Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 589
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 433
  • Total: 433

''ΕΡΩΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ Α33''

Ξεκίνησε από Panagiotis, Μαΐου 27, 2005, 07:00:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "Atma"
Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"εμενα απο την αλλη .. η κουμπαρα μου η KiSSeS με εφερε εδω (οχι δεν τρεφω κρυφο ερωτα για την κουμπαρα μου ! πως θα μπορουσα αλλωστε .. θα με σκοτωσει ο κουμπαρος μου ο kotsos !! xaxaxaxa ! )
Οσο για την ερωτηση .. συγχωρηστε με αλλα δεν θα απαντησω ..
Ειναι καποια πραγματα που δεν θα ηθελα να βγαλω προς τα εξω , ειναι κι αυτο ενα στοιχειο του χαρακτηρα μου ..  :?

Με την κις είμαι ερωτευμένη εγώ
και ας με σκοτώσει ο κότσος :P  :P
Και καλά κάνεις και κρατάς κάποια πράματα για σένα
να υπάρχει και λίγο μυστήριο  :wink:

Ωχ ωχ .. βλεπω τον κοτσο να μας κυνηγαει και τις δυο μας ..
και καλα εσυ που εισαι μακρια .. παλι εγω θα την πληρωσω !!
 :wink:  :wink:

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "Panos69"
Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"εμενα απο την αλλη .. η κουμπαρα μου η KiSSeS με εφερε εδω (οχι δεν τρεφω κρυφο ερωτα για την κουμπαρα μου ! πως θα μπορουσα αλλωστε .. θα με σκοτωσει ο κουμπαρος μου ο kotsos !! xaxaxaxa ! )
Οσο για την ερωτηση .. συγχωρηστε με αλλα δεν θα απαντησω ..
Ειναι καποια πραγματα που δεν θα ηθελα να βγαλω προς τα εξω , ειναι κι αυτο ενα στοιχειο του χαρακτηρα μου ..  :?
....................poison kalhspera.ena apo ta atoma poy ua stoiximatiza oti den eprokeito na dwsei tetoia apanthsh hsoyn kai sy...telika eides bre koritsi moy oti ta fainomena twn grafomenwn apatoyn...den peirazei pantws poy den theleis na apanthseis.filia polla.   panos

Πανουλη μου καλημερα !
θα ηθελα να δωσω μια ''καθαρη'' εξηγηση γιατι δεν αναφερω κατι παραπανω ...
Υπαρχει καποιο ατομο και μαλιστα γνωριζει και ο ιδιος την ''συμπαθεια'' που τρεφω για εκεινον .. αρα αυτο συνεπαγεται οτι θελω να κρατησω ολο αυτο μακρια απο την κοινη θεα/κριτικη ..
Παραλληλα αν ο ιδιος δεν επιθυμει μια τετοια δηλωση , δεν θα ηθελα σε καμια περιπτωση να τον εκθεσω  :wink:
και τελος .. ειμαι ατομο που σπανια ''ανοιγεται'' και ''εκδηλωνεται'' στους αλλους ..
Θα ηταν λοιπον αντιθετο με τα μεχρι τωρα δεδομενα μου το να βγαλω στη φορα κατι που θελω να κρατησω .. για μενα  :wink:

φιλια κι απο μενα καλο μου ! σμουτςςςςς  :lol:

Evitaki

riaghul θελω να πιστευω οτι κατι αληθινο υπαρχει εκει εξω..........

πανουλη οσο για αυτο που ρωτας ναι κ εγω εχω ζησει κατι αρκετα εντονο
οχι εδω μεσα αλλα σε καποιο αλλο σαιτ
οσο για το ονομα δεν θα με πειραζε να το πω
αλλα θα ηταν ασχημο για αυτον τον ανθρωπο να βρεθει προ εκπληξεων γιατι πριν λιγες μερες ειδα οτι ειναι γραμμενος εδω μεσα........
δεν ξερω αν ηταν αληθινο αλλα εγω το εζησα οσο πιο δυνατα μπορουσα
δυστηχως για λογους που δεν αλλαζαν τελειωσε αποτομα κ χωρις την θεληση κανενος απλα επρεπε να τελειωσει.....
δεν πειραζει
γιατι αξιζε τον κοπο
 :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:
κ αν μου δινοταν η ευκαιρια θα το ξαναζουσα απλα δεν θα
αφηνα καμια στιγμη να παει χαμενη

PoiSoN_GiRL

Πανουλη .. πες αλευριιιιιιιιι ! Η PoiSoN_GiRL με αποκαλυψεις σε γυρευει !! χαχαχαχα ! Επανηλθα να σου πω ενα μυστικουμπι !! Λοιπον εδω και λιγες μερες στο forum μας ειχα την τιμη να υποδεχτω εναν μεγαλο ερωτα !! (σουςςςςςς θα αναφερω και nickname για να τον εκθεσω ανεπανορθωτα !!) Και το ονομα αυτου .. LaStDrIvE !! Εγω δεν λεω τιποτα περισσοτερο .. υποσχομαι ομως να τον προκαλεσω να ερθει να γραψει εκεινος !!  :wink: Αναμεινατε !! Κι αν απαντησει και σας αφησει αποριες .. σκουντηστε με να ερθω να σας τις καλυψω !!  :wink:

(οχι τιποτα αλλο .. το παρεξηγησατε το PoiSoNaki !! Δεν ντρεπεται να τα πει χυμα !! )

LaStDrIvE

skeftikata kala ti esti Poisonaki?...xexexexe... tin xerw arketo kairo...plisiazoume xronia... alla anakalipsa oti einai oti pio xyma atomo yparxei kai den fobate na pei oti thelisi xwris fobo kai pathos. (malista k.dikasta) ..kai afto tin kanei na ime In Love with her:))) .. nai einai xexwristi se afto. diskola vriskis kapion na sou leei ta pragmata opws exoun stin pragmatikotita. Min mu tin stenwxwrite giati krivei ena punkaki mesa tis kai den to exei kai ligo na kapsei  mia Athina olokliri. trust me...egw pantos tin fobithika mia fora asxima  kai apo tote tin paradextika.... kai etsi tin erwteftika....

Eimai o Batman kai afti o Robina mou...axaxaxax...

sas filw...

LaStDrIvE ^ In ^ LovE

Ps: gia perissoteres plirofories entos...Wres koinou 8am-10pm

ps1: eimaste symbelimenoi kai me to K.A.T gia ta ypopsifia thymata:P

fmas

Φίλτατε LaStDrIvE αυτό το ξέρουμε πολύ καλά............ Πάντως το PoiSoNaki είναι από τα καλύτερα άτομα που έχω γνωρίσει εδώ............

Fmas

PoiSoN_GiRL

:oops:  :oops:  :oops:  :oops:
σας ευχαριστω και τους δυο σας μωλεεεεεεεεε
εισαστε πολυ πολυ αγαπημενα μου παιζακια και οι δυο σαςςςςςς
σμουτςςςςςςςςς και στα δυο σας μαγουλακια (2+2 = 4)
μοιραστειτε τα  :P
κι εγω την ιδια γνωμη εχω και για τους δυο σας , εισαστε απο τα πολυ πολυ καλα παιζακιααααααα και σας αγαπω πολυ πολυ πολυ !

fmas

:oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:

PoiSoN_GiRL

χαχαχαχα ! σους βρε φατσουλα !
Φρονιμα ζουζουνακια μου τωρα γιατι θα ερθει ο Πανουλης και θα μου ξεκολλησει τα κοτσιδακια μου τωρα που μετετρεψα το θεματακι του σε ''γλυκο του κουταλιου''

χαχαχαχα ! σορρυ Πανουλη μου !! σμουτςςςςςςςςςςςςς (ασε κατω τα κοτσιδακια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυ ουαααααααααααααα )

Panagiotis

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"χαχαχαχα ! σους βρε φατσουλα !
Φρονιμα ζουζουνακια μου τωρα γιατι θα ερθει ο Πανουλης και θα μου ξεκολλησει τα κοτσιδακια μου τωρα που μετετρεψα το θεματακι του σε ''γλυκο του κουταλιου''

χαχαχαχα ! σορρυ Πανουλη μου !! σμουτςςςςςςςςςςςςς (ασε κατω τα κοτσιδακια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυ ουαααααααααααααα )
................poison kalhspera..eilikrina xairomai poy estw kai mesa apo edw mporoyme na bgazoyme toys eaytoys mas.xairomai koritsi moy poy eisai erwteymenh me ton last drive an kai den to kserw to pallhkari...na toy peis [an kai nomizw oti to kserei ]oti einai tyxeros giati exei mia poly kalh gynaikeia paroysia dipla toy [ap oles tis apopseis]makari na sas pane ola kala..se oti exei na kanei me ta kotsidakia soy ayta tha moy ta krathseis gia postiz otan brethw [makrya apo emena ]se asxhmh katastash...filakia polla koyklitsa moy...

Panagiotis

Παράθεση από: "evita_79"riaghul θελω να πιστευω οτι κατι αληθινο υπαρχει εκει εξω..........

πανουλη οσο για αυτο που ρωτας ναι κ εγω εχω ζησει κατι αρκετα εντονο
οχι εδω μεσα αλλα σε καποιο αλλο σαιτ
οσο για το ονομα δεν θα με πειραζε να το πω
αλλα θα ηταν ασχημο για αυτον τον ανθρωπο να βρεθει προ εκπληξεων γιατι πριν λιγες μερες ειδα οτι ειναι γραμμενος εδω μεσα........
δεν ξερω αν ηταν αληθινο αλλα εγω το εζησα οσο πιο δυνατα μπορουσα
δυστηχως για λογους που δεν αλλαζαν τελειωσε αποτομα κ χωρις την θεληση κανενος απλα επρεπε να τελειωσει.....
δεν πειραζει
γιατι αξιζε τον κοπο
 :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:
κ αν μου δινοταν η ευκαιρια θα το ξαναζουσα απλα δεν θα
αφηνα καμια στιγμη να παει χαμενη
............atimoyliko evitaki kalhspera...xairomai matia moy poy ezhses kai sy ena omorfo kai tryfero erwta mesa apo ''sait''.exw barethei bre evita na akoyw synexeia gia asxhmes katastaseis mesa apo ta sait.kai to kako einai oti kai gw mia apo ta idia eimai..xairomai pragmatika poy yparxoyn paidia poy milane me tryferothta kai kalosynh gia toys erwtes toys mesa apo edv..makari koykla moy na soy ksanatyxei kai giati oxi kai syntoma malista...filakia.   panos

PoiSoN_GiRL

Λοιπον για να ειμαι πιο σαφης .. (με πηρε που με πηρε η κατηφορα.. θα τα ξερασω ολα !!) με τον αγαπητο Αλεξανδρο ειχαμε σχεση περυσι τετοια εποχη !! Ξερει ποσο πολυ τον αγαπαω και ποσο πολυ τον εκτιμω και ειναι ενα απο τα ατομα που ποτε μα ΠΟΤΕ δεν θελω να χασω απο κοντα μου! Εστω κι αν δεν ειμαστε πλεον μαζι μας, ενωνουν πολλα πραγματα (και καλα και κακα.. αν σκεφτεις οτι εφαγε κατι φρικες απο μενα ... τρομαξε το παληκαρι!)
Οσο για ειλικρινεια .. φανταζομαι δεν εχεις παραπονο  :P
Το μονο που εμεινε ''κρυφο'' ηταν το τι καναμε στις ιδιεταιρες στιγμες (χαχαχαχαχαχαχα) να το βγαλω στη φορα κι αυτο ??  :P  :P

φιλακια πολλα κι απο εμενα Πανο μου  :lol:

Panagiotis

Παράθεση από: "LaStDrIvE"skeftikata kala ti esti Poisonaki?...xexexexe... tin xerw arketo kairo...plisiazoume xronia... alla anakalipsa oti einai oti pio xyma atomo yparxei kai den fobate na pei oti thelisi xwris fobo kai pathos. (malista k.dikasta) ..kai afto tin kanei na ime In Love with her:))) .. nai einai xexwristi se afto. diskola vriskis kapion na sou leei ta pragmata opws exoun stin pragmatikotita. Min mu tin stenwxwrite giati krivei ena punkaki mesa tis kai den to exei kai ligo na kapsei  mia Athina olokliri. trust me...egw pantos tin fobithika mia fora asxima  kai apo tote tin paradextika.... kai etsi tin erwteftika....

Eimai o Batman kai afti o Robina mou...axaxaxax...

sas filw...

LaStDrIvE ^ In ^ LovE

Ps: gia perissoteres plirofories entos...Wres koinou 8am-10pm

ps1: eimaste symbelimenoi kai me to K.A.T gia ta ypopsifia thymata:P
.......................mprabo soy file.eisai tyxeros giati einai kalo paidi kai panw ap ola alegkro atomo...tha thn rwthsw ean exei kamia aderfoyla eleytherh gia na thn kaparwsw...kalhnyxta file...panos

Panagiotis

Παράθεση από: "fmas"Φίλτατε LaStDrIvE αυτό το ξέρουμε πολύ καλά............ Πάντως το PoiSoNaki είναι από τα καλύτερα άτομα που έχω γνωρίσει εδώ............file fantoma egkrinw kai epayksanw...an kai thn kserw ligo einai apo ta pleon sympathei moy atoma...

Fmas

Panagiotis

Παράθεση από: "Atma"Μιας και έγινε αναφορά στο νικ μου
στο θέμα σου
στο τσατ δεν έπαιξες το παιχνίδι
συγκεκριμένα
στο θάρρος έγινες κινέζος :P  :P
πως μου ζητάς να μιλήσω ανοικτά;

και σε ανάλογη ερώτηση μέσα στα παιχνίδια
στο θεματάκι του καπ
απάντησαμε όλα τα παιζάκια από όσο θυμάμαι
εκεί να δεις θάρρος :wink:

Θα συμφωνήσω με το μεσιέ βρασίδα
....

Αλλά αν θες να πετύχει το θέμα σου
και να μην πάει άπατο
σαν οικοδεσπότης
ξεκίνα εσύ..
ονομαστικά βεβαίως βεβαίως
ιδού που λένε η ρόδος, ιδού και το θάρρος
.....................atma kalhspera.den tha elega oti exeis kai apo tis kalyteres mnhmes koykla moy.sto paigxnidi poy paiksame apanthsa kai malista gia na soy thymhsw egine kai plakitsa kiola apo oloys...kathe allo loipon para kinezos egina.se oti exei na kanei me to an tha prepei prwtos na apanthsw sto thema moy na ksereis oti ean eixa kati na pw tha to elega eythews kai xwris kanena endoiasmo.mexri kai ayth thn stigmh atma kserail. eimai dyskolos ap oti fainetai kai poly pseiras...poy tha moy paei omws....kalhnyxta.   panos

433 Επισκέπτες, 0 Χρήστες