομορφα συμπερασματα μας'' Περιμενω το επομενο θεμα σου, να μπω να διαφωνησω μαζι σου !! (πλακα κανω !! ) Οσο για τις διακοπες, κανονισε ημερομηνια και τοπο διαμονης (δεν εχω εταιρον ημιση!!) και φυγαμε ! Παμε να διαφωνησουμε στα νησια και στις παραλιες !! χαχαχααχαχα ! Να εισαι παντα καλα Πανουλη !! Φιλια πολλα απο εμενα  :wink:  :wink:

balland

τι ειναι διακοπες κ τι σχεση????
κ ας πουμε οτι ξερω τι ειναι...
γυρνας απο διακοπες κ ο-η καλος-η σου μετα απο 10-15 μερες με τους-ις φιλους-ες γυρναει κ το βραδυ στο κρεβατι σε αποκαλει ντινα-ο...
ειναι απο την συνηθεια των ημερων με την παρεα?
ποιος-α ειναι τοσο  
Ζ Ω Ο Ν  
να το φαει???

Panagiotis

poison καλησπερα.μια και επιασε τοπο η προταση μου σχετικα με τις διακοπες και επειδη σιγουρα θα βρουμε εκει λογο να διαφωνησουμε σου προτεινω να διαλεξεις εσυ το μερος που θα παμε για να φανω και στα ματια σου ''ιπποτης''.[λοιπον αγαπητοι υποψηφιοπι κατακτητες της poison σας ενημερωνω οτι παυει απο σημερα να ειναι ''μονη''της.βρηκε στο προσωπο μου τον αντρα που θα διαφωνησει μεσα στο καλοκαιρι...οσοι ενδιαφερομενοι πλεον ας περιμενουν απο σεπτεμβριο].poison  δεν μπορεις να πεις τους απομακρυνα ολους για κανα 4μηνο...φιλια πολλα κουκλα μου και νασαι παντα καλα.  πανος

Panagiotis

balland σωστη η παρατηρηση σου.σε αυτη την περιπτωση δεν κανεις τιποπτα αλλο απο το να το απολαυσετε και οι τρεις μαζι [αστειευομαι].φιλε balland το πιθανοτερο ειναι αυτο που λες να γινει πραγματικοτητα.το απιθανο ειναι να σε αποκαλεσει με το ονομα σου.ειμαι της αποψης και το ειπα και σε προηγουμενο μηνυμα μου οτι οι διακοπες ειναι κατι το πολυ προσωπικο για ενα ζευγαρι.ειναι κατι που αν υπαρχουν αισθηματα αληθινα γινεται ''αναγκη''να βρεθει κοντα ο ενας στον αλλο για να αποτοξινοθουν απο τα προβληματα των προηγουμενων 350 ημερων[φανταζομαι οτι οι διακοπες μας πλεον δεν ξεπερνουν το 15ημερο].αν λοιπον και σε αυτη την ευκαιρια συνευρεσης αντιπροτεινουμε την ατομικη μας απολαυση τοτε τα πραγματα οδευουν προς το τελος ''ολοταχως''.και βεβαια με την επανοδο εγω σαν ''πανος''εχω γινει ''κωστας'' και τουμπαλιν....δυσκολοι καιροι για πριγκηπες φιλε μου αλλα και για πριγκηπισσες.... πανος

fmas

Θα πηγαίναμε χωριστά και μετά άντε γειά............

Σαν το ανέκδοτο που λέει γυναίκα κέρδισα στο λαχείο......
Ετοίμασε τα πράγματα φεύγουμε.....
Στην απάντηση που πάμε λέει....
Εγώ Μπαχάμες και εσύ στην μάνα σου.........

balland

Παράθεση από: "Panos69"balland σωστη η παρατηρηση σου.σε αυτη την περιπτωση δεν κανεις τιποπτα αλλο απο το να το απολαυσετε και οι τρεις μαζι [αστειευομαι].φιλε balland το πιθανοτερο ειναι αυτο που λες να γινει πραγματικοτητα.το απιθανο ειναι να σε αποκαλεσει με το ονομα σου.ειμαι της αποψης και το ειπα και σε προηγουμενο μηνυμα μου οτι οι διακοπες ειναι κατι το πολυ προσωπικο για ενα ζευγαρι.ειναι κατι που αν υπαρχουν αισθηματα αληθινα γινεται ''αναγκη''να βρεθει κοντα ο ενας στον αλλο για να αποτοξινοθουν απο τα προβληματα των προηγουμενων 350 ημερων[φανταζομαι οτι οι διακοπες μας πλεον δεν ξεπερνουν το 15ημερο].αν λοιπον και σε αυτη την ευκαιρια συνευρεσης αντιπροτεινουμε την ατομικη μας απολαυση τοτε τα πραγματα οδευουν προς το τελος ''ολοταχως''.και βεβαια με την επανοδο εγω σαν ''πανος''εχω γινει ''κωστας'' και τουμπαλιν....δυσκολοι καιροι για πριγκηπες φιλε μου αλλα και για πριγκηπισσες.... πανος

ετσι οπως το λες φιλε πανο!!!
αν γυρναει η μανταμιτσα κ σου λεει για χωριστες διακοπες
κ κουραφεξαλα,κατα 99% εχει κανει συζητηση με καποιον αλλο
να παει διακοπες κ εσυ θα μεινεις οτι θα ειναι με την νιτσα κ τον δικο της..
το δε σοου ειναι που οταν γυρισει θα σου κανει κ σκηνες
οτι ποιος ξερει με ποιες εβγαζες τα ματια σου
κ ας γινοσουν εσυ κομματια καθε βραδυ στο ιδιο μπαρακι επειδη δεν την ειχες εκει μαζι σου....
λοιπον επειδη πολυ το κουρασα το θεματακιο κ καποια μου εχει πει οτι με λιγα λογια τα λεω καμια φορα ολα....

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΑ!!!
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ!!!!

Enia

lol fmasάκο, καλό!!  :lol:

balland:
αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα την/τον υποχρεώσεις να πάτε μαζί διακοπές, έτσι!? σιγά μην τους βάλουμε και λουράκι!!
όσο για το αν πάει όντως με την παρέα ή με τον/την γκόμενο/α... ε sorry, αλλά το θεωρώ λίγο χοντρό να σε δουλέψει ο άλλος έτσι ψιλό γαζί και να έχεις την αφέλεια να το πιστέψεις!

(συγχωρέστε με αν επαναλαμβάνω κάτι που έχετε ήδη πει, η δεν σχολιάζω περαιτέρω, αλλά κουράστηκα να διαβάσω περισσότερα...  :( )

balland

Παράθεση από: "Enia"lol fmasάκο, καλό!!  :lol:

balland:
αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα την/τον υποχρεώσεις να πάτε μαζί διακοπές, έτσι!? σιγά μην τους βάλουμε και λουράκι!!
όσο για το αν πάει όντως με την παρέα ή με τον/την γκόμενο/α... ε sorry, αλλά το θεωρώ λίγο χοντρό να σε δουλέψει ο άλλος έτσι ψιλό γαζί και να έχεις την αφέλεια να το πιστέψεις!

(συγχωρέστε με αν επαναλαμβάνω κάτι που έχετε ήδη πει, η δεν σχολιάζω περαιτέρω, αλλά κουράστηκα να διαβάσω περισσότερα...  :( )

ενιακι μου δεν ξερω την νοοτροπια που επικρατει στα μερη που ζεις,
αλλα εδω -πιστεψε με-νομιζουν οτι οντως ολοι ειμαστε ζωντανα(ζωα) κ δεν καταλαβαινουμε τπτ..
για αυτο τα τελευταια 10 χρ δεν στεριωνει σπιτικο κ οικογενια...
αν του αλλου του αφηνεις το "λουρακι" σε περναει κ για λαλακα..
οκ σου λεει,κοιμαται ορθιος κ δεν τρεχει μια αν προσεξω λιγο
πως θα του την κανω κ πως θα του την φερω.....

540 Επισκέπτες, 1 Χρήστης