Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 727
  • Total: 728
  • Leon

ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...

Ξεκίνησε από Ntama, Μαΐου 23, 2005, 08:28:59 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ntama

ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ... που λατρεύουν τα λουλούδια...

Ntama

ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ... που λατρεύουν απέραντο τυρκουάζ της θάλασσας...

Ntama

ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ... που λατρεύουν το δροσερό και γεμάτο οξυγόνο πράσινο της φύσης...

Ntama

ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ... που λατρεύουν την ελευθερία που σου αποπνέει ένα άλογο που καλπάζει...

Ntama

ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ... που λατρεύουν την μαγεία της άγριας φύσης και των άγριων ζώων...

Ntama

ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ... που λατρεύουν την τεχνη...

Ntama

ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ... που λατρεύουν κάθε τι που μοιάζει να κλέψει κάτι από μαγικό...

Ntama

Παράθεση από: "freak"συστασεις καλυτερα να κανει η λιλα που με ξερει κ απο την καλη κ απο την αναποδη. μετα τις συστασεις οι εναπομειναντες τολμηροι δοκιμαστες ας επικοινωνησουν μαζι μου. ευχαριστω.

Κωνσταντίνε, δεν την βρίσκουμε προς το παρόν τη Λιλα... αρχισε να κάνεις τις συστάσεις από μόνος σου...

etet

poses fores arage ta logia enos vivliou mas agizoun kai xanomaste mesa tou!!!

poses fores ta logia enos vivliou mas allaxan pories mas ekanan na vlepoume me diaforetiko mati ti zwh kai ta dwra ths!!!

posa euxaristw na peis se autous pou apotupwnoun tis skepseis tous se ena vivlio kai agizoun tis psuxes mas.

[size=18]ta logia pou exw diavasei dustixos den ta exw akousei!!![/size]

minoraki

ετετουλα welcome back :D  :D !  τα λογια που διαβασες, δυστυχως δεν τα εχεις ακουσει, για τον απλουστατο λογο οτι, οι ανθρωποι πολυ λιγο μιλανε....εκφραζονται! μαλλον φοβουνται να εξωτερικευσουν τα αισθηματα τους και κλεινονται ολο και πιο πολυ.....δυστυχως! νομιζω οτι ολοι μας θα θελαμε να ακουσουμε..λογια..λογια..λογια! αλλά, πουυυυυυυ τετοια τυχη!

Enia

Παράθεση από: "Ntama"
Παράθεση από: "freak"συστασεις καλυτερα να κανει η λιλα που με ξερει κ απο την καλη κ απο την αναποδη. μετα τις συστασεις οι εναπομειναντες τολμηροι δοκιμαστες ας επικοινωνησουν μαζι μου. ευχαριστω.

Κωνσταντίνε, δεν την βρίσκουμε προς το παρόν τη Λιλα... αρχισε να κάνεις τις συστάσεις από μόνος σου...

Παρούσααααα!!!
ΒΡΕ!  :evil:  για δε με σκουντάει κανείς να ξυπνήσω και χάνω τις καλές εξελίξεις!?
Κουμπάρα κάνεις κατάσταση με τον καλύτερό μου φίλο κι εγώ κάθομαι και σε προξενεύω στον ματάκη που ούτε καν τον έχω δεί!?
Αλλαγή πλεύσης! Μαιρούλα εδώωωω! Καλή η σαλόνικα, αλλά η Αγία Παρασκευή μας πέφτει όσο να'ναι πιο βολική, έτσι!? ;)
Λοιπόν! Την επόμενη παρασκευή που θα είμαι αθήνα θα βρεθούμε όλοι μαζί για καφεδάκι! και την κυριακή έρχεσαι μαζί μας για μπάνιο! :D  :D  :D  :D  :D
Μίλησα!  :twisted:

Ntama

Παράθεση από: "etet"poses fores arage ta logia enos vivliou mas agizoun kai xanomaste mesa tou!!!

poses fores ta logia enos vivliou mas allaxan pories mas ekanan na vlepoume me diaforetiko mati ti zwh kai ta dwra ths!!!

posa euxaristw na peis se autous pou apotupwnoun tis skepseis tous se ena vivlio kai agizoun tis psuxes mas.

[size=18]ta logia pou exw diavasei dustixos den ta exw akousei!!![/size]

[size=24]ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ.... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΕΙΑ !!!![/b[/size]]

Ntama

Παρούσααααα!!!
ΒΡΕ!  :evil:  για δε με σκουντάει κανείς να ξυπνήσω και χάνω τις καλές εξελίξεις!?
Κουμπάρα κάνεις κατάσταση με τον καλύτερό μου φίλο κι εγώ κάθομαι και σε προξενεύω στον ματάκη που ούτε καν τον έχω δεί!?
Αλλαγή πλεύσης! Μαιρούλα εδώωωω! Καλή η σαλόνικα, αλλά η Αγία Παρασκευή μας πέφτει όσο να'ναι πιο βολική, έτσι!? ;)
Λοιπόν! Την επόμενη παρασκευή που θα είμαι αθήνα θα βρεθούμε όλοι μαζί για καφεδάκι! και την κυριακή έρχεσαι μαζί μας για μπάνιο! :D  :D  :D  :D  :D
Μίλησα!  :twisted:[/quote]

Οτι πει η φιλενάδα μου... οτι πει....  ]

etet

ntama & minoraki edw kollaei oti o kaluteros filos enos anthropou einai ena vivlio!!!

kai na xereis minoraki panta sas parakolouthw!!

filakia polla

Ntama

Παράθεση από: "etet"ntama & minoraki edw kollaei oti o kaluteros filos enos anthropou einai ena vivlio!!!

kai na xereis minoraki panta sas parakolouthw!!

filakia polla

φιλάκια κι'απο μας καλή μου  :D  :D  :D

να σαι παντα καλα !!!  :D  :D

727 Επισκέπτες, 1 Χρήστης