Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 586
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

ΑΝ ΣΑΣ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΧΩΡΙΣΤΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΤΕ;

Ξεκίνησε από Panagiotis, Μαΐου 05, 2005, 09:06:07 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

giorgos k

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Μπραβο Γιωργακη !! Φαινεσαι ευαισθητο παιδι και με μεγαλη κατανοηση, αλλα πανω απο ολα μου αρεσει που εισαι συζητησιμος !! χαχαχαχα !
Πες τα αγορι μου ! Που πας κυρια μου ?? Διακοπεςςςςςς ??? Παρε κι ετουτη -  παρε και την αλλη και αντε στη μαμα σου να κανεις μονιμες διακοπες !!
 :tongue:
ετσι ειναι διακοπες μονοι σου??????γιατι κουραστηκες πολυ???και θες περιπετιες και αρπαχτες???οχι μωρο μου αντε γεια αντε γεια!!βρηκαμε τωρα διακοπες χωρισταααααα!!!>>>>>>>>>>

Panagiotis

Παράθεση από: "giorgos k"
Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Μπραβο Γιωργακη !! Φαινεσαι ευαισθητο παιδι και με μεγαλη κατανοηση, αλλα πανω απο ολα μου αρεσει που εισαι συζητησιμος !! χαχαχαχα !
Πες τα αγορι μου ! Που πας κυρια μου ?? Διακοπεςςςςςς ??? Παρε κι ετουτη -  παρε και την αλλη και αντε στη μαμα σου να κανεις μονιμες διακοπες !!
ετσι ειναι διακοπες μονοι σου??????γιατι κουραστηκες πολυ???και θες περιπετιες και αρπαχτες???οχι μωρο μου αντε γεια αντε γεια!!βρηκαμε τωρα διακοπες χωρισταααααα!!!>>>>>>>>>>
.............ESY RE GIWRGO FIRI FIRI TO PAS NA SOY FYGEI KAI NA STEILEI THN MANA THS STHN THESH THS NA DW TI THA KANEIS TOTE FILE MOY......PANOS

PoiSoN_GiRL

διακοπες με την πεθερα ?? λολ
καλα να περασετε φιλε μου Γιωργο και ευχομαι .. καλο κουραγιο ..  :shock:  :shock:  :?  :?

giorgos k

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"διακοπες με την πεθερα ?? λολ
καλα να περασετε φιλε μου Γιωργο και ευχομαι .. καλο κουραγιο ..  :shock:  :shock:  :?  :?
φου θελετε να τα πω στα ισα ακουστε!!!!1987 σκιαθος! γνωρισα την μαρια απο θεσαλονικη εκανε μονη της διακιοπες!!!!!!!!!για.........ξεκουραση και διαλογισμοοοοοοοοο!!! :lol: 1990  ηγουμενιτσα!!!!!μια απο τα ιδια!!και κοκκινες πινακιδες για οσους ξερουν απο ξενιτιααα ας μην γελιομαστε τα παραδειγματα πολλα!!και για αγορια και για κοριτσια!! οταν αγαπας πας μαζι διακοπες να νιωσεις ευτηχια και ξεκουραση μαζι!!οταν πας χωρια κατι τρεχειιιιιιιιι.................χωρια πανε μονο εξ αναγκης λογο δουλειας κτλ.οχι του στιλ [ μωρο μου φετος λεω να παω διακοπες μονοσ μου η μονη μου, θελω να σκεφτωω,να ξεκουραστω,] παντος δεν ειναι κακο δεν ειμαστε στην φυλακη και εχουμε και δημοκρατια!! μακρια απο μενα ομως.. ευχομαι σε οσουσ πανε διακοπες καλα να περασουνε ,να ζησουνε εντονα παντα με αυτον που αγαπανε!!για τους αλλους τουσ δηθεν- εξαιρουνται τα ελευθερα νιατα- ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΜΙΣΙΑ!!!!!!!!!!

giorgos k

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"διακοπες με την πεθερα ?? λολ
φου θελετε να τα πω στα ισα ακουστε!!!!1987 σκιαθος! γνωρισα την μαρια απο θεσαλονικη εκανε μονη της διακιοπες!!!!!!!!!για.........ξεκουραση και διαλογισμοοοοοοοοο!!! :lol: 1990  ηγουμενιτσα!!!!!μια απο τα ιδια!!και κοκκινες πινακιδες για οσους ξερουν απο ξενιτιααα ας μην γελιομαστε τα παραδειγματα πολλα!!και για αγορια και για κοριτσια!! οταν αγαπας πας μαζι διακοπες να νιωσεις ευτηχια και ξεκουραση μαζι!!οταν πας χωρια κατι τρεχειιιιιιιιι.................χωρια πανε μονο εξ αναγκης λογο δουλειας κτλ.οχι του στιλ [ μωρο μου φετος λεω να παω διακοπες μονοσ μου η μονη μου, θελω να σκεφτωω,να ξεκουραστω,] παντος δεν ειναι κακο δεν ειμαστε στην φυλακη και εχουμε και δημοκρατια!! μακρια απο μενα ομως.. ευχομαι σε οσουσ πανε διακοπες καλα να περασουνε ,να ζησουνε εντονα παντα με αυτον που αγαπανε!!για τους αλλους τουσ δηθεν- εξαιρουνται τα ελευθερα νιατα- ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΜΙΣΙΑ!!!!!!!!!!
ΣΗΜ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΜΑΖΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ !!ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΕΞΟΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑ  ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!

giorgos k

Παράθεση από: "Panagiotis"
.............ESY RE GIWRGO FIRI FIRI TO PAS NA SOY FYGEI KAI NA STEILEI THN MANA THS STHN THESH THS NA DW TI THA KANEIS TOTE FILE MOY......PANOS
ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΠΑΝΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗς ΔΙΑΚΟΠΕς  ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ  ΠΡΟΤΙΜΩ ΠΕΘΕΡΟΠΛΗΚΤΟΣ ΠΑΡΑ ΚΕΡΑΤΟΠΛΗΚΤΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Panagiotis

Παράθεση από: "Panagiotis"
ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΠΑΝΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗς ΔΙΑΚΟΠΕς  ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ  ΠΡΟΤΙΜΩ ΠΕΘΕΡΟΠΛΗΚΤΟΣ ΠΑΡΑ ΚΕΡΑΤΟΠΛΗΚΤΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
....ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΕΘΕΡΑΣ ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ...ΠΑΝΟΣ

freak

eyxaristws 8a ths elega....... esy sto xwma k egw sthn fylakh.

Enia

Παράθεση από: "freak"eyxaristws 8a ths elega....... esy sto xwma k egw sthn fylakh.

siga ta aimata!!  8)

*Enia pianei th sfouggaristra.. :P:P:P

freak

den eimai aimoboros egw. sto exw pei allwste pws eimai mia eygenikh psyxh pagideymenh se ena barbaro trixwto swma....alla edw einai balkania k oxi eyrwph luv.

Enia

Παράθεση από: "freak"den eimai aimoboros egw. sto exw pei allwste pws eimai mia eygenikh psyxh pagideymenh se ena barbaro trixwto swma....alla edw einai balkania k oxi eyrwph luv.

xmmm... mhn ta les etsi apotoma kai mou xalas to image pou sou exw ftia3ei... 8a perimenoun na doun oi kopeloues kanena arkoudo :P

kai edw dhladh pou den einai balkania... alla oute kai eurwph blepw na einai... ti s***a einai!?  :evil:

freak

edw dysthxws einai ellada......katalabaineis ti ennow.......ta exoume pei polles fores sxetika.
ta sebh mou. oso gia tis kopelitses pou les oxi den eimai arkoudos......o Brad Pit eimai........

Sou Lila Sou, giati exei k malastoupa.

Enia

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα  :lol:  :lol:  :lol:

Panagiotis

ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΠΟΙΣΟΝΑΚΙ ΚΑΙ ΓΩ ΣΑΣ ΕΧΩ ΕΠΙΘΥΜΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΒΡΕ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ.....ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΤΑ ''ΥΔΡΑ''ΜΕΡΙΑ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ...ΚΟΥΜΠΑΡΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΡΕΠΟ ΣΟΥ΄;ΠΑΝΟΣ

Panagiotis

Παράθεση από: "freak"edw dysthxws einai ellada......katalabaineis ti ennow.......ta exoume pei polles fores sxetika.
ta sebh mou. oso gia tis kopelitses pou les oxi den eimai arkoudos......o Brad Pit eimai........

Sou Lila Sou, giati exei k malastoupa.
ME OLO TON SEBASMO POY SAS EXV KYRIE BRAD PIT MIA ERVTHSH UA MOY EPITRECETE NA SAS KANW;EYXARISTV EK TWN PROTERWN.AYTH H RHMADA H ''MALASTOYPA''TI STO KALO EINAI;SYGNVMH EAN SAS APASXOLHSA EN WRA GYRISMATOS [APO THN LAIKH ENNOW]  PANOS

541 Επισκέπτες, 1 Χρήστης