Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 229
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 290
  • Total: 290

ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΕΣ...

Ξεκίνησε από kuria, Ιουνίου 23, 2005, 07:10:32 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

όχι βρε πες αν τολμάς...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Sotis

Παράθεση από: "kuria"όχι βρε πες αν τολμάς...
λοιπον  η  μια  ειναι  αιγοκερος στο  ζωδιο  και  η  αλι...ειναι  παρθενος  στο  ζωδιο αυτα  αλα  δε  λεο... :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

kuria

Παράθεση από: "Sotinolka"
λοιπον  η  μια  ειναι  αιγοκερος στο  ζωδιο  και  η  αλι...ειναι  παρθενος  στο  ζωδιο αυτα  αλα  δε  λεο... :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

χμ αιγόκερως θυμίζει evita και παρθένος atma... μόνο που δεν τόλμησες κοτοπουλάκι μου να αναφερθείς ποια θέλεις σε ποιο επίπεδο... χαχαχαχα

Sotis

Παράθεση από: "kuria"

χμ αιγόκερως θυμίζει evita και παρθένος atma... μόνο που δεν τόλμησες κοτοπουλάκι μου να αναφερθείς ποια θέλεις σε ποιο επίπεδο... χαχαχαχα
μονο  η  μια  ειναι  αλοστε  το  εχει  δηλωση  και  μεσα  στο  φορουμ... ειναι  η  εβιτα....τωρα  η  αλι  σκεψου...κυρια  μου. :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

Pappas10

Τα όποια προβλήματα μπορεί να έχω με άτομα δεν είναι ποτέ προβλήματα συναναστροφής... συνήθως είναι προβλήματα ανατροφής.

Με... ναι

Παππάς10

Υ.Γ. Δεν απαντάω ε;;; Λοιπόν με όλους και όλες μέχρι να τους / τις μάθω καλά και να επιλέξω για τις 2 πρώτες κατηγορίες

Με... διακριτικότητα στην τρίτη.

Υ.Γ. Το ξέρω ότι δεν είναι η απάντηση που περίμενες... αλλά άσε με να σε απογοητεύσω και άλλη μία φορά.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

fmas

Φιλικά με τους : Kuria, Poison, Minoraki, Gavrina, Elen, KostasD33, Ljohnny, Fotis, Zarkvillion, jcdenton, Gikama, Livelia.....

Επαγγελματικά : Ljohnny, Fotis, KostasD33

Ερωτικά : χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ

kuria

σήμερα το ξημέρωμα η kouklitsa μας με στρίμωξε στο θάρρος ή αλήθεια να αναφερθώ σε δύο nick ανά επίπεδο...
ενέδωσα λοιπόν και το έκανα...
φτάνοντας στο ερωτικό επίπεδο είπα πως θα μπορούσα να αντέξω οποιονδήποτε δεν είναι γκρινιάρης, ζηλιάρης και δεν έχει την σπαστική συνήθεια να περνάει από μπροστά μου όταν βλέπω μπάλα... (κοινώς δεν υπάρχει κανείς που θα μπορούσα να αντέξω) και εκεί δέχτηκα τις έντονες ενστάσεις της γιατί όπως διατεινόταν γνωρίζει αρκετούς που πληρούν τις προϋποθέσεις μου...
την προκάλεσα να αναφερθεί στα άτομα αυτά και που κατέληξε λέτε η αθεόφοβη;
ότι ο μοναδικός άντρας αναλόγων προσόντων είναι ο panagiotis (panos 69)...
σταματήστε να γελάτε σκασμένα και κάντε τα ανάλογα σχόλια...    :lol:

spellbound

Αμαν βρε κυρια..

Και καθημερινα????   :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

Προσωπικα δεν αντεχω ουτε τον ιδιο μου τον εαυτο καθημερινα :?

δυσκολα εβαλες.. :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

Enia

Παράθεση από: "spellbound"Αμαν βρε κυρια..

¨

ε καλά... επειδή είσαι εσύ θα κάνουμε μια υποχώρηση... πες μας ποιοι θα σου έκαναν για μέρα παρά μέρα... μια φορά την εβδομάδα... μια φορά το μήνα... αλλά πες κάτι!! :P

η δικιά μου γνώμη ισχύει ως είχε...  8)

spellbound

Παράθεση από: "Enia"
Παράθεση από: "spellbound"Αμαν βρε κυρια..

¨

ε καλά... επειδή είσαι εσύ θα κάνουμε μια υποχώρηση... πες μας ποιοι θα σου έκαναν για μέρα παρά μέρα... μια φορά την εβδομάδα... μια φορά το μήνα... αλλά πες κάτι!! :P

η δικιά μου γνώμη ισχύει ως είχε...  8)

[size=18]Ευκολο το'χεις???? Απροσαρμοστο ειμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(ασε να βαλω τη κεφαλα μου να σκεφτει....)
[/size]

Evitaki

Παράθεση από: "kuria"

μονο  η  μια  ειναι  αλοστε  το  εχει  δηλωση  και  μεσα  στο  φορουμ... ειναι  η  εβιτα....τωρα  η  αλι  σκεψου...κυρια  μου. :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

:roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:
τι αλλο θα δω η γυναικα?????
λιγες μερες ελειψα που να ελειπα κ περισοοτερο
καλα λεω εγω πως θα σε τηγανισω εσενα.......
που θα μου πας??????

kuria

μήπως να τον έκανες στα κάρβουνα evitaki μου να έπαιρνα κι εγώ κανένα κοψιδάκι;     :P

Evitaki

Παράθεση από: "kuria"μήπως να τον έκανες στα κάρβουνα evitaki μου να έπαιρνα κι εγώ κανένα κοψιδάκι;     :P

κυρια μου δεν ξερω αν θα ειναι νοστιμος.......
αλλα μια δοκιμη δεν θα μας βλαψει........
ΕΛΠΙΖΩ :P  :P  :P  :P

PoiSoN_GiRL

μπορει καποιος να μου κανει μια περιληψη ?? τι συζηταμε εδω ? εχω χασει επεισοδεια των τελευταιο καιρο λογο χρονιας αφηρημαδας ...  :roll:

Enia

αχέμ... το θέμα μας είναι..:

Κώδικας [Επιλογή]
ποιους από εδώ μέσα πιστεύεις ότι θα άντεχες να συναναστρέφεσαι καθημερινά σε φιλικό, επαγγελματικό ή ερωτικό επίπεδο;

απλά η κουρία ξέφυγε και σκέφτεται κοψίδια πάλι! nothing new there, όλα είναι υπό έλεγχο! lol

για πείτε μας τη γνώμη σας δεσποινίς μου...

290 Επισκέπτες, 0 Χρήστες