Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 1,969
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

''ΕΡΩΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ Α33''

Ξεκίνησε από Panagiotis, Μαΐου 27, 2005, 07:00:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Panagiotis

Παράθεση από: "ksenixths"pros pano 69 :arrow:

file moy pamo gennhmenh "maimoy"prwtathlitria tha elega alla tespa :P  :P .
kala kanei h kopela.egw apla gennhthika peiraxthri leme :D  :D

pros gavrina :arrow:

gavraki moy glyko den eides ti zwdio eimai?
egw erwtodoulies?pote twn potwn :!:  :P  :P  :P  :P
..........kai mo0no to oti einai ''gayrina''ksenyxth thn kanei asteri..panos

PoiSoN_GiRL

θα κανω την ''εικαστικη μου παρεμβαση'' και παλι κι ας μου τραβηξεις το κοτσιδουμπι μου !!  :P  :P

για να σου λυσω την απορια .. οχι δεν εχω αδερφια  :cry:
ειμαι μοναχοπαιδι ! σνιφ σνιφ ..  :P

Panagiotis

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"θα κανω την ''εικαστικη μου παρεμβαση'' και παλι κι ας μου τραβηξεις το κοτσιδουμπι μου !!  :P  :P

για να σου λυσω την απορια .. οχι δεν εχω αδερφια  :cry:
ειμαι μοναχοπαιδι ! σνιφ σνιφ ..  :P
DHLADH XATHIKE KAI H TELEYTAIA MOY EYKAIRIA....AMAN BRE KORITSI MOY.XATHIKE NA EXEIS MIA DERFOYLA NA BOLEYTOYME KAI MEIS OI KAKOMOIROI.....FILAKIA.  [PANOS]

PoiSoN_GiRL

χαχαχα! Πανουλη σου εγραψα και πριν απο αυτο αλλα δεν το ειδες !! αν το ειχες δει δεν θα εκανες μουρμουριτσες τωρα !!  :P  :P

σμουτςςςςςςς  :lol:

Anonymous

Να απαντήσω στην ερώτηση?

:shock:  :shock:  :shock:

balland

SUPER GIRL
επειδη ξερεις ποσο σε συμπαθω
σου ευχομαι να ειναι το λιμανακι
κ το ηρεμιστικο σου.. :)

LaStDrIvE

nia nia nia.... me mathate:P thanx gia ta kala su logia panos69.Nai eimai apo tous tixerous:)))

... wra na moirasoume ta dilia twra... ena su kai ena mu...ena sou kai ena sou:))) sou dinw ena fili tis parapanw ara exoume 1+3=4.. min anisixis to ekana gia na tis kanw parapona oti den tha edwse xexwrista gia na parw perisotera:PPP...

oxouuuuuuu exasa kai sto stoixima simera...axxx skandinavia:(

kali sas sinexia
alexandros

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "LaStDrIvE"nia nia nia.... me mathate:P thanx gia ta kala su logia panos69.Nai eimai apo tous tixerous:)))

... wra na moirasoume ta dilia twra... ena su kai ena mu...ena sou kai ena sou:))) sou dinw ena fili tis parapanw ara exoume 1+3=4.. min anisixis to ekana gia na tis kanw parapona oti den tha edwse xexwrista gia na parw perisotera:PPP...

oxouuuuuuu exasa kai sto stoixima simera...axxx skandinavia:(

kali sas sinexia
alexandros

punkaki ξερεις τι εχεις καιρο να μου πεις ???
Την γνωστη ατακα ... ''Βρε αλητω'' !! χαχαχα!
Που σε χανω που σε βρισκω .. στους ερωτες μου τριγυριζεις εεεεεεε ?
 :P  :P
Κοιτα να ερωτευτεις καμια αλλη να μην γινω μανα και φετος να ερθω να καψω ολη την Τριπολη (που ειναι διπλα στα Τρικαλα .. ξερεις εσυ !)  :P

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "balland"SUPER GIRL
επειδη ξερεις ποσο σε συμπαθω
σου ευχομαι να ειναι το λιμανακι
κ το ηρεμιστικο σου.. :)

Να 'σαι καλα ballandako !
Για λιμανακι δεν ξερω .. πρεπει να ρωτησεις τον ιδιο!
Οσο για ηρεμιστικο .. βρηκαμε τροπο .. (το ριχνουμε στα ρακομελα και στις συναυλιες .. μας πατανε - τους δερνουμε - ολα κυριλλε !)
Παντως σιγουρα ειναι το αλητακι μου !!

Αλητακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ακους ??  :P  :P

balland

μια αλητρα για εμενα? :cry:

minoraki

λοιπον θα απαντησω και εγω στο θεμα του πανουλη....με παρα πολυ καλη διαθεση!

κωστας : τον κωστακη μας τον εκτιμω απεριοριστα....αλλα εαν τον ερωτευομουν θα μου εκανε πολυ σκληρη κριτικη! καθοτι δεν καταλαβαινω με την πρωτη τα διαδικαστικα του φορουμ....θα τον νευριαζα παρα πολυ με τις ερωτησεις μου....καλα κανει και "ασχετη" με ανεβαζει...."ασχετη" με κατεβαζει....οποτε ο δεσμος μας θα πηγαινε περιπατο! κωστακη μου φιλια πολλα! παμε παρα κατω!

φωτης : μπαααααααααααααααα ο φωτακος δεν εχει αναγκη απο μενα! αυτος εχει οποια γυναικα θελει....και κουκλαρες....οποτε....τζιφος η υποθεση! φωτακο μου φιλια πολλα! παμε παρα κατω!

limnios : σιγα τωρα μη τρεχαμε μεχρι τη λημνο....μπααααααααα....παραμεθωριος περιοχη....παραβιασεις των τουρκων στο αιγιον πελαγος....μπααααααααα! και εδω τζιφος η υποθεση! λημνιουλη μου φιλια πολλα! παμε παρα κατω!

πανος69 : (αυτος ο αριθμος παντοτε με μπερδευε, βρε παιδι μου)! μπααααααααααααα και εδω σκουρα τα πραγματα τα βλεπω....ολο δυσκολα θεματα θα μου εβαζε, οπως αυτα που βαζει στο φορουμ! και εδω τζιφος η υποθεση! πανουλη μου φιλια πολλα! παμε παρα κατω!

ρικυμαρτιν : μπααααααααααααααα.....αυτος θα γυριζε γυρω γυρω....απο γυναικα σε γυναικα! και ειναι και παντρεμενος! μπαααααααααααα.....και εδω τζιφος η υποθεση! ρικακο μου γλυκειε! πολλα φιλια! παμε παρα κατω!

φμας : χαχα! εδω ειμαστε "ολα τα λεφτα" μας λεμεεεεεεεεεε.....φαν και οι δυο της χαρουλας! οποτε τον αγαπαω ετσι και αλλιως! φαμασουλινι μου γλυκο....πολλα φιλια απο το μινορακι σου! παμε παρα κατω!

μπαλλαντ : εδω τα πραγματα ειναι πολυ λυπητερα.....αυτο το παιδι εχει αναγκη απο μια γυναικα για να του μαγειρευει κανα καλο φαγακι και να του πλενει κανενα σωβρακακι :(  :(  :( ......ασε που το καημενο δεν θα πει φετος διακοπουλες.....μπαλλαντακο.....συμπασχω μαζι σου.....παμε παρα κατω!

παππας : παππακι μου γλυκο και αγαπημενο! και εδω ειμαστε "ολα τα λεφτα μας"!.....ΠΑΟ ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....ετσι και αλλιως οπαδοι και οι δυο του ΠΑΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.....τον αγαπαω παρα πολυ....και δεν θα γινοταν διαφορετικα.....τριφυλλαρα μου εσυ! φιλια πολλα γλυκειε μου απο την βαζελομητορα! παμε παρα κατω!

kap : στο γλυκο μας το καπακι ειχα κανει μια ερωτηση μια φορα....εαν ηθελε να ειμαι ο τεντζερης του....και δεν μου απηντησε.....αρα δεν με θελει....αρα εχει βρει τον τεντζερη του....οποτε και εδω τζιφος η υποθεση.....παμε παρα κατω!

fullstop : ο φουλακος μου ο γλυκος! δυστυχως ειναι πολυ ομορφος..... :(  :(  :( ....οποτε ειναι και επικινδυνος! αμα βλεπω εγω ωραιο αντρα....την κανω με ελαφρα πηδηματακια! και εδω τζιφος η υποθεση! παμε παρα κατω!

σοτινολκα : σοτιιιιιιιιιιιιιιιιινννννννννν μου γλυκειε....περιποιητικοτατος, ευγενεστατος.....τσακιζεται να μας περιποιηθει καθε φορα που θα παμε στο καφε του! ποια τυχερη θα τον παρει! και εγω κουμπαρα λευτεριδιον! παμε παρα κατω!

βασιλης : αρραβωνιαστηκε....οποτε η υποθεση ειναι χαμενη απο χερι! μπιλλακο μου γλυκειε.....καλα στεφανα βρε! παμε παρα κατω!

εμεινε κανενας αλλος?

ααααααααααααααααααααααααααααααααα ποιον θα ξεχναγα.......

summer_o_tromeros :  :roll:  :roll:  :roll:  :roll: χμχμχμχμχμχμχμχμ.....γκουχου γκουχου.....σιγα μην ετρεχα τωρα στη θεσσαλονικη.....(μου θυμιζει το σηριαλ στην τηλεοραση αθηνα-θεσ/νικη με τον σπυρο παπαδοπουλο & την φιλαρετη κομνηνου)! δλδ θα ημουν συνεχεια μεσα σε ενα αεροπλανο? μπααααααααααααααααααααα.....δεν λεει....και εδω τζιφος η υποθεση!

αυτα απο μενα!  :D  :D  :D  :D ολους οσους προανεφερα και αυτους που πιθανον αθελα μου ξεχασα, τους αγαπαω ολους παρα πολυ, τους εκτιμω αφανταστα και ειμαι παρα πολυ χαρουμενη που μου δοθηκε η ευκαιρια μεσα απο τον α33 να τους γνωρισω! ειναι ολοι πολυ καλοι φιλοι μου και χαιρομαι καθε φορα που τους βλεπω και που κανω τοση καλη παρεα μαζι τους! φιλια σε ολους σας απο το μοναδικο μινορακι του α33! :D  :D  :D

minoraki

παραλειψη.....ξεχασα τον καθρεφτη....αρηηηηηηηηηηηη σορρυ κουκλε μουυυυυυυυυυ.......

kathreftis : πολυ ζορικος.....(ουτε αρουλη δεν θελει να τον λεμε :roll:  :roll:  :roll:  :roll: ).....ασε που εχει και περιεργα γουστα....γκουχου γκουχου.....κατι για πλυντηρια μου ελεγε καποια φορα που μιλουσαμε :roll:  :roll: .......μπααααααααααα ασε τωρα.....δεν ειμαι εγω για τετοια! κουκλε μου φιλια πολλα!

riaghul

τοσους ερωτες  καλη μου....
(ποτε προλαβες???)

:cry:
Εγω ...γιατι δεν εχω???
 :cry:  :cry:

Μαλλον επειδη σας αγαπω ολους ...ΠΟΛΥ

:)  :)  :)  :)  :)

minoraki

:D  :D  :D  :D μα και εγω γι αυτο τους ανεφερα ολους.....γιατι και εγω τους αγαπαω ολους πολυ! ολοι τους ειναι υπεροχοι! μοναδικοι! και παλι φιλια σε ολους σας!

balland

Παράθεση από: "minoraki"μπαλλαντ : εδω τα πραγματα ειναι πολυ λυπητερα.....αυτο το παιδι εχει αναγκη απο μια γυναικα για να του μαγειρευει κανα καλο φαγακι και να του πλενει κανενα σωβρακακι :(  :(  :( ......ασε που το καημενο δεν θα πει φετος διακοπουλες.....μπαλλαντακο.....συμπασχω μαζι σου.....παμε παρα κατω!

τι να το κανω το φαγακι??? :roll:

1974 Επισκέπτες, 1 Χρήστης