Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 617
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 630
  • Total: 630

ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ & ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ...

Ξεκίνησε από Ntama, Ιουνίου 07, 2005, 03:12:48 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

fmas

Παράθεση από: "Ntama"ΦΜΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΘΑ ΣΟΥ ΘΥΜΩΣΩ !!!  :evil:  :evil:  
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ  -ΜΑ ΠΟΤΕ- ΔΕΝ ΛΕΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ

(Με κάλυψες...  :wink: )

Mairoulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa σμούτς....

Ntama

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"φτου σας ! (μην σας ματιασω ...) πηγατε στα κρεβατακια σας κι εγω τριγυριζω σαν την αδικη καταρα μονη μου ... αισχοςςςςςςςςς ! γυριστε πισωωωωωωωω   :bounce:  :pale:  :|

Και γω ολο το βράδυ Ποιζονίδιο μαζί σου στο ιντερνετ σαν την αδικη κατάρα τριγύριζα... οποτε, δεν ήσουν μόνη σου βρε!!!  :D  :D  :wink:

Ntama

Μινοράκι μου, φιλενάδούλα μου ζαλισμένη, τέτοια μου λες και με κάνεις και δακρύζω... αφού το ξέρεις ότι είμαι χαζο-ξανθο-ευαίσθητο και ζαλισμένο...  :oops:  :oops:  :roll:  :roll:  :wink:  :wink:

PoiSoN_GiRL

Καλα λεω εγω αυτο το φορουμ ειναι στοιχειωμενο !! Πεσανε ολα τα νυχτεριδακια μαζεμενα κι αντε να δουμε φως !!  :wink:  :wink:

Ntama

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Καλα λεω εγω αυτο το φορουμ ειναι στοιχειωμενο !! Πεσανε ολα τα νυχτεριδακια μαζεμενα κι αντε να δουμε φως !!  :wink:  :wink:

Εχεις δίκιο Ποιζονίδιο... το παραξενυχτήσαμε ολα τα νυχτεριδάκια πάλι χτες....  :lol: (για ρίξε πληροφοριες κι'από δώ....  :wink:  :wink: )

Ntama

Στιγμές...

Εμείς φτιάχνουμε στιγμές.. κι οι στιγμές φτιάχνουν εμάς.

Το πλήρωμα του χρόνου έρχεται κι απ'τα δυο...

See_Me

Αν δεχτούμε ότι η ζωή και ο ίδιος ο κόσμος μας δεν είναι τίποτα άλλο από ενέργεια σε διάφορες μορφές, θα δούμε ότι η κάθε μορφή ενέργειας είναι αυτόνομη, με δικό της κύκλο "ζωής", δικό της μονοπάτι στο οποίο συναντάει μορφές με κοντινούς ή εφαπτόμενους κύκλους "ζωής" αλλά με μοναδικά κοινό προορισμό]

Valia

Παράθεση από: "freak"egw pisteyw oti ftaine oi an8rwpoi......allwste k oi stigmes apotelesma an8rwpinwn praksewn k allhlepidrasewn einai. den yparxoun apo mones tous. apo ekei k pera allos exei megalyterh ey8ynh allos ligoterh, allos exei megalyterh dynamh epirrohs allos mikroterh....den eipe kaneis oti ola einai dikaia se ayton ton kosmo...

Συμφωνώ εν μέρει, γιατί δεν μπορώ να παραβλέψω ότι πολλές φορές υπάρχουν γεγονότα που απλά είμαστε θεατές και στα οποία δεν έχουμε καμμία συμμετοχή κι αυτά άμεσα ή έμμεσα επηρρεάζουν την ζωή μας. Ωστόσο είναι στο χέρι ο τρόπος που θα τα αντιμετωπίσουμε, έτσι ώστε να έχουμε την μικρότερη αρνητική επίδραση. Η αντιμετώπιση λοιπόν νομίζω ότι είναι αποκλειστικά στην δική μας ευχέρια κι όχι αυτό καθ'εαυτό το συμβάν.

Evitaki

η ζωη σου δινει στιγμες που ανατρεπουν τις αποψεις που υποστηριζες για χρονια...........
υπαρχουν στιγμες που απλα ειμαστε θεατες
υπαρχουν στιγμες που προκαλουμε την τυχη  μας..
μυπως ολα συμβαλλουν κ η ζυγαρια μισομοιραζει τις ευθυνες χωρις να υπερισχυει τπτ????????

Ntama

Παράθεση από: "evita_79"η ζωη σου δινει στιγμες που ανατρεπουν τις αποψεις που υποστηριζες για χρονια...........
υπαρχουν στιγμες που απλα ειμαστε θεατες
υπαρχουν στιγμες που προκαλουμε την τυχη  μας..
μυπως ολα συμβαλλουν κ η ζυγαρια μισομοιραζει τις ευθυνες χωρις να υπερισχυει τπτ????????

Ελα μου ντε????????  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

Evitaki

αν το σκεφτεις ολα ειναι μια αλυσιδα.........
τιποτα δεν γινεται τυχαια ειτε το προκαλουμε ειτε οχι

Ntama

Παράθεση από: "evita_79"αν το σκεφτεις ολα ειναι μια αλυσιδα.........
τιποτα δεν γινεται τυχαια ειτε το προκαλουμε ειτε οχι

Ναι, εχεις όντως δίκιο... αν και σίγουρα θα έχεις πει και συ τη φράση : "... ήταν η κακιά στιγμή" ή "... ήταν η κακιά η ώρα..." συμφωνεις Εβιτούλα μου?? Κάτι τέτοιο σκέφτηκα και γω κάποια "κακιά στιγμή" και ανέβασα το θέμα... Πες μου την γνώμη σου...

Evitaki

ναι νταμουλα μου το εχει πει πολλες φορες αλλα
μετα απο την συγχηση τα εβαλα κατω κ βρηκα
οτι δεν ηταν μονο αυτο........
στη τελικη μακρυα απο μας οι κακες στιγμες.........
οχι τπτ αλλο ειναι κ δευτερα κ πρεπει η βδομαδα να βγει σωα :wink:  :wink:  :wink:

Ntama

Παράθεση από: "evita_79"ναι νταμουλα μου το εχει πει πολλες φορες αλλα
μετα απο την συγχηση τα εβαλα κατω κ βρηκα
οτι δεν ηταν μονο αυτο........
στη τελικη μακρυα απο μας οι κακες στιγμες.........
οχι τπτ αλλο ειναι κ δευτερα κ πρεπει η βδομαδα να βγει σωα :wink:  :wink:  :wink:

Ναι Εβιτούλα μου, εχεις δίκιο... Δευτέρα σήμερα.... αντε και καλή μας εβδομάδα... και από δω και πέρα όλα να μας πάνε πρίμα  ]

Ntama

Και μόλις μου 'ρθε στο μυαλό ενα τραγούδι που έλεγε...

Υπάρχουν στιγμές που αναπολώ...
Τ'αθώα χρόνια μου που πήγαν...
Μα όσο κι'αν ψάξω να τα βρώ...
Στιγμές θα μείνουν, που δεν ήρθαν...

630 Επισκέπτες, 0 Χρήστες