Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 586
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

ΑΝ ΣΑΣ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΧΩΡΙΣΤΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΤΕ;

Ξεκίνησε από Panagiotis, Μαΐου 05, 2005, 09:06:07 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

1... αν έχω μια κάποια νοοτροπία δεν έχει να κάνει με το εδώ που τώρα μένω... ειδικά ως προς τις σχέσεις μου μόνο αγγλικές δεν είναι οι απόψεις μου!
2... αν πραγματικα το εννοεις όπως το λες... τι να πω... αν επιλέγεις να ζεις με την καταπίεση...

εμένα η μανούλα μου μου έμαθε ότι είμαστε ελεύθερα όντα, με ελευθερία βούλησης, και την καταπίεση και τα 'λουριά' δεν τα μπορώ...

όπως τα λες εγω καταλαβαίνω ότι σπιτικό δεν στεριώνει γιατί έχουν μάθει όλοι να είναι πολλοί πιο απαιτητικοί.
μα άμα δεν τον αφήσεις ελεύθερο τον άλλο, να είναι δίπλα σου επειδή είναι επιλογή του, κι όχι γιατί έτσι του το επιβάλεις, τότε ποιό το νόημα!? αργά ή γρήγορα θα σε εγκαταλείψει, και πνευματικά και σωματικά...

balland

αλλη μια φορα τα εδωσα λαθος απο οτι ηθελα να τα πω..
σορρυ ενιακι για την παρεξηγηση..

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "Panos69"poison καλησπερα.μια και επιασε τοπο η προταση μου σχετικα με τις διακοπες και επειδη σιγουρα θα βρουμε εκει λογο να διαφωνησουμε σου προτεινω να διαλεξεις εσυ το μερος που θα παμε για να φανω και στα ματια σου ''ιπποτης''.[λοιπον αγαπητοι υποψηφιοπι κατακτητες της poison σας ενημερωνω οτι παυει απο σημερα να ειναι ''μονη''της.βρηκε στο προσωπο μου τον αντρα που θα διαφωνησει μεσα στο καλοκαιρι...οσοι ενδιαφερομενοι πλεον ας περιμενουν απο σεπτεμβριο].poison  δεν μπορεις να πεις τους απομακρυνα ολους για κανα 4μηνο...φιλια πολλα κουκλα μου και νασαι παντα καλα.  πανος

To ακουσατε υποψηφιοι κατακτητες μου ?? Εγω παω διακοπες λεμε .. σταματηστε να με πολιορκειτε !! λοοοοοοολ ! Πανουλη, καλημερα καλε μου ιπποτη ! Λοιπον, η επιλογη για το μερος ειναι δικη σου ! Εφοσον προσφερθηκες να παιξεις το ρολλο του ηρωα, θεωρω οτι πρεπει να παραχωρησω την επιλογη σε εσενα ! (Βρε λες τελικα να μην διαφωνησουμε στις διακοπες ?) Παιρνω τα κουβαδακια μου , τον Πανουλη και παω σε αλλη παραλια ! Λυσαξτεεεεεεεε !  :P  :P
Οσο για τον Σεπτεμβριο .. μην περιμενετε αδικα .. δωσαμε δωσαμε !!  :lol:  :lol:

Φιλακια πολλα Πανουλη μου !! Καλη σου μερα και παλι !!

balland

αντε καλες διακοπες . . .

minoraki

:)  :)  :)  :) πανουλη μου καλημεραααααααααα......να εισαι σιγουρος οτι δεν προκειται να πω κατι για χωριστες διακοπες.....<<εχουν οι φυλακες την γνωσιν..>>!
και φαμασουλινι μου γλυκο.....πολυ καλο αυτο που εγραψες.....χαχα :D  :D

Panagiotis

φιλε fma ετσι σε θελω ''ριζοσπαστικο''.τι ειπες κουκλα μου ;χωριστα διακοπες; στην μαμα σου και στα ''ιαματικα της''.πες τα ρε φιλε να ακουστουν.........πανος

Panagiotis

φιλε balland'' καλησπερα.το κακο στην ιστορια ειναι οτι πολλες φορες το ''χωριστα''το επιδιωκουμε και εμεις για ιδιον οφελος.και ας μην κρυβομαστε δεν υπαρχει περιπτωση να παμε καπου μονοι μας και να παραμεινουμε ασπηλοι και αμολυντοι.και το ματι θα χαζεψει και το στομα θα λαλησει [και ναταν μεχρι εκει ολα καλα.το κακο ειναι οτι υπαρχει και συνεχεια η οποια μεταφερετε στην επιστροφη ''του ασωτου'']φαυλος κυκλος σου λεω...δηλαδη το ''ρεζουμε''φιλε μου ειναι οτι εαν και για οιονδηποτε λογο προτεινει ο/η χωριστες διακοπες το θεμα ειναι τελειωμενο και απομενουν τα τυπικα...καλο βραδυ φιλε.   πανος

Panagiotis

ενια καλησπερα.ειναι πολυ ομορφο αυτο που λες περι ελευθεριας.στις μερες πιστευω οτι ειδικα η γυναικα εχει απελευθερωθει σε τετοιο βαθμο που εχει αρχισει και γινεται αν μη τι αλλο ''υπερβολη''.τα αποτελεσματα τα ξερεις η αν δεν τα ξερεις [σχετικα με τα εδω αποτελεσματα μιλαω]του λαχιστον τα μαθαινεις.οχι ενια μου ουτε και γω μιλαω για λουρακι και ουτε ποτε θα δεσμευσω καμια προκειμενου να με ακολουθησει οπουδηποτε.το θεωρω αν μη τι αλλο επιεικως ''προσβολη''και μονο που θα μου αναφερει τις χωριστες διακοπες.για μενα κατι τετοιο σημαινει οτι καπου εγω δεν εκανα καλα κατι.και οι ευθυνες σε αυτην την περιπτωση πεφτουν και σε μενα.δεν μπορει ξαφνικα απο τον ερωτα και τα τρελλα αισθηματα να υπαρχουν προτασεις για οιεσδηποτε και για οιονδηποτε λογο χωριστες διακοπες.εξακολουθω να πιστευω οτι διαφερουν οι διακοπες απο ενα απλο τριημερο η ενα σαββατοκυριακο....φιλια και νασαι καλα.και ποτε μην ξαναπεις οτι μας κουραζεις.ισα ισα εγω [αλλα και οι υπολοιποι νομιζω]χαιρομαστε που εισαι στην κουβεντα μας ...   πανος

Panagiotis

poison ομορφη μου βασιλισσα.ο ιπποτης σου θελει να τον βγαλεις απο τον κοπο της επιλογης.εχει απολυτη εμπιστοσυνη στο γουστο σου και γιαυτο σε αφηνει να επιλεξεις εσυ τον παραδεισο που θα σας φιλοξενησει...και μια και αναφερθηκες και στην μετασεπτεμβιο εποχη οτι θα ειμαστε και τοτε κλεισμενοι ''ειδοποιω ολες τις υποψηφιες νυφες να σταματησουν να με ενοχλουν μια και ειμαι ηδη αλλου''.και μην ρωτατε τον λογο αγαπητες μου [ερωτας ειναι η αιτια].καλο βραδυ ματια μου και αστους ολους να λυσσανε...φιλακια.   πανος

Panagiotis

πολλυ μου καλησπερα.χαιρομαι γιαυτο που ακουω.ξερω και αναγνωριζω οτι η σχεση σου με τον αντρα σου οχι μονο εχει δοκιμαστει αλλα και εχει αντεξει στον χρονο πραγμα που σημαινει οτι δεν συντρεχει κανενας λογος φοβου.αλλα καλο ειναι και το ''καλλιο γαιδουροδενε παρα γαιδουρογυρευε''ετσι δεν ειναι;φιλακια .καλο βραδυ.  πανος

PoiSoN_GiRL

Πανουλη μου ειδες τελικα καρδια μου αυτες οι διαφωνιες φωτιες που αναβουν ?? ( *PoiSoN_GiRL is on fire!) Θα σου προτεινα να ''ταξιδεψουμε'' προς Σαντορινη μερια .. αλλα μολις τωρα θυμηθηκα οτι τελευταια φορα που επισκεφθηκα το νησι με το εταιρον μου ημιση .. κατεληξα να κανω διακοπες αλλου εγω .. αλλου εκεινος και συναντηθηκαμε στο πλοιο μετα απο 6 μερες παραμονης ! (Αξεχαστες διακοπες !! φτου φτου φτου !) Λοιπον .. εγω εχω να σου πω κατι αλλο .. Δεν εχει σημασια το που .. αλλα με ποιον ! Κι αφου θα εχω τον ιπποτη μου μαζι μου .. αδιαφορο το που θα βρισκομαι !! Οσο για την ειδοποιηση .. δεν το κανεις μεχρι τελη 2006 και βλεπουμε ?? Μπορει να πεσει ''δουλεια'' ξαφνικα και να μην προλαβαινουν οι υποψηφιες νυφες να παρουν σειρα !!
Φιλακια κι απο μενα !! ( *PoiSoN_GiRL paei na etoimasei valitses! ) Oσο για τους υπολοιπους ... ακουσατε τον Πανουλη μου !! ΛΥΣΑΞΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ  :P  :P

Panagiotis

ναι ματια μου εχεις απολυτο δικαιο.δεν κανει ο τοπος το ζευγαρι αλλα το ζευγαρι τον τοπο.και απο την στιγμη που θα ειμαστε οι δυο μας οπου και να παμε θα ειναι παραδεισος..[δεν συμφωνεις;]σε οτι εχει να κανει με την σαντορινη μωρο μου θα παμε και εκει για να αποδειξουμε οτι εμεις δεν φοβομαστε το ''κακο μας παρελθον''.και μια και αναφερες για το 2006 θα σου προτεινα να το κρατησουμε οσο παει περισσοτερο ετσι για να σκασουν οι ''υποψηφιοι μας''και εμεις να χαρουμε τον ερωτα μας οσο το δυνατον περισσοτερο...φιλακια μωρο μου....πανος

Enia

συγνώμη μια στιγμούλα, αν μου επιτρέπεται να σας διακόψω :P γιατί μπερδεύτηκα...

'ξεχωριστές διακοπές' μπορεί να είναι αν ο ένας από τους δύο το πάρει απόφαση και το προτείνει. οπότε κάνει ο καθένας τα σχέδιά του, (πιθανώς για την ίδια περίοδο) σε άλλα μέρη... και καταλαβαίνω πως σε αυτό αναφέρεστε οι περισσότεροι...
μπορεί όμως να είναι και διακοπές χωρίς το έταιρο ήμιση, απλώς γιατί έτσι έτυχε, κι όχι γιατί συνηδειτά ο ένας εκ των δύο θέλει να ξεφύγει... πχ αν η (μπακουρο)παρέα του ενός προτείνει κάτι καλό... θα υποχρεώσεις (η θα κρυφοευχεσαι) τον σύντροφό σου να αρνηθεί την πρόσκληση? Η θα προτείνεις να τους κουβαληθείς κι εσύ?
Εγώ σε αυτά αναφερόμουν ότι είναι θέμα εμπιστοσύνης... Οι φίλοι συνήθως προυπάρχουν της σχέσης, και θεωρώ πολύ άσχημο να απομακρύνεται κανεις από το ένα εξαιτίας του άλλου...

(γίνομαι κατανοητή? διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις :P:P:P)

riaghul

Παράθεση από: "Enia"συγνώμη μια στιγμούλα, αν μου επιτρέπεται να σας διακόψω :P γιατί μπερδεύτηκα...

(γίνομαι κατανοητή? διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις :P:P:P)

Να τις διατηρεις καλη μου...
ΑΝ και σε καταλαβα...αλλα ας εχεις εσυ τις επιφυλαξεις σου..
"Φυλαγε το ρουχα σου να εχεις τα μισα"..ετσι δεν λενε?
Ενιουλα..φιλακια..(πλακα κανω)

Enia

Ρια...: :P:P:P

Επί του θέματος κανένα σχόλιο!? ;)

540 Επισκέπτες, 1 Χρήστης