Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 344
  • Total: 344

ΑΝ ΓΥΡΙΖΑΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΙΣΩ ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΑΤΕ ΑΠ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ;

Ξεκίνησε από Panagiotis, Μαΐου 13, 2005, 03:56:48 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

balland

Παράθεση από: "Panagiotis"kai poy na deis stelio poy tha etoimastv kai gia deytero...den masaw me tipota file moy...stribein dia toy arabwnos den elegan;e ayto kanw kai gw...panos

σου ευχομαι να μην στριψεις κ να ευτυχισεις...
οχι τπτ αλλο,αλλα αν μεινεις εσυ με μια,
αυξανονται οι πιθανοτητες κατα εναν λιγοτερο "αντιπαλο"
στο να βρουμε κ εμεις ενα ταιρι :P

(bite me atma baby) :twisted:

Anonymous

παιδια τα πραγματα ειναι απλα , τιποτα δε θα αλλαζα κι ακομη κι αν μπορουσα θα ηταν επικινδυνο γιατι η παραμικρη αλλαγη ισως να αλλαζε την ιστορια της ζωης σας κι ισως να μην υπηρχατε τωρα
οποτε μια χαρα ειμαστε!!! μη λετε τιποτα!!! χεχε[/quote]

a8litria

tipota  den 8a allaza.oti exw kanei, perasei, zhsei, htan epiloges mou..eite 8etikes eite arnhtikes, ara  kalodexoumenes kai twra pia menoun san mia glukia anamnhsh sto mualo mou... :)

Atma

Παράθεση από: "freak"κ αν επιλεξουμε να μην ακολουθησουμ την προτροπη σου;

δεν είναι δικιά μου προτροπή

freak

χμμμ..... ας το πιστεψουμε....

Leon

Παράθεση από: "freak"κ αν επιλεξουμε να μην ακολουθησουμ την προτροπη σου;
Παράθεση από: "freak"θα μας δαγκασεις; οχι τιποτα αλλο αλλα μελανιαζω κ ευκολα αδερφακι μ΄.

Aν επιλέξετε να μη ακολουθήσετε την προτροπή που έχουμε πει ως Διαχείριση τους site επανειλημμένα, και επειδή το δάγκωμα εκτος από μελανιές ενέχει και τον κίνδυνο να λυσσάξουμε αμφότεροι

ΤΌΤΕ

πολύ απλά η απάντηση θα διασπάται από την ενότητα και θα πηγαίνει στα διάσπαρτα και εκεί μπορείτε να επιχειρηματολογήσετε όσο θέλετε φυσικά...

Δεν επιθυμούμε να μπαίνουμε σε κανένα θέμα μέσα και να κάνουμε καμια διόρθωση.
Όμως ορισμένα πράγματα τα έχουμε επαναλάβει πολλές φορές και είναι κουραστικό και για εμάς και για εσάς.
Οποτε θα το εφαρμόζουμε οι Διαχειριστές και οι συντονιστές χωρίς άλλη προειδοποίηση.

Ευχαριστώ

Υ.Γ.
Παράθεση από: "freak"χμμμ..... ας το πιστεψουμε....
Ευελπιστώ να με πιστέψεις

freak

καταρχας δεν καταλαβα τον λογο της δημοσιευσης σου Leon h Kosta33D. πηγα να τσιγκλισω λιγο την ατμα κ αμεσως οι προειδοποιησεις. τεσπα κ 'συ δεν μπορεις να ξερεις τι εχει ο καθενας στο κεφαλι του αλλα λιγη καλη πιστη δεν βλαπτει. αλλωστε δεν υπαρχει κανενας λογος να μην ειμαι καλοπροεραιτος με το συγκεκριμενο φορουμ.

υγ. σε πιστευω, σε πιστευω.....

Anonymous

Για τολμά να μη πιστέψεις και θα δεις μετά τι θα γίνει με το Πιθάρι.... ]

Υ.Γ.

1. Ναι είναι λίγο ξενέρωτος αυτός ο Leon γμτ όλο σοβαρότης.....
2. Αρχίζει και μ' αρέσει να είμαι διχασμένη προσωπικότητα και Leon και KostasD33 (lool)

Υ.Τ.Γ. (υστερόγραφο του υστερόγραφου)
γμτ γμτ γμτ
Ξέχασα να κάνω κάνα Quote στο θέμα μου και δεν είναι όσο σέξι θα επιβάλλετο για την περίσταση

PoiSoN_GiRL

.. Τον χρονο που σπαταλησα .. Τις φοβιες που με κρατησαν πισω .. Τις ευκαιριες που δεν εδωσα στον εαυτο μου ..

el3na

egw den tha prospathousa pote na allaksw tipota apo osa ekana giati m'aresei o xaraktiras mou kai oi epiloges pou exw kanei. mono ena kauga pou egine prin 5 xronia tha allaza giati ekana to mono atomo pou agapaw na klapsei apo kati pou eipa. ola ta ypoloipa ta thelw na me varainoun kai na kanoun tous filous mou na lene oti eimai anwrimh. kalhnyxta se olous

Prigkipissa

den maresei na koitazw pisw...PANTA mprosta!!!
An mou dinotan na guriso to xrono pisw den 8a allaza apolytos tipota!!!!
TIPOTA!!!!!!
To mono poy mporw na pw,DOKSA TO THEO poy ola einai parel8on k to mellon mou pistebw na einai kalytero.
Exw perasei para polla...k dustuxos asxima....
ta omorfa den ta thumamai giati den ypirxan k pote..

344 Επισκέπτες, 0 Χρήστες