Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 205
  • Total: 205

Γράψτε κάτι για τον από πάνω

Ξεκίνησε από zarkvilion, Ιουνίου 18, 2005, 10:35:47 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

chriastina

Αυτό το μικρό είναι καταπληκτικό,
ώρες ώρες όμως μου τσακίζει το νευρικό σύστημα με τα τιρκουάζ του
αλλά τι να κάνουμε,μικρό είναι,να το πληγώσουμε? δεν κάνει!
....σε καλό δρόμο σε βρίσκω μικρή και σε χαίρομαι....go on!

junkie

Να σαι καλά για τα καλά σου λόγια  Κριστιάννα!!! Αυτά πέστα και σε άλλους σε παρακαλώ γιατί πολλές φορές δίνω λάθος εντύπωση....Δεν πειράζει όμως κάπου είχα διαβάσει]

Τι να πω για σένα???

Χμμμμ  Διορατική και πάντα με την καλή κουβέντα απ'ότι έχω προσέξει εδώ μέσα .....Και καλοπροαίρετη.....
  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)

Anonymous

Αυτό ακριβώς που είπες μόνη σου Μαράκι...δίνεις την λάθος εντύπωση... γιατί όμως? ]

junkie

:roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

πιστεύω απάντησα με κάποιο "ρητό"......πραγματικά το νιώθω και το πιστεύω αυτό που έγραψα το ότι "σε όποιον αρέσω..."....
Υπάρχουν άτομα που με συμπαθούν και άτομα που δεν με συμπαθούν,ειλικρινά δεν με ενοχλεί καθόλου γιατί τα αισθήματα είναι πολλές φορές αμοιβαία....Ο καθένας έχει διαφορετικό τρόπο σκέψης...
Και άτομα που δεν με συμπαθουν μία εγώ δεν τα συμπαθώ δέκα...Σε κάτι τέτοια είμαι κάθετη,γιατί όταν δεν έχω προκαλέσει κάτι κακό σε κάποιον δεν δέχομαι ορισμένη συμπεριφορά. Αυτά .Ελπίζω να κατατόπησα εδώ μέσα όσους με συμπαθουν και όσους ΔΕΝ με συμπαθούν,που σίγουρα είναι περισσότεροι αλλά δεν πειράζει  c' est la vie  όπως λενε και οι Γάλλοι.....

Valia

Προσωπικά δεν την γνωρίζω αλλά και μόνο γι'αυτό που είπε... ''σε όποιον αρέσω'' την εκτίμησα, λίγοι άνθρωποι δεν κρύβονται πίσω απο το δαχτυλάκι τους και δεν προσαρμόζουν την συμπεριφορά τους για να γίνουν αρεστά σε όλους.. Θεωρώ ότι είναι απόλυτα αυθόρμητη και ειλικρινής.. Αν δεν πέφτω έξω σε συγχαίρω και σου εύχομαι να παραμείνεις έτσι.

junkie

Σ'ευχαριστώ και σένα Βάλια, ειλικρινά δεν μου αρέσει να έίμαι όπως θέλουν και βολεύονται οι άλλοι..Ας με κάνουν παρέα και με τις παραξενιές μου και με τα καλά μου άλλωστε όλοι οι άνθρωποι έχουμε παραξενιές.. Αν δεν τους ταιρίαζει ο χαρακτήρας μου με τον δικό τους ΔΕΝ τους βάζει ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ να είναι μαζί μου,έτσι νομίζω και 'γω αν δεν συμπαθώ κάποιον προσπα΄θώ να τονβ έχω σε απόσταση....
Εμένα το κακό μου είναι ότι άμα με ενοχλήσει κάτι δεν θα το κουτσομπολέψω αλλού θα το πω στον άμεσα ενδιαφερόμενο είτε του αρέσει δεν του αρέσει...Και ας παρεξηγηθεί δεν θα κάθομαι να "γλύφω" και να μιλάω στον καθένα όπως εκείνος θέλει...Θα συμπεριφέρομαι όπως ξέρω όχι όμως ότι θα προσβάλω σε όλα βάζω κάποιο όριο... Έτσι με έμαθαν οι γονείς μου,έτσι μεγάλωσα χωρίς να υποκρίνομαι για να ευχαριστιούνται τρίτοι και να είμαι δυσαρεστημένη εγώ.  
Αυτά είχα να πω για μένα...

Όσον αφορά την Βάλια και γω δεν την ξέρω ελπίζω να την "γνωρίσω" εδώ  μέσα... :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)

various

δεν γνωριζω τα παιδια του τσατ δυστηχως λογο αποστασης (το κερατο μου μεσα) μ'αρεση που βρισκω εδω ατομα που εχουν καλη διαθεση και κατι να πουν.μαρια stay cool stay real stay bass junkie!!!

xhmeia

:arrow: ay8entikos,exipnos,endiaferwn,k panw ap ola psixoyla

olive

νατασσακι.... φιλια πολλα...αν και εχουμε χα8ει και δεν βλεπομαστε συχνα..  λοιπον λεω για την χημεια οπως καταλαβατε... υπεροχο κοριτσι και καλη φιλη... smooch!! : :P

minoraki

Παράθεση από: "xhmeia"minoraki  :arrow: KYRIA !!!!!!!! :D  :D

soy dinei thn entyposh oti einai teleia s oloys toys roloys(mhtera,filh,gynaika)
glykia ,exypnh,dynamikh,eyais8hth,romantikh,kalosynath ,xioymor

8a ths phgaine poly na foraei kapela  :wink:

basili esena den se xero opote eipa gia polly
νατασακιιιιιιιιιι.....πως το καταλαβες βρε κουκλα μου οτι μου αρεσαν και μου αρεσουν τα καπελα...αλλά δυστυχως δεν μου πανε  :( .......και.....σε ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σου λογια.... :oops:  :oops:  :oops: ! φιλια πολλα!

riaghul

Παράθεση από: "minoraki"]νατασακιιιιιιιιιι.....πως το καταλαβες βρε κουκλα μου οτι μου αρεσαν και μου αρεσουν τα καπελα...αλλά δυστυχως δεν μου πανε  :( .......και.....σε ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σου λογια.... :oops:  :oops:  :oops: ! φιλια πολλα!

εδω ολο καλα λογια λεμε??
Μου κανει εντυπωση.... :roll:
αντε να πω και κατι αλλο....

Μινορακι....
μια κυρια που δεν της πανε τα καπελλα
 :D  :D  :D

minoraki

:D  :D  :D  :D τζουτζουκαααααααααααααα.....μαρακιιιιιιιιιι....χαχα! νασαι καλα κουκλα μου....με εκανες και γελασα.....

:arrow: λοιπον θα πω και εγω κατι αρνητικο.....για να μην λεμε ολα τα καλα....σωστα ειπε το ριακι να μην χαιδευουμε αυτια.....
λοιπον το μαρακι ολο λεει οτι θα ελθει στην αθηνα....και αυτο δεν το εχουμε δει ακομα! μηπως..λεω μηπως, δεν το εχει βαλει καλα μεσα στο μυαλο της και απλως μας λεει οτι θα ελθει για να μην την πριζουμε ολοι μας με το "ποτε θα ελθεις και ποτε θα σε δουμε"? :roll:  :roll:

xhmeia

Παράθεση από: "riaghul"εδω ολο καλα λογια λεμε??
Μου κανει εντυπωση.... ][/color]

egw ria  moy pantws lew kala logia mono g aytoys poy simpathw alithia -ws tora-
gia alloys poy den sympathw -kai den  yparxei idiaiteros logos ...apla den moy bgazoyn kati thetiko -den milaw katholoy ...(h lew ayto poy thelw me diplwmatia  :wink: )den yparxei logos omws na eimai agenhs ase poy mporei na exw pesei k exw.to idio kanw k g aytoys poy den gnwrizw kala .

oso gia sena kyria minor  :P k omws exw thn entypwsh oti tha soy pane alla prepei na  breis poio styl kapeloy soy paei... tha tairiaze me to olo romantiko poy bgazeis  :wink:

junkie

η βαζελομαμά δεν είσαι εσύ????    ]roll:  :roll:  :roll:  
Τί να πω για σένα? Η μόνη χημεία που γνώρισα ήταν η χημεία στο
ΤΕΕ......Και για να πω την αλήθεια την συμπάθησα κάπως....
 :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)

xhmeia

ε μικρουλα μου αν συμπαθησες αυτη τη χημεια ...εμενα να δεις  lol

δεν σε ξερω κοριτσακι μου απο κοντα ....θετικο παιδι μου φαινεσαι  :D

205 Επισκέπτες, 0 Χρήστες