Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 204
  • Total: 204

Γράψτε κάτι για τον από πάνω

Ξεκίνησε από zarkvilion, Ιουνίου 18, 2005, 10:35:47 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

xhmeia

αααα εσενα θα σε λεω γαυρινονυφουλα ε???????

riaghul

kι εγω ..προσπαθω να συνθεσω..
Να συλλεξω στοιχεια..
να τα βαλω ολα μαζι ..να τα ανακινησω
να τα ξανσκεφθω
και το αποτελεσμα να ειναι ....μα ολα τουτα ειναι
Χημεια..τελος παντων... :)

xhmeia

σε γνωριζω .....σ εχω δει ...μεσα απο λογια ανθρωπων που εκτιμω πολυ .....
δυνατη γυναικα
"παμπλουτη" ψυχη

tristana

Πιστεύω πως αν δεν έχεις κάτι καλό να πεις μην λες τίποτα.

Γι'αυτό λέω ευθαρσώς ότι μου αρέσει η Χημεία.

See_Me

Την Τριστάνα τη γνωρίζω (εικονικά) από διάφορες ιστοσελίδες.
Νομίζω ότι τόσο καιρό έχει παραμείνει ίδια, με την ίδια αίσθηση χιούμορ, με ατάκες που αν τις καλοδιαβάσεις θα κουφαθείς ή θα ξεκαρδιστείς στα γέλια (πάντα με καλοπροαίρετη διάθεση), με κάποιες συμβουλές που δίνει (έμμεσα ή άμεσα) που αν τις εφαρμόσει κανείς σωστά θα είναι χρησιμότατες στη ζωή του, που λατρεύω το γατί που έχει για αβαταρ (έμαθα ότι το λένε λίλα ]

kap

πάνω από όλα ΚΑΛΟ πΑΙΔΙ :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

zarkvilion

Υπέρβαρος και γεμάτος χοληστερίνη!!! ]

junkie

Πολύ καλή ψυχή και συμπονετική....  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)

Anonymous

Φιλενάδαααααααααααα  ]

See_Me

Να πω για το Γωγουλινίνι  ](θα μεγαλώσεις και θα βαρεθείς τα "παραλίγο οφσάιντ" και λοιπούς κανονισμούς που ισχύουν μόνο στους αγώνες σας :evil: ).[/i]
 Χθες που σε είδα, διασκέδασα πολύ, γιατί ήταν καλή η παρέα και το γενικό κλίμα, αλλά και γιατί θυμήθηκα ότι μου αρέσει ο άνθρωπος που διαβάζω στα post εδώ μέσα να είναι ο ίδιος έξω.
 Μου αρέσεις έτσι όπως είσαι...θα ήθελα να μην ήσουν τόσο χαμηλών τόνων, αλλά πιστεύω ότι έρχεσαι σε κέφι, βγαίνεις από το καβούκι σου και περνάς καλά, όπως και ο κόσμος που είναι μαζί σου.
 Είσαι από τα άτομα που χαίρομαι να είμαι στην παρέα μαζί τους. Άσε που πιστεύω ότι είσαι αληθινός άνθρωπος και ειλικρινής, 2 από τις υπέρτατες αρετές για όσους έχω στο περιβάλλον των φίλων μου.

Ελπίζω κι όταν έρθουν και άλλες αντάρες στη ζωή σου, να μη χαλάσεις, αλλά να παραμένεις έτσι, πρώτα για σένα, γιατί πάνω από όλα εσύ πρέπει να είσαι καλά για να είναι καλά και όλοι οι άλλοι γύρω σου.

(σνιφ...σνιφ....ξέμεινα και από χαρτομάντηλα γμτ  :evil:  :cry:  :evil: )

Φιλάκια Γωγουλινινινινινινινινιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι  :hug2:  :thumright:

Anonymous

Ααααχχχχ Χαρουλίνααααα μου,
πραγματικά είσαι όνομα και χάρη που λένε!!!
¨
Να σου πω την αλήθεια, όταν σε πρωτογνώρισα δεν σε συμπάθησα αμέσως, δεν ξέρω γιατί, μάλλον το όνομά σου (Χαρά) με χάλασε λίγο αρχικά...( είχα μια προκατάλληψη με το όνομα, κακή εμπειρία καταλάβες; ]

See_Me

Μαθήματα δε μπορώ να κάνω, λόγω του ότι είμαι μικρότερή σας, αλλά επειδή έχω διαφορετικές εμπειρίες από εσάς, μπορώ να σας δώσω τη συμβουλή μου, ώστε να περάσετε την κατάσταση με το δυνατόν λιγότερο πόνο για σας.

Και όσον αφορά τη συνονόματή μου...πες μου τι σε έκανε να πάω να τη γδάρω ]

tristana

Τη Σι Μι (Φιλ Μι) τη σκέφτομαι πάντα χαμογελώντας και νιώθοντας
έναν πόνο στην κοιλιά -από τα πολλά γέλια-.
Τη συμπάθησα με το φερστ ΛΟΛ. Εκτός από το χιούμορ της μου αρέσει
ο αυθορμητισμός της και ότι δεν φοβάται να πει την άποψή της και να την υποστηρίξει. Πιστεύω -έτσι διαισθητικά όπως κάνω πάντα- ότι είναι ένα ευαίσθητο, γλυκό πλάσμα με κοφτερό μυαλό, καλοπροαίρετη και ανοιχτόμυαλη. Διαθέτει ισχυρή προσωπικότητα άρα δεν την πάνε -και καλά κάνουν- όσοι είναι δήθεν,ι συμπλεγματικοί και εκείνοι που θέλουν
μόνο να τους χαϊδεύεις τα αυτιά. Τη θυμάμαι πάντα δυναμική και να μην πτοείται από διάφορα σαχλεπίσαχλα. Ευγενέστατη -σε χαιρετούσε πάντα
με μια γνήσια χαρά- και πρόθυμη να ακολουθήσει το καλαμπούρι της παρέας. Εν ολίγοις, ένα κορίτσι χάρμα. Παθιασμένο, πανέξυπνο, πειραχτήρι. Αν ήμουν άντρας δεν θα μου γλίτωνες! ΧΕΧΕΧΕΧΕ! (Αυτό το τελευταίο αν το  διαβάσει η Σπελ Μου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ, ΟΚ; Είναι κάτι χειρότερο!!!!!)  :lol:
Με εκτίμηση. (Το κουκλί στο άβαταρ δεν είναι η Λιλούκω μου. Εκείνη είναι
η καλλονή των εφτά φεγγαριών! Επειδή έχω την βάσιμη υποψία ότι μας διαβάζει εδώ μέσα... και δεν αντέχω τα μούτρα!)

See_Me

Τριστάνα

είσαι σίγουρα γυναίκα  ]

spellbound

Λοιπον..... χε χε χε .......

Τα θετικα :   Εισαι οξω καρδια,  με χιουμορ, τα λες χυμα και τσουβαλατα οταν το νοιωθεις (το τελευταιο μπορει καινα σου βγει σε κακο αλλα εσυ ξερεις καλυτερα  :)

Τα αρνητικα : Μαρη τσακισου και φυγε μακρια απο τη Τρις μου μη σου βγαλω το μαλλι τριχα-τριχα.!

Οριστε μας  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:

:P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

204 Επισκέπτες, 0 Χρήστες