Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 589
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

''ΕΡΩΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ Α33''

Ξεκίνησε από Panagiotis, Μαΐου 27, 2005, 07:00:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

minoraki

τι να το κανεις το φαγακι? σπιτικο φαγακι παιδι μου....να το φας βεβαια! τι αλλο? φιλια πολλα! :D  :D

fmas

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Τριπολη (που ειναι διπλα στα Τρικαλα .. ξερεις εσυ !)  :P

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

Poisonaki μου.............. Τρίπολη - Τρίκαλα γιατί νομίζω ότι έχουν μια απόσταση 500 χιλιομέτρων?????????????? Η νομίζω λάθος???????

fmas

Παράθεση από: "minoraki"φμας : χαχα! εδω ειμαστε "ολα τα λεφτα" μας λεμεεεεεεεεεε.....φαν και οι δυο της χαρουλας! οποτε τον αγαπαω ετσι και αλλιως! φαμασουλινι μου γλυκο....πολλα φιλια απο το μινορακι σου! παμε παρα κατω!

Minoraki μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ.... φιλιά και από εμένα καρδιά μου............

minoraki

:D  :D  :D  :D χαχα! φαμασουλινι μου.....το ηξερα οτι θα σου αρεσε αυτο που εγραψα.....κατι για κλικες μεσα στο σαιτ εγραφε καπου ο σοτινολκα :roll:  :roll:  :roll: ....λες εμεις οι δυο να ειμαστε μια απο αυτες? φιλιααααααααααααααα πολλααααααααααααα.......!

balland

Παράθεση από: "minoraki"τι να το κανεις το φαγακι? σπιτικο φαγακι παιδι μου....να το φας βεβαια! τι αλλο? φιλια πολλα! :D  :D

μα εγω δεν θελω την γυναικα μου να ειναι
συνεχεια σε μια κουζινα χωμενη..
αντε τα σαββ-κα να φτιαχνουμε κατι πιο επισημο για φαγητο..
αν τρωει ωρες στην κουζινα δεν θα εχει χρονο για εμας :roll:

minoraki

δεν ειπα βρε ματακια μου να ξημεροβραδιαζεται στην κουζινα.....υπερβολικος εισαι.... :(  :( αλλα αφου δεν σου αρεσε αυτο που εγραψα....τοτε το παιρνω πισω  :roll:  :roll:  :roll:

balland

Παράθεση από: "minoraki"δεν ειπα βρε ματακια μου να ξημεροβραδιαζεται στην κουζινα.....υπερβολικος εισαι.... :(  :( αλλα αφου δεν σου αρεσε αυτο που εγραψα....τοτε το παιρνω πισω  :roll:  :roll:  :roll:

(οχι λεγε εσυ,μην κοιτας που το παιζω  8) )
 :twisted:

minoraki

Παράθεση από: "balland"
Παράθεση από: "minoraki"δεν ειπα βρε ματακια μου να ξημεροβραδιαζεται στην κουζινα.....υπερβολικος εισαι.... :(  :( αλλα αφου δεν σου αρεσε αυτο που εγραψα....τοτε το παιρνω πισω  :roll:  :roll:  :roll:

:D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D με κανεις και γελαω.....

balland

Παράθεση από: "minoraki"

:D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D με κανεις και γελαω.....

(βρε γελα αν θες,αλλα συνεχισε να λες ταυτοχρονα)

minoraki

ΟΚ συνεχιζω.....αλλα απο εδω και περα δεν ξερω τι θελεις να ακουσεις....οποτε περιμενω την επομενη ατακα σου! :D  :D  :D

balland

Παράθεση από: "minoraki"ΟΚ συνεχιζω.....αλλα απο εδω και περα δεν ξερω τι θελεις να ακουσεις....οποτε περιμενω την επομενη ατακα σου! :D  :D  :D

κοιτα,εννοω οτι μια φορα την εβδομαδα να μου κανει ενα φαγητο
που θα ειναι μπελαλιδικο ας το πω,μου αρκει κ μου περισευει!!!

minoraki

αααααααααααααα.....τωρα καταλαβα.......
κατι σε μουσακα ή παστιτσιο ή σουτζουκακια.....
( :D  :D  :D μου θυμιζεις τον κωνστανταρα....με τα σουτζουκακια της μαρως κοντου....<<κυρια ατυχησασα>>)!

balland

Παράθεση από: "minoraki"αααααααααααααα.....τωρα καταλαβα.......
( :D  :D  :D μου θυμιζεις τον κωνστανταρα....με τα σουτζουκακια της μαρως κοντου....<<κυρια ατυχησασα>>)!

Σ Ο Υ Τ Ζ Ο Υ Κ Α Κ Ι Α ? ? ?

ευαισθητη χορδη μινορακι...

minoraki

Παράθεση από: "minoraki"αααααααααααααα.....τωρα καταλαβα.......

Σ Ο Υ Τ Ζ Ο Υ Κ Α Κ Ι Α ? ? ?

ευαισθητη χορδη μινορακι...
:D  :D  :D  :D και εδω διανα μπαλλαντακο?
(παω ψαχνοντας....... :roll: )

Panagiotis

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"χαχαχα! Πανουλη σου εγραψα και πριν απο αυτο αλλα δεν το ειδες !! αν το ειχες δει δεν θα εκανες μουρμουριτσες τωρα !!  :P  :P

σμουτςςςςςςς  :lol:
.........ASE ME SOY LEW KLAIW THN MAYRH MOY THN MOIRA...KLAPS KLAPS KLAPS....FILAKIA MIKRO MWROYLINI..

531 Επισκέπτες, 1 Χρήστης