Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 268
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 230
  • Total: 230

ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ & ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ...

Ξεκίνησε από Ntama, Ιουνίου 07, 2005, 03:12:48 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

freak

Παράθεση από: "riaghul"Εγω παλι...ειμαι υπερ της αποψης..

Ο,τι επιτρεψεις να σου συμβει ,σου συμβαινει...
Αν δεν το επιτρεψεις ...δεν σου συμβαινει..

(το ξερω οτι θελει περισσοτερη αναλυση...
αλλα ΤΟ ΛΑΚΩΝΙΖΕΙΝ ΕΣΤΙ ΦΙΛΟΣΟΦΕΙΝ)

:)

ayto to an den epitrepeis den sou symbanei kapws mou ka8etai perierga...den polysymfwnw. kapoies fores mas tyxainoun k katastaseis pera twn dynamewn k ths apodoxhs mas.

Ntama

Φρικ, εχεις δικιο...

καμία φορά συμβαίνουν και πράγματα... που δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα... και κάτι τέτοιο μου σηνέβη πρόσφατα... και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα... και πνιγόμουν....

riaghul

ακριβως αυτο ελεγα..freak
Ο,τι ΟΛΑ ..εμπιπτουν στη γενικωτερη φιλοσοφια και σταση ζωης
που εχει ο καθεις...
Η αποδοχη των καταστασεων...ειναι θεμα φιλοσοφιας..
Σιγουρα ομως...μας συμβαινουν ..οσα αντεχουμε...

freak

den symfwnw apolyta riaghul. oti stash zwhs k na kratas kapoio symbibasmo 8a ton kaneis. allwste den einai ntroph na symbibazesai h na apodexesai thn epiroh kapoiou se esena. to se ti symbibazesai k to se ti se ephreazei ta ka8orizei ola.

Ntama

Καλή μου riaghul

Και δυστυχώς μερικές φορές μας συμβαίνουν πράγματα που ευχόμαστε κάθε μέρα να μην μας συμβούν ποτε...   :?

Και τότε, δεν τα αντέχουμε με τίποτα.... :( ... κι'αρχίζουμε κι'αλλάζουμε... για την ακρίβεια "μεταλλασόμεθα"...

freak

Παράθεση από: "Ntama"Φρικ, εχεις δικιο...

καμία φορά συμβαίνουν και πράγματα... που δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα... και κάτι τέτοιο μου σηνέβη πρόσφατα... και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα... και πνιγόμουν....

den kserw ti sou synebh k den 8elw na diakindynepsw na pw kamia mpourda....pera apo ta genikologa tou kouragio k ypomonh den kserw ti allo na pw. oloi pername katastaseis pnigmou, den kserw to mege8os tou dikou sou. apla kalo einai na prospa8eis na kolymphseis gia na sw8eis, metaforika panta me aformh to ''pnigomoun''.

PoiSoN_GiRL

Μαρακι καλημερα κι απο μενα.
Προσωπικη μου αποψη (μιας και προσφατα το βιωσα) ειναι πως μεσα σε μια στιγμη μπορει να ανατραπει ολοκληρη η ζωη ενος ανθρωπου ..
Υπαρχουν περιπτωσεις που ευθυνεται ο ιδιος ο ανθρωπος για καποιες ''ατυχιες'' και υπαρχουν στιγμες που στεκει ανημπορος και δεν μπορει να κανει κατι  .. και τοτε ειναι που ''πνιγεται''
Το πιο σημαντικο , πιστευω, ειναι αυτο που ειπε ο freak . Κουραγιο και υπομονη. Ευχομαι οτι κι αν ειναι αυτο .. να περασει γρηγορα .. και οσο πιο ανωδυνα γινεται .
φιλια πολλα Μαρακι μου !   :wink:

riaghul

Μαλλον θα με αναγκασετε να γραψω αναλυτικα...

Ο ανθρωπος πορευεται εχοντας διαρκως στο μυαλο του
σχεδια , ονειρα..που προσπαθει να πραγματοποιησει..
Ειναι δεδομενο οτι τις περισσοτερες φορες δεν ερχονται
οπως εμεις διαγραφουμε τη ζωη...
Γιατι η Ζωη εχει διαγραψει τη πορεια της...
κι εμεις ανυποπτοι επιβατες...ανεβαινουμε και κατεβαινουμε...
Αυτη τη γνωση..την ξεχναμε...
Αφηνουμε το νου να μας παρασυρει στα δικα του παιχνιδια...
Σαφως και συμβαινουν πραγματα που μπορει να φτανουν τα ορια
του τραγικου...Αυτο  διαδραματιζεται γιατι  ετσι  θα γινει..
γιατι δεν μπορεις να το αλλαξεις...γιατι πρεπει να το μαθεις..
Κι επειδη δεν εχει αγγιξει το νου σου..σε καταβαλλει...
Αυτο εννοουσα ..οταν ειπα ..οτι το επιτρεπουμε να συμβει...
Δεν ειναι αδυναμια..δεν ειναι πονος
Μα ειναι..το οτι δεν περασε απο τη σκεψη μας...
Ειναι το ξαφνιασμα...και οι αμυνες που εχουμε για να το
αντιμετωπισουμε...
Χαθηκαμε...αρα ..επιτρεψαμε στον αρνητισμο..να μας
καταβαλλει...

(μου εχουν συμβει πολλες "ατυχιες"
Μετα απο ωριμη σκεψη..καταλαβα οτι εγω επετρεψα να τις δω
ως ατυχιες...σε αλλους θα ηταν συμφορες..μα και σε αλλους
καποια δυσκολα παιχνιδακια...)
Μπορεις να χαμογελας στην ατυχια???
 :)  :)  :)  :)  :)

Ntama

riaghul...

δεν σε λέω ...φιλοσόφα τυχαία...  :wink:  :wink:

σμουατςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Ntama

Ποιζονάκι μου αγαπημένο....

Το θέμα είναι ότι με έπιασες και ότι κατάλαβες ότι δεν έβαλα το θέματακι τυχαία... :wink:  :wink:

... ευχαριστώ... για όλα.... :D  :D  :wink:  :wink:  (ξέρεις εσύ :wink: )

freak

Παράθεση από: "riaghul"Μαλλον θα με αναγκασετε να γραψω αναλυτικα...

Ο ανθρωπος πορευεται εχοντας διαρκως στο μυαλο του
σχεδια , ονειρα..που προσπαθει να πραγματοποιησει..
Ειναι δεδομενο οτι τις περισσοτερες φορες δεν ερχονται
οπως εμεις διαγραφουμε τη ζωη...
Γιατι η Ζωη εχει διαγραψει τη πορεια της...
κι εμεις ανυποπτοι επιβατες...ανεβαινουμε και κατεβαινουμε...
Αυτη τη γνωση..την ξεχναμε...
Αφηνουμε το νου να μας παρασυρει στα δικα του παιχνιδια...
Σαφως και συμβαινουν πραγματα που μπορει να φτανουν τα ορια
του τραγικου...Αυτο  διαδραματιζεται γιατι  ετσι  θα γινει..
γιατι δεν μπορεις να το αλλαξεις...γιατι πρεπει να το μαθεις..
Κι επειδη δεν εχει αγγιξει το νου σου..σε καταβαλλει...
Αυτο εννοουσα ..οταν ειπα ..οτι το επιτρεπουμε να συμβει...
Δεν ειναι αδυναμια..δεν ειναι πονος
Μα ειναι..το οτι δεν περασε απο τη σκεψη μας...
Ειναι το ξαφνιασμα...και οι αμυνες που εχουμε για να το
αντιμετωπισουμε...
Χαθηκαμε...αρα ..επιτρεψαμε στον αρνητισμο..να μας
καταβαλλει...

(μου εχουν συμβει πολλες "ατυχιες"
Μετα απο ωριμη σκεψη..καταλαβα οτι εγω επετρεψα να τις δω
ως ατυχιες...σε αλλους θα ηταν συμφορες..μα και σε αλλους
καποια δυσκολα παιχνιδακια...)
Μπορεις να χαμογελας στην ατυχια???
 :)  :)  :)  :)  :)

symfwnw oti poreyomaste exontas sto myalo mas oneira k sxedia, oi perissoteroi toulaxiston apo emas. diafwnw plhrws sto oti h zwh exei diagrapsei thn poreia ths. thn poreia tou o ka8enas thn diagrafei se syndiasmo me tis katastaseis pou zei k ta proswpa pou ton peribaloun.  to den mporeis na to allakseis einai sxetiko. gia mena ola ofeilontai se an8rwpines prakseis. kapoies apo aytes mporeis na tis ephreaseis. kapoies alles oxi. aytes pou den ephreazontai einai k aytes pou epidroun sthn zwh sou xwris na mporeis na antidraseis, aneksarthtws tou poso afhneis to noy sou na tis katalabei. ola 8ema epilogwn k dynatothtwn einai.

riaghul

freakako....
τα ιδια λεμε ...τελικα
αλλοιως τα ξεστομιζεις εσυ
κι αλλοιως εγω...
Μου αρεσει που αντιδρας ομως....
 :)  :)  :)
Να εισαι καλα και να κατανοεις  τις πραξεις σου..
Αυτες που μπορεις να ελεγξεις....

:wink:

freak

ok tote.......to diaforetika egeite ston tropo ekfrashs tou ka8enos.
na eisai k esy kala k na peseis gia ypno grhgora.... giati mas blepw ws to prwi na apanta o enas ston allo... :)

PoiSoN_GiRL

φτου σας ! (μην σας ματιασω ...) πηγατε στα κρεβατακια σας κι εγω τριγυριζω σαν την αδικη καταρα μονη μου ... αισχοςςςςςςςςς ! γυριστε πισωωωωωωωω   :bounce:  :pale:  :|

minoraki

Παράθεση από: "fmas"Στο 90% των περιπτώσεων λέμε ότι είναι η κακιά στιγμή........ Μήπως τελικά δεν είναι η κακιά στιγμή και είναι η απροσεξεία η δικιά μας ή και η αδιαφορία μας?????? Δηλαδή αν εγώ τρακάρω με το αυτοκίνητό μου οδηγώντας σαν τρελλός και τρακάρω δεν μπορώ να πω ότι ήταν η κακιά στιγμή....... Άκουσα χτες για κάτι που έγινε στο κολυμβητήριο του Χαλανδρίου και δεν ξέρω αν εννοεί αυτό η Ntama, αλλά όσο τραγικό και να είναι αυτό που λέω, δεν μπορώ να θεωρήσω ότι ήταν η κακιά στιγμή για το κοριτσάκι όταν, αφού κολυμπάει 3 χρόνια μπήκε στο νερό με γεμάτο στομάχι...........

Πάντα Φιλικά,
Fmas

Υ.Γ. Αυτή είναι η δικιά μου άποψη.... Αν τώρα λέω χαζομάρες απλά αγνοήστε με...................
εγω θα συμφωνησω με τον γιαννακο μας.....το παραδειγμα που εφερε με το τρακαρισμα και το κοριτσακι με βρισκει 100% συμφωνη....αναλογο παραδειγμα εχω και εγω με τον γιο μου, ο οποιος οδηγουσε τη μηχανη του χωρις κρανος, χωρις αδεια και διπλωμα οδηγησης, εχοντας πιει αρκετα σφυνακια.....αποτελεσμα ηταν το σοβαροτατο τροχαιο που ειχε και διωξη αυτεπαγγελτα της τροχαιας για τις πιο πανω παραλειψεις του....ο,τι και να του λεγαμε, αυτος δεν ακουγε τιποτα.....νομιζω οτι η στιγμη του τροχαιου ηταν αναμενομενη και οχι "ηταν η κακια στιγμη"! απο την αλλη ομως, εαν σε εναν ανθρωπο συμβει μια καρδιακη προσβολη ή ενα εμφραγμα, αυτες ειναι καταστασεις που δεν μπορουμε να τις αποφυγουμε.....ειναι τραγικες, μας ανατρεπουν ολοκληρη τη ζωη μας, αλλα ειμαστε ζωντες οργανισμοι και κατι τετοια ειναι αναμενομενα! αυτη ειναι και η δικη μου αποψη! φιλια πολλα μαιρουλα μου! και ο,τι θελεις εγω ειμαι εδω!

230 Επισκέπτες, 0 Χρήστες