Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 595
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 497
  • Total: 498
  • Leon

''ΕΡΩΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ Α33''

Ξεκίνησε από Panagiotis, Μαΐου 27, 2005, 07:00:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Anonymous

Παράθεση από: "tristana"Κάποιος ποιεί την νήσσαν λέμε... κάποιος αρέσκεται στα θαλασσινά. Χμ...

Με αγάπη, το στριμμένο. ΧΕΧΕΧΕΧΕ!!!!!!!!

papapapapapapapapapa :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

tristana

Μια πάπια, μα ποια πάπια;

Και... Τριστάνα+Πίνγκο=ΛΑΒ ΦΟΡΕΒΕΡ (Για να μην μένετε ανενημέρωτοι)

tristana

Από περιέργεια... τα κουφέτα με τη σοκολάτα τα έφαγε η Κίσες ή ο διαβόητος μασέρ Τζέι Σι αφού εξέθεσε τον αθώο και τίμιο Περπλ
τον άφησε στους πέντε δρόμοι; Α, ρε, Σόλτζερ οφ Φόρτσουν που σας χρειάζεται!  :twisted:  :lol:  :P  :twisted:

Argiro

Παράθεση από: "Labrokratis"Εγώ ειμαι ερωτευμένος με την καρκίνα την Αργυρώ εδώ και μήνες...

Καλέ, τι λες; :shock:  :shock:  :shock:  -τώρα το είδα αυτό... Εγώ θα μπορούσα να είμαι η μαμά σου... :P
Βέβαια, δεν λέω, δεν είσαι κακός. Μπορεί προ πολλού να μην με επηρεάζει η γοητεία των αντρών, αλλά δεν είμαι και στραβή. Κοίτα μόνο να αναθεωρήσεις κάποιες απόψεις που έχεις περί γυναικών και σίγουρα θα βρεθεί η κατάλληλη για σένα.

tristana

Αργυρώ, ε όχι, λοιπόν! Τζάμπα έφαγα χυλόπιτα;;;; Μπλιαχ!
Τώρα θα τον πάρεις!!!!!! 'Ακου εκεί! Και πώς θα ήσουν μητέρα κάποιου τριανταπεντάρη;;; Αφρικάνα είσαι και τον γέννησες στα 10;;;
Πας να την κάνεις με ελαφρά...αλλά ΟΧΙ ΛΕΜΕ!

Argiro

47 είμαι, καλέ... τον Ιούλιο γίνομαι 48... Και αν θέλεις να ξέρεις, στα 14 ήμουν αρραβωνιασμένη και οι ξαδέλφες μου και πολλές φίλες μου παντρεμμένες. Έτσι γινόταν στη δεκαετία του '70.

tristana

Υπεκφυγές! Ελπίζω να κατάλαβες ότι βγάζω την κακία μου επειδή με παντρολογούσες με τον Ενερτζάιζερ χεχεχεχεχε!!!!!!!! Που είναι και δισέγγονό μου αν το πας έτσι! Ορίστε μας!

Argiro

Μια χαρά θα ταιριάζατε με τον energizer, άκου που σου λέω... Είναι καπαρωμένος όμως... :roll:   (σας ομιλεί η Γεωργία Βασιλειάδου, η μεγάλη προξενήτρα... Μα που είναι η στάμνα;...) :lol:

tristana

Αργυρώ, βαδίζεις σε ολισθηρό μονοπάτι.  :lol:
'Εχε χάρη που σε συμπαθώ, αλλιώς θα σου είχα βρει ήδη νυφικό!! ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ!

Και επιμένω, δεν έχεις άλλοθι, αλλά σέβομαι τη θέλησή σου *τόσο μεγαλόψυχη πια!  :lol: *

Και στον Ενερτζάιζερ, μπράβο να ζήσει ο άνθρωπος, και να έχω και εγώ
κάποιον με τον οποίο να διαφωνώ σε όλα, όμως!

minoraki

Παράθεση από: "Argiro"
Παράθεση από: "Labrokratis"Εγώ ειμαι ερωτευμένος με την καρκίνα την Αργυρώ εδώ και μήνες...

Καλέ, τι λες; :shock:  :shock:  :shock:  -τώρα το είδα αυτό... Εγώ θα μπορούσα να είμαι η μαμά σου... :P
Βέβαια, δεν λέω, δεν είσαι κακός. Μπορεί προ πολλού να μην με επηρεάζει η γοητεία των αντρών, αλλά δεν είμαι και στραβή. Κοίτα μόνο να αναθεωρήσεις κάποιες απόψεις που έχεις περί γυναικών και σίγουρα θα βρεθεί η κατάλληλη για σένα.
αργυρω.....μπραβο καλη μου....ευγε σου.....τετοια δημοσια δηλωση απο αντρα......χιχι!!!!!! ποια την χαρη σου.....!!!!!! :) :)

spellbound

Παράθεση από: "tristana"Μια πάπια, μα ποια πάπια;

Και... Τριστάνα+Πίνγκο=ΛΑΒ ΦΟΡΕΒΕΡ (Για να μην μένετε ανενημέρωτοι)

:evil:

tristana

Σπελ μου, σε παραπέμπω στο άλλο τόπικ "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ"  (Αμάν το μάτι σου. Όφθαλμός ος τα πανθ'ορά;;;;;;)

Θα πιστέψεις αυτό που βλέπεις ή αυτό που σου λέω;;; Δίλημμα άνευ ουσίας!  :twisted:  :lol:

Argiro

Παράθεση από: "minoraki"αργυρω.....μπραβο καλη μου....ευγε σου.....τετοια δημοσια δηλωση απο αντρα......χιχι!!!!!! ποια την χαρη σου.....!!!!!! :) :)

Ναι, βέβαια... μου ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση όταν μου κάνουν ερωτική εξομολόγηση τα παιδιά μου... τι να σου πω... :twisted: Όταν ήμουν μικρότερη μου έκαναν ερωτική εξομολόγηση άντρες πάνω από εξήντα. Έτσι μου πάει, ανάποδα... :roll:

tristana

Αργυρώ, κρατάς ακόμα στάμνα ή να μιλήσω ελεύθερα; ΧΕΧΕΧΕΧΕ!

Argiro

Ο άνθρωπος πρέπει να μιλάει ελεύθερα, διαφορετικά κινδυνεύει από εγκεφαλικά... :lol:

497 Επισκέπτες, 1 Χρήστης