Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 589
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

''ΕΡΩΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ Α33''

Ξεκίνησε από Panagiotis, Μαΐου 27, 2005, 07:00:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Panagiotis

Παράθεση από: "rickymartin"Να απαντήσω στην ερώτηση?

].............ax re tyxere koympare.oles oi gynaikes sta podia soy re atime.hthela naksera ti exoyme emeis oi koinoi thnhtoi ''gynaikodiwxth'';.paw na klacw monos moy parea me ton pono moy...panos

Panagiotis

Παράθεση από: "LaStDrIvE"nia nia nia.... me mathate:P thanx gia ta kala su logia panos69.Nai eimai apo tous tixerous:)))

... wra na moirasoume ta dilia twra... ena su kai ena mu...ena sou kai ena sou:))) sou dinw ena fili tis parapanw ara exoume 1+3=4.. min anisixis to ekana gia na tis kanw parapona oti den tha edwse xexwrista gia na parw perisotera:PPP...

oxouuuuuuu exasa kai sto stoixima simera...axxx skandinavia:(

kali sas sinexia
alexandros
.........file last kalhspera...den peirazei file moy.as dinei perissotera se sena kai ligwtera se mena..arkei na moy dinei kai mena merika...panos

Panagiotis

Παράθεση από: "minoraki"λοιπον θα απαντησω και εγω στο θεμα του πανουλη....με παρα πολυ καλη διαθεση!

κωστας : τον κωστακη μας τον εκτιμω απεριοριστα....αλλα εαν τον ερωτευομουν θα μου εκανε πολυ σκληρη κριτικη! καθοτι δεν καταλαβαινω με την πρωτη τα διαδικαστικα του φορουμ....θα τον νευριαζα παρα πολυ με τις ερωτησεις μου....καλα κανει και "ασχετη" με ανεβαζει...."ασχετη" με κατεβαζει....οποτε ο δεσμος μας θα πηγαινε περιπατο! κωστακη μου φιλια πολλα! παμε παρα κατω!

φωτης : μπαααααααααααααααα ο φωτακος δεν εχει αναγκη απο μενα! αυτος εχει οποια γυναικα θελει....και κουκλαρες....οποτε....τζιφος η υποθεση! φωτακο μου φιλια πολλα! παμε παρα κατω!

limnios : σιγα τωρα μη τρεχαμε μεχρι τη λημνο....μπααααααααα....παραμεθωριος περιοχη....παραβιασεις των τουρκων στο αιγιον πελαγος....μπααααααααα! και εδω τζιφος η υποθεση! λημνιουλη μου φιλια πολλα! παμε παρα κατω!

πανος69 : (αυτος ο αριθμος παντοτε με μπερδευε, βρε παιδι μου)! μπααααααααααααα και εδω σκουρα τα πραγματα τα βλεπω....ολο δυσκολα θεματα θα μου εβαζε, οπως αυτα που βαζει στο φορουμ! και εδω τζιφος η υποθεση! πανουλη μου φιλια πολλα! παμε παρα κατω!

ρικυμαρτιν : μπααααααααααααααα.....αυτος θα γυριζε γυρω γυρω....απο γυναικα σε γυναικα! και ειναι και παντρεμενος! μπαααααααααααα.....και εδω τζιφος η υποθεση! ρικακο μου γλυκειε! πολλα φιλια! παμε παρα κατω!

φμας : χαχα! εδω ειμαστε "ολα τα λεφτα" μας λεμεεεεεεεεεε.....φαν και οι δυο της χαρουλας! οποτε τον αγαπαω ετσι και αλλιως! φαμασουλινι μου γλυκο....πολλα φιλια απο το μινορακι σου! παμε παρα κατω!

μπαλλαντ : εδω τα πραγματα ειναι πολυ λυπητερα.....αυτο το παιδι εχει αναγκη απο μια γυναικα για να του μαγειρευει κανα καλο φαγακι και να του πλενει κανενα σωβρακακι :(  :(  :( ......ασε που το καημενο δεν θα πει φετος διακοπουλες.....μπαλλαντακο.....συμπασχω μαζι σου.....παμε παρα κατω!

παππας : παππακι μου γλυκο και αγαπημενο! και εδω ειμαστε "ολα τα λεφτα μας"!.....ΠΑΟ ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....ετσι και αλλιως οπαδοι και οι δυο του ΠΑΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.....τον αγαπαω παρα πολυ....και δεν θα γινοταν διαφορετικα.....τριφυλλαρα μου εσυ! φιλια πολλα γλυκειε μου απο την βαζελομητορα! παμε παρα κατω!

kap : στο γλυκο μας το καπακι ειχα κανει μια ερωτηση μια φορα....εαν ηθελε να ειμαι ο τεντζερης του....και δεν μου απηντησε.....αρα δεν με θελει....αρα εχει βρει τον τεντζερη του....οποτε και εδω τζιφος η υποθεση.....παμε παρα κατω!

fullstop : ο φουλακος μου ο γλυκος! δυστυχως ειναι πολυ ομορφος..... :(  :(  :( ....οποτε ειναι και επικινδυνος! αμα βλεπω εγω ωραιο αντρα....την κανω με ελαφρα πηδηματακια! και εδω τζιφος η υποθεση! παμε παρα κατω!

σοτινολκα : σοτιιιιιιιιιιιιιιιιινννννννννν μου γλυκειε....περιποιητικοτατος, ευγενεστατος.....τσακιζεται να μας περιποιηθει καθε φορα που θα παμε στο καφε του! ποια τυχερη θα τον παρει! και εγω κουμπαρα λευτεριδιον! παμε παρα κατω!

βασιλης : αρραβωνιαστηκε....οποτε η υποθεση ειναι χαμενη απο χερι! μπιλλακο μου γλυκειε.....καλα στεφανα βρε! παμε παρα κατω!

εμεινε κανενας αλλος?

ααααααααααααααααααααααααααααααααα ποιον θα ξεχναγα.......

summer_o_tromeros :  :roll:  :roll:  :roll:  :roll: χμχμχμχμχμχμχμχμ.....γκουχου γκουχου.....σιγα μην ετρεχα τωρα στη θεσσαλονικη.....(μου θυμιζει το σηριαλ στην τηλεοραση αθηνα-θεσ/νικη με τον σπυρο παπαδοπουλο & την φιλαρετη κομνηνου)! δλδ θα ημουν συνεχεια μεσα σε ενα αεροπλανο? μπααααααααααααααααααααα.....δεν λεει....και εδω τζιφος η υποθεση!

αυτα απο μενα!  :D  :D  :D  :D ολους οσους προανεφερα και αυτους που πιθανον αθελα μου ξεχασα, τους αγαπαω ολους παρα πολυ, τους εκτιμω αφανταστα και ειμαι παρα πολυ χαρουμενη που μου δοθηκε η ευκαιρια μεσα απο τον α33 να τους γνωρισω! ειναι ολοι πολυ καλοι φιλοι μου και χαιρομαι καθε φορα που τους βλεπω και που κανω τοση καλη παρεα μαζι τους! φιλια σε ολους σας απο το μοναδικο μινορακι του α33! :D  :D  :D
............kalh moy polly kalhspera.eyxaristw gia ta kala soy logia.einai poly thetiko gia oloys mas na kseroyme oti exoyme edw mesa ena filaraki poy xwris kamia idioteleia leei ayto poy aisthanetai kai pisteyei gia ton kathe ena.bebaia ean to kaloskeftheis se oloys mas erikses mia peripoihmenh xylopitta alla htan toso kalomageiremenh poy thn xwnepsame eykolotata...nasai kala koykla moy kai panta na diabazw ta kala soy logia poy einai deigma kalhs kardias kai eygenikhs psyxhs.[mhpws me ta toso kala logia tha htheles na ksanaskeftheis to diko moy kommati;xaxaxaxa.]filakia .    panos

balland

Παράθεση από: "minoraki"
Παράθεση από: "balland"
Παράθεση από: "minoraki"αααααααααααααα.....τωρα καταλαβα.......
κατι σε μουσακα ή παστιτσιο ή σουτζουκακια.....
( :D  :D  :D μου θυμιζεις τον κωνστανταρα....με τα σουτζουκακια της μαρως κοντου....<<κυρια ατυχησασα>>)!

Σ Ο Υ Τ Ζ Ο Υ Κ Α Κ Ι Α ? ? ?

ευαισθητη χορδη μινορακι...
:D  :D  :D  :D και εδω διανα μπαλλαντακο?
(παω ψαχνοντας....... :roll: )

ασε τα λογια κ το ψαξιμο κ φερε εναν κουβα σουτζουκακια να πεσω μεσααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα :twisted:

Panagiotis

Παράθεση από: "riaghul"τοσους ερωτες  καλη μου....
(ποτε προλαβες???)

:cry:
Εγω ...γιατι δεν εχω???
 :cry:  :cry:

Μαλλον επειδη σας αγαπω ολους ...ΠΟΛΥ

:)  :)  :)  :)  :)
.........ela poy paraponiesai kai sy...exw mathei oti sthn podia soy sfazontai pallhkaria.xaxaxa.  filia  panos

Panagiotis

Παράθεση από: "fmas"
Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Τριπολη (που ειναι διπλα στα Τρικαλα .. ξερεις εσυ !)  :P

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

Poisonaki μου.............. Τρίπολη - Τρίκαλα γιατί νομίζω ότι έχουν μια απόσταση 500 χιλιομέτρων?????????????? Η νομίζω λάθος???????
...............file fantoma kalhspera...mhn dineis shmasia sta xiliometra file...ti tripolh ti trikala.allwste kai ta dyo apo ''tri''arxizoyn..kai otan prokeitai gia toso glyko koritsi ti na mas poy 500 pswroxiliometra.....panos

minoraki

:(  :(  :( βρε πανουλη μου γλυκειε και αγαπημενε μου....βρε ματακια μου.....εγω εριξα χυλοπιττα? δεν το εχω κανει ποτε στη ζωη μου και δεν θα το εκανα ουτε και τωρα! και μαλιστα σε ανθρωπους που τους αγαπω και τους εκτιμω και πανω απ ολα εχουμε καταθεσει την ψυχη μας γραφοντας σε αυτο το φορουμ!  
απλως ηθελα να εκθεσω τα αισθηματα μου σε ολους οσους γνωρισα μεσα απο τον α33! ελπιζω να εγινα αντιληπτη! I love too my dearest friend!

και........

μπαλλαντακοοοοοοοοοο.....για να μην ξεχνιομαστε.....θα σου κανω ενα ταπερ σουτζουκακια.....απο τα χερακια μου...... :D  :D  :D αντε κουκλε μου για να εχεις να τρως!

Panagiotis

Παράθεση από: "minoraki":(  :(  :( βρε πανουλη μου γλυκειε και αγαπημενε μου....βρε ματακια μου.....εγω εριξα χυλοπιττα? δεν το εχω κανει ποτε στη ζωη μου και δεν θα το εκανα ουτε και τωρα! και μαλιστα σε ανθρωπους που τους αγαπω και τους εκτιμω και πανω απ ολα εχουμε καταθεσει την ψυχη μας γραφοντας σε αυτο το φορουμ!  
απλως ηθελα να εκθεσω τα αισθηματα μου σε ολους οσους γνωρισα μεσα απο τον α33! ελπιζω να εγινα αντιληπτη! I love too my dearest friend!

και........

μπαλλαντακοοοοοοοοοο.....για να μην ξεχνιομαστε.....θα σου κανω ενα ταπερ σουτζουκακια.....απο τα χερακια μου...... :D  :D  :D αντε κουκλε μου για να εχεις να τρως!
.............kalh moy polly to kserw oti agapas olo ton kosmo edw kai eimai sigoyros oti kai oi perissoteroi apo edw trefoyn ta idia aisthimata gia sena..apla asteieythika ligo giati m aresei na se peirazw...oso gia ton monofaga ton balland pes toy oti kapoia stigmh poy tha exw kai gw ena koyba keftedakia apo ta xerakia soy mhn tolmhsei na moy zhthsei...filakia..panos

fmas

Παράθεση από: "minoraki":D  :D  :D  :D χαχα! φαμασουλινι μου.....το ηξερα οτι θα σου αρεσε αυτο που εγραψα.....κατι για κλικες μεσα στο σαιτ εγραφε καπου ο σοτινολκα :roll:  :roll:  :roll: ....λες εμεις οι δυο να ειμαστε μια απο αυτες? φιλιααααααααααααααα πολλααααααααααααα.......!

Είμαστε μια κλίκα μόνοι μας........  :)  :)  :)  :)  :)  :)

fmas

Παράθεση από: "Panos69"
Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Τριπολη (που ειναι διπλα στα Τρικαλα .. ξερεις εσυ !)  :P

Poisonaki μου.............. Τρίπολη - Τρίκαλα γιατί νομίζω ότι έχουν μια απόσταση 500 χιλιομέτρων?????????????? Η νομίζω λάθος???????
...............file fantoma kalhspera...mhn dineis shmasia sta xiliometra file...ti tripolh ti trikala.allwste kai ta dyo apo ''tri''arxizoyn..kai otan prokeitai gia toso glyko koritsi ti na mas poy 500 pswroxiliometra.....panos

xexexexe Πάνο....... Απλά η γεωγραφία στο Δημοτικό και στο Γυμνάσιο ήταν η αγαπημένη μου..............  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :lol:  :lol:  :lol:

Panagiotis

xexexexe Πάνο....... Απλά η γεωγραφία στο Δημοτικό και στο Γυμνάσιο ήταν η αγαπημένη μου..............  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :lol:  :lol:  :lol:
...........GIAYTO SOY LEW FILE FANTOMA.OTAN PROKEITAI GIA TETOIES KATASTASEIS TA KONTER POY DEIXNOYN TA XILIOMETRA MHDENIZOYN. PANOS

LaStDrIvE

NAI SE AKOUWWWWW :************

pali lathos kaneis re alito mou!!!!!!!:)))) eipame oti i Tripoli einai dipla apo tin Larisa... to xexases!? AXaxaxAXaxax kai egw su eixa pei...oti dipla apo tin larisa einai ta trikala.. alla kai afto to berdepses...:P.. mallon su exw parei to mialo gia defteri fora.:P:P:P

Fmas kai panos69 prepei na tis kanoume idietera sto paixnidi Trivial. Opou tin petixenete tha tin strimoxnete stis erwtisis:))) Poia konter mu lete... afti den exei tetoia... erxete akoma kai UK meta podia..opws kai egw gia aftin ellada:)

alito mou.... nai eipaneme erxomaaaaiiiiiiiiiiiiii...... Den girizw me allous erwtes peirates kai erwtes batsous kai erwtes lhstes kai erwtes Egglezikous...

Fmas eisai sti elliniki virtual HAF? xeris aftin pou ftixnoune... elpizw na ton teliwsane "Elliniko xarti epixirisewn"?

Nai etsi xedinoume.. me rakomela, bures (a.k.a Sex me pago) , synavlies kai mas patame kai dernoume alla xexases vre alito oti tis trwme kiolas... Exoume na pame kai stous XASMA kai na akousoume to "kati san psema".tha su foresw kai tin punk panoplia (anathema ama kataferis na tin sikwsis:P )  kai ekei se vlepw na kaneis megalo baxalo kai fobame ti tha dixei pali sto ALTER:P

kalispera se olous:))))

Limani aggaliazei to krouazeroplio tou ( axaxax fantazese na isuna to tanker mou:P )

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"χαχαχα! Πανουλη σου εγραψα και πριν απο αυτο αλλα δεν το ειδες !! αν το ειχες δει δεν θα εκανες μουρμουριτσες τωρα !!  :P  :P

σμουτςςςςςςς  :lol:
.........ASE ME SOY LEW KLAIW THN MAYRH MOY THN MOIRA...KLAPS KLAPS KLAPS....FILAKIA MIKRO MWROYLINI..

Επειδη εισαι γλυκυτατος και μεγαλη φατσα , οταν σε ξαναδω θα σου δωσω πολλα πολλα φιλακια (punkaki μην εξαγριωνεσαι .. φιλικα φιλουμπακια θα ειναι !) σμουτςςςςςςςςςςς μωλε φατσουλαααα  :lol:

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "LaStDrIvE"NAI SE AKOUWWWWW :************

pali lathos kaneis re alito mou!!!!!!!:)))) eipame oti i Tripoli einai dipla apo tin Larisa... to xexases!? AXaxaxAXaxax kai egw su eixa pei...oti dipla apo tin larisa einai ta trikala.. alla kai afto to berdepses...:P.. mallon su exw parei to mialo gia defteri fora.:P:P:P

Fmas kai panos69 prepei na tis kanoume idietera sto paixnidi Trivial. Opou tin petixenete tha tin strimoxnete stis erwtisis:))) Poia konter mu lete... afti den exei tetoia... erxete akoma kai UK meta podia..opws kai egw gia aftin ellada:)

alito mou.... nai eipaneme erxomaaaaiiiiiiiiiiiiii...... Den girizw me allous erwtes peirates kai erwtes batsous kai erwtes lhstes kai erwtes Egglezikous...

Fmas eisai sti elliniki virtual HAF? xeris aftin pou ftixnoune... elpizw na ton teliwsane "Elliniko xarti epixirisewn"?

Nai etsi xedinoume.. me rakomela, bures (a.k.a Sex me pago) , synavlies kai mas patame kai dernoume alla xexases vre alito oti tis trwme kiolas... Exoume na pame kai stous XASMA kai na akousoume to "kati san psema".tha su foresw kai tin punk panoplia (anathema ama kataferis na tin sikwsis:P )  kai ekei se vlepw na kaneis megalo baxalo kai fobame ti tha dixei pali sto ALTER:P

kalispera se olous:))))

Limani aggaliazei to krouazeroplio tou ( axaxax fantazese na isuna to tanker mou:P )

αποφασισες οτι θα γινεις το λιμανι μου βρε αλητακι ??
αντε δεχομαι (να το παιξω και λιγο δυσκολη!!)
αρκει να με πας να δω ΧΑΣΜΑ !!!
και φροντισε punkaki μου να μην γυρισω πισω με επιδεσμους γιατι εσυ θα επωμιστεις το βαρος της νοσοκομας !! Οχι τιποτα αλλο .. ειναι και το ντομπερμαν στο σπιτι και δεν θα μπορεις να πηγαινοερχεσαι ανετα ..  :P
Εγω παντως στο λεω απο τωρα κι εσυ να λαβεις τα μετρα σου .. αν τυχον και μου την πεσει καμια γκομενιτσα εξαρχειων εκει περα .. εγω θα την ξεμαλλιασω !! (γνωστη διαδικασια θα μου πεις αλλα καθε φορα εχει αλλη γλυκα!) Κι αντε μετα να με μαζευεις απο τα κεντρικα της Αλεξανδρας ...
Θα γινουμε και ρομπα στον μπαμπα ..  :P

σμουτςςςςςςςςς λιμανακι μου ! come back soon γιατι θα απιστησω !! (χαχαχαχαχαχαχαχα ! δεν φταιω εγω .. οι προτασεις μου φταινε!  :P )

Panagiotis

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"
Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"χαχαχα! Πανουλη σου εγραψα και πριν απο αυτο αλλα δεν το ειδες !! αν το ειχες δει δεν θα εκανες μουρμουριτσες τωρα !!  :P  :P

σμουτςςςςςςς  :lol:
.........ASE ME SOY LEW KLAIW THN MAYRH MOY THN MOIRA...KLAPS KLAPS KLAPS....FILAKIA MIKRO MWROYLINI..

Επειδη εισαι γλυκυτατος και μεγαλη φατσα , οταν σε ξαναδω θα σου δωσω πολλα πολλα φιλακια (punkaki μην εξαγριωνεσαι .. φιλικα φιλουμπακια θα ειναι !) σμουτςςςςςςςςςςς μωλε φατσουλαααα  :lol:
.....................pote mporw na erthw gia thn eispraksh poison;prosexe mhn arghseis giati katalbaineis tha mpoyn kai tokoi kai meta then tha mporoyn na me ksekollhsoyn...filakia mwroylini...panos

537 Επισκέπτες, 1 Χρήστης