Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 546
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 432
  • Total: 432

ΠΕΘΕΡΑ........

Ξεκίνησε από Evitaki, Ιουνίου 29, 2005, 12:39:09 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

αναλαμβανω παντος ειδους πεθερα ...
φερτε μου την πεθερουμπα σας να σας την επιστρεψω αγνωριστη !!

(ποσο να αντεξει κι αυτη ?? κοινη θνητη ειναι στην τελικη ... !!  :twisted:  :twisted: )

minoraki

:twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted: μπορειτε σας παρακαλω πολυ να εξαφανισετε αυτο το τοπικ απο το φορουμ?
καθε φορα που διαβαζω το "πεθερα" συγχιζομαι.....μου αναβουν τα γλομπακια μου  :idea:  :idea:  :idea:  :idea:

Evitaki

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"αναλαμβανω παντος ειδους πεθερα ...
φερτε μου την πεθερουμπα σας να σας την επιστρεψω αγνωριστη !!

(ποσο να αντεξει κι αυτη ?? κοινη θνητη ειναι στην τελικη ... !!  :twisted:  :twisted: )

δημητρουλινι μου ποτε να σου στειλω την δικη μου?
 :P  :P  :P  :P  :P  :P

PoiSoN_GiRL

Εβιτακι μου οποτε βολευεσαι !!
πες μου μονο πως θελεις να σου την επιστρεψω ..
οριζοντιως ? καθετως ? με χερουλια στο πλαι ? πως ακριβως ??
 :wink:  :wink:  :wink:

Evitaki

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Εβιτακι μου οποτε βολευεσαι !!
πες μου μονο πως θελεις να σου την επιστρεψω ..
οριζοντιως ? καθετως ? με χερουλια στο πλαι ? πως ακριβως ??
 :wink:  :wink:  :wink:

να πω την αληθεια δεν θελω να μου την επιστρεψεις καθολου.....
αλλα φοβαμαι οτι ουτε κ εσυ θα την αντεξεις κ θα μου την στειλεις πισω γμτ
 :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

Argiro

Εγώ είχα εμπειρία με παρά λίγο πεθερά και σε ηλικία δεκαέξι έως δεκαεννέα χρόνων. Μάλλον ήμουν δική της εμπειρία, γιατί την εποχή εκείνη ήμουν ικανή να τρελάνω τον οποιονδήποτε μου κόλλαγε. Ομολογώ πως δεν φέρθηκα και πολύ καλά, μπορούσα να το χειριστώ και όχι να την κάνω να πάθει υστερία τη γυναίκα, αλλά βλέπεις η ηλικία μου δεν επέτρεπε τέτοια φιλοσοφημένη συμπεριφορά.

Μετά παντρεύτηκα έναν ορφανό, χωρίς μητέρα, αλλά είχε πατέρα και αδελφό, και το χειρότερο, είχε μια νύφη, η οποία αντικαθιστούσε επιτυχώς την εκλείπουσα πεθερά... Εκεί δεν σήκωνε χειρισμούς, ήταν άπαιχτη η γυναίκα... το ομολογούσαν άπαντες... Στην περίπτωση αυτή, το μόνο που πρέπει να εφαρμόσει κανείς είναι το "μακριά και αγαπημένες"...

PoiSoN_GiRL

Eβιτακι μου μην μου ανησυχεις ! εχω υπομονη και γερα νευρα !! θα το τακτοποιησω το θεματακι ειπαμε !!  :wink:

Αργυρω .. τα θερμα μου συλληπητηρια .. ευχομαι να μην σε βασανιζει ακομη και αν το κανει .. ισχυει η προταση που εκανα και στην Εβιτα !  :wink:  :wink:  (και νυφες αναλαμβανουμε !!)  :P

Anonymous

Παράθεση από: "Ntama"πεθερά??????????????  :shock:  :shock:  :shock:

να μου λείπει το βύσσινο!

δεν γίνεται να βρώ κανέναν άντρα ορφανό??  :lol:  :lol:  8)
Κοιτα, αμα εισαι κουκλα διμετρη καρακαλλονα με σπιτια και μετρητα να την καθαρισω τη μανα μου!:P :P
Ρε ουστ απο κει που θα μας παρετε απο τις μαμαδες μας που μας προσεχουν και μας εχουν τα καλυτερα φαγητακια και τα ρουχαλακια μας μυριζουν μανουλα.....
σουρουκλεμεδες!!!!!!!!!!!!

Anonymous

Εγω παντως ενα εχω να πω,
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΠΕΘΕΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PoiSoN_GiRL

Νικολα εισαι καλα παιδι μου ?
διακρινω ενα διχασμενο ανθρωπο !! (λοοοοοοοολ θερμομετρο βαλε ...)
Λοιπον αυτο με τα ρουχαλακια με συγκινησε .. ''μυριζει μανουλα'' !!
πολυ την αγαπαω την μανουλα μου τωρα που το θυμηθηκα κι ας μην σιδερωνει, ας μην μαγειρευει συχνα κι ας ειναι πιο τεμπελιτσα κι απο εμενα !! λολ
παλι εκτος θεματος ειμαι ε ? που το πηγα που το εφερα ... παλι μπαχαλεψα το θεμα !! μπραβο PoiSoNaki !! Για ακομη μια φορα τα καταφερες ! δικαιωσες και παλι τον τιτλο σου !! λοοοοοοολ
(Δεν ειναι τιποτα ... απλως ψωνιστηκα παλι !!)  :P  :P

Anonymous

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Νικολα εισαι καλα παιδι μου ?
διακρινω ενα διχασμενο ανθρωπο !! (λοοοοοοοολ θερμομετρο βαλε ...)
Λοιπον αυτο με τα ρουχαλακια με συγκινησε .. ''μυριζει μανουλα'' !!
πολυ την αγαπαω την μανουλα μου τωρα που το θυμηθηκα κι ας μην σιδερωνει, ας μην μαγειρευει συχνα κι ας ειναι πιο τεμπελιτσα κι απο εμενα !! λολ
παλι εκτος θεματος ειμαι ε ? που το πηγα που το εφερα ... παλι μπαχαλεψα το θεμα !! μπραβο PoiSoNaki !! Για ακομη μια φορα τα καταφερες ! δικαιωσες και παλι τον τιτλο σου !! λοοοοοοολ
(Δεν ειναι τιποτα ... απλως ψωνιστηκα παλι !!)  :P  :P
(Και ελεγα κι εγω που να εμοιασε αυτο το κοριτσι...)

PoiSoN_GiRL

στην μανουλα μου και πολυ το χαιρομαι ! νιωθω πολυ περηφανη που της μοιαζω κι ας ειμαι αθλια νοικοκυρα ! εχω μεγαλωσει με μεγαλη αγαπη και εμαθα να την χαριζω και απλωχερα ! εχω μεγαλωσει με ενα τεραστιο χαμογελο κι εχω μαθει να το μεταδιδω κιολας ! της χρωσταω πολλα !! και φυσικα πανω απο εκεινη δεν θα εβαζα ποτε κανεναν !  :lol:

Anonymous

Ευγε, ετσι πρεπει να ειναι τα καλα κοριτσια!
(Θα με βρισει τωρα)

PoiSoN_GiRL

!@$#@~!~!@$#@%#%#@!#@~!!@~!#!@%#%@$#@!~@!~@#!

!@$#@~!~!@$#@%#%#@!#@~!!@~!#!@%#%@$#@!~@!~@#![/b]!@$#@~!~!@$#@%#%#@!#@~!!@~!#!@%#%@$#@!~@!~@#!!@$#@~!~!@$#@%#%#@!#@~!!@~!#!@%#%@$#@!~@!~@#!!@$#@~!~!@$#@%#%#@!#@~!!@~!#!@%#%@$#@!~@!~@#!!@$#@~!~!@$#@%#%#@!#@~!!@~!#!@%#%@$#@!~@!~@#!!@$#@~!~!@$#@%#%#@!#@~!!@~!#!@%#%@$#@!~@!~@#!!@$#@~!~!@$#@%#%#@!#@~!!@~!#!@%#%@$#@!~@!~@#!!@$#@~!~!@$#@%#%#@!#@~!!@~!#!@%#%@$#@!~@!~@#!

Anonymous

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"!@$#@~!~!@$#@%#%#@!#@~!!@~!#!@%#%@$#@!~@!~@#!

!@$#@~!~!@$#@%#%#@!#@~!!@~!#!@%#%@$#@!~@!~@#![/b]!@$#@~!~!@$#@%#%#@!#@~!!@~!#!@%#%@$#@!~@!~@#!!@$#@~!~!@$#@%#%#@!#@~!!@~!#!@%#%@$#@!~@!~@#!!@$#@~!~!@$#@%#%#@!#@~!!@~!#!@%#%@$#@!~@!~@#!!@$#@~!~!@$#@%#%#@!#@~!!@~!#!@%#%@$#@!~@!~@#!!@$#@~!~!@$#@%#%#@!#@~!!@~!#!@%#%@$#@!~@!~@#!!@$#@~!~!@$#@%#%#@!#@~!!@~!#!@%#%@$#@!~@!~@#!!@$#@~!~!@$#@%#%#@!#@~!!@~!#!@%#%@$#@!~@!~@#!
(το'ξερα εγω....)

432 Επισκέπτες, 0 Χρήστες