Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 579
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

ΑΝ ΣΑΣ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΧΩΡΙΣΤΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΤΕ;

Ξεκίνησε από Panagiotis, Μαΐου 05, 2005, 09:06:07 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

balland

επι του θεματος αν η μπακουροπαρεα θελει να παει καπου για να ξεσαλωσει
ο εχων σχεση απλα δεν ακολουθει τα μπακουρια γιατι πλεον δεν ειναι μπακουρος...

Enia

balland

Παράθεση από: "Enia"ok... :roll:

ετσι μπραβο!

Panagiotis

Παράθεση από: "Enia"συγνώμη μια στιγμούλα, αν μου επιτρέπεται να σας διακόψω :P γιατί μπερδεύτηκα...

'ξεχωριστές διακοπές' μπορεί να είναι αν ο ένας από τους δύο το πάρει απόφαση και το προτείνει. οπότε κάνει ο καθένας τα σχέδιά του, (πιθανώς για την ίδια περίοδο) σε άλλα μέρη... και καταλαβαίνω πως σε αυτό αναφέρεστε οι περισσότεροι...
μπορεί όμως να είναι και διακοπές χωρίς το έταιρο ήμιση, απλώς γιατί έτσι έτυχε, κι όχι γιατί συνηδειτά ο ένας εκ των δύο θέλει να ξεφύγει... πχ αν η (μπακουρο)παρέα του ενός προτείνει κάτι καλό... θα υποχρεώσεις (η θα κρυφοευχεσαι) τον σύντροφό σου να αρνηθεί την πρόσκληση? Η θα προτείνεις να τους κουβαληθείς κι εσύ?
Εγώ σε αυτά αναφερόμουν ότι είναι θέμα εμπιστοσύνης... Οι φίλοι συνήθως προυπάρχουν της σχέσης, και θεωρώ πολύ άσχημο να απομακρύνεται κανεις από το ένα εξαιτίας του άλλου...

(γίνομαι κατανοητή? διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις :P:P:P)
ενια καλημερα.αναφερθηκα στο αρχικο σκελος του θεματος οτι μιλαμε για τις διακοπες του καλοκαιριου.εκει επανω νομιζω πρεπει να εστιασεις και την προσοχη σου.σε ενα ζευγαρι που υφισταται ολη τον περιορισμο του χρονου λογω των πολλων υποχρεωσεων δεν υπαρχει ''μπακουροπαρεα''και αλλα συναφη που αποτελουν δικαιολογιες επι δικαιολογιων.οχι ενια μου.ο συγκεκριμενος χρονος αφορα αυτα καθ αυτα τα ζευγαρια και ειναι ο μονος ενδεδειγμενος για να μπορεσεις να χαλαρωσεις και να απολαυσεις ολα εκεινα που ισως ''ναι μεν ''θελεις αλλα δεν μπορεις σε ολη την προηγουμενη χρονικη περιοδο μεσα στο χρονο.ειμαι της γνωμης και το εχω ξαναπει οτι οι ''μπακουροπαρεες''και οι ''φιλοι''μπορουν να υπαρχουν σε ολη την αλλη περιοδο μεσα στο χρονο.στην συγκεκριμενη περιοδο ομως δεν υπαρχει χωρος εαν στο ζευγαρι θελει ο ενας τον αλλο....φιλια .   πανος

Enia

οοοοk....  :roll:

και πάλι δηλώνω από άλλο ανέκδοτο... οπότε ουσιαστική άποψη επί του θέματος δεν μπορώ να έχω...  :roll:

just ignore me...

:oops:  :cry:

Panagiotis

ενια μου και μονο οτι συμμετεχεις με τις οποιεσδηποτε αποψεις σου ομορφαινεις την κουβεντα μας και σε προεκταση και την παρεα μας..πανος

giorgos k

Παράθεση από: "Panagiotis"ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ''ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ''.ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΩΝΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ/ΗΝ ΚΑΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ''ΕΡΗΜΗΝ'' ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΑΧΙΚΑ Η ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΝΗΡΑ ΣΧΕΔΙΑ...ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΕΑΝ ΕΝΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΠΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ/ΗΣ ΣΑΣ ΕΛΕΓΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ''ΞΕΡΕΙΣ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΘΩ ΜΕΡΙΚΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ''.ΠΩΣ ΘΑ ΣΚΕΦΤΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΤΕ;  ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΥΣΤΕΡΙΕΣ....  ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ .   ΠΑΝΟΣ
θα την τσακιζα στο ξυλο και θα την εστελνα απο εκει που ηρθε!!!!!!!!!!!χιχιχιχιχιχιχιχχιχι! :twisted:

PoiSoN_GiRL

Μπραβο Γιωργακη !! Φαινεσαι ευαισθητο παιδι και με μεγαλη κατανοηση, αλλα πανω απο ολα μου αρεσει που εισαι συζητησιμος !! χαχαχαχα !
Πες τα αγορι μου ! Που πας κυρια μου ?? Διακοπεςςςςςς ??? Παρε κι ετουτη -  παρε και την αλλη και αντε στη μαμα σου να κανεις μονιμες διακοπες !!
 :tongue:

LaStDrIvE

exmmm mises meres me tous kolitous kai tin parea... aki alles mises me tin kopelia.... dexomai aitisis!!!!!..protino amorgo kai koufonisi... gia parea.... kai tin anafi/kastelorizo gia tin kopeliaaaaaa:*

chriastina

οι διακοπές έχουν το νόημα να ξεφύγουμε για ένα μικρό διάστημα απο την καθημερινότητα,όλα όσα μας ζορίζουν,να αλλάξουμε παραστάσεις,
να διασκεδάζουμε συνεχώς ή να είμαστε αραχτοί συνεχώς κ.α

αν είμαι καθημερινότητα ή ζόρι απο τα οποία θέλει να ξεφύγει,
αν δεν μπορεί να διασκεδάσει ή να χαλαρώσει μαζί μου
στο καλό και με την ΝΙΚΗ ..........ή όπως αλλιώς θα την λένε..........

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "LaStDrIvE"exmmm mises meres me tous kolitous kai tin parea... aki alles mises me tin kopelia.... dexomai aitisis!!!!!..protino amorgo kai koufonisi... gia parea.... kai tin anafi/kastelorizo gia tin kopeliaaaaaa:*

αμα σου ξεκολισω τη μοικανα θα σου πω εγω ...
Πανο !! τρεξε να δεις τι λεει !! Τι να του πω εγω μετα ?? Ειδες γιατι σου ελεγα στην αρχη ολα αυτα ?? Να του πω οχι ? θα παει ... αφου ειναι αντιδραστικο στοιχειο (χειροτερα κι απο εμενα!) Οποτε ας παει και θα τα πουμε στην επιστροφη !! χαχαχαχαχα !

Υ.Γ. αγαπη μου καλα να περασεις και θα σε περιμενω πισω απο την πορτα με λαχταρα .. και το τηγανι στο χερι ... (ας φανει επιτελους χρησιμο κι αυτο το τηγανι καπου ! απορια ειχα τοσο καιρο σε τι χρησιμευει !!)

Evitaki

πανουλη μου μακαρι να μου ελεγε να παει μονος του διακοπες γιατι οταν το προτεινα εγω μονο που δεν με εφαγε κ εγω προτινα μονο διακοπες ουτε να σκεφτω ουτε τπτ αλλο
δεν ειναι κακο να δοκιμαζει κανεις τις αντοχες του
κ λεω αντοχες γιατι τωρα δεν μπορω να φανταστω πως μπορει να ειναι οι διακοπες μου μετα απο 6 χρονια χωρις τον καλο μου...
τωρα αν καποιος απο τους δυο θελει να φυγει για να σκεφτει οπως ειπες δεν μπορει κανεις να του το απαγορεψει εχει παρει τις αποφασεις του κ δεν αλλαζει τπτ
αυτααααααα :wink:  :wink:  :wink:

LaStDrIvE

mazi sou tha paw vre alito...apla  thelw na dw posa pragmata mporeis na xrisimopoiisis..opote sto spiti mas na xerw na ta exw klidwmena:)))) xeexxexeex

alla etsi opws to pas tha einai to spiti mas san ta "leuka kelia" ston koridalo...giafto tha ime isixoulis kai dne tha kanw ataxies.. alloste den tha exei kai noima..afou afto pou psaxnw..to.... vrika:*******

R.I.P

PoiSoN_GiRL

αχμμ.. ειναι κι αυτη μια σωστη αντιδραση .. π.χ. το τηγανι ηταν ενα απο τα αντικειμενα που μεχρι σημερα θεωρουσα αχρηστο .. Σημερα ξαφνικα ανακαλυψα τον λογο της υπαρξης του .. μπορεις να το κλειδωσεις, σιγουρα θα βρω κατι αλλο να χρησιμοποιησω .. οπως το ηλεκτρικο μαχαιρι .. δεν ξερω κατα ποσο θα με βοηθησουν οι οδηγιες χρησης να το χειριστω σωστα .. αλλα πιστευω θα βγαλω ακρη ...  :roll:
Τελικα ολο αχρηστα πραγματα εχουμε στο σπιτι .. πραγματα που χρησιμοποιουμε μονο οταν γυριζουμε απο τις ''ξεχωριστες'' διακοπες μας ..
Οκ , θα επιλεξω την εναλλακτικη λυση ''λευκο κελι''
Δεν ειναι κι ασχημο να μπορουμε να παιζουμε μπαλα στο σαλονι ή να μπορω να τρεχω με τα πατινια μου πανω κατω χωρις να γκρεμοτσακιζομαι πανω σε επιπλα !!

Υ.Γ. Βρε punkaki λες τελικα να γερασουμε μαζι ??

σμουτς στα μουτρακια σου αλητακι μου :**

LaStDrIvE

532 Επισκέπτες, 2 Χρήστες