Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 608
  • Total: 608

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ...

Ξεκίνησε από kuria, Μαΐου 14, 2005, 02:14:45 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

heinrich

καλά, εσύ η από πάνω, είσαι και πολύ γύπας, έτσι?  :D  :D  :D  :D  :P

Enia

ο καιάδας είναι θρόνος. ρώτα και την τρις :wink:

heinrich

πότε την κάνατε συντονίστρια για να την ρωτήσω?

Leon

Παράθεση από: "heinrich"πότε την κάνατε συντονίστρια ?

Πάντοτε ήταν.
Με την ποιότητα της, με την γραφή της ακόμα και με την ξεροκεφαλιά της .
Ο συντονισμός ενός χώρου διαλόγου δεν είναι μόνο τα κουμπιά αλλά και η στάση ζωής.
Η τρις όπως και αρκετά άλλα άτομα στο φόρουμ του α33 έχουν γράψει μια ιστορία και είναι αναπόσπαστο τμήμα αυτής της ιστορίας.
Ανεξάρτητα από την διαφορετικότητα συχνά απόψεων και αντιλήψεων όλα αυτά τα άτομα, όπου η τρις ξεχωρίζει, μαζί με άλλα, είναι το καλύτερο φίλτρο συντονισμού ενός φόρουμ

Enia

:hah: ο χάιν είναι συντονιστήηηηης, νια νια νια νια νια!  :tongue:

:24:

kuria

Rakendytos ]  τι να πρωτοπω γι αυτο τ' αστερι... ευρηματικος, αστειρευτος, απολαυστικος... μα πανω απ' ολα συντροφος!!!
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Rakendytos

(..ρε το παιδαρας ξεχασες..τι ειπαμε..???)

για την Κυρια τι να πρωτοπω εγω...
Εντελως ανεπιρρεαστος απο το περασμα της στις πασαρελες της Μυκονου και του Αστερα..απο την φωτογραφηση στο Πλεη Μποη..και την ολη γοητεια της..ειναι μια γυναικα με πραγματικο χιουμορ..εξυπνη..ετοιμολογη..καπατσα..μα πανω απ ολα Κυρια..
Αν ηταν και καλη μαγειρισα..ανιδιοτελης με τους Ρακενδυτους και αλτροιστρια θα αγγιζε το τελειο!

_MAIRA_

e entaxei twra ...tha ginw grafikh!

Enia

Μαϊράκι, νομίζω αυτός ακριβώς είναι ο σκοπός του θέματος...  8)  :P

Athinoula

Nai h tristana einai poli kalh... :hug2:

Athinoula

kai o Seatakias pou kai pou einai kalos alla den benei pia...i mafia... :D

minoraki

η αθηνουλα....μεγαλη συμπαθεια.....και λογω ονοματος, αλλά και με αυτα που γραφει αποδεικνυεται η ευαισθησια της.....ματς μουτς....

Athinoula

s euxaristo polly mou  :hug2:  oloi eimaste kaloi..aplos merikoi den mas pane ..merikoi mas pane :D

minoraki

εεεεεεεεεεεεμααααααααααα γι αυτο λεω και εγω συμφωνα με το τραγουδι της μεγαλης δημητρας....<<σ'οποιον αρεσουμε για τους αλλους δεν θα μπορεσουμε....>>
σιγα μη κατσουμε να σκασουμε!!!!!!!! ]

Athinoula

den skao etsi kai allios borei avrio na mhn eimai pia edo ..kai osoi me andipa8ousan na tous lipso kai olas..gi auto sou leo..den skao ka8olou! :cry:

608 Επισκέπτες, 0 Χρήστες