Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 588
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

''ΕΡΩΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ Α33''

Ξεκίνησε από Panagiotis, Μαΐου 27, 2005, 07:00:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

εμενα απο την αλλη .. η κουμπαρα μου η KiSSeS με εφερε εδω (οχι δεν τρεφω κρυφο ερωτα για την κουμπαρα μου ! πως θα μπορουσα αλλωστε .. θα με σκοτωσει ο κουμπαρος μου ο kotsos !! xaxaxaxa ! )
Οσο για την ερωτηση .. συγχωρηστε με αλλα δεν θα απαντησω ..
Ειναι καποια πραγματα που δεν θα ηθελα να βγαλω προς τα εξω , ειναι κι αυτο ενα στοιχειο του χαρακτηρα μου ..  :?

ksenixths

mia xara tha htan file moy pano enas aspromayros dikefalos aetos:p

ara hdh xalasmeno einai to koritsi mas :P

alla poy tha me paei?tha thn ftiaksw :wink:  :P

Anonymous

χα χα χα Ξενυχτάκο μου!!
Πες μας καλέ μου για τις ερωτοδουλειές σου μέσα εδώ και άσε ήσυχο τον Θρύλο !!!!!! ]

Atma

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"εμενα απο την αλλη .. η κουμπαρα μου η KiSSeS με εφερε εδω (οχι δεν τρεφω κρυφο ερωτα για την κουμπαρα μου ! πως θα μπορουσα αλλωστε .. θα με σκοτωσει ο κουμπαρος μου ο kotsos !! xaxaxaxa ! )
Ειναι καποια πραγματα που δεν θα ηθελα να βγαλω προς τα εξω , ειναι κι αυτο ενα στοιχειο του χαρακτηρα μου ..  :?

Με την κις είμαι ερωτευμένη εγώ
και ας με σκοτώσει ο κότσος :P  :P
Και καλά κάνεις και κρατάς κάποια πράματα για σένα
να υπάρχει και λίγο μυστήριο  :wink:

Brasidas

AN DEN EIXE EROTES THA EIXE KLISEI

AN KAI DEN BRISKW GIATI EINAI THAROS NA TO PEIS
LES KAI EINAI ATOLMIA NA MH TO PEIS

PERISSOTERO GIA EPIDIKSI THA TO EPERNA EGW EKTOS AN EINAI KOUTSOUMPOLISTIKI PERIERGIA.

Panagiotis

Παράθεση από: "Brasidas"AN DEN EIXE EROTES THA EIXE KLISEI

AN KAI DEN BRISKW GIATI EINAI THAROS NA TO PEIS
LES KAI EINAI ATOLMIA NA MH TO PEIS

PERISSOTERO GIA EPIDIKSI THA TO EPERNA EGW EKTOS AN EINAI KOUTSOUMPOLISTIKI PERIERGIA.
FILE BRASIDA KALHSPERA. AP OTI BLEPEIS OYTE KAI SY O IDIOS APANTAS STO ERWTHMA.KAI EAN ONTWS KAPOIOS PARADEXTHEI OTI ''NAI''EXW KANEI SXESH MESA STO SAIT POY THN BLEPEIS THN EPIDEIKSEI;EPIDEIKSEI THA HTAN NA ARXISEI KAPOIOS/A NA ANAFERETAI OTI EIXE MIA FOYRNIA APO GKOMENOYS/ES KAI EKANE PAIGXNIDI ME OLOYS/ES.APO THN STIGMH POY KAPOIOS/A KANEI APLH NAFORA STO THEMA NOMIZW OTI KATHE ALLO PARA EPIDEIKNYETAI...NASAI KALA FILE MOY BRASIDA.   PANOS

Panagiotis

Παράθεση από: "Atma"
Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"εμενα απο την αλλη .. η κουμπαρα μου η KiSSeS με εφερε εδω (οχι δεν τρεφω κρυφο ερωτα για την κουμπαρα μου ! πως θα μπορουσα αλλωστε .. θα με σκοτωσει ο κουμπαρος μου ο kotsos !! xaxaxaxa ! )

Ατμα καλησπερα.αν ηταν κοριτσι μου ολα τα μυστηρια του ''σαιτ''να λυνοντουσαν με το που θα ελεγε καποιος/α αν εχει ερωτευθει μεσα απο εδω τοτε χαλαλι και ας το εκανε...παντως σχετικα με τον δικο σου ερωτα απ οτι βλεπω πολιορκειται και απο αλλου...καληνυχτα.   πανος

Panagiotis

Παράθεση από: "freak"emena pali me efere h lila (enia)...... an sas ginw fortwma mallon to mellon sou promynhetai odynhro enia........ :D  :D
το οτι σε εφερε η ενια δεν σημαινει οτι σου απαγορεψε και να κανεις σχεση η να ερωτευθεις.εκτος και αν κανω λαθος...και αν κρινω απο το γεγονος οτι η ενια εχει πολυ καλο επιπεδο επαφων τοτε σιγουρα ξερει ποιον προτεινει και που το κανει αυτο...ελπιζω να μην κανω λαθος..καληνυχτα.  πανος

Panagiotis

....................poison kalhspera.ena apo ta atoma poy ua stoiximatiza oti den eprokeito na dwsei tetoia apanthsh hsoyn kai sy...telika eides bre koritsi moy oti ta fainomena twn grafomenwn apatoyn...den peirazei pantws poy den theleis na apanthseis.filia polla.   panos

Panagiotis

Παράθεση από: "ksenixths"mia xara tha htan file moy pano enas aspromayros dikefalos aetos:p

ara hdh xalasmeno einai to koritsi mas :P

alla poy tha me paei?tha thn ftiaksw :wink:  :P
...............ap oti blepw theleis to kako ths...h kopella gennhuhke prwtathlhtria kai etsi tha parameinei...giati theleis na thn kaneis na blepei prwtathlhma me ta kyalia;file ksenyxth perimenw apo esena opwsdhpote apanthsh kai oxi mono....kalhnyxta file...panos

Panagiotis

Παράθεση από: "gavrina"χα χα χα Ξενυχτάκο μου!!
Πες μας καλέ μου για τις ερωτοδουλειές σου μέσα εδώ και άσε ήσυχο τον Θρύλο !!!!!! ]
...................gwgw moy prosekse esy.to  noy soy giati oi erwtiloi gamproi kairofylaxtoyn...kai oi perissoteroi einai kai allothrhskoi [bazeloi kai xanoymia].filakia kalhnyxta.  panos

Atma

Μιας και έγινε αναφορά στο νικ μου
στο θέμα σου
στο τσατ δεν έπαιξες το παιχνίδι
συγκεκριμένα
στο θάρρος έγινες κινέζος :P  :P
πως μου ζητάς να μιλήσω ανοικτά;

και σε ανάλογη ερώτηση μέσα στα παιχνίδια
στο θεματάκι του καπ
απάντησαμε όλα τα παιζάκια από όσο θυμάμαι
εκεί να δεις θάρρος :wink:

Θα συμφωνήσω με το μεσιέ βρασίδα
....

Αλλά αν θες να πετύχει το θέμα σου
και να μην πάει άπατο
σαν οικοδεσπότης
ξεκίνα εσύ..
ονομαστικά βεβαίως βεβαίως
ιδού που λένε η ρόδος, ιδού και το θάρρος

Panagiotis

Παράθεση από: "Atma"

...........atma kalhspera.gia na soy apanthsw sthn aporia soy sxetika me thn anafora soy ston prologo moy sto onoma soy an thymasai kala kapoia stigmh ena brady eixes proteinei na paiksoyme ena paigxnidi ''uarros h alhtheia''.kai malista htan h prwth fora poy to anaferes kai prospathoyses na ekshghseis kai to pws paizete se oloys mas...apo kei loipon ormomenos ekana thn anafora poy diabases.elpizw na mhn se peirakse poythena h anafora apo emena toy onomatos soy...an nai tote ''sygnwmh''.kalhnyxta.     panos

ksenixths

pros pano 69 :arrow:

file moy pamo gennhmenh "maimoy"prwtathlitria tha elega alla tespa :P  :P .
kala kanei h kopela.egw apla gennhthika peiraxthri leme :D  :D

pros gavrina :arrow:

gavraki moy glyko den eides ti zwdio eimai?
egw erwtodoulies?pote twn potwn :!:  :P  :P  :P  :P

Anonymous

590 Επισκέπτες, 1 Χρήστης