Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 344
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 306
  • Total: 306

ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΑΚΙΑ!!!!

Ξεκίνησε από giorgos k, Μαΐου 13, 2005, 04:08:30 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

giorgos k

ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΑΚΙΑ!!!!!!!!ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟς ΣΤΑ 40 ΣΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙς?ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΙς ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ??ΤΙ ΤΗς ΛΕς??ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΥΡΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ?????ΑΝΤΕ ΝΤΕΕΕ ΕΔΩ ΣΑς ΘΕΛΩ  ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΕς ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΧΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗς!!

Sotis

Παράθεση από: "giorgos k"ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΑΚΙΑ!!!!!!!!ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟς ΣΤΑ 40 ΣΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙς?ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΙς ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ??ΤΙ ΤΗς ΛΕς??ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΥΡΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ?????ΑΝΤΕ ΝΤΕΕΕ ΕΔΩ ΣΑς ΘΕΛΩ  ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΕς ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΧΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗς!!
ΓΙΩΡΓΟ..................ΠΙΟΣ  ΠΑΕΙ  ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ........................ΑΣ ΤΗΝ  ΠΑΡΕΙ  ΜΑΖΙ............. :lol:  :lol:  :lol:

giorgos k

Παράθεση από: "Sotinolka"
Παράθεση από: "giorgos k"ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΑΚΙΑ!!!!!!!!ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟς ΣΤΑ 40 ΣΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙς?ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΙς ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ??ΤΙ ΤΗς ΛΕς??ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΥΡΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ?????ΑΝΤΕ ΝΤΕΕΕ ΕΔΩ ΣΑς ΘΕΛΩ  ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΕς ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΧΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗς!!
ΓΙΩΡΓΟ..................ΠΙΟΣ  ΠΑΕΙ  ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ........................ΑΣ ΤΗΝ  ΠΑΡΕΙ  ΜΑΖΙ............. :lol:  :lol:  :lol:
αστο λευτερη εφυγε κιολας !!μονοσ του ο χαβαλες!!!!!το κοριτση εμεινε εδω για μας! :twisted:

PoiSoN_GiRL

λοοοοοοοοολ !
εδω υπαρχει ενας ερωτας μεγαλος δηλαδη !
Αλλος για Χιο τραβηξε .. αλλος για Μυτιληνη ..
Ο ενας πηρε τους δρομους και εφυγε..
Η κοπελα πασχει απο συνδρομο εγκαταλειψης και ψαχνει αντικαταστατη ..
κυριλλε ! Καλα κανω εγω και δεν ερωτευομαι ! λοοοοοοοοοοοοολ

Anonymous

Den erwteyomai, den erwteyomai, egw den sobareyomai !!!!!!!!!! 8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)

Enia

gmt, κι έλεγα να απαντήσω σοβαρά.... τούτο εδώ το θέμα μπαχαλεύτηκε πριν ακόμα αναπτυχθεί... άδικη κοινωνία... :P

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "rickymartin"Den erwteyomai, den erwteyomai, egw den sobareyomai !!!!!!!!!! 8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)

Ετσι μπραβο καλε μου ακατανομαστε ! εχεις αρχισει και μπαινεις στον σωστο δρομο σιγα σιγα με την καθοδηγηση μου (και το τσοκαρο φυσικα επαιξε σημαντικο ρολλο θελω να πιστευω !!)  :P  :P  :P  :P

giorgos k

Παράθεση από: "Enia"gmt, κι έλεγα να απαντήσω σοβαρά.... τούτο εδώ το θέμα μπαχαλεύτηκε πριν ακόμα αναπτυχθεί... άδικη κοινωνία... :P
ΕΝΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙς ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΚΑΝΤΟ!!!!!!ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΤΟ ΠΑΘΑΝΕ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ!!!!!!!

Enia

καλέ μου george, για να δώσω συμβουλή θα έπρεπε να έχω εμπειρία επί του θέματος... αλλά εγώ δεν είμαι ούτε κατά διάνοια κοντά στα σαράντα για να ξέρω...
επίσης δεν είμαι ούτε κατά διάνοια κοντά στο 'παντρεμένη'...
όσο για το 'ερωτευμενάκι'....  :?

:roll:  :roll:  :roll: γμτ, σε λάθος τόπικ βρίσκομαι τελικά....

Anonymous

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"
Παράθεση από: "rickymartin"Den erwteyomai, den erwteyomai, egw den sobareyomai !!!!!!!!!! 8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)

Ετσι μπραβο καλε μου ακατανομαστε ! εχεις αρχισει και μπαινεις στον σωστο δρομο σιγα σιγα με την καθοδηγηση μου (και το τσοκαρο φυσικα επαιξε σημαντικο ρολλο θελω να πιστευω !!)  ] :?  :?  :?  :?  :?  :?  :?  :?  :?  :?  :?  :?  :?  :?  :?  :?  :?  :?  :?  :?  :?  :?  :?  :?  :?  :?  :?  :?  :?

Enia

Γιατί μας προβληματίστηκε τώρα πάλι ετούτο?  :roll:

ΜΙΛΑ ΚΑΛΕ!  :evil:

kuria

giorgokou μου...
αν πιστεύεις ότι είναι το άλλο σου μισό... μπορείς άνετα να επιβιώσεις και χωρίς αυτήν...
αν όμως είναι το άλλο σου ΟΛΟ... τότε φίλε μου με το να αντιστέκεσαι απλά χάνετε πολύτιμο χρόνο...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "Enia"Γιατί μας προβληματίστηκε τώρα πάλι ετούτο?  :roll:

ΜΙΛΑ ΚΑΛΕ!  :evil:

ακατανομαστος ειναι αυτος κουκλακι μου ... ειναι δυνατον να βγαλεις ακρη ?  :roll:  :roll:

minoraki

Παράθεση από: "kuria"giorgokou μου...
αν πιστεύεις ότι είναι το άλλο σου μισό... μπορείς άνετα να επιβιώσεις και χωρίς αυτήν...
αν όμως είναι το άλλο σου ΟΛΟ... τότε φίλε μου με το να αντιστέκεσαι απλά χάνετε πολύτιμο χρόνο...
μαρακι μου, καλα εγραψα για σενα σε ενα αλλο τοπικ οτι οι ατακες σου ειναι απαιχτες.....
και.....γιωργακη......αυτο που σου ειπε η φιλεναδα μας να κανεις! μην το πολυσκεπτεσαι.....γιατι εαν δεν το κανεις, θα ελθει μια στιγμη και θα το μετανοιωσεις.....dont think.....just do it!

balland

αν αγαπας κατι αφησε το να φυγει οταν στο ζητησει..
αν γυρισει πισω ηταν παντα δικο σου..
αν οχι δεν το ειχες ποτε....

306 Επισκέπτες, 0 Χρήστες