Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 272
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 322
  • Total: 323
  • Leon

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ...

Ξεκίνησε από kuria, Μαΐου 14, 2005, 02:14:45 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Sotis

καλα..λεμε  ειμαι και  πρωτος... :wink:  :wink:

minoraki

τζουτζουκο μας.....ουδεμια αμφιβολια υπαρχει επ αυτου.....
YOU ARE THE FIRST AND BIIIIIIIIIIIPPPPPPPPPPPP THE REST!!!!!!!! ]

kuria

Gerogriniarhs ] εξυπνος, αξιοπιστος, αξιολατρευτος, απολαυστικος... αλλα γκρινιαρης και υπερπροστατευτικος...  :lol:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

katinaki

black_velvet: μόνο μαύρη δε μου φάνηκε  :shock:  επίσης γλυκύτατη  :smile:

pixie

κώστας  :arrow: Συνεσταλμένο άτομο... αλλά και ακριβής, μεθοδικός, κριτικό και αντιδραστικό πνεύμα, γρήγορη αντίληψη και αφομοίωση γνώσης, ευθυγραμμισμένος, λεπτομερής - αυτό είναι χάσιμο χρόνου - ψάχνει διαρκώς τα σφάλματα των άλλων γιαυτό γίνεται αντιπαθής, σχολάρας, παθολογική αγάπη για το τέλειο! ;-)

rain

katinaki

κατ' αρχην ξέχασες να βάλεις nick  ;-)

:arrow: rain.... αφασία  :lol:

Pappas10

[quote user="rain" post="329818"]με μία λέξη
μαμάκας[/quote]

Δεν μιλάει για εμένα... αν ήταν για εμένα θα είχε και το "πολύ" μπροστά....  :roll:  :roll:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

rain

rain

[quote user="Pappas10" post="329820"][quote user="rain" post="329818"]με μία λέξη
μαμάκας[/quote]

Δεν μιλάει για εμένα... αν ήταν για εμένα θα είχε και το "πολύ" μπροστά....  :roll:  :roll:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:[/quote]σιγά μη σου δώσω το 'πολύ' ρε συ
θέλει τέχνη η μαμακία ρεεεεεεε τι θαρείς έτσι εύκολα μπορείς να το πετύχεις, αν δεν το έχεις απο τα γεννοφάσκια σου έχασες

Pappas10

[quote user="rain" post="329822"][quote user="Pappas10" post="329820"][quote user="rain" post="329818"]με μία λέξη
μαμάκας[/quote]

Δεν μιλάει για εμένα... αν ήταν για εμένα θα είχε και το "πολύ" μπροστά....  :roll:  :roll:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:[/quote]σιγά μη σου δώσω το 'πολύ' ρε συ
θέλει τέχνη η μαμακία ρεεεεεεε τι θαρείς έτσι εύκολα μπορείς να το πετύχεις, αν δεν το έχεις απο τα γεννοφάσκια σου έχασες[/quote]

Καλά μη μου το δίνεις... εσύ πέφτεις έξω στον χαρακτηρισμό σου...  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

pixie

Pappas10 :mryellow:  :arrow:  Μύθος!!! Για να μην πω και όλο το ''Βασιλικό'' θέατρο μαζί με τους εξώστες! :oops:

Δυναμικός και πανέξυπνος! Αξιοπρεπής τύπος που ξέρει να επιβάλλεται μόνο με την παρουσία του...
Αλοίμονο αν δεν τον παραδεχτείς ή δεν του εξασφαλίσεις την αναγνώριση του καλού παίκτη...

Α, ρε Ηγέτη Πανάθααααα!  Μοναδικέ! :mrblue:  :mrgreen:

rain

[quote user="Pappas10" post="329825"][quote user="rain" post="329822"][quote user="Pappas10" post="329820"][quote user="rain" post="329818"]με μία λέξη
μαμάκας[/quote]

θέλει τέχνη η μαμακία ρεεεεεεε τι θαρείς έτσι εύκολα μπορείς να το πετύχεις, αν δεν το έχεις απο τα γεννοφάσκια σου έχασες[/quote]

Καλά μη μου το δίνεις... εσύ πέφτεις έξω στον χαρακτηρισμό σου...  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:[/quote]
Δεν πέφτω έξω ρε συ
Άκου την διαφορά επιπέδου μαμάκα από τα γεννοφάσκια κι εμάς τους μαμάκες γιαλαντζή
Εμείς για φτάσουμε στην ολοκλήρωση με την μαμακία πρέπει να δουλέψει χειρονακτική εργασία. Συχνά χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε και την φαντασία για αντικείμενο πόθου και όσο καλύτερη η φαντασία τόσο λιγότερη χειρονακτική εργασία  :mrgreen:
Στη γενετική προδιάθεση (του μαμάκα) δεν τα χρειάζεται όλα αυτά για να ολοκληρώσει. Την βρίσκει με την πάρτη του και συχνά χωρίς καν χειρονακτική εργασία γράφει μια «μαμακία» νομίζει πως όλοι έπεσαν κάτω από θαυμασμό και έρχεται σε οργασμό. Δηλαδή με λίγα λόγια «μαμακία» με αντικείμενο του πόθου τον εαυτούλη του
Επιμένεις ακόμα για το «πολύ» να στο δώσω?  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

rain

με αυτά κι αυτά θα γράψω βιβλίο για την μαμακία να τα κονομήσω  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
Τίτλος βιβλίου «ο Μαλάκας κι Εγώ» by Rain doctor Mamakias

Pappas10

[quote user="rain" post="329828"]Δεν πέφτω έξω ρε συ
Άκου την διαφορά επιπέδου μαμάκα από τα γεννοφάσκια κι εμάς τους μαμάκες γιαλαντζή
Εμείς για φτάσουμε στην ολοκλήρωση με την μαμακία πρέπει να δουλέψει χειρονακτική εργασία. Συχνά χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε και την φαντασία για αντικείμενο πόθου και όσο καλύτερη η φαντασία τόσο λιγότερη χειρονακτική εργασία  :mrgreen:
Στη γενετική προδιάθεση (του μαμάκα) δεν τα χρειάζεται όλα αυτά για να ολοκληρώσει. Την βρίσκει με την πάρτη του και συχνά χωρίς καν χειρονακτική εργασία γράφει μια «μαμακία» νομίζει πως όλοι έπεσαν κάτω από θαυμασμό και έρχεται σε οργασμό. Δηλαδή με λίγα λόγια «μαμακία» με αντικείμενο του πόθου τον εαυτούλη του
Επιμένεις ακόμα για το «πολύ» να στο δώσω?  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:[/quote]

Για να είμαι ειλικρινής δεν το είχα σκεφτεί τόσο διεξοδικά... αν και είμαι εγωιστής και ισχυρογνώμον.... εγωκεντρικός και ναρκισιστής δεν νομίζω ότι είμαι.

Χώρια το ότι είμαι άρρεν - απ' όσο θυμάμαι - οπότε δεν με φτιάχνει καθόλου το καθρέπτισμα μου.

Καλά... είμαι σκέτος μαμάκας....  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

322 Επισκέπτες, 1 Χρήστης