Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 990
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 1937
  • Total: 1937

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΟΙΖΟΝΑΚΙ ??? :wink: :lol:

Ξεκίνησε από Ntama, Ιουνίου 03, 2005, 09:14:49 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "KiSSeS"mari kompara se ekanan kai topic??????????

looooooooooooooooool

ante vre kai se enothta!!!!!   :tongue:

loipon....

to prizonaki einai h filenada mou! auto ta leei ola!

smouts smouts smouts!!!!!!!!!!

και που εισαι ακομη SkiSSeS ... φημες λενε οτι σε λιγο θα κυκλοφορησω και σε καπελακι-ομπρελιτσα για την παραλια .. οσο για τον χειμωνα .. σε σωβρακοφανελα και μασαζοκορσε !!
Και για να σοβαρευτω λιγο ..
Ξερεις οτι η λεξη φιλια ειναι ιερο πραγμα για μενα και την προσεχω σαν τα ματια μου ! ξερεις επισης πολυ καλα οτι εισαι ενα απο τα ατομα που παντα θελω να εχω κοντα μου και παντα θα αγαπω ! Να εισαι παντα καλα και ευχομαι οτι καλυτερο στο νεο ''ξεκινημα'' (ξερεις εσυ !!)  :lol:  :lol:

ksenixths

eeeeeeeeeeeeee
den thelw mystika edw gia tha balw tis fwnes leme :P  :P  :P  :P

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "minoraki":roll:  :roll:  :roll:  :roll: τι ειναι το ποιζονακι?
τι μπορει αλλο να ειναι εκτος απο μια μεγαλη καρδια.....μια γλυκεια υπαρξη, γεματη δροσια, χαμογελο, ειλικρινεια, παντοτε αεικινητη!
εμενα προσωπικα με εκανε να νιωσω αμεσως ανετα μαζι της.....σαν να την ηξερα απο χρονια! να εισαι καλα παντοτε αγαπημενη φιλεναδα και να μεινεις παντοτε τοσο ζωντανη και χαμογελαστη!
υ.γ. μονον μια τετοια υπαρξη θα εβρισκε εναν αλεξανδρο! αν και δεν τον εχω γνωρισει προσωπικα, πιστευω οτι ειναι το αλλο σου μισο! φιλια πολλα και στους δυο σας και να μεινετε παντοτε τοσο ερωτευμενοι και αγαπημενοι! σας χαιρομαι!

Γλυκυτατο minoraki μου , την αγαπη , τον σεβασμο και την εκτιμηση που εχω για σενα σου τα εχω γνωστοποιησει ηδη !! Ξερεις ποσο σε θαυμαζω και σε λατρευω γιατι πανω απο ολα εχεις μια απιστευτη καλωσυνη !! Ενα κατι .. ανεμελο και απιθανο μαζι !! Η συμπαθεια μου δεν κρυβεται (εγω θα σου τα λεω κι ας κοκκινιζεις !!) Σημερα λοιπον καταφερες να κανεις εμενα να κοκκινησω !!  :oops:  :oops:  :oops:
Ευχομαι ολες οι ευχες που μου εδωσες να σου ανταποδωθουν στο διπλασιο ! Ευχομαι οτι καλυτερο μεσα απο την καρδια μου ! εγω θα σου πω ''σ'αγαπω πολυ'' γιατι καμια φορα το να αγαπας καποιον σου βγαινει ετσι αυθορμητα !! Αυτο που δεν θελω να παραλειψω ειναι οτι ησουν απο τα πρωτα ατομα που με καλοδεχτηκαν εδω και με εκαναν να νιωσω ζεστα !! Σ' ευχαριστω πολυ για ολα καλη μου φιλεναδα ! Χαιρομαι αληθινα που γνωρισα εναν ανθρωπο τοσο γλυκο οσο εσυ !! Να μου προσεχεις πολυ πολυ τον εαυτο σου και να μην ξεχνας να χαμογελας !! Σου παει πολυ !!  :wink:  :wink:

Enia

Niaou... Enia 8elei na kanei paraponakia... Giati emena den me skountaei kaneis na to dw auto to 8emataki? eee???

Filenadoumpiiiiiiiiii!!!

Nomizw den xreiazetai na to suzhtame 'ti einai to poisonaki', fainetai xarti kai kalamari...

tpt allo den 8a pw, monaxa oti s'agapw polu kai se perimenw gia diakopoules sto londino!

kai an etsi apo to tpt na gemizeis treis selides topik, twra pou erxontai kai ta gene8lia sou, th blepw thn enothta na sthnetai pros timh sou! ;) xexexe!

filoumpitsakia polla polla zouzounitsa!

LaStDrIvE

Enia ....ela na su pw ena mistiko re sy.... psit psitttt...

Prepei na organwsoume sxedio na anebei.... tha leme tin kinisis mas apo edw mistika nia?... se filw enia... ..mougka twra..:*

R.I.P

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "Enia"Niaou... Enia 8elei na kanei paraponakia... Giati emena den me skountaei kaneis na to dw auto to 8emataki? eee???

Filenadoumpiiiiiiiiii!!!

Nomizw den xreiazetai na to suzhtame 'ti einai to poisonaki', fainetai xarti kai kalamari...

tpt allo den 8a pw, monaxa oti s'agapw polu kai se perimenw gia diakopoules sto londino!

kai an etsi apo to tpt na gemizeis treis selides topik, twra pou erxontai kai ta gene8lia sou, th blepw thn enothta na sthnetai pros timh sou! ;) xexexe!

filoumpitsakia polla polla zouzounitsa!

Κι εγω σ'αγαπω πολυ και το ξερεις ! Και ξερεις ποσο πολυ μου λειπεις .. και οχι μονο τωρα που δεν μπαινεις οπως πριν λογο μετακομισης .. αλλα γενικοτερα  :cry:
Δεν προλαβα να σε γνωρισω καλα καλα και μου εφυγες παλι μπουμπουκακι μου  :?
Αλλα που θα μου παει .. εγω εσενα σε εχω αγαπησει και δεν μου γλιτωνεις !! Κι οταν με το καλο γυρισεις μονιμα Ελλαδα .. ΕΕΕεε τοτε θα σε εχω σε αποκλειστικοτητα !!
Να μου προσεχεις (στο εχω πει κι αλλες φορες αυτο αλλα το ξαναλεω !!) και να θυμασαι πως εχεις μια φιλη εδω που σε περιμενει πως και πως !! Και το εννοω αυτο !

[size=18]Σ'αγαπω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ !!!!!!![/size]  :lol:  :lol:  :wink:  :wink:

Υ.Γ. LaStDrIvE σε βλεπω  :twisted:  :twisted:  ασε τις μυστικες οργανωσεις !! χαχαχαχαχα ! Ειπαμε ... βαζω τα δυνατα μου για να ερθω !!  :P  :P  Οσο για το Λιλακι .. σου εχω πει 100 φορες να την γνωρισεις να μου την προσεχεις ... ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ????  :evil:  :evil:  Κανονισε punkaki ... θα σου φαω τα αφτια λεμε !  :P

Ntama

Για μένα το Ποιζονάκι...

είναι κάπως έτσι....  :wink:  :wink:

Σ'αγαπώ γλυκεία μου  :)  :)

PoiSoN_GiRL

:oops:  :oops:  :oops:  :oops:

[size=24]Κι εγω σ'αγαπωωωωωωωωω ![/size]

LaStDrIvE

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Υ.Γ. LaStDrIvE σε βλεπω  :twisted:  :twisted:  ασε τις μυστικες οργανωσεις !! χαχαχαχαχα ! Ειπαμε ... βαζω τα δυνατα μου για να ερθω !!  :P  :P  Οσο για το Λιλακι .. σου εχω πει 100 φορες να την γνωρισεις να μου την προσεχεις ... ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ????  :evil:  :evil:  Κανονισε punkaki ... θα σου φαω τα αφτια λεμε !  :P

Tha pame mazi vre den eipame otan ertheis? eee?!?!?! ante syntomeveeeeeee.... Enia sou erxomasteeeeeeeeeee ek tou borra !!!!!!!!!!!!!:))))))

filika
alexandros

PoiSoN_GiRL

Και ποιος θα μου την προσεχει μεχρι να ερθω ? ε ? Ε ? ε ? ΕεΕεεΕ ???   :roll:  :roll:  :roll:

TetiQ

Poison_girl..... :queen:  :bounce:  :bounce:  :salut:  ...edw isxuei auto pou leme oti to onoma -nick- den antistoixh sto atomo...lol   ]

minoraki

Παράθεση από: "TetiQ"Poison_girl..... :queen:  :bounce:  :bounce:  :salut:  ...edw isxuei auto pou leme oti to onoma -nick- den antistoixh sto atomo...lol   ]
:D  :D θα συμφωνησω απολυτα με την τετουλα! ποιζονακι=ενα γλυκυτατο κοριτσι! γι αυτο της συγχωρουμε παντα το μπαχαλο που κανει ολα τα θεματα.....καμμια φορα δεν θυμαμαι καν ποια ειναι η αρχη τους! χαχα! φιλια πολλα κουκλα μου....και...να προσεχεις τον alexander the greatest!(ετσι θελει να τον αποκαλουμε  :) )

Enia

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Και ποιος θα μου την προσεχει μεχρι να ερθω ? ε ? Ε ? ε ? ΕεΕεεΕ ???   :roll:  :roll:  :roll:

:roll:  :roll:  :roll: αντέχω λίγο ακόμα....
αλλά έλα γρήγορα λεεεεεε....  :oops:
σμουτς...  :oops:

Ntama

Μια αφιέρωση για το Ποιζονάκι μου....  ]

minoraki

:roll:  :roll:  :roll: καμμια αφιερωση με ουισκακι για το καημενο το μινορακι δεν υπαρχει?   :cry:  :cry:

1937 Επισκέπτες, 0 Χρήστες