Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 232
  • Total: 233
  • Leon

Γράψτε κάτι για τον από πάνω

Ξεκίνησε από zarkvilion, Ιουνίου 18, 2005, 10:35:47 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Valia

Πολύ πολύ καλό παιδί.....
Με τρομερό χιούμορ και πολλές κρυμμένες ευαισθησίες...
Είναι απο τα ελαχιστα άτομα που έχω γνωρίσει και χαίρομαι απίστευτα :D

See_Me

xhmeia

aytopepoithisi k tsampoykas  :D

(exogamo gelas me tis apories moy st agglika?
exases ta kalytera poy na evlepes otan protompika sta site tis apories moy me to intenet akomi gelao  :D  :D  :D  :D ase ta sardam moy ta kaliterotera.....gmt eprepe na ta eixa kratisi tha poylage poli to vivlio )

(valia polixroni koritsaki moy esto kathisterimena )

eye_

metrimeni kai sovari.. oti perimena.. kales entipwseis apo to ligo pou ti gnwrisa

junkie

τι να πω καλέεεε????  αφού δεν την ξέρω....???????  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

vasilis

Και εγω δεν σε ξερω μαμω την τρελλα μου να γραψω για μενα;

minoraki

:bounce:  :bounce:  :bounce: θα γραψω εγω για τον μπιλλακο? με μεγαλη μου χαρα  :D  :D  :D ! ηταν απο τους πρωτους που με καλοδεχθηκαν στο σαιτ....γεματος χιουμορ....καλη διαθεση.....την πρωταπριλια μου εκανε μια μεγαλη πλακα, λεγοντας μου οτι ηταν στην αθηνα! αρχισα να ξεσηκωνω τον κοσμο....και στο τελος (γελωντας μεχρι δακρυων) μου ειπε οτι μου εκανε πλακα.....λογω πρωταπριλιας! οσες φορες εχουμε μιλησει, λεμε συνεχως αστεια και ειναι παντοτε καλοπροαιρετος!  και ερωτευμενος..... :oops:  :oops:  :oops: ! βασιλακη μου γλυκειε.....τα περνας καλα και να μεινεις παντοτε τοσο ειλικρινης, ζωντανος, ανατρεπτικος.....! φιλια!

vasilis

Eισαι κακια μινορακι δεν αφησες εμενα να γραψω για μενα  :P  :P  :P  :P  :twisted:

xhmeia

minoraki  :arrow: KYRIA !!!!!!!! :D  :D

soy dinei thn entyposh oti einai teleia s oloys toys roloys(mhtera,filh,gynaika)
glykia ,exypnh,dynamikh,eyais8hth,romantikh,kalosynath ,xioymor

8a ths phgaine poly na foraei kapela  :wink:

basili esena den se xero opote eipa gia polly

vasilis

Αγαπητη χημεια μακαρι και εγω να ηξερα τον εαυτο μου

junkie

βασίληηηηη....Μαρία με λένε καλέεεεεε  ή αλλιώς bass junkie......... :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

kap

οιά είσαι 'συ :lol:
έχω να μπω καιρό στο φορουμ και έχω χάσει κάπως την μπάλα :lol:

junkie

My name is.....junkie.....
[size=18]BASS JUNKIE!!!!!      [/size]:wink:   :wink:  :wink:  :wink:  :P  :P  :P  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)

kap

ΕΕΕΕΕΕ τώρα που σε ξέρω, δεν έχω να πω τίποτα κακό!!!!!!!!! :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

junkie

Χαχαχαχα.... αυτό έλειπε....   Κap ???? Αστείος από ότι δείχνει..

232 Επισκέπτες, 1 Χρήστης