Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 229
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 282
  • Total: 282

ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΕΣ...

Ξεκίνησε από kuria, Ιουνίου 23, 2005, 07:10:32 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

ποιους από εδώ μέσα πιστεύεις ότι θα άντεχες να συναναστρέφεσαι καθημερινά σε φιλικό, επαγγελματικό ή ερωτικό επίπεδο;

σε κάθε επίπεδο μπορούν να αναφερθούν παραπάνω από ένα άτομα
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

minoraki

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock: αμαν βρε kuriaki μου.....ολα στη φορα θελεις να τα βγαλουμε! για ονομα του θεου..... :wink:  :wink:  :wink: .......βουκινο θα γινουμε παλι! βρε τι παθαμεεεεεεεεεε!  :roll:  :roll:  :roll:

freak

Παράθεση από: "kuria"ποιους από εδώ μέσα πιστεύεις ότι θα άντεχες να συναναστρέφεσαι καθημερινά σε φιλικό, επαγγελματικό ή ερωτικό επίπεδο;

gia pes esy prwth pou ebales k to 8ema.....h na bgalei allos to fidi apo thn trypa?

minoraki

:D  :D  :D  :D σωστος φρηκ! καλα λες! για πες μας εσυ πρωτη κουκλα μου.....και μετα εμεις!

Enia

χεχεχε :)

μα τουλάχιστον για το φιλικό επίπεδο νομίζω πως είναι σαφές... πάνω κάτω όλους όσους είναι ενεργά μέλη στο φόρουμ. εφόσον γράφω καθημερινά, τους συναναστρέφομαι καθημερινά, τους θεωρώ φίλους και δεν έχω κανένα πρόβλημα -αν είχα δεν θα ήμουν εδώ εξάλου.

για το επαγγελματικό νομίζω πως δεν μπορώ να ξέρω, καμμιά φορά μπορεί κανείς να είναι τελείως διαφορετικό άτομο στο χώρο της δουλειάς του και αυτή την πλευρά μας δεν τυχαίνει να την δείχνουμε εδώ...
on second thoughts, ίσως κάποιους από τα PFM, ops, admin κλπ, γιατί είναι κατηγορίες ατόμων που δείχνουν μια έντονη διάθεση για προσφορά, συμμετοχή, εθελοντική εργασία και ομαδική δουλειά, παράγοντες πολύ σημαντικοί για μένα.

όσο για το ερωτικό... 'προσωπικά ζητήματα, συζήτηση κομμένη'! :P

minoraki

αυτο ειναι! με καλυψε η ενιουλα μου! οποτε δεν εχω να προσθεσω τιποτα εγω!  :D

eye_

edw eimasteeeeeeeee!!!!!

loipon.. an kai de katalava gia pio fidi milate afou oi perissoteroi diateineste pws eiste eksw kardia kai eilikrineis kai kaloi kai kai kai... 8a eprepe oloi metaksi sas na eiste filoi, sinadelfoi, erastes kai egw de kserw ti allo.. epeidi omws den einai etsi kai de 8a mporouse pote na einai etsi exoume kai leme... gia mena..

se ka8e periptwsi 8a mporousa na eimai filos me ti kuria, tin jasper, ti mourati, kai tin ntama..(ma giati oles ginaikes????)...apo ekei kai pera de mporw na eimai sigouros gia tous ipoloipous kai xwris na pairnw orko, me ligous an8rwpous apo osous exei tixei kai exw gnwristei apo konta 8a mporousa na eimai filos.. (gia perissoteres dieukriniseis edw eimaste)

oso gia to sinadelfo.. me olous osous einai ipeu8ina atoma...

zeugari... xmmm.... de to vlepw genika...

freak

epeidh egw milhsa gia fidi den diateinomai tipota. Allwste pws 8a mporousa na milaw gia thn sxesh mou me atoma apo edw mesa otan den kserw kanena plhn ths enias. epeidh to sxolio sou deixnei san proswpikh momfh gia kapoious k oxi gia emena to afhnw edw.

giorgos k

Παράθεση από: "kuria"ποιους από εδώ μέσα πιστεύεις ότι θα άντεχες να συναναστρέφεσαι καθημερινά σε φιλικό, επαγγελματικό ή ερωτικό επίπεδο;

ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΟΛΟΥς!!!! ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ!!ΕΠΑΓΚΕΛΜΑΤΙΚΑ !!!ΜΕ ΟΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!ΕΧΩ ΔΕΣΕΙ ΕΓΩΩΩΩ!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ!!!!ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΛΑΚΑ  ΜΗΝ ΒΑΡΑΤΕΕΕΕΕΕΕ!!!ΕΡΩΤΙΚΑ ΤΩΡΑΑΑΑ ΜΜΜΜΜΜΜΜ ! @ ! ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Ε???ΜΜΜΜ!!! ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΥΤΟ!!!!ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΔΙΚΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ!! ΘΑ ΠΩ ΑΥΤΟ ΟΜΩς!!ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΩΣ 40 ΕΤΝ  ΕΙΝΑΙ 65 ΜΕ 75 ΚΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 1 65 ΕΩΣ 1 75 ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΘΙΑ ΜΕ ΜΑΥΡΕς ΡΙΖΕς .....ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΡΠΙΝΑΑΑΑΑΑΑ!!!ΕΕΕΕΕΕΕΕ!! ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕ ΕΛΙΩΝΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sotis

με  εσενα  που  εμπλεξα  τι  να  κανο  κακιες  συναστροφες  δεν  κανο.. :lol:  :lol:  :lol:

kuria

ναι sotako μου... εσύ είσαι αγγελούδι...
ε ρε τσάκισμα που σου χρειάζεται... χαχαχαχα

Sotis

Παράθεση από: "kuria"ναι sotako μου... εσύ είσαι αγγελούδι...
παλυ  τσακισμα ολο  μελανιες θα  μου  κανεις  και  θα  μου  αφεισης  συμαδι... :D  :D  :D  :D  :oops:  :oops:  :oops:

Sotis

και  ναι  ειμαι  αγγελουδι.... :wink:  :lol:  :lol:  :lol:  :oops:  :oops:  :oops:

kuria

Παράθεση από: "Sotinolka"
και  ναι  ειμαι  αγγελουδι.... :wink:  :lol:  :lol:  :lol:  :oops:  :oops:  :oops:

βρε σκασμένο αν σε βουτήξω απ' τα φτερά θα σε ξεπουπουλιάσω!!!!      :P

Sotis

φιλικα  με  ολους.  επαγγελματικα.  με     3  ερωτικα  με  2 τωρα  ονοματα  και τετια  δε  λεο...... :oops:  :oops:  :oops:

282 Επισκέπτες, 0 Χρήστες