Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 610
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ.......

Ξεκίνησε από Evitaki, Ιουνίου 22, 2005, 06:01:23 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Sotis

Παράθεση από: "evita_79"ti les kale?
k meta poios tha khnygaei o antras moy?
esena?emena?h k toys dyo? :P  :P  :P  :P  :P  :P
k  toys  dio   evitaki...meta  apo ayto  pou  tha  dei.... :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :wink:

Evitaki

ksefeygoyme apo to thema mas........
wraia h panselhnos :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

PoiSoN_GiRL

Εχει πανσεληνο αποψε κι ειναι ωραιαααααααααααααα
λαλαλαλα..
παρε τηλεφωνο τον κεραταααααααα
καλυτερα τωρα παρα μετααααααα
λαλαλαλα
 :shock:  :shock:

Evitaki

epeidh h plaka exei k ta oria ths.........
k mallon exoyme ksefygei
einai h teleytaia fora poy kanw plaka me opoiondhpote......
ksekatharizw thn thesh moy giati merika sxolia ksefeygoyn
apo ton elegxo

minoraki

περιμενω με ανυπομονησια την πανσεληνο του αυγουστου.....ειναι ο,τι καλλιτερο εχω δει στη ζωη μου.....σχεδον καθε χρονο απολαμβανω την αυγουστιατικη πανσεληνο στο ναυπλιο! ευλογημενη αργολικη γη!

chriastina

απο τα 16 μου περίπου παρατηρώ την επίδρασή της στην διάθασή μου και έχω καταλήξει πως η πανσέληνος μου βγάζει στην επιφάνεια με τον πιο έντονο τρόπο την αρνητική ψυχολογία μου στις αντίστοιχες περιόδους, εαν είμαι εκνευρισμένη καλό είναι να μην με συναντήσει άνθρωπος εκείνες τις μέρες δαγκώνω, εαν πάλι είμαι στεναχωρημέμη είμαι για να με κλαίνε οι ρέγγες (που λέει και μια φίλη μου) κ.ο.κ
όταν οδηγώ το βράδυ αποφεύγω να την κοιτάξω διότι το βλέμα μου μένει καρφωμένο πάνω της και είναι επικίνδυνο
με 2 λόγια την μισώ και την λατρεύω........

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "evita_79"epeidh h plaka exei k ta oria ths.........
k mallon exoyme ksefygei
apo ton elegxo

evitaki μου επειδη μαλλον το σχολιο ηταν για μενα, να ξεκαθαρισω κι εγω την θεση μου για να μην παρεξηγουμαι.
Παντα μα ΠΑΝΤΑ στηριζομαι στο θαρρος που δινει ο αλλος και ποτε δεν λειτουργω αυθαιρετα. Οταν λοιπον σε διαβαζω σε αρκετα θεματακια και βλεπω την ανεση με την οποια εκφραζεσαι θεωρω οτι απο μονη σου δινεις το θαρρος και δεν εννοω για κακοπροεραιτα σχολια  :lol:
Σε καμια περιπτωση δεν ηταν κακοπροεραιτο το σχολιο .. απλως συμμετεχω στην δικη σου πλακα και τιποτε παραπανω  :wink:

Sotis

k mallon exoyme ksefygei
apo ton elegxo
καλα  εβιτακι  εγω  δεν προκαιτε  να  σου  ξανακανο  πλακα.  χιλια  συγνωμη εχεις  δικιο....δεν   πιαζουνε ποτε  με  τετια  θεματα... :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

Evitaki

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"
k mallon exoyme ksefygei
apo ton elegxo

evitaki μου επειδη μαλλον το σχολιο ηταν για μενα, να ξεκαθαρισω κι εγω την θεση μου για να μην παρεξηγουμαι.
Παντα μα ΠΑΝΤΑ στηριζομαι στο θαρρος που δινει ο αλλος και ποτε δεν λειτουργω αυθαιρετα. Οταν λοιπον σε διαβαζω σε αρκετα θεματακια και βλεπω την ανεση με την οποια εκφραζεσαι θεωρω οτι απο μονη σου δινεις το θαρρος και δεν εννοω για κακοπροεραιτα σχολια  :lol:
Σε καμια περιπτωση δεν ηταν κακοπροεραιτο το σχολιο .. απλως συμμετεχω στην δικη σου πλακα και τιποτε παραπανω  :wink:

δημητρουλι μου ξερεις ποσο σάγαπαω κ ποσο αδυναμια σου εχω
να πω την αληθεια με πειραξε αλλα παει εληξε ισως να φταιω κ εγω.....
νταξει???? :(  :(  :(  :(  :(  :(  :(  :(  :(

Evitaki

Παράθεση από: "Sotinolka"
k mallon exoyme ksefygei
apo ton elegxo
καλα  εβιτακι  εγω  δεν προκαιτε  να  σου  ξανακανο  πλακα.  χιλια  συγνωμη εχεις  δικιο....δεν   πιαζουνε ποτε  με  τετια  θεματα... :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

συγχωρεμενος...........

PoiSoN_GiRL

εβιτακι μου δεν ειχα προθεση να σε στεναχωρησω ουτε να πειραχτεις..
μαλλον ηταν και εκτος της ''εδρας'' μου να το σχολιασω και κακως που το εκανα...

Evitaki

poisonaki moy
 :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:
sygnwmh k apo mena poy se stenaxwrhsa
makiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

PoiSoN_GiRL

Εβιτακι .. σου εχω νεα !! εχουμε πανσεληνο σημερα παλι !!
κορδονια τα νευρα μου παλι !! χαχαχα ! τι κακο κι αυτο ..
θα δαγκωσω ανθρωπο σημερα .. δεν γλιτωνει !!
 :wink:  :wink:

Sotis

εγω   να  δεις   δημητρουλα μου....οταν   θα  δαγκωσο  να  δεις  τη   θα  γινει... :wink:  :wink:  :wink:

PoiSoN_GiRL

περασε κι αυτη η πανσεληνος χωρις θυματα ευτυχως ... !!  :lol:  :D

564 Επισκέπτες, 1 Χρήστης