Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 249
  • Total: 250
  • Leon

ΑΝ ΓΥΡΙΖΑΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΙΣΩ ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΑΤΕ ΑΠ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ;

Ξεκίνησε από Panagiotis, Μαΐου 13, 2005, 03:56:48 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

Πανο μου εχεις απολυτο δικιο, δυστυχως τις καταστασεις που περιεγραψες δεν μπορουμε να τις αλλαξουμε και παντα μας πονανε.. και φυσικα αν ηταν στο χερι μας ολοι θα τις αλλαζαμε.Οταν απαντουσα βεβαια πιο πριν δεν ειχα στο μυαλο μου κατι αντιστοιχο γιαυτο και τοποθετηθηκα ετσι.Εκεινο που ειχα εγω στο μυαλο μου ισως ηταν καποιες προσωπικες επιλογες που εχω κανει μεχρι σημερα .. Φυσικα αν τοποθετηθω στις καταστασεις που περιγραφεις κι εγω το ιδιο ακριβως θα απαντησω , οτι δηλαδη μακαρι να μπορουσα να το αλλαξω ή να το αποφυγω..
φιλια πολλα και να εισαι καλα

(συγνωμη εκ μερους μου αν σε εβαλα σε μια διαδικασια ασχημη -εννοω το να φερεις στο μυαλο σου καταστασεις που σε στεναχωρουν- δεν ηταν σε καμια περιπτωση αυτη η προθεση μου )

chriastina

Μπορώ να γυρίσω πίσω μερικές εκατοντάδες χρόνια?
Αν ναι, τότε θα ήθελα να αλλάξω την όποια μ@μ@κία
έκανα και βρίσκομαι
α)πάλι σε τούτο τον κόσμο (το σημαντικότερο)
β)γεννημένη στην Ελλάδα (αυτής της εποχής)
γ)σε μικροαστική οικογένεια (με όλα τα στραβά της)
(υπάρχουν και άλλα που μπορώ να σας παραθέσω μα τσαντίστηκα και μονον που τα σκέφτηκα)

Σε ότι αφορά τα πράγματα που θέλω να αλλάξω του τώρα
πολύ φοβάμαι πως θα τα ψάχνω στην επόμενη ενσάρκωσή μου.

Atma

Παράθεση από: "Panos69"ατμα καλησπερα.εννοω οτι υπαρχει και για σενα μια συγκεκριμενη αναμνηση πουν οταν την θυμασαι ''φωτιζεσαι''οπως ο γερακος η να μεινω στον επιλογο σου οτι ολες οι αναμνησεις ειναι κατι το ιδιαιτερο΄;  πανος

Όλες οι αναμνήσεις, είτε αρνητικές είτε θετικές, είτε είχαν γέλιο είτε είχαν δάκρυ, δεν τις ξεχνώ αλλά και δεν μετανιώνω και δεν θα άλλαζα κάτι..
πορεύομαι μαζί τους..
από τα λάθη έμαθα..
από τα γέλια αναπολώ...

Panagiotis

ENIAκαλησπερα.ειναι πολυ ομορφο να το διαβαζω αυτο.οτι δηλαδη δεν μετανιωνεις για τιποτα στην ζωη σου.μακαρι να μπορουσα να τα δω και γω ετσι.''σαν εμπειριες δηλαδη''δυστυχως ομως ενια μου ναι μεν εμπειριες αλλα μακαρι να μην τις ειχα.θαθελα να ειχα μονο  τα θετικα στην ζωη μου σαν εμπειριες.ξερω οτι ειναι ακατορθωτο αυτο αλλα ειναι ''καταθεση ψυχης'' βρε ενια μου.φιλια πολλα καληνυχτα

minoraki

πανουλη μου γεια σου και παλι! με τα θεματα που βαζεις μας κανεις και, χωρις να το θελουμε, λεμε πολλα :roll:  :roll:  :roll: .....
τελος παντων ομως, θα απαντησω και εδω.....λοιπον, οπως ειπαν και οι περισσοτεροι φιλοι μας πιο πανω, δεν θα αλλαζα και πολλα στη ζωη μου, γιατι τοτε δεν θα ημουν εγω.....δλδ δεν θα ημουν η πολλυ! εχω μετανοιωσει για ενα πραγμα μονον! για ενα τηλεφωνημα που δεν εκανα.....και οπως αποδεικνυεται, θα ηταν ισως απο τα σημαντικωτερα τηλεφωνηματα που θα ειχα κανει! αυτος ομως εφυγε απο τη ζωη, χωρις να μαθει ποτε το ποσο πολυ τον σκεπτομουν.....απο τοτε, απεφασισα να μην δισταζω ποτε.....ο δισταγμος στη ζωη μας ειναι κακος συμβουλος! αυτα για τωρα....θα επανελθω και παλι!

balland

θα γυριζα τον χρονο στον περσινο αυγουστο..
τωρα που ξερω τι πηγε λαθος εκεινη την περιοδο
θα τα εφτιαχνα ολα οπως θα επρεπε να ειναι...
συν το οτι θα ηξερα ολα τα αποτελεσματα
ολων τον παιχνιδιων του οπαπ κ ετσι
θα ειχα σιγουρα κερδη καθε μερα..

snoopy

ston eauto mou tipota.... isws 8a imoun ligotero kali me orismenous an8rwpous........ :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:

Panagiotis

telika file balland aytos o aygoystos poly se exei stigmatisei re file...elpizw na mhn soy exei afhsei afhsei kai kataleipa giati ayta ean yparxoyn dyskola ksepernioyntai...kalo brady file...panos

Panagiotis

snoopy kalhspera.ma an allazes kati sthn symperifora soy sxetika me mia allh symperifora poy eixes se kapoioys anurwpoys moiraia tha allazes estw kai gia ligo kati apo esena etsi den einai;panos

Panagiotis

Παράθεση από: "chriastina"Μπορώ να γυρίσω πίσω μερικές εκατοντάδες χρόνια?
Αν ναι, τότε θα ήθελα να αλλάξω την όποια μ@μ@κία
έκανα και βρίσκομαι
α)πάλι σε τούτο τον κόσμο (το σημαντικότερο)
β)γεννημένη στην Ελλάδα (αυτής της εποχής)
γ)σε μικροαστική οικογένεια (με όλα τα στραβά της)
(υπάρχουν και άλλα που μπορώ να σας παραθέσω μα τσαντίστηκα και μονον που τα σκέφτηκα)

Σε ότι αφορά τα πράγματα που θέλω να αλλάξω του τώρα
πολύ φοβάμαι πως θα τα ψάχνω στην επόμενη ενσάρκωσή μου.
chriastina kalhspera.thelw na moy ekshghseis kapoia pragmata.1]ti ennoeis me to poy les kai pali se toyto ton kosmo 2]sthn ellada ayths ths epoxhs..[dhladh poia epoxh oneireyesai] kai 3]ean ypotethei oti oti tha anhkes se mia allh epoxh poy kai kei tha hsoyn se mia ''mikroastikh''oikogeneia pws fantazesai oti tha htan to biwtiko soy epipedo;elpizw na mhn se tsantisa peraiterw.nasai kala .   panos

Panagiotis

Παράθεση από: "minoraki"πανουλη μου γεια σου και παλι! με τα θεματα που βαζεις μας κανεις και, χωρις να το θελουμε, λεμε πολλα :roll:  :roll:  :roll: .....
τελος παντων ομως, θα απαντησω και εδω.....λοιπον, οπως ειπαν και οι περισσοτεροι φιλοι μας πιο πανω, δεν θα αλλαζα και πολλα στη ζωη μου, γιατι τοτε δεν θα ημουν εγω.....δλδ δεν θα ημουν η πολλυ! εχω μετανοιωσει για ενα πραγμα μονον! για ενα τηλεφωνημα που δεν εκανα.....και οπως αποδεικνυεται, θα ηταν ισως απο τα σημαντικωτερα τηλεφωνηματα που θα ειχα κανει! αυτος ομως εφυγε απο τη ζωη, χωρις να μαθει ποτε το ποσο πολυ τον σκεπτομουν.....απο τοτε, απεφασισα να μην δισταζω ποτε.....ο δισταγμος στη ζωη μας ειναι κακος συμβουλος! αυτα για τωρα....θα επανελθω και παλι!
ΠΟΛΛΥκαλησπερα..ενα τηλεφωνημα λοιπον ηταν ικανο να σε κανει να σκεφτεσαι σημερα οτι εαν ειχε γινει ισωσ λεω ισωσ να σου ειχε αλλαξει ολη την ζωη...και φτανω σε αυτο το συμπερασμα απο την τοσο μεγαλη εμφαση που του δινεις...αν ηταν κατι το απλο η κοινο σαν ενα τηλεφωνημα τοτε δεν θα ειχες κανει καθολου αναφορα πανω σε αυτο...χαιρομαι που σε εχω κοντα μου και σε αυτο το θεματακι μου.μ αρεσει να βαζω θεματακια που εχουν να μας δωσουν καποια πραγματα η να μας επαναφερουν ''θυμησες''που ενω θελουμε να τις εχουμε για καποιους λογους δεν τις βγαζουμε προς τα εξω...και δεν ειναι απολυτο αυτες να ειναι μονο ''καλες''.και οι κακες εχουν θεση στο μυαλο μας και στην σκεψη μας...φιλια πολλα ... πανος

Panagiotis

Παράθεση από: "Atma"
Παράθεση από: "Panos69"ατμα καλησπερα.εννοω οτι υπαρχει και για σενα μια συγκεκριμενη αναμνηση πουν οταν την θυμασαι ''φωτιζεσαι''οπως ο γερακος η να μεινω στον επιλογο σου οτι ολες οι αναμνησεις ειναι κατι το ιδιαιτερο΄;  πανος

Όλες οι αναμνήσεις, είτε αρνητικές είτε θετικές, είτε είχαν γέλιο είτε είχαν δάκρυ, δεν τις ξεχνώ αλλά και δεν μετανιώνω και δεν θα άλλαζα κάτι..
πορεύομαι μαζί τους..
από τα λάθη έμαθα..
από τα γέλια αναπολώ...
ΑΤΜΑ ετσι ακριβως ειναι.με ολα αυτα πορευομαστε ειτε ειναι θετικα ειτε ειναι αρνητικα...δεν πιστευω βεβαια οτι καποια σημαντικα στραβα και ισως απο κακο χειρισμο λαθη εαν μας δινοταν η ευκαιρια να τα αλλακσουμε δεν θα το καναμε...μην ξεχνας και το οτι δεν χρειαζεται να παθουμε μονο για να μαθουμε οπως και το οτι καλυτερα να προλαβαινουμε παρα να θεραπευουμε..νασαι καλα.   πανος

Panagiotis

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Πανο μου εχεις απολυτο δικιο, δυστυχως τις καταστασεις που περιεγραψες δεν μπορουμε να τις αλλαξουμε και παντα μας πονανε.. και φυσικα αν ηταν στο χερι μας ολοι θα τις αλλαζαμε.Οταν απαντουσα βεβαια πιο πριν δεν ειχα στο μυαλο μου κατι αντιστοιχο γιαυτο και τοποθετηθηκα ετσι.Εκεινο που ειχα εγω στο μυαλο μου ισως ηταν καποιες προσωπικες επιλογες που εχω κανει μεχρι σημερα .. Φυσικα αν τοποθετηθω στις καταστασεις που περιγραφεις κι εγω το ιδιο ακριβως θα απαντησω , οτι δηλαδη μακαρι να μπορουσα να το αλλαξω ή να το αποφυγω..
φιλια πολλα και να εισαι καλα

(συγνωμη εκ μερους μου αν σε εβαλα σε μια διαδικασια ασχημη -εννοω το να φερεις στο μυαλο σου καταστασεις που σε στεναχωρουν- δεν ηταν σε καμια περιπτωση αυτη η προθεση μου )
poison kalhspera   αν και ειχαμε καιρο να ανταλλαξουμε μηνυματα σου απαντω στο συγκεκριμενο λιγο καθυστερημενα....σιγουρα οτι εχει να κανει με τις προσωπικες μας επιλογες ειναι κατι που μας καιει και που σιγουρα θα θελαμε να τροποποιησουμε αν οχι να αλλαξουμε...δεν ειναι δυνατον στην μεχρι τωρα πορεια μας ολα να ηταν καλως γινομενα και εμεις να δηλωνουμε ευτυχισμενοι και περηφανοι με τα επιτευγματα μας...ολο και κατι μας εχει πειραξει.ολο και κατι μας εχει κανει να πουμε ''δεν επρεπε εγω να το κανω ετσι''και να τα βαλαμε με τον εαυτο μας για τυχον λαθος χειρισμους...σε οτι εχει να κανει με τα υπολοιπα που δεν ειμαστε εμεις εκεινοι που τα οριζουν τι να πω.ακομα και εκει βρε κοπελλα μου εχω τις ενστασεις μου αλλα καλυτερα να μην αναφερθω γιατι δεν εχεις κανενα λογο ουτε εσυ ουτε και οι υπολοιποι να μαυρισετε την ψυχη σας...φιλια πολλα και νασαι και συ παντα καλα.   πανος

fmas

Εγώ αν μπορούσα να γυρίσω πίσω τον χρόνο θα άλλαζα κάποια μικρά πραγματάκια στην ξεροκεφαλιά μου.... Ακόμα θα ήθελα να αλλάξω την όλη μου πορεία στην Σχολή γιατί τώρα τρέχω σαν τον μαμάκα και δεν φτάνω......

Πάντα Φιλικά,
Fmas

Panagiotis

φιλε φαντομα καλησπερα.μπορει να σου φανουν με την πρωτη ματια ''μικροπραγματα''αλλα εαν τα δεις με την πραγματικη τους εμβελεια θα διαπιστωσεις οτι μια ενδεχομενη αλλαγη τους θα αλλαζε και ολη σου την ζωη ισως.σκεψου το λιγο και θα καταλαβεις τι εννοω...καλο βραδυ φιλε.  πανος

249 Επισκέπτες, 1 Χρήστης