Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 386
  • Total: 386

ΑΝ ΣΑΣ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΧΩΡΙΣΤΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΤΕ;

Ξεκίνησε από Panagiotis, Μαΐου 05, 2005, 09:06:07 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

chriastina

minoraki
απορώ πως μετά απο 32 χρόνια δεν έχει κάνει ο ίδιος την πρόταση!!!!!!!

balland

μην απορεις χριστινα..
αν ο ανθρωπος εχει τα μυαλα στο κεφαλι κ οχι
πανω απο τα μαλλια ετσι κανει...

minoraki

Παράθεση από: "balland"μην απορεις χριστινα..
αν ο ανθρωπος εχει τα μυαλα στο κεφαλι κ οχι
πανω απο τα μαλλια ετσι κανει...
μπαλλαντακο, υποκλινομαι στη λογικη σου! και σε ευχαριστω πολυ.....εισαι αξιολογοτατος.....νασαι καλα!

chriastina

balland
σε αυτή την φάση της ζωής μου και χωρίς να έχω μια τόοοοοοοοοοοσο μακροχρόνια σχέση (αν είδες και παραπάνω)είμαι αρνητική σε χωριστές διακοπες, όμως τι να σου πω,μετά απο 32 χρόνια (αν είχα αντέξει) νομίζω πως 2-3 μερούλες θα τις ζητούσα κι εγώ

Panagiotis

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Πανουλη μου γλυκε, ουτε σε θεια μου βρισκεται κατι στην ηλικια που πρεπει ... ειναι ολες ανω των -αντα (για να μην πω των -ηντα) ... αλλα ειχα κατι φιλες καποτε με τα ιδια μυαλα .. θελεις να ψαχτω ?? Αν δηλαδη εχει μεινει καμια ακομη ... δεν ξερω , αλλα εχω πεσει ολιγον απο τα συννεφα τον τελευταιο καιρο .. Οποια συναντησω ή παντρεμενη ειναι ή εχει αλλαξει 100% ο χαρακτηρας της .. αστα να πανε ! απογοητευτικα κι εγω Πανο μου ! Μην νομιζεις ομως οτι δεν σε εχω στο μυαλο μου ! Μολις βρω κατι που να αξιζει , θα τρεξω με τη μια ! Μην μου ανησυχεις καθολου ! (αν και εντελως μεταξυ μας εισαι ικανος απο μονος σου να βρεις οτι καλυτερο ! σου εχω απολυτη εμπιστοσυνη ! )  :wink:  :wink:  :wink:
KALO MOY POISONAKI AYTO EINAI POY ME TRWEI.ESY ME EMPISTEYESAI KAI GW ME EMPISTEYOMAI..OI ALLES DEN ME EMPISTEYONTAI BRE PAIDI MOY....KAI TI MOY LEIEPEI;MIA XARA PALLOYKARI EIMAI.AX SAN NA MOY FAINETAI OTI THA ME FAEI H PRWTH TYXOYSA MEGAIARA KAI META KLAFTE TON PANO KLAFTE TON...FILAKIA.

Panagiotis

Παράθεση από: "ksenixths"xexexexexexe

einai ayto poy leme meine anhsyxos pano :D  :D  :D  :D  :D  :D
............LES RE GIWRGO KAI TO POISONAKI NA ME DOYLEYEI;DEN NOMIZW RE FILE.KAI EIDIKA TWRA POYN THA TO PANTREPSW....PANOS

Panagiotis

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"
Παράθεση από: "ksenixths"xexexexexexe

einai ayto poy leme meine anhsyxos pano :D  :D  :D  :D  :D  :D

εσυ μικρε μου κατσε φρονιμα και μην πειραζεις τον κουμπαρο μου τον Πανο γιατι αγριευομαι !! χαχαχα  :twisted:  :twisted:  :twisted:
...........mprabo bre koymparoyla moy.pes toy ta poy me exei kanei kai den exw oreksh na faw tipota se ygrh morfh...mono sterea pane katw.....filakia koymparoyla moy kalh soy nyxta.  panos

Panagiotis

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"μου αρεσει παντως που δεν μου φερνεις αντιρρηση !! Ουτε καν δεν με κουραζεις να εξοντωνω τις υποψηφιες που σε γλυκοκοιταζουνε !! Τις εξολοθρευεις απο μονος σου !! well done punkaki !! that's a good reason to love u more !!  :wink:  :wink:
...........last ean blepeis oti epimenoyn steile tis kata dw gia na tis timwrhsw egw poy koitazoyn desmeymeno antrwpo.aisxos kyries moy.to paidi anhkei alloy.gia sobareyteite ligaki sas parakalw.ean omws epimenete edw eimaste emeis poy ekteloyme oles tis syntages twn tameiwn....[poisonaki pws me eides;kerberos o koymparos soy e;]  panos

Panagiotis

Παράθεση από: "Pappas10"Προσωπικά δεν νομίζω να είχα κανένα πρόβλημα. Αν και κατά τη γνώμη μου το θέτεις σε συγκεκριμένη βάση ("θέλω να σκεφτώ για τη σχέση μας") που δεν προϋποθέτει απαραίτητα τις διακοπές. Αντίθετα, μάλλον για τη σχέση σου είναι καλό να "σκέφτεσαι" εν μέσω καθημερινής ρουτίνας γιατί εκεί δοκιμάζεται. θα πρωτιμούσα δηλαδή να μου έλεγε κάτι του στυλ "θέλω να πάω διακοπές με τις φίλες μου και να συζητήσω διάφορα".

Τέλος πάντων, προσωπικά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. θα κανόνιζα μάλιστα διακοπές με μπακουροπαρέα για τρελό χαβαλέ... μου έχει λείψει κι εμένα άλλωστε.

Τώρα το κατά πόσο ένα τέτοιο αίτημα καθορίζει την σχέση είναι μεγάλη κουβέντα. Πάντως γενικά σαν άνθρωπος είμαι της άποψης ότι καλό είναι να αφήνεις την σύντροφο να κάνει αυτό που θέλει. Αν συμφωνείς παραμένεις, αν διαφωνείς "γειά σας και τα δέοντα στην μαμά σας".

Έτσι το βλέπω εγώ... μπορεί να κάνω και λάθος.

Με εκτίμηση

Παππάς10.
file mixalh kalhspera.nai etsi ua eprepe na htan sthn pragmatikothta file.me dedomeno omws mixalh oti ta zeygaria[den kserw esy me thn gynaika soy h me thn kalh soy]den exoyn thn polyteleia ths pragmatikhs kai jegnoiasths epafhs den tha se xalage ean soy elege oti ''agaph moy thelw na paw me tis files moy diakopes kai na xalarwsw;''dhladh ean einai mazi soy poy ypotithetai den se exei opws tha eprepe san zeygari mesa ston ypoloipo xrono tha ths dhmioyrghseis problhma;ektos kai an yparxei mesa ston xrono to analogoyn apaitoymeno diasthma poy pragmatika soy afhnei thn polyteleia na skeftheis oti ''giati oxi .as paei kai me tis files gia na paw kai gw sthn mpakoyroparea moy''.en katakleidi file mixalh nomizw oti oiadhpote sxesh xreiazetai men thn ananewsh otan omws ayth h ananewsh phgazei mesa apo pragmatikes aities kai oxi prospatheies ''ypotithemenhs aneksarthsias''.   me sebasmo .panos

LaStDrIvE

Παράθεση από: "Panagiotis"
Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"μου αρεσει παντως που δεν μου φερνεις αντιρρηση !! Ουτε καν δεν με κουραζεις να εξοντωνω τις υποψηφιες που σε γλυκοκοιταζουνε !! Τις εξολοθρευεις απο μονος σου !! well done punkaki !! that's a good reason to love u more !!  :wink:  :wink:
...........last ean blepeis oti epimenoyn steile tis kata dw gia na tis timwrhsw egw poy koitazoyn desmeymeno antrwpo.aisxos kyries moy.to paidi anhkei alloy.gia sobareyteite ligaki sas parakalw.ean omws epimenete edw eimaste emeis poy ekteloyme oles tis syntages twn tameiwn....[poisonaki pws me eides;kerberos o koymparos soy e;]  panos

Min anisixis koubare!!!! apla na xeris oti den tha tis dokimazw prwta prin stis dwsw giati eimai   me to poisonaki twra kai exw parei kai ta kuallia kai tin xazevw na forawi mono to string stin paralia... Afti i arrwstia na sou kolaei kati apo alla post/topic kai na tin metafereis pantou...me epiase.... oxou... molis xipnisa..paw gia kafe....

Saiker!!! ... Kalamakis!!!!!...Kafes!!!!...Zaxaris...!!!! Oi dynameis mas enwmenes.... Eimaai o Kapten Frappas!

PoiSoN_GiRL

Kουμπαρακι μου καλημερα !
μαχιμος οπως παντα ! αυτο ελειπε να μην ησουν !! Keep walking Πανουλη μου και μην ακους κανεναν !! Ακομα κι ο Γιωργος που μουρμουραει .. απο την ζηλεια του ειναι !! χαχαχαχα ! Οσο για την προσφορα του καλου μου ... βλεπεις οτι απο κοινου εχουμε βαλθει να σε αποκαταστησουμε ! Οποτε μην σε ανησυχει τιποτα !! Θα σου στελνει 10 - 10 τις πιπινες για εξωνυχιστικο ελεγχο !! χαχαχαχα !
Πολλα πολλα φιλακια καλο μου κουμπαρακι !!
(και ετοιμασου να παμε για κανενα ρακομελακι να επισημοποιησουμε την κουμπαρια μας !! μου ελειψες βρεεεεεεε !)

Υ.Γ. εσυ κυριε επαναστατη ασε κατω τα κυαλια γιατι θα αρχισω και το topless !! λοοοοοοοοοοοοοοοοοολ  :P  :P

LaStDrIvE

kala kala:( min baras.... nte!!! ligo mataki eipa na parw... xexexexexe.. alwste o kalos su den eimai?ti se peirazei?:PPP

se filw..
o adonis lastdrive (panta R.I.P)

PoiSoN_GiRL

δεν ειπα οτι με πειραζει αλλα αμα περιμενεις να παρεις ματι στην παραλια .. ε τι να σου πω ...  :P  :P

Pappas10

Παράθεση από: "Pappas10"Προσωπικά δεν νομίζω να είχα κανένα πρόβλημα. Αν και κατά τη γνώμη μου το θέτεις σε συγκεκριμένη βάση ("θέλω να σκεφτώ για τη σχέση μας") που δεν προϋποθέτει απαραίτητα τις διακοπές. Αντίθετα, μάλλον για τη σχέση σου είναι καλό να "σκέφτεσαι" εν μέσω καθημερινής ρουτίνας γιατί εκεί δοκιμάζεται. θα πρωτιμούσα δηλαδή να μου έλεγε κάτι του στυλ "θέλω να πάω διακοπές με τις φίλες μου και να συζητήσω διάφορα".

Τέλος πάντων, προσωπικά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. θα κανόνιζα μάλιστα διακοπές με μπακουροπαρέα για τρελό χαβαλέ... μου έχει λείψει κι εμένα άλλωστε.

Τώρα το κατά πόσο ένα τέτοιο αίτημα καθορίζει την σχέση είναι μεγάλη κουβέντα. Πάντως γενικά σαν άνθρωπος είμαι της άποψης ότι καλό είναι να αφήνεις την σύντροφο να κάνει αυτό που θέλει. Αν συμφωνείς παραμένεις, αν διαφωνείς "γειά σας και τα δέοντα στην μαμά σας".

Με εκτίμηση

Παππάς10.
file mixalh kalhspera.nai etsi ua eprepe na htan sthn pragmatikothta file.me dedomeno omws mixalh oti ta zeygaria[den kserw esy me thn gynaika soy h me thn kalh soy]den exoyn thn polyteleia ths pragmatikhs kai jegnoiasths epafhs den tha se xalage ean soy elege oti ''agaph moy thelw na paw me tis files moy diakopes kai na xalarwsw;''dhladh ean einai mazi soy poy ypotithetai den se exei opws tha eprepe san zeygari mesa ston ypoloipo xrono tha ths dhmioyrghseis problhma;ektos kai an yparxei mesa ston xrono to analogoyn apaitoymeno diasthma poy pragmatika soy afhnei thn polyteleia na skeftheis oti ''giati oxi .as paei kai me tis files gia na paw kai gw sthn mpakoyroparea moy''.en katakleidi file mixalh nomizw oti oiadhpote sxesh xreiazetai men thn ananewsh otan omws ayth h ananewsh phgazei mesa apo pragmatikes aities kai oxi prospatheies ''ypotithemenhs aneksarthsias''.   me sebasmo .panos

Φίλε Πάνο, ... όπως την βρίσκει ο καθένας. Αν η δική μου απόδοση της ανεξαρτησίας είναι υποτιθέμενη, μπορεί και η αντίστοιχη "γαλήνια συμβίωση των διακοπών" να είναι υποκριτική.

Δεν θέλω να ακουστώ περίεργος αλλά προτιμώ να είμαι ο παράγοντας χαλάρωσης όλου του χρόνου και το "πρόβλημα" των διακοπών παρά το αντίθετο. Ιδεατό θα ήταν να είσαι πάντα ο σύμβιος, τόσο στην χαλάρωση όσο και στην καθημερινή ρουτίνα.  Αλλά αν δεν είναι ιδεατή η κατάσταση, τότε μάλλον χρειάζεται και εκείνη και εγώ κάποιο χρόνο να σκεφτούμε. Χαλαρός, σκέφτεσαι καλύτερα... έτσι δεν είναι;

Δεν έχω σκοπό να υπερασπίσω τη θέση μου γιατί δεν χρήζει υπεράσπισης κατά τη γνώμη μου. Την σύντροφο μου τη θέλω να με θέλει. Αν δεν θέλει δεν θέλω κι εγώ. Όχι την σύντροφο γενικά, αλλά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μαζί της.  Επαναλαμβάνω, όπως τη βρίσκει ο καθένας. Κάθε συμπεριφορά είναι σωστή ή λάθος σε συνάρτηση με τον άνθρωπο που την υφίσταται.

Μπορεί να λέω και αρλούμπες...

Με αντίστοιχο σεβασμό

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Panagiotis

Παράθεση από: "Pappas10"

Με εκτίμηση

Παππάς10.

Φίλε Πάνο, ... όπως την βρίσκει ο καθένας. Αν η δική μου απόδοση της ανεξαρτησίας είναι υποτιθέμενη, μπορεί και η αντίστοιχη "γαλήνια συμβίωση των διακοπών" να είναι υποκριτική.

Δεν θέλω να ακουστώ περίεργος αλλά προτιμώ να είμαι ο παράγοντας χαλάρωσης όλου του χρόνου και το "πρόβλημα" των διακοπών παρά το αντίθετο. Ιδεατό θα ήταν να είσαι πάντα ο σύμβιος, τόσο στην χαλάρωση όσο και στην καθημερινή ρουτίνα.  Αλλά αν δεν είναι ιδεατή η κατάσταση, τότε μάλλον χρειάζεται και εκείνη και εγώ κάποιο χρόνο να σκεφτούμε. Χαλαρός, σκέφτεσαι καλύτερα... έτσι δεν είναι;

Δεν έχω σκοπό να υπερασπίσω τη θέση μου γιατί δεν χρήζει υπεράσπισης κατά τη γνώμη μου. Την σύντροφο μου τη θέλω να με θέλει. Αν δεν θέλει δεν θέλω κι εγώ. Όχι την σύντροφο γενικά, αλλά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μαζί της.  Επαναλαμβάνω, όπως τη βρίσκει ο καθένας. Κάθε συμπεριφορά είναι σωστή ή λάθος σε συνάρτηση με τον άνθρωπο που την υφίσταται.

Μπορεί να λέω και αρλούμπες...

Με αντίστοιχο σεβασμό

Παππάς10
.....FILE MIXALH KALHSPERA.kai sto prohgoymeno mhnyma ekana anafora sto oti symfwnw stis theseis soy.ekeino poy me kanei na to ''paleyw''ligo file moy einai to oti nai men ideato einai na se thewrei paragonta xalarwshs otan omws tha yparxei kai h apolyth sympnoia metaksy sas.otan omws file moy kathimerina kai o enas kai o allos bombardizontai me katastaseis poy san stoxo exoyn thn anadieksei toy ''agxoys kai toy stress''pws einai dynaton na perimeneis thn swsth antapokrish apo ton antrwpo soy otan kai ekeinos yfistatai ta idia;kai ekei erxwmai kai rwtaw file mixalh.den einai logiko otan yparxoyn tetoies katastaseis poy sigoyra den afhnoyn to zeygari na ekdhlwsei ayta poy pragmatika thelei mesa sthn periodo poy yparxoyn doyleies kai pleistes alles ypoxrewseis na apozhtoyn estw kai aytes tis elaxistes meres oashs poy tha toys prosferthoyn mesa apo tis kalokairines diakopes.an kai tote file mixalh apokleiseis ton/hn symbio soy apo dipla soy epikaloymenos proswpikh hremia tote den briskw kan ton logo yparjhs genikws metaksy twn...einai dikes moy apopseis kai tha epanalabw thn dikh soy topothethsh oti mporei na lew kai xazomares....opws kai naxei pantws file einai sebastes oles oi apopseis kai oi ypodeikseis...panos

386 Επισκέπτες, 0 Χρήστες