Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 610
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΟΙΖΟΝΑΚΙ ??? :wink: :lol:

Ξεκίνησε από Ntama, Ιουνίου 03, 2005, 09:14:49 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ntama

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΟΙΖΟΝΑΚΙ ?? :wink: :lol:

Για να δώ απαντήσειςςςςςςςςςςςςςςςς.....  8)  8)  :wink:  :wink:

Ntama

Εκτός από φιλεναδάκι μου ....

1) Τρώει όλες τις σοκολάτες που κυκλοφορούν εδώ μέσα  :twisted:  :lol:

2) Κάνει μπάχαλο τα θέματα που .... το τραβάει ο οργανισμός τους να μπαχαλευτούν  :wink:  :wink:

3) Της στέλνω ενα μεγάλοοοοοοοοο φιλάκι  :D  :D

Atma

εγώ κάνει να απαντήσω σε αυτό το θέμα
ή θα γίνει μπάχαλο :wink:

ρισκάρετε :P

Ntama

Ατμουλίνιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι  :wink:  :wink:

Φυσικά και να απαντήσεις καλό μου  8)  8)  :wink:  :wink:

χεχεχεχε

Atma

Είναι ενθουσιώδης
αυθόρμητη
φιλενάδα της κις ( αυτό της δίνει πολλά +++)
και
μια ζουζούνα

Sotis

Παράθεση από: "Ntama"ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΟΙΖΟΝΑΚΙ ?? :wink: :lol:

η  καλυτερη  πσυχουλα που  εχω  γνωρειση...και  το  καλυτερο  κοριτσι.....

ksenixths

kuria baso ayto to oti einai filenada ths kiss kai ayto ths dinei +++++ emena na sou pw thn alhtheia den mou arese.

egw thn kserw bebaia poly ligotero apo esas alla tha panthsw gi'ayto poy nomizw oti einai.einai ena megalo peiraxtiri alla poy otan xreiastei trexei prwth na bohthisei opoion xreiastei.ayto shmenei oti exei kalh kardoula!

epeishs ap'oti katalaba ekteimaei pragmatika tous filous ths kai to deixnei oxi mono edw alla kai sthn pragmatikh zwh eksw apo ena site!

ayta einai ta mona poy mporw na [pw pros to paron gia to poisonaki.kai ap'oti exoume pei oti einai to thyliko egw mou :P  :P  :P  :P  :P  :P

Anonymous

3 Λέξεις την χαρακτηρίζουν: [size=18]Αυθόρμητη, Ψυχούλα, Γλύκα.[/size]
(Από τα καλύτερα παιδιά που έχω γνωρίσει),
Prisonaki, έρωτά μου, σε λατρεύω, κι ας παντρεύεσαι άλλον!!!!!

:D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

PoiSoN_GiRL

[size=18]ΑΜΑΝ ![/size]

παιδακια δεν το πιστευω !! Ολοκληρο θεμα για μενα ?? (ξερω οτι ειμαι καταστροφικη αλλα δεν περιμενα να γινει ΤΟΟΟΟΣΟ μεγαλο θεμα ! χιχιχιχι)

Να παρω το σοβαρο μου τωρα..
Οχι μονο με συγκινησατε .. αλλα εβαλα και τα κλαμματα ...
και να σας πω ενα μυστικο ?
PoiSoN_GiRLs DO cry !
Με εχετε αφησει αφωνη.. Σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογακια, ειλικρινα χαιρομαι που σας γνωρισα ολους σας και σας αγαπαω τον καθενα ξεχωριστα για διαφορετικους λογους!

Μαρακι μου .. το μπαχαλεμα οπως πολυ σωστα ανεφερες ειναι το μεγαλυτερο ταλεντο που διαθετω ! Δεν ξερω πως τα καταφερνω τελικα .. ουτε επιτηδες να το εκανα .. χαχαχα ! Να εισαι καλα ! Την αγαπη μου για σενα την γνωριζεις ηδη και μιας και εισαι φιλη μου ... υποσχομαι να μεινω μακρια απο τις σοκολατες σου !! χαχαχαχα

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "Atma"Είναι ενθουσιώδης
αυθόρμητη
φιλενάδα της κις ( αυτό της δίνει πολλά +++)
και
μια ζουζούνα

μου αρεσε αυτο το ''ζουζουνα'' !!
Λοιπον μιας και ανακαλυψες το ''ζουζουνιστικο'' μου , θα σε ταραξω στο ζουζουνισμα απο εδω και στο εξης !!
Αντε να δω ποσο θα με αντεξεις !  :P

(ερχομαι στα pfm να κανω εφοδοοοοοοοο !)  :wink:  :wink:

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "Sotinolka"
Παράθεση από: "Ntama"ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΟΙΖΟΝΑΚΙ ?? :wink: :lol:

η  καλυτερη  πσυχουλα που  εχω  γνωρειση...και  το  καλυτερο  κοριτσι.....

Λευτερακο αμοιβαια τα αισθηματα καλε μου ! Ξερεις οτι σε εκτιμω πολυ και η συμπαθεια μου για σενα ειναι ολοφανερη ! Θυμισου να σε ζουζουνισω κι εσενα λιγο μολις σε ξαναδω ! χιχιχιχι ! σμουτς !  :lol:

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "ksenixths"kuria baso ayto to oti einai filenada ths kiss kai ayto ths dinei +++++ emena na sou pw thn alhtheia den mou arese.

egw thn kserw bebaia poly ligotero apo esas alla tha panthsw gi'ayto poy nomizw oti einai.einai ena megalo peiraxtiri alla poy otan xreiastei trexei prwth na bohthisei opoion xreiastei.ayto shmenei oti exei kalh kardoula!

epeishs ap'oti katalaba ekteimaei pragmatika tous filous ths kai to deixnei oxi mono edw alla kai sthn pragmatikh zwh eksw apo ena site!

ayta einai ta mona poy mporw na [pw pros to paron gia to poisonaki.kai ap'oti exoume pei oti einai to thyliko egw mou :P  :P  :P  :P  :P  :P

Εσυ κυριε .. πολλα ξερεις και θα πρεπει να σε σκοτωσω !! χαχαχαχα !
Οντως γνωριζομαστε ελαχιστα, αλλα να ξερεις οτι σε εχω μεσα στην καρδια μου! Και πραγματικα χαιρομαι που σε γνωρισα ! Εισαι το αρσενικο εγω μου ! Εισαι ενα χαρουμενο παιδι και ευχομαι να μεινεις παντα ετσι !
Σ'ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια (επιτηδες το κανεις γιατι ξερεις οτι κοκκινιζω !!) και να ξερεις οτι τα αισθηματα ειναι αμοιβαια !  :wink:  :wink:  :wink:

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "rickymartin"3 Λέξεις την χαρακτηρίζουν:

και ερχομαστε σε εσενα ακατανομαστε !!
Βρε αγαπη μου .. την μια σε κυνηγαω με το τσοκαρο, την αλλη σε μαλωνω , την επομενη σου μουρμουραω .. πως ειναι δυνατον να με συμπαθεις ??
Και για να σοβαρευτω λιγο .. θελω να σου πω ενα μεγαλο ευχαριστω ! (τους λογους τους ξερεις!) Οσο και να σε κυνηγαω με το τσοκαρο, ξερεις οτι σ'αγαπω πολυ και θα ημουν αχαριστη αν δεν ανεφερα ποσο κοντα μου ησουν ολες εκεινες τις φορες που με πιανουν οι μουρμουριτσες και τα παραπονακια μου... Χαιρομαι πραγματικα που εχω ενα τοσο καλο φιλαρακι και δεν θελω να σε χασω ΠΟΤΕ ! (αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι θα σταματησω να σε κυνηγαω με το τσοκαρο οταν παραφερεσαι !!)
Εισαι γλυκυτατος τρομαρα σου ! Αν δεν ησουν παντρεμενος .. παιζει να σου εκανα και προταση γαμου ! χιχιχιχιχι !  :wink:  :wink:

LaStDrIvE

H gyneka mou einai :))) nai!!!!!!!!!

xexexexexe ....

Einai... einai.... to alitaki mou:****

chriastina

Διαβάζεις ψευδόνυμο poison-girl και το μυαλό σου πάει κάτι σε τσούχτρα κατι σε φίδι και κάνεις ένα κράτι,ώσπου πέφτουν οι απίστευτες ατάκες (ίσως ψιλομπαχαλεύουν το θέμα) και λες "να΄σαι καλά καλή μου,μου έφτιαξες την μέρα".
Εμείς οι δύο με τις σοκολάτες τα έχουμε βρει, της παραχωρώ όλες τις δικές μου α)για να μπορώ να την φτύνω άνετα (για να μην την ματιάσουν) β)για να χάσω εγώ κανένα γραμμάριο και να πάρει εκείνη κανένα κιλό.
Τελικά για όλους έχει ένα καλό λόγο να πει ακόμα και γαι τον ακατανόμαστο κι ας τον έχει ταράξει στις τσοκαριές................
Επειδή όλοι έχουν και κάποιο μείον εγώ θα της το πω κι ας με συγχωρέσει
ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΑΥΡΟΣ????????? ΓΙΑΤ??????????

587 Επισκέπτες, 2 Χρήστες