Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 227
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 286
  • Total: 286

''ΒΡΕ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΥ ΕΚΕΙ''

Ξεκίνησε από Panagiotis, Μαΐου 18, 2005, 07:13:21 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Panagiotis

ΜΗΝΑΣ ΜΑΡΤΗΣ  ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ''7''ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ.ΟΛΟΙ ΤΟΤΕ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΨΑΧΝΑΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ...ΜΙΛΑΓΑΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΕΤΡΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ''ΨΑΛΙΔΑΣ''.ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΠΟΝΤΑΡΑΝ ΣΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ.Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΓΕΥΘΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΣΧΕΔΟΝ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΡΙΤΟ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ...ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ.ΤΙ ΤΖΙΟΒΑΝΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ;ΡΙΒΑΛΝΤΟ ΕΙΠΑΤΕ;ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΕΚ [ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ]ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΝΓΚ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΝΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΟΚ ΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ''ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ''.ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΙΣΟΠΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΑΛΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ...ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΕΚ...ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΕΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΧΑΡΩ ΟΣΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΝΩ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΟΣΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΕΙΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ..ΗΘΕΛΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΙ ΜΕ 5 ΠΟΝΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ....ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΩ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΟΠΩΣ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΜΕΡΙΔΑ ΦΙΛΩΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ....ΠΑΝΟΣ

Enia

ουφ! ποδοσφαιρικό ήταν το θέμα!?  :evil:
καλά λέω εγώ να ανοίξουμε μια ενότητα 'αθλητικα'!  :P  :roll:

γγγγγεια σας!!!...  :arrow:

Panagiotis

Παράθεση από: "Enia"ουφ! ποδοσφαιρικό ήταν το θέμα!?  :evil:

ΕΝΙΑκαλησπερα.σου ζητω συγνωμη εαν σε κουρασα αλλα καταλαβαινεις οτι το θεμα των ημερων στα ποδοσφαιρικα ''στεκια''ειναι το ποιος θα παρει το πρωταθλημα...μην σε ανησυχει κοπελλα μου.σε 8 μερες ολα θα εχουν τελειωσει και οι γυναικες θα μπορειτε ελευθερα να μας χαιρεστε  για ενα ολοκληρο καλοκαιρι.αλλωστε βρε ενια μου αφηστε μας και την μοναδικη πλεον ''αδυναμια''που μας εχει μεινει και που στο κατω κατω δεν σας κανει και ιδιαιτερο κακο.λιγη υπομονη και θα τελειωσει και υατο το βασανο σας...φιλια.  πανος

kuria

καλά λέει o panos enia μου... μην σε ανησυχει κοπελλα μου.σε 8 μερες ολα θα εχουν τελειωσει και μετα θα μπορεις ελευθερα να με χαιρεσαι για ενα ολοκληρο καλοκαιρι.    :lol:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

minoraki

:D  :D  :D  :D χαχα! λιλουκο μου.....και εγω την πατησα.....
ασε....εγω ζω με δυο αντρες στο σπιτι που ο καθενας τους εχει το δικο του χαβα! ο ενας βαμμενος βαζελος (ο γιος μου) και ο αλλος παθιασμενος με οτιδηποτε εχει να κανει με τους 4 τροχους (ο καλος μου)......οποτε καταλαβαινεις τι γινεται....ενας χαμος.....ασε που πλησιαζει και η εκκινηση του ραλλυ ακροπολις.....παλι σε καμμια ραχουλα με βλεπω, να παρακολουθω καποια ειδικη διαδρομη στα ορη και στα βουνα  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

fmas

Minoraki μπορείς να την βγάλεις και καθαρή πηγαίνοντας στην Υπερειδική του Acropolis εντός του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α.) και για την ακρίβεια εντός του Ολυμπιακού Σταδίου............

Θα είναι ωραία εμπιρεία........... (Μακάρι να μπορέσω να κατεβώ να το δω από κοντά.......)

Περισσότερα: http://www.acropolisrally.gr

minoraki

κουκλε μου, το ξερω για την υπερειδικη.....ελα ομως που θα πρεπει να το παρακολουθησουμε κατα ποδας το ακροπολις...... :D  :D  :D δεν πας εσυ καλλιτερα αντι για μενα?

Panagiotis

Παράθεση από: "kuria"καλά λέει o panos enia μου... μην σε ανησυχει κοπελλα μου.σε 8 μερες ολα θα εχουν τελειωσει και μετα θα μπορεις ελευθερα να με χαιρεσαι για ενα ολοκληρο καλοκαιρι.    :lol:
Μαρακι μου απο το στομα σου και στου θεου τ αυτι..σαν σημερα την αλλη εβδομαδα η θα πανηγυριζουμε την κατακτηση του ''νταμπλ''η θα διωχνουμε παιχτες. φιλακια.πανος

Panagiotis

Παράθεση από: "minoraki"

:D  :D  :D  :D χαχα! λιλουκο μου.....και εγω την πατησα.....
ασε....εγω ζω με δυο αντρες στο σπιτι που ο καθενας τους εχει το δικο του χαβα! ο ενας βαμμενος βαζελος (ο γιος μου) και ο αλλος παθιασμενος με οτιδηποτε εχει να κανει με τους 4 τροχους (ο καλος μου)......οποτε καταλαβαινεις τι γινεται....ενας χαμος.....ασε που πλησιαζει και η εκκινηση του ραλλυ ακροπολις.....παλι σε καμμια ραχουλα με βλεπω, να παρακολουθω καποια ειδικη διαδρομη στα ορη και στα βουνα  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:
ΠΟΛΛΥ μου καλησπερα.εισαι τυχερη κουκλα μου που και οι δυο σου αντρες εχουν μια ροπη στον αθλητισμο και οχι σε χειροτερα πραγματα.ναξερες ποσες σε ζηλευουν ματια μου...σε οτι εχει να κανει με την ραχουλα που μου λες ειναι ευκαιρια να κανεις και εκεινο το αναθεματισμενο ''τζοκινγκ''που ηθελες τοσο πολυ να κανεις αλλα δεν εβρισκες τον χρονο....[αστειευομαι]φιλακια .   πανος

Panagiotis

Παράθεση από: "fmas"Minoraki μπορείς να την βγάλεις και καθαρή πηγαίνοντας στην Υπερειδική του Acropolis εντός του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α.) και για την ακρίβεια εντός του Ολυμπιακού Σταδίου............

Θα είναι ωραία εμπιρεία........... (Μακάρι να μπορέσω να κατεβώ να το δω από κοντά.......)

Περισσότερα: http://www.acropolisrally.gr
φιλε φαντομα καλησπερα.ασετις ειδικες και ελα την αλλη τεταρτη εδω για να γιορτασουμε [εκτος απροοπτου]την κατακτηση του πρωταθληματος απο τον ολυμπιακο.....πανος

fmas

Πάνο μερικές αξίες είναι σταθερές......

Η Ιεραρχία μου στον Αθλητισμό......

Καλαθοσφαίριση
Ράλλυ
Formula 1
Πετοσφαίριση
Ποδόσφαιρο
και μετά τα υπόλοιπα.....

Πάντα Φιλικά,
Fmas

Υ.Γ. Minoraki αν δεν είχα σχολή θα έπιανα τα όρη και τα βουνά...... Για την ώρα ετοιμάζομαι για Κωνσταντινούπολη..... (Grand Prix Τουρκίαααααααααας) ΟΛΕ!!!!

Panagiotis

ΦΙΛΕ ΦΑΝΤΟΜΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.σεβομαι την ιεραρχιση σου αλλα δεν την δεχομαι.εγω πανω απ ολα βαζω το ποδοσφαιρο [μαι και παιζω κιολα απο μικρο παιδι].θα μου πεις τωρα δεν ειμαι και ο μονος η δεν σου λεω και κατι το ιδιαιτερο και ξεχωριστο..οπως και ναχει παντως αυτη ειναι η πρωτη μου ''αγαπη''αν και στρογγυλη..καλο σου βραδυ.φιλικα.  πανος

balland

αντε να ερθει η τεταρτη να τελειωνει κ το φετινο δραμα του ελληνικου πρωταθληματος.....

chriastina

Δράμα-Καβάλα το πρωτάθλημα φέτος
είπα να μην συγχιστώ και το παίζω αδιάφορη

(σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος..........)

Panagiotis

Παράθεση από: "chriastina"Δράμα-Καβάλα το πρωτάθλημα φέτος
είπα να μην συγχιστώ και το παίζω αδιάφορη

(σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος..........)
μην χανεις ακομα τις ελπιδες σου.υπαρχει και το καυτατζογλειο για εμας που ειναι αρκετα δυσκολη εδραισως το δωρο τελικα να σας το κανει ο ''ηρακλης''.γεια σου χριστιανα

286 Επισκέπτες, 0 Χρήστες