Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 340
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 248
  • Total: 249
  • Leon

ΑΝ ΓΥΡΙΖΑΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΙΣΩ ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΑΤΕ ΑΠ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ;

Ξεκίνησε από Panagiotis, Μαΐου 13, 2005, 03:56:48 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

chriastina

pano
απαντώντας στην ερώτηση (με την μικρή τροποποίηση που έκανα)
ξεκίνησα απο έναν μεγάλο <κύκλο> και κατέληξα σε έναν μικρότερο δηλ απο το επίπεδο πέρασα στον γωγραφικό τόπο και μετά ιδικότερα στον μικρότερο κύκλο την οικογένεια.Θα ήθελα να έχω εξελιχθεί τόσο ώστε να έχω περάσει στο επόμενο επίπεδο απο αυτό το υλικό, σε εκείνη την περίπτωση δεν θα μίλαγα για χώρα και οικογένεια (ποιός ξέρει άλλωστε τι υπάρχει εκεί?) Δεν ξέρω να σου πω σε ποιά εποχή της Ελλάδας θα ήθελα να είμαι,πάντος η τωρινή δεν με καλύπτει.Σε ότι αφορά την μικροαστική οικογένειά μου να΄σαι σίγουρος πως έχω τους λόγους μου που αν μπορούσα να την αλλάξω θα το έκανα ευχαρίστως (λόγους που δεν μπορώ να καταθέσω τόσο ανοιχτά)

klis

an girizame sta prwta xronia tis zwis mas na ta ksanazisoume xwris omws na exoume tin gnwsi pou exoume apoktisei apo ola  osa exoume kanei tote pithanotata tha kaname ta idia akrivws pragmata.....

an girizame sta prwta xronia tis zwis mas  me tin gnwsi pou exoume twra kai allazame osa pragmata kseroume twra tote twra tha eimastan teliws diaforetikoi antrwpoi teleiws diaforetika viomata

to vasiko einai na mporoume mathenoume apo ola osa exoume kanei sto parelthon... kai apo ta xeirotera mporoume na vgazoume kati thetiko to thema einai omws na mporoume na to vroume.....

an pistevoume oti mia kinisi pou kaname itan lathos kai den tha eprepe na ginei den tha ftaname pote sto simeio na angnwrisoume oti pragmati itan lathos giati i exelixi tha itan teleiws diaforetiki....

simasia exei na min kanoume ta idia lathi ksana kai ksana

opote me mia anadromi sto parlthon den tha ithela na allaksw kati apla na mporesw na episimanw ta lathi pou exw kanei kai pou den exw katalavei etsi wste na min apanaliftoun

ouff poli filosofia :)

balland

θα γυριζα στο περασμενο σαββατοβραδο
με την παρεουλα που τα πιναμε κ χορευαμε...

Panagiotis

Παράθεση από: "chriastina"pano
απαντώντας στην ερώτηση (με την μικρή τροποποίηση που έκανα)
ξεκίνησα απο έναν μεγάλο <κύκλο> και κατέληξα σε έναν μικρότερο δηλ απο το επίπεδο πέρασα στον γωγραφικό τόπο και μετά ιδικότερα στον μικρότερο κύκλο την οικογένεια.Θα ήθελα να έχω εξελιχθεί τόσο ώστε να έχω περάσει στο επόμενο επίπεδο απο αυτό το υλικό, σε εκείνη την περίπτωση δεν θα μίλαγα για χώρα και οικογένεια (ποιός ξέρει άλλωστε τι υπάρχει εκεί?) Δεν ξέρω να σου πω σε ποιά εποχή της Ελλάδας θα ήθελα να είμαι,πάντος η τωρινή δεν με καλύπτει.Σε ότι αφορά την μικροαστική οικογένειά μου να΄σαι σίγουρος πως έχω τους λόγους μου που αν μπορούσα να την αλλάξω θα το έκανα ευχαρίστως (λόγους που δεν μπορώ να καταθέσω τόσο ανοιχτά)
CHRISTIANA kalhspera.απολυτα σεβαστες οι αποψεις σου οπως και η θεσεις σου σε οτι εχει να κανει με την οικογενεια.απλα σε ρωτησα να μου αναφερεις το σε ποια εποχη θα ηθελες να βρισκοσουνα μια και θα μου εδινες ενα ''στιγμα''του τι περιπου σε ενδιαφερει να κανεις και πως περιπου θα ενδιαφεροσουν να ζεις...σιγουρα η σημερινη εποχη δεν καλυπτει πολλους απο εμας.το κακο ειναι ομως οτι την σημερινη εποχη την εχουμε φερει εμεις εδω που ειναι και το κακιστοτερο ειναι οτι οι συνεχιστες μας αντι να διορθωσουν τα οποια ''κακως κειμενα''την καταστρεφουν ακομα περισσοτερο..δεν ξερω εαν σε βρισκω συμφωνη η οχι..νασαι καλα.  πανος

Panagiotis

Παράθεση από: "klis"an girizame sta prwta xronia tis zwis mas na ta ksanazisoume xwris omws na exoume tin gnwsi pou exoume apoktisei apo ola  osa exoume kanei tote pithanotata tha kaname ta idia akrivws pragmata.....

an girizame sta prwta xronia tis zwis mas  me tin gnwsi pou exoume twra kai allazame osa pragmata kseroume twra tote twra tha eimastan teliws diaforetikoi antrwpoi teleiws diaforetika viomata

to vasiko einai na mporoume mathenoume apo ola osa exoume kanei sto parelthon... kai apo ta xeirotera mporoume na vgazoume kati thetiko to thema einai omws na mporoume na to vroume.....

an pistevoume oti mia kinisi pou kaname itan lathos kai den tha eprepe na ginei den tha ftaname pote sto simeio na angnwrisoume oti pragmati itan lathos giati i exelixi tha itan teleiws diaforetiki....

simasia exei na min kanoume ta idia lathi ksana kai ksana

opote me mia anadromi sto parlthon den tha ithela na allaksw kati apla na mporesw na episimanw ta lathi pou exw kanei kai pou den exw katalavei etsi wste na min apanaliftoun

ouff poli filosofia :)
klis καλησπερα.μια απλη ερωτηση θα ηθελα να σου κανω.με δεδομενες τις τελευταιες σου κουβεντες οτι θα ηθελες την αναδρομη για να επισημανεις τα οποια λαθη σου να υποθεσω οτι θα ηθελες να τα επαναλαβεις η απλα να τα επισημανεις...καλο βραδυ και νασαι παντα καλα..πανος

Panagiotis

klis  και κατι τελευταιο.αυτο το ''ανθρωπακι''που κουναει την σημαιουλα τι συμβολιζει; κατι σε ''ολισαντεμπε''μου βγαζει παντως.φαινεται μονο η σημαια και πουθενα αυτος που την κραταει....πανος

fmas

Παράθεση από: "Panos69"φιλε φαντομα καλησπερα.μπορει να σου φανουν με την πρωτη ματια ''μικροπραγματα''αλλα εαν τα δεις με την πραγματικη τους εμβελεια θα διαπιστωσεις οτι μια ενδεχομενη αλλαγη τους θα αλλαζε και ολη σου την ζωη ισως.σκεψου το λιγο και θα καταλαβεις τι εννοω...καλο βραδυ φιλε.  πανος

Πάνο.. Η αλλαγή στην σχολή μου θα άλλαζε την ζωή μου.... Αυτό είναι σίγουρο........ Τα άλλα είναι μικροπράγματα τα οποία τα χάλασα με το πείσμα.............

Ακόμα θα ήθελα να αλλάξω κάτι που έγινε τον Σεπτέμβριο........ Θα έπρεπε να το κάνω τον Αύγουστο......

balland

klis

apla me tin anadromi  sto parelthon tha ithela na episimanw kapoia lathi pou den exw katalavei oti eginan....

den tha ithela na allaksw tipota apo osa exw kanei giati ol auta me xoun kanei auto pou eimai twra (kalos i kakos :) )

ps: i simaio einai apla ena panathinaiko smilie ;)

Panagiotis

Παράθεση από: "klis"apla me tin anadromi  sto parelthon tha ithela na episimanw kapoia lathi pou den exw katalavei oti eginan....

den tha ithela na allaksw tipota apo osa exw kanei giati ol auta me xoun kanei auto pou eimai twra (kalos i kakos :) )

ps: i simaio einai apla ena panathinaiko smilie ;)
καλησπερα''klis''.για να εντοπιζεις οτι εχεις κανει λαθη οπως ισχυριζεσαι και οτι δεν εχεις καταλαβει ακομα τον λογο που τα εχεις κανει τοτε προς τι η αναδρομή;ας πουμε εαν παρ ελπιδα ειχες φερθει ασχημα σε καποιον αλλο ανθρωπο αποδεδειγμενα δεν θα ηθελες το λαθος αυτο να μπορουσες να το διορθωσεις ;η εμμενεις στην αποψη σου οτι δεν θελεις να αλλαξεις τιποτα μια και ολα αυτα σε εχουν κανει αυτο που εισαι τωρα[καλος η κακος].καλο βραδυ.  πανος.                                                                                                  ΥΓ.ΜΑΚΑΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΝΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ....

Panagiotis

ΜΑΚΑΡΙ ΒΡΕ ΣΤΕΛΙΟ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΣΗΜΑΔΕΨΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΟΥ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ....Μ ΕΧΕΙΣ ΓΕΜΙΣΕΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΡΕ ΦΙΛΕ.ΟΧΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ...ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΑΞΙΖΕ Η ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ...ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΦΙΛΕ.  ΠΑΝΟΣ

Evitaki

θα αλλαζα εκεινο το απογευμα που τον εβλεπα να μπαινει μεσα στο αεροπλανο
για το Λονδινο για μονιμα κ ενω περιμενε μια κουβεντα
εγω δεν ειπα τιποτα.....
 :(  :cry:

θα προσπαθουσα να αποτρεψω ενα  ταξιδι  που φυγαμε  7
κ γυρισαμε 6
κ να σκεφτεις οτι δεν ηθελα να παω
αν τα καταφερνα να το αποφυγω δεν θα ειχε χαθει κανενας

fmas

Τελικά όλοι μας θέλουμε να αλλάξουμε κάτι από την ζωή μας...................

Panagiotis

Παράθεση από: "evita_79"θα αλλαζα εκεινο το απογευμα που τον εβλεπα να μπαινει μεσα στο αεροπλανο
για το Λονδινο για μονιμα κ ενω περιμενε μια κουβεντα
εγω δεν ειπα τιποτα.....
 :(  :cry:

θα προσπαθουσα να αποτρεψω ενα  ταξιδι  που φυγαμε  7
κ γυρισαμε 6
κ να σκεφτεις οτι δεν ηθελα να παω
αν τα καταφερνα να το αποφυγω δεν θα ειχε χαθει κανενας
..............evitaki kalhspera.kai stis dyo periptwseis ena einai to antilhpto.exases dyo antrwpoys poy agapoyses...sthn mia periptwsh nai symfwnw oti mporei me mia soy koybenta na apotrepotan h fygh toy kai na eixe allaksei kai ardein oloklhrh h wh soy...gia thn allh exw merikes enstaseis.den mporoyme na eimaste sigoyroi oti ean esy den eixes paei tote sigoyra den tha eixe xathei kanenas...mporei na exeis dikaio alla mporei kai oxi...filakia kalh moy kai na eisai panta kala kai na prosexeis thn zwh soy...panos

Panagiotis

Παράθεση από: "fmas"Τελικά όλοι μας θέλουμε να αλλάξουμε κάτι από την ζωή μας...................
..........file fantoma polla einai ayta poy tha thelame na allazame alla etsi kai kathisoyme kai ta analysoyme theloyme sigoyra poly xrono panw apo ta plhktra....panos

248 Επισκέπτες, 1 Χρήστης