Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 546
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 432
  • Total: 432

ΠΕΘΕΡΑ........

Ξεκίνησε από Evitaki, Ιουνίου 29, 2005, 12:39:09 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

minoraki

Παράθεση από: "fmas"ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυπς..... Γκάφα.....

cyber Πεθερά ήθελα να πω αλλά είπα e-πεθερά για να μην παρεξηγηθούν τα γραφόμενά μου.....

Πάντα Φιλικά,
Fmas
τζουτζουκο μου.....εσκισες..... :D  :D  :D  :D ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ   :bounce:  :bounce:

fmas

Παράθεση από: "minoraki"
Παράθεση από: "fmas"ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυπς..... Γκάφα.....

cyber Πεθερά ήθελα να πω αλλά είπα e-πεθερά για να μην παρεξηγηθούν τα γραφόμενά μου.....

Πάντα Φιλικά,
Fmas
τζουτζουκο μου.....εσκισες..... :D  :D  :D  :D ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ   :bounce:  :bounce:

Έτσι έτσι........  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)   :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

Valia

Η πρώην πεθερά μου ήταν φοβερή!!!! γι'αυτό και μέχρι τώρα έχω πολύ καλές σχέσης μαζί της. Πιστεύω ότι είναι άνθρωπος και όπως όλοι μας χρειάζεται τον κατάλληλο χειρισμό για μια καλή συνύπαρξη.

--AIXMHROS--

η παραλιγο πεθερα μου επινε μπυρες απο τις 10 το πρωι..

fmas

Ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυπς................... This is a problem i think......

Ntama

πεθερά??????????????  :shock:  :shock:  :shock:

να μου λείπει το βύσσινο!

δεν γίνεται να βρώ κανέναν άντρα ορφανό??  :lol:  :lol:  8)

Evitaki

Παράθεση από: "Valia"Η πρώην πεθερά μου ήταν φοβερή!!!! γι'αυτό και μέχρι τώρα έχω πολύ καλές σχέσης μαζί της. Πιστεύω ότι είναι άνθρωπος και όπως όλοι μας χρειάζεται τον κατάλληλο χειρισμό για μια καλή συνύπαρξη.

μερικες φορες δεν ειναι θεμα πως να χειριστουμε ενα ανθρωπο....
γιατι του φερομαστε καλα ειμαστε τυπικοτατοι κ δεκτικοι σε πολλα
κ το μονο που κερδιζουμε ειναι αχαριστια
εγω τουλαχιστον αυτο εισεπραξα απο την πεθερα μου
κ για λογους τους οποιους δεν ευθυνομουν καθολου

Sotis

κακια  πεθερα να  ερθω  να  δειρο.... :?:  :?:

Evitaki

Παράθεση από: "Sotinolka"κακια  πεθερα να  ερθω  να  δειρο.... :?:  :?:

μπα λευτερακο
τσαμπα κοπος
κ δεν αξιζει
ευχαριστω για την προσφορα
θα το εχω στα υποψην μου :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

KiSSeS

xmmm

prepei na eimai polu tuxerh panw se auto to 8ema.....

h pe8era mou einai para polu kalh kai sunh8ws se diamaxes uposthrizei emena... ;)

vevaia kai h pe8era tou kalou mou (h mama mou) to idio kanei..... (uposthrizei ekeinon kai de me sumferei ka8olou auto!!!!!!  :evil:  :evil:  :evil: )

:tongue: :tongue:

Evitaki

Παράθεση από: "KiSSeS"xmmm

prepei na eimai polu tuxerh panw se auto to 8ema.....

h pe8era mou einai para polu kalh kai sunh8ws se diamaxes uposthrizei emena... ;)

vevaia kai h pe8era tou kalou mou (h mama mou) to idio kanei..... (uposthrizei ekeinon kai de me sumferei ka8olou auto!!!!!!  :evil:  :evil:  :evil: )

εισαι παρα πολυ τυχερη κ ζηλευωωωωωωωωωωωω
εμενα η μαμα μου ειναι παντα με το μερος του
κ αυτος ομως μη του πεις τπτ για την πεθερα του δαγκωνει

:tongue: :tongue:

PoiSoN_GiRL

μιας και δεν εχω πεθερα προς το παρον .. το μονο που μπορω να αναφερω ειναι το βιβλιο που διαβασα προσφατα (πολλοι απο εσας το ειδατε και στις οθονες σας !!)

7 ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ - ΝΙΚΗ ΤΑΝΤΣΗ
ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ

''ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ, αλλα ΕΠΤΑ θανασιμες πεθερες. Και βεβαια, καμια σχεση με τη δικη σας.
Τη λεβεντισσα, τη γλυκια, την καλη, τη σχεδον ... μανα σας !!''  

:tongue:  :tongue:  :tongue:  :tongue:  :tongue:  :tongue:

fmas

Από την Αρχική σειρά (που ήταν το Βιβλίο) μου άρεσε η Χήρα και Γιατρόπληκτη....... Πιθανόν λόγω του ότι τους ρόλους τους ενσάρκωσαν η Ελένη Γερασιμίδου και η Μίρκα Παπακωνσταντίνου..... Θανατηφόρες πεθερές.... Ωραία ήταν η Καβογιάννη (Λογική), η Διαβάτη (Τσιγγούνα) και η Ρουγγέρη (Τιμωρός).... Δεν ταίριαζαν η Βούρτση (Προληπτική αν θυμάμαι καλά) και η Καστάνη (Ρατσίστρια)... Νομίζω ότι μπορούσαν να βρούν άλλες... Τον 2ο κύκλο δεν τον είδα καθόλου...

minoraki

εδω μια εχουμε και κανουμε σταυρους στο ταβανι ποτε επι τελους θα απαλλαγουμε απο την παρουσια της....φαντασου να ειχαμε και 7  :shock:  :shock:  :shock:  :evil:  :evil:  :evil: !!!!!!! ημαρτον θεε μου.....

fmas

Στην Ιστορία κάθε μιας πεθεράς πιστεύω ότι ο καθένας μας βρίσκει την πεθερά που έχει, ενώ οι νεότεροι μπορούν να δουν τι είδους πεθερές υπάρχουν......

Πάντα Φιλικά,
Fmas

432 Επισκέπτες, 0 Χρήστες