Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 595
  • Total: 596
  • Leon

ΣΑΤΕΝ.....

Ξεκίνησε από Evitaki, Μαΐου 13, 2005, 07:00:48 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

Εβιτακι μου .. λογικο το βρισκω να υπαρχει ! Κι αν φυσικα υπαρχει καλα κανει και μενει μακρια απο τα αδιακριτα βλεμματα !  :wink:  :wink:
Το πιο υγιες για μενα ειναι η διατηρηση της προσωπικης ζωης του καθενος για τον εαυτο του και για λιγους ''καλους'' φιλους  :wink:

Sotis

ξερεις  κατι  εβιτακι  και  δεν  μας  το λες.... :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :D  :D

Anonymous

:mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

Sotis

:bounce:  :bounce:  :bounce:  :bounce:  :bounce:  :bounce:  :bounce:  :bounce:  :cheers:  :cheers:  :afro:  :afro:  :afro:

Evitaki

δεν σου λεω..........
ειδικα εσενα
με εχεις σκασει
αμα μας πεις..........
μπορει κ να σας πω
χεχεχεχεχεχεχεχεχχεχεχεχεχεχεχεχε

Evitaki

τωρα λευτερη μου μπορεις να τα πεις ολα........
αφου δεν κρατηθηκα κ το ειπα εγω στο τσατ :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

Sotis

και  σου  ειπα  κρατα  κατι  κρυφο  και  για  μας  εβιτακι... :wink:  :wink: αστο μη τα  λες  ολα  μωρο  μου....... :lol:  :lol:  :lol:  :oops:  :oops:

Evitaki

δεν μπορουσα αλλο αγαπη μου........
τοσος ερωτας που να τον εκρυβα πια?????????

Sotis

:mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :bounce:  :bounce:  :bounce:  :bounce:  :bounce:  :bounce:  :salut:  :salut:  :salut:  :salut:  :salut:

Sotis

Παράθεση από: "evita_79"δεν μπορουσα αλλο αγαπη μου........
τοσος ερωτας που να τον εκρυβα πια?????????
ναι  το παραδεχομαι  αλα  επρεπαι  να  τον  κρατησουμε   λιγο  καιρο  ακομα   κρυφο  μωρο  μου....θα  μας   ματιασουν.... :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :oops:

Evitaki

θα βαλουμε χαντρουλα μωρο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :P  :P  :P  :P  :P

Sotis

με  αλισιδιτσα   στο  ποδι μωρο  μου..... :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Evitaki

σαν κ αυτη που μου πηρες μωρο μου :P  :P  :P  :P  :P

Sotis

ειπες  για  τον  ερωτα  μας.... μι  λες  και για  τα  δωρα θα  με  περασουν πως  εχο  πολλα  λεφτα.......μωρο  μου... :lol:  :lol:  :lol:  τα  δωρα  ειναι  μεταξιμας....μωρο  μου...  :wink:  :wink:  :wink:

Evitaki

καλα δεν ξαναλεω τπτ
η μαλλον σχεδον τπτ :P  :P  :P  :P  :P

595 Επισκέπτες, 1 Χρήστης