Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 440
  • Total: 440

Τι αραγε.....

Ξεκίνησε από minoraki, Μαΐου 18, 2005, 01:40:32 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Evitaki

αναρωτιεμαι....γιατι μερικοι ανθρωποι δεν καταλαβαινουν οτι τους νοιαζομαστε.....κ μας βαζουν στο ιδιο σακι με ολους τους αλλους????????  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

Enia

Εβιτάκιιιι!!! ποιός σε πείραξε να πάμε να τον τσοκαριάσουμε!?  :evil:

PoiSoN_GiRL

evitaki μου δυστυχως μερικοι ανθρωποι δεν εχουν την ''ικανοτητα'' να εκτιμησουν την ''προσφορα'' του αλλου ...
Αυτο δεν συμβαινει γιατι κανουμε εμεις κατι λαθος .. απλως η δικη τους αντιληψη ειναι αποπροσανατολισμενη..
Εσυ να δειχνεις αυτο που σου βγαινει αυθορμητα και αν ο αλλος δεν ειναι καλος ''δεκτης'' εκεινος χανει  :wink:

minoraki

Παράθεση από: "evita_79"αναρωτιεμαι....γιατι μερικοι ανθρωποι δεν καταλαβαινουν οτι τους νοιαζομαστε.....κ μας βαζουν στο ιδιο σακι με ολους τους αλλους????????  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:
αυτο ειναι και το δικο μου αναπαντητο ερωτημα.....ισως ομως αυτοι τους οποιους νοιαζομαστε, δεν ειναι ετοιμοι να δεχθουν την προσοχη μας, την εγνοια μας.....εγνοια: κορυφαιο συναισθημα στις παντος ειδους σχεσεις μας!

Evitaki

h poly apla koritsia apla einai mia apofygh :?  :?  :?  :?

balland

minoraki

Παράθεση από: "evita_79"h poly apla koritsia apla einai mia apofygh :?  :?  :?  :?
σωστοτατη η παρατηρηση σου εβιτουλακι.....αυτοι χανουν ομως! ας προσεχαν!

balland

πως μπορει να γκρεμιστει η εικονα
που εχεις για καποιον απο την μια στιγμη
στην αλλη..

minoraki

απομυθοποιηση.....ειναι ομως τραγικο! δεν θα το ηθελα αυτο ποτε!

balland

Παράθεση από: "minoraki"απομυθοποιηση.....ειναι ομως τραγικο! δεν θα το ηθελα αυτο ποτε!

οπως λεει το τραγουδι κ η υπογραφη καποιας κοπελας εδω μεσα...

ΠΟΤΕ ΜΗ ΛΕΣ ΠΟΤΕ..

Evitaki

η ελπιδα παντα παιθενει τελευταια

minoraki

Παράθεση από: "balland"
Παράθεση από: "minoraki"απομυθοποιηση.....ειναι ομως τραγικο! δεν θα το ηθελα αυτο ποτε!

ΠΟΤΕ ΜΗ ΛΕΣ ΠΟΤΕ..
σωστοτατο.....αλλά δεν φοβαμαι μηπως με απομυτοποιησουν....φοβαμαι μηπως εγω απομυθοποιησω.....αυτο εννοουσα οτι ειναι τραγικο.....και οτι δεν θα το ηθελα ποτε!

Evitaki

η γνωμη δεν αλλαζει απο την μια στιγμη στην αλλη οι πραξεις κ τα λογια ισως μπερδευουν λιγο την κατασταση....θεληση ομως να υπαρχει κ ολα επανερχονται........... :oops:  :oops:  :oops:  :oops:

Enia

*Ένια δεν έχει καταλάβει τι λέμε....  :?  :roll:  :oops:

Ntama

Φιλεναδούλα μου ζαλισμένη.... (καιρό έχω να σου αφιερώσω ενα απο τα "τραγουδάκια" μας... χμμμ.... :wink:   :wink: )

Την συγκεκριμένη στιγμή... Τι σκέφτομαι??

Ααααα ναι!!! Σκέφτομαι πως έρχεται σαββατοκύριακο, πως θα βρώ λίγο χρόνο να χαλαρώσω, να δώ κανένα φιλαράκι και να σε πάρω κανένα τηλεφωνάκιιιιιιιιιι  :P  :wink: (το προηγούμενο σάββατο σε πήρα όπως είχαμε πει αλλα δεν το σήκωνες. Φιλενάδουλα μου ζαλισμένη, αν βρεις χρόνο πάρε με αυριο στην τράπεζα  :D  )

σμουατςςςςςςςςςςςςςςςς

440 Επισκέπτες, 0 Χρήστες