Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 579
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 569
  • Total: 569

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ.......

Ξεκίνησε από Evitaki, Ιουνίου 22, 2005, 06:01:23 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

freak

αφου σου ελεγαν πως αυτο το παιδι ειναι τραυματικη εμπειρια, παρτε το αλλο που ειναι ξανθουλι με μπλε ματακια κ το φωναζουν Ντεμιαν...εσυ επεμενες στον κωστακη..... ε δεν φταιω τωρα εγω......το 'ξερες μαναρακι, το ΄ξερες.

PoiSoN_GiRL

εμ .. ειπα κι εγω να προσφερω λιγη τρυφεροτητα , στοργη και αγαπη σε ενα παιδακι λιγο πιο ''χτυπημενο'' απο εμενα .. και να τα τωρα τα αποτελεσματα ! ιδιος εγω καταντησες ! (μη σου πω και χειροτερος!)

Νιωθω περηφανη για σενα !!!!!!!!!!!!!! δεν σε αλλαζω με τιποτα λεμε !  :wink:

Evitaki

εμενα κλαψ αρχησε κιολας η επιρροη ελπιζω να μην ειμαι η μονη
τα νευρα μου........
ολο παραπονα ειμαι...... :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

PoiSoN_GiRL

Εβιτακι οχι .. δεν εισαι μονη σου ...
εδω και δυο μερες ειμαι βουτυγμενη στα νευρα και στα παραπονακια ..
και οχι μονο αυτο .. εμενα επηρεαζει και τον υπνο μου δυστυχως !
απο προχθες δεν εχω κλεισει ματι .. εχω φτασει σε σημειο να κουτουλαω πλεον και δεν λεω να οριζοντιωθω με τιποτα .. αντε να δουμε , θα την βγαλουμε καθαρη και με αυτη την πανσεληνο ??  :?  :shock:

Evitaki

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Εβιτακι οχι .. δεν εισαι μονη σου ...
εδω και δυο μερες ειμαι βουτυγμενη στα νευρα και στα παραπονακια ..
και οχι μονο αυτο .. εμενα επηρεαζει και τον υπνο μου δυστυχως !
απο προχθες δεν εχω κλεισει ματι .. εχω φτασει σε σημειο να κουτουλαω πλεον και δεν λεω να οριζοντιωθω με τιποτα .. αντε να δουμε , θα την βγαλουμε καθαρη και με αυτη την πανσεληνο ??  :?  :shock:

θα την βγαλουμε καθαρη κ αυτη περιμενωντας την επομενη
μονο τριχες κ δοντια που δεν εβγαλα ακομα....
 :cry:  :cry:  :cry:  :cry: αρα δικαιολογειτε καθε παραπονο που θα κανω μεχρι τις 19  δεν φταιω εγω αλλα η πανσεληνο κ ας τολμησει να πει κανεις το αντιθετο....αντε τωρα

Evitaki

Παράθεση από: "Enia"
Παράθεση από: "Evitaki"εγω στην συγκεκριμενη πανσεληνο θα ειμαι
Ναυπλιο........

[size=24]ΑΑΑ[/size][size=18]ΑΑ[/size]ΑΑΑΑΑΑαααααααααρρρργγγκκκκκ..... [size=9]θα το καταπιώ κι αυτό...[/size] γκουλπ...

εελα ενιακι παρεουλααααααααααααααααααα :P  :P  :P  :P  :P  :P

spell

Ωχουυυυυ την ειχα ξεχασει την πανσεληνο βρε παιδια  :shock:

Αλλα σεληνιασμενο επι μονιμου βασεως ειμαι οποτε δε μετραει  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

Anonymous

μη σας νοιαζει βρε, ελατε να σας χειροτονισω εγω!!!!!!!! χαχαχαχαχα

PoiSoN_GiRL

εγω κι αν ειμαι σεληνιασμενη ... καργα λεμε .. αλοιμονο στον ανθρωπο που θα βρεθει μπροστα μου ... (και λεω ανθρωπο γιατι ειμαι φιλοζωο το απροσαρμοστο !! ζωακια δεν πειραζω ποτε !! τα λατρευω !!)  :lol:

Enia

αααα.... έτσι εξηγούνται όλα...

*Enia joins the club...

αυπνίες είπατε!? μεταπτώσεις!? ακεφιές!? παραπονάκια!!?
αχ, παραπονάκια!!.... μερικά καημένα παιδάκια το ξέρουν αν κάνω παραπονάκια κι εγώ!... (παρεπιπτόντως πολλά πολλά πολλά φιλουμπιτσάκια σε εσάς που ανέχεστε εμένα και τα παραπονάκια μου!)

εβιτουλίνι μου, σ'ευχαριστώ πολύ κουκλί μου!! θα το σκεφτόμουν σοβαρά, αλλά δεν μπορώ να είμαι καν ελλάδα αυτές τις μέρες...

να περάσεις πανέμορφα και να μας φιλήσεις και το μινοράκι μας εκεί!...

που θα πάει, δεν θα βρεθεί κανένα φάρμακο κατά της σεληνιασης κια για μας τα απροσάρμοστα!?  :shock:

Anonymous

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"εγω κι αν ειμαι σεληνιασμενη ... καργα λεμε .. αλοιμονο στον ανθρωπο που θα βρεθει μπροστα μου ... (και λεω ανθρωπο γιατι ειμαι φιλοζωο το απροσαρμοστο !! ζωακια δεν πειραζω ποτε !! τα λατρευω !!)  :lol:
(παλι καλα, τη γλιτωσα εγω...)

Evitaki

Παράθεση από: "Nickolas_Copilot"
Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"εγω κι αν ειμαι σεληνιασμενη ... καργα λεμε .. αλοιμονο στον ανθρωπο που θα βρεθει μπροστα μου ... (και λεω ανθρωπο γιατι ειμαι φιλοζωο το απροσαρμοστο !! ζωακια δεν πειραζω ποτε !! τα λατρευω !!)  :lol:
(παλι καλα, τη γλιτωσα εγω...)

εσενα παλι σε κοβω να μην γλιτωνεις με τπτ?????????? :P  :P  :P  :P  :P  :P

PoiSoN_GiRL

Εβιτακι στο τσακ τη γλιτωσε ο μιστερ Νικολας !! τυχερο παλικαρι τελικα ...
χαχαχαχαχα ! αφου γλιτωσες κι απο αυτο μη φοβασαι τιποτα !!  :P

Evitaki

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Εβιτακι στο τσακ τη γλιτωσε ο μιστερ Νικολας !! τυχερο παλικαρι τελικα ...
χαχαχαχαχα ! αφου γλιτωσες κι απο αυτο μη φοβασαι τιποτα !!  :P

μπα δεν τον κοβω να εχει πολυ τυχη ακομα :P  :P  :P

Anonymous

Αν συνεχίζει να πετάγεται δεν θα την γλιτώσει... όπου κι αν είναι θα του΄ρθει κατακέφαλα η τσοκαριά.... ]

569 Επισκέπτες, 0 Χρήστες