Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 990
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΟΙΖΟΝΑΚΙ ??? :wink: :lol:

Ξεκίνησε από Ntama, Ιουνίου 03, 2005, 09:14:49 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "LaStDrIvE"H gyneka mou einai :))) nai!!!!!!!!!

xexexexexe ....

Einai... einai.... to alitaki mou:****

Ειμαι το αλητακι σου ναιιιιιιι !! και σε αγαπαω βρε αλητακι μου! και το ξερεις !!  :wink:

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "chriastina"Διαβάζεις ψευδόνυμο poison-girl και το μυαλό σου πάει κάτι σε τσούχτρα κατι σε φίδι και κάνεις ένα κράτι,ώσπου πέφτουν οι απίστευτες ατάκες (ίσως ψιλομπαχαλεύουν το θέμα) και λες "να΄σαι καλά καλή μου,μου έφτιαξες την μέρα".
Εμείς οι δύο με τις σοκολάτες τα έχουμε βρει, της παραχωρώ όλες τις δικές μου α)για να μπορώ να την φτύνω άνετα (για να μην την ματιάσουν) β)για να χάσω εγώ κανένα γραμμάριο και να πάρει εκείνη κανένα κιλό.
Τελικά για όλους έχει ένα καλό λόγο να πει ακόμα και γαι τον ακατανόμαστο κι ας τον έχει ταράξει στις τσοκαριές................
Επειδή όλοι έχουν και κάποιο μείον εγώ θα της το πω κι ας με συγχωρέσει
ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΑΥΡΟΣ????????? ΓΙΑΤ??????????

ζουζουνιτσα μουυυυυυυυυ ! καλως σε κι εσενα !! μωλε καθε φορα που απανταει ενας απο εσας αρχιζω παλι να κανω σνιφ σνιφ και να χαιρομαι απιστευτα που ειχα την ευτυχια να σας γνωρισω!!
Ναι ειμαι μια τσουχτρα κι ενα φιδι !!!!! αυτο δηλωνει το nick μου αλλα μου εχετε καταστρεψει το profile βρε καθαρματακια !! Μην μου κανετε αγαπουλες γιατι δεν μπορω να αντισταθω !! χαχαχα ! Σ'εχω αγαπησει για δυο λογους εσενα μικρη μου πασχαλιτσα !!
1) γιατι μου παραχωρεις τις σοκολατες σου και μετα με φτυνεις (να μην ματιαστω) και
2) γιατι ο τροπος που γραφεις μου βγαζει κατι τοσο μα τοσο θετικο που μου 'ρχεται να παρω φορα, να σε βαλω κατω και να αρχισω τα μακιαμουκια !! Υποσχεσαι οτι θα γνωριστουμε κι απο κοντα ?? Κι αν ναι .. υποσχεσαι οτι θα με αφησεις να σου κανω μακιαμουκια και ζουζουνισματα ?? ε ? ε? εεεε ??
Οσο για το μειονεκτημα .. γκουχου γκουχου (μισο λεπτο καταπια την τσιχλα μου) Ποιος ηρθε ?? Που ?? Ποτε ?? (θυμισου να σε κανω γαυρακι για να μην κανεις μουρμουριτσες !!)

θα σου ροκανισω τη μυτουλα σου ενταξει ??
αλλα και παλι θα σου κανω μακιαμουκια μετα για να μην κλαις !!
μακια μικρη μου πασχαλιτσα !!!!!! (το πασχαλιτσα ειναι ακρως συμβολικο .. αφου εχω βασιμες υποψιες οτι θα σε μετατρεψω σε φανατικο γαυρακι μια μερα !!!)

chriastina

όποτε θέλεις κερναώ καφέ
(ας τον φτιάξει κάποιος άλλος να είμαστε σίγουροι)
Γαύρος εγώ? Π Ο Τ Ε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
έχουμε και ένα όνομα στην κοινωνία

Evitaki

εγω ως ξεκαρφωτη εδω μεσα γιατι ειμαι ψιλοκαινουρια δεν ξερω σαν μπορω να εχω αποψη το μονο ομως που ξερω ειναι οτι το ποιζονακι ειναι σκετη γλυκα κ δεν φταινε οι σοκολατες γιατι την γλυκα την εχεις μεσα σου δεν την αποκτας
εμενα με εκανε να νιωσω πολυ δικο σας ατομα εννοω μεσα στο σαιτ απο την πρωτη μερα κ φυσικα την ευχαριστω για αυτο για μενα ειναι πολυ αξιολογος ανθρωπος μακιαααα ζουζουνιτσα
να σαι καλα ποιζονακι :flower:  :flower:  :flower:

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "chriastina"όποτε θέλεις κερναώ καφέ
(ας τον φτιάξει κάποιος άλλος να είμαστε σίγουροι)
Γαύρος εγώ? Π Ο Τ Ε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
έχουμε και ένα όνομα στην κοινωνία

Ο καφες ισχυει ζουζουνακι μου !! θα χαρω πολυ ειλικρινα να σε γνωρισω !!

Υ.Γ. Τι κι αν δεν εισαι γαυρακι .. εγω σ'αγαπαω γιαυτο που εισαι !!!!
σμουτςςςςςςςςς  :lol:

skou70

eipa na sas voithisw ligaki epeidi kaneis sas telika den kserei...ts ts ts..
LOIPON exoume kai leme :

1.H Poison_Girl einai tragoudi twn HIM (pou nomizate oti einai gynaika kai malista melos tou forum...pws einai dynaton ena tragoudi na pliktrologei????E???E???EEE?????)

2.To sygekrimeno tragoudi twn HIM xrisimopoiei gia ypografh stixOI (lol)
 apo tragoudi twn Reamonn

Ara??? ftanoume aviasta sto symperasma oti milame gia mia dixasmeni anamesa se 2 tragoudia proswpikotita... pou oute kan kserei pws den einai anthrwpos alla tragoudi...kai epiprostheta den kserei poio tragoudi einai .....to Poison_girl opws nomizei h mhpws to Supergirl opws ypografei???

opws antilamvaneste einai mia dyskoli periptwsi...:P

parola auta an eprepe na xaraktirisw to sygekrimeno tragoudi  ( :P ) tha elega oti vgazei mia kalosyni kai mia freskada pou dyskola synantas :)

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "evita_79"εγω ως ξεκαρφωτη εδω μεσα γιατι ειμαι ψιλοκαινουρια δεν ξερω σαν μπορω να εχω αποψη το μονο ομως που ξερω ειναι οτι το ποιζονακι ειναι σκετη γλυκα κ δεν φταινε οι σοκολατες γιατι την γλυκα την εχεις μεσα σου δεν την αποκτας
εμενα με εκανε να νιωσω πολυ δικο σας ατομα εννοω μεσα στο σαιτ απο την πρωτη μερα κ φυσικα την ευχαριστω για αυτο για μενα ειναι πολυ αξιολογος ανθρωπος μακιαααα ζουζουνιτσα
να σαι καλα ποιζονακι :flower:  :flower:  :flower:

:oops:  :oops:  :oops: μωλεεεεεε δεν μπορω κοκκινιζω ...
καταρχην να μην με ευχαριστεις καθολου ! Εσυ φταις που εισαι αξιαγαπητη κυρια μου ! Οσο για το αν εισαι δικο μας ατομο, εγω ηδη σε νιωθω φιλεναδουμπι μου !! (εισαι δικια μου δικια μου δικια μου - χτυπημα ποδιου στο πατωμα - μουτρακια - σταυρωμενα χερακια - ναζια - διεκδικηση κλπ κλπ)
σε ευχαριστω πολυ πολυ για τα καλα σου λογακια και ανταποδιδω !! Εισαι ενα παιδι θαυμα και σε συμπαθω τοοοοοοοοσο πολυ που ειναι σαν να σε ξερω ηδη !! αλλα .. οπως λεει και η φιλεναδα μας η chriastina , θα πω και τα μειονεκτηματα σου ...
Λοιπον δεν θελω να καταλαβω ποτε ξανα οτι εισαι στεναχωρημενη ή απογοητευμενη ! Στεναχωριεμαι να βλεπω μουτρακια και παραπονακια και φατσουλες ''σνιφιαρικες''  :cry:
Εξαλλου ολα τα παιδακια εδω ειμαστε παντα κοντα σου για να σε κανουμε να γελας και να νιωθεις ομορφα ! Σε εχουμε ηδη αγαπησει βρε σκαθαρακι !! Γιαυτο αν μας αγαπας κι εσυ ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ !!
deal ??  :wink:  :wink:

να μου προσεχεις πολυ πολυ τον εαυτο σου γιατι εισαι απο τα ευαισθητα παιδακια κι εγω δεν θελω να πληγωνεσαι  :wink:

σμουτςςςςςςςςς στη μυτουλα σου !!

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "skou70"eipa na sas voithisw ligaki epeidi kaneis sas telika den kserei...ts ts ts..
LOIPON exoume kai leme :

1.H Poison_Girl einai tragoudi twn HIM (pou nomizate oti einai gynaika kai malista melos tou forum...pws einai dynaton ena tragoudi na pliktrologei????E???E???EEE?????)

2.To sygekrimeno tragoudi twn HIM xrisimopoiei gia ypografh stixOI (lol)
 apo tragoudi twn Reamonn

Ara??? ftanoume aviasta sto symperasma oti milame gia mia dixasmeni anamesa se 2 tragoudia proswpikotita... pou oute kan kserei pws den einai anthrwpos alla tragoudi...kai epiprostheta den kserei poio tragoudi einai .....to Poison_girl opws nomizei h mhpws to Supergirl opws ypografei???

opws antilamvaneste einai mia dyskoli periptwsi...]

αχαααααααα ! Γιατι βρε πειραχτηρι με ζουζουνιζεις ?? ε ?? ΕΕΕ ??
σου μοιαζω εγω για τραγουδι ?? Ειμαι ολοζωντανη , με σαρκα και οστα !! Κιλα πολλα δεν εχω .. αλλα δεν βαριεσαι , θελω να πιστευω οτι ειμαι ενα ον αναμεσα στα υπολοιπα !! και δεν ειμαι διχασμενη προσωπικοτητα μωλεεεεεεεε ! αν παρατηρησεις τους στιχους και απο τα δυο τραγουδακια θα δεις οτι με την πρωτη ματια ειναι εντελως αντιθετα και με μια δευτερη ματια εχουν πολλα κοινα στοιχεια !!
Τωρα .. δυσκολη περιπτωση .. BINGO !!!
Περιπτωσαρα θα ελεγα αν με ρωτουσες την αποψη μου !!
(Μισο λεπτο να παρω το σοβαρο μου υφακι γιατι τωρα θελω να σου πω κατι σοβαρο .. και μην γελας γιατι εχω και σοβαρο υφος ενταξει ???????)  :P

Σ'ευχαριστω πολυ πολυ που εγραψες κι εσυ την αποψη σου ! Αν και δεν εχουμε καταφερει ποτε να συναντηθουμε ουτε στο chat, ουτε στο forum, αλλα ουτε και σε καποιο meeting, με τιμαει πολυ το οτι θελησες να μιλησεις για μενα ! Να εισαι καλα ! (με κατι τετοια αρχιζω παλι τα σνιφ σνιφ μου ..) Να ξερεις πως τα αισθηματα ειναι αμοιβαια ! Σε εκτιμω πολυ , σε διαβαζω και καποια στιγμη που θα επισκεφθω το Σοφακι .. αλοιμονο σου !! αυτο σου λεω μονο !! Φροντισε να βρισκεσαι χιλιομετρα μακρια μηπως και γλιτωσεις !  :P

και τωρα που τα ειπα και ησυχασα .. κανε την συγκριση και περιμενω μια δευτερη γνωμη περι ''διχασμου'' !!  :P  :P

ΗΙΜ - Poison Girl

I did it all just for her
And love's heart is death
For me and my poison girl

A prey she was for the cruelty of love
While its serpent inside crawled straight towards her heart
The coldest kiss love ceased to exist
While we grew apart like never before

And love wants us dead
Just me and my poison girl

the fire in her eyes
grew dim and then died
as the poison inside
reached her heart

And the coldest kiss
faith ceased to exist
as we grew apart
like never before

And love wants us dead
Just me and my poison girl

And the taste of the poison on her lips is of a tomb

Poison girl
Poison girl
Poison girl
Poison girl

In this poison world

Reamonn - Super Girl

You can tell by the way, she walks that she's my girl,
You can tell by the way, she talks she rules the world.
You can see in her eyes that no one is her Chi,
She's my girl, my Supergirl

And then she'd say: It's OK, I got lost on the way
But I'm a Supergirl and Supergirls don't cry.
And she'd say: It's all right, I got home late last night
But I'm a Supergirl and Supergirls just fly.

And then she'd say, that nothing can go wrong,
When you're in love, what can go wrong?
And then she'd laugh the night turns into the day,
Pushing her fears further along

And then she'd say: It's OK, I got lost on the way
But I'm a Supergirl and Supergirls don't cry.
And she'd say: It's all right, I got home late last night
But I'm a Supergirl and Supergirls just fly

Then she'd shout down the line, tell me she's got no more time
Cause she's a Supergirl and Supergirls don't cry.
And then she'd scream in my face, tell me to leave, leave this place
Cause she's a Supergirl and Supergirls just fly

She's a Supergirl, a Supergirl,
She's sowing seeds, she's burning trees,
She's sowing seeds, she's burning trees,
Yes, she's a Supergirl, a Supergirl,
A Supergirl, my Supergirl

smoutssss ! χαρηκα πολυ που εδωσες το παρον!! :wink:

eye_

de kserw  to poisonaki ti kapno foumarei alla an einai kati san to supergirl (i estw to tragouda kala) tote kalo kouragio stous girw tis.. pws antexoun kai de se erwteuontai, eeeeee ??? 8)  8)  8)

egw pantws apo to ligo pou exw milisei mazi tis.. kalo mou fainetai..  :)

skou70

xaxaxaxaxaxa nai vre ta kserw kai ta 2 tragoudia:P:P:P etsi ki alliws anhkoun sta agapimena mou:)

apla se peirazw kai egw:P:P:P

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "eye_"de kserw  to poisonaki ti kapno foumarei alla an einai kati san to supergirl (i estw to tragouda kala) tote kalo kouragio stous girw tis.. pws antexoun kai de se erwteuontai, eeeeee ??? 8)  8)  8)

egw pantws apo to ligo pou exw milisei mazi tis.. kalo mou fainetai..  :)

αν σου τραγουδισει το PoiSoNaki .. θα σου λυθει αμεσως η απορια για το πως αντεχουν και δεν με ερωτευονται !! χαχαχαχαχαχαχα !

Υ.Γ. Επειδη σε συμπαθω ομως, υποσχομαι να μην σου τραγουδησω ποτε !!  :wink:

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "skou70"xaxaxaxaxaxa nai vre ta kserw kai ta 2 tragoudia:P:P:P etsi ki alliws anhkoun sta agapimena mou:)

apla se peirazw kai egw:P:P:P

Εισαι κι εσυ ενας μικρος πειραχτηρακης ??  :P  :P  :P
καλααααα ... εγω θα ερθω να σε βρω !! Κρυψουυυυ !!

Υ.Γ. τωρα δηλαδη που γνωριστηκαμε θα μπορω να σε πειραζω κι εγω ??  :lol:  :lol:  :lol:

skou70

PoiSoN_GiRL

Το σκεφτηκες καλα ??  :P  :P  :P

*PoiSoN_GiRL ζουζουνιζει τον skou70 !!

Υ.Γ. απο σημερα το νου σου !! οπου σε πετυχαινω θα σε ζουζουνιζω (διακριτικα παντα!) μεχρι να πεις ''ημαρτον'' ! Ή μηπως να ετοιμασω βαλιτσες να μετακομισω προς τα μερη σας να σας κανω τη ζωη δυσκολη ?? αχχχμμ .. δωσε μου λιγες μερες να το σκεφτω και θα επανελθω .. βλεπεις ειναι δυσκολη αποφαση ..  ]κρυψου !! ερχομαι !![/size]  :P  :P

Atma

Παράθεση από: "ksenixths"kuria baso ayto to oti einai filenada ths kiss kai ayto ths dinei +++++ emena na sou pw thn alhtheia den mou arese.

Δεν γίνεται να σου αρέσουν και όλα όσα λέω :wink:

χμμμμμμμμμμμ :P

+
Πόιζον δέχομαι το στοίχημα :P

762 Επισκέπτες, 1 Χρήστης